Հայաստանի բնակավայրերի ցանկ

Հայաստանի Հանրապետության բնակավայրերի հրապարակված ամբողջական ցանկերը մի քանիսն են՝ ներառյալ պաշտոնական աղբյուրները, ինչպիսիք են Տարածքային կառավարման նախարարությունը[1], Մարդահամարի տվյալները[2], ու ոչ պաշտոնական ցուցակները` Ամերիկյան համալսարանի Հակոբյան կենտրոնի GIS տվյալերը[3], այլ քարտեզագրական տվյալների բազաները։ Առկա է անորոշություն դրանց քանակի վերաբերյալ, քանի որ որոշները ժամանակի ընթացքում միավորվում են, անջատվում իրարից, լքվում են, ինչպես նաև ստեղծվում են նորերը։ Անորոշություն է ստեղծվում նաև նույնանման անվանումների վերաբերյալ տարբեր մարզերում, ինչպես նաև նույն բնակավայրի տարբեր անվանումների օգտագործման արդյունքում։

Տվյալ ցուցակը մի փորձ է միավորելու Հայաստանի Հանրապետության համայնքները առ 2018 թվականի սկիզբը։ Այն ներառում է 998 բնակավայր։ Համայնքների խոշորացման գործընթացի շարունակականության դեպքում բնակավայրերի մաս կազմելը որևէ համայնքի կարող է փոփոխվել։

Մարզ Շրջան Համայնք Բնակավայր Տիպը Լայնություն Երկայնություն
1 Արագածոտն Աշտարակ Ագարակ (Աշտարակ) Ագարակ գյուղ 40.3014822 44.2801594
2 Արագածոտն Աշտարակ Աղձք Աղձք գյուղ 40.311385 44.2516304
3 Արագածոտն Աշտարակ Անտառուտ Անտառուտ գյուղ 40.3528281 44.2640202
4 Արագածոտն Աշտարակ Աշտարակ Աշտարակ քաղաք 40.2928735 44.3505077
5 Արագածոտն Աշտարակ Աշտարակ Մուղնի գյուղ 40.3128732 44.3596815
6 Արագածոտն Աշտարակ Ավան Ավան գյուղ 40.3344068 44.1490208
7 Արագածոտն Աշտարակ Ավան Խնուսիկ գյուղ 40.3423326 44.1941678
8 Արագածոտն Աշտարակ Արագածոտն Արագածոտն գյուղ 40.3347301 44.3748296
9 Արագածոտն Աշտարակ Արուճ Արուճ գյուղ 40.2864761 44.0794576
10 Արագածոտն Աշտարակ Արտաշավան Արտաշավան գյուղ 40.3860848 44.3814118
11 Արագածոտն Աշտարակ Արտաշավան Լուսաղբյուր գյուղ 40.385556 44.376667
12 Արագածոտն Աշտարակ Արտաշավան Նիգատուն գյուղ 40.4347741 44.362496
13 Արագածոտն Աշտարակ Բազմաղբյուր Բազմաղբյուր գյուղ 40.3287376 44.319394
14 Արագածոտն Աշտարակ Բյուրական Բյուրական գյուղ 40.3373909 44.272133
15 Արագածոտն Աշտարակ Դպրեվանք Դպրեվանք գյուղ 40.2944109 44.0976003
16 Արագածոտն Աշտարակ Լեռնարոտ Լեռնարոտ գյուղ 40.3488025 44.1121961
17 Արագածոտն Աշտարակ Կարբի Կարբի գյուղ 40.3278465 44.3717602
18 Արագածոտն Աշտարակ Կոշ Կոշ գյուղ 40.3001335 44.1524168
19 Արագածոտն Աշտարակ Ղազարավան Ղազարավան գյուղ 40.3403625 44.3192141
20 Արագածոտն Աշտարակ Նոր Ամանոս Նոր Ամանոս գյուղ 40.2373557 44.0674247
21 Արագածոտն Աշտարակ Նոր Եդեսիա Նոր Եդեսիա գյուղ 40.225164 44.1329692
22 Արագածոտն Աշտարակ Շամիրամ Շամիրամ գյուղ 40.2763814 44.1005848
23 Արագածոտն Աշտարակ Ոսկեհատ Ոսկեհատ գյուղ 40.2753011 44.2602897
24 Արագածոտն Աշտարակ Ոսկեվազ Ոսկևազ գյուղ 40.2790583 44.2882597
25 Արագածոտն Աշտարակ Ուշի Ուշի գյուղ 40.3510997 44.3714277
26 Արագածոտն Աշտարակ Ուջան Ուջան գյուղ 40.2955229 44.2100499
27 Արագածոտն Աշտարակ Սաղմոսավան Սաղմոսավան գյուղ 40.3822981 44.3945694
28 Արագածոտն Աշտարակ Սասունիկ Կարին գյուղ 40.25166 44.3574
29 Արագածոտն Աշտարակ Սասունիկ Սասունիկ գյուղ 40.2502515 44.3467378
30 Արագածոտն Աշտարակ Վերին Սասունիկ Վերին Սասունիկ գյուղ 40.3298241 44.1518443
31 Արագածոտն Աշտարակ Տեղեր Տեղեր գյուղ 40.3461146 44.235327
32 Արագածոտն Աշտարակ Փարպի Փարպի գյուղ 40.3222182 44.3116431
33 Արագածոտն Աշտարակ Օհանավան Օհանավան գյուղ 40.3486292 44.3871762
34 Արագածոտն Աշտարակ Օշական Օշական գյուղ 40.2654304 44.3099177
35 Արագածոտն Աշտարակ Օրգով Օրգով գյուղ 40.3475685 44.2536332
36 Արագածոտն Ապարան Ապարան Ապարան քաղաք 40.5922068 44.3574379
37 Արագածոտն Ապարան Արագած (Ապարան) Արագած գյուղ 40.4891607 44.3423867
38 Արագածոտն Ապարան Արայի Արայի գյուղ 40.4559683 44.3751773
39 Արագածոտն Ապարան Ափնագյուղ Ափնագյուղ գյուղ 40.4418459 44.3937489
40 Արագածոտն Ապարան Եղիպատրուշ Եղիպատրուշ գյուղ 40.5331303 44.4634957
41 Արագածոտն Ապարան Երնջատափ Երնջատափ գյուղ 40.4527181 44.4697262
42 Արագածոտն Ապարան Թթուջուր Թթուջուր գյուղ 40.5695422 44.4554042
43 Արագածոտն Ապարան Լուսագյուղ Լուսագյուղ գյուղ 40.6080386 44.3751954
44 Արագածոտն Ապարան Ծաղկաշեն (Ապարան) Ծաղկաշեն (Ապարան) գյուղ 40.5038012 44.3534723
45 Արագածոտն Ապարան Կայք Կայք գյուղ 40.5819166 44.3733849
46 Արագածոտն Ապարան Հարթավան Հարթավան գյուղ 40.4756034 44.4011626
47 Արագածոտն Ապարան Ձորագլուխ Ձորագլուխ գյուղ 40.5774842 44.4892797
48 Արագածոտն Ապարան Նիգավան Նիգավան գյուղ 40.6152222 44.3044059
49 Արագածոտն Ապարան Շենավան Շենավան գյուղ 40.4819309 44.3762147
50 Արագածոտն Ապարան Շողակն Շողակն գյուղ 40.4696349 44.4800265
51 Արագածոտն Ապարան Չքնաղ Չքնաղ գյուղ 40.5784541 44.4366164
52 Արագածոտն Ապարան Ջրամբար Ջրամբար գյուղ 40.4823379 44.4378465
53 Արագածոտն Ապարան Սարալանջ Սարալանջ գյուղ 40.5958039 44.3815685
54 Արագածոտն Ապարան Վարդենիս Վարդենիս (Արագածոտն) գյուղ 40.5678732 44.4104324
55 Արագածոտն Ապարան Վարդենուտ Վարդենուտ գյուղ 40.4727445 44.3644338
56 Արագածոտն Ապարան Քուչակ Քուչակ գյուղ 40.5144561 44.3901181
57 Արագածոտն Արագած Ալագյազ Ալագյազ գյուղ 40.680249 44.2875444
58 Արագածոտն Արագած Ավշեն Ավշեն գյուղ 40.72075 44.2921699
59 Արագածոտն Արագած Բերքառատ Բերքառատ գյուղ 40.6765429 44.1662369
60 Արագածոտն Արագած Գեղադիր Գեղադիր գյուղ 40.6531071 44.1025973
61 Արագածոտն Արագած Գեղաձոր Գեղաձոր գյուղ 40.6270702 44.1724454
62 Արագածոտն Արագած Գեղարոտ Գեղարոտ գյուղ 40.7057209 44.2158465
63 Արագածոտն Արագած Լեռնապար Լեռնապար գյուղ 40.7430655 44.1596897
64 Արագածոտն Արագած Ծակղահովիտ Ծաղկահովիտ գյուղ 40.6379848 44.2249621
65 Արագածոտն Արագած Ծիլքար Ծիլքար գյուղ 40.7186781 44.2050517
66 Արագածոտն Արագած Կանիաշիր Կանիաշիր գյուղ 40.6537868 44.2431429
67 Արագածոտն Արագած Հնաբերդ Հնաբերդ գյուղ 40.6368983 44.1334748
68 Արագածոտն Արագած Ճարճակիս Ճարճակիս գյուղ 40.6988144 44.3242005
69 Արագածոտն Արագած Մելիքգյուղ Մելիքգյուղ գյուղ 40.6651044 44.3510961
70 Արագածոտն Արագած Միջնատուն Միջնատուն գյուղ 40.6925344 44.35597
71 Արագածոտն Արագած Միրաք Միրաք գյուղ 40.6440666 44.327678
72 Արագածոտն Արագած Նորաշեն (Արագած) Նորաշեն գյուղ 40.6577627 44.070754
73 Արագածոտն Արագած Շենկանի Շենկանի գյուղ 40.6384241 44.2750411
74 Արագածոտն Արագած Ջամշլու Ջամշլու գյուղ 40.6879423 44.271585
75 Արագածոտն Արագած Ռյա թազա Ռյա թազա գյուղ 40.6581695 44.2984515
76 Արագածոտն Արագած Սադունց Սադունց գյուղ 40.6442561 44.1984867
77 Արագածոտն Արագած Սիփան Սիփան գյուղ 40.7205724 44.2710442
78 Արագածոտն Արագած Վարդաբյուր Վարդաբլուր (Արագած) գյուղ 40.6746699 44.2454216
79 Արագածոտն Թալին Ագարակավան Ագարակավան գյուղ 40.3328557 44.0706326
80 Արագածոտն Թալին Ակունք Ակունք գյուղ 40.4253474 43.8999295
81 Արագածոտն Թալին Աշնակ Աշնակ գյուղ 40.3311053 43.9214606
82 Արագածոտն Թալին Արագածավան Արագածավան գյուղ 40.3196601 43.6600475
83 Արագածոտն Թալին Արևուտ Արևուտ գյուղ 40.3628467 43.8039172
84 Արագածոտն Թալին Արտենի Արտենի գյուղ 40.2980046 43.765332
85 Արագածոտն Թալին Գառնահովիտ Գառնահովիտ գյուղ 40.4998493 43.954102
86 Արագածոտն Թալին Գետափ Գետափ գյուղ 40.3822833 43.6093282
87 Արագածոտն Թալին Դաշտադեմ Դաշտադեմ գյուղ 40.3447608 43.8492142
88 Արագածոտն Թալին Դավթաշեն Դավթաշեն գյուղ 40.3586902 43.9574543
89 Արագածոտն Թալին Դդմասար Դդմասար գյուղ 40.3414898 43.826948
90 Արագածոտն Թալին Դիան Դիան գյուղ 40.3561677 44.0753782
91 Արագածոտն Թալին Եղնիկ Եղնիկ գյուղ 40.4076441 43.9405595
92 Արագածոտն Թալին Զարինջա Զարինջա գյուղ 40.4793929 43.7812397
93 Արագածոտն Թալին Զովասար Զովասար գյուղ 40.4764353 43.949406
94 Արագածոտն Թալին Թաթուլ Թաթուլ գյուղ 40.3865863 43.8152606
95 Արագածոտն Թալին Թալին Թալին քաղաք 40.3822607 43.8782737
96 Արագածոտն Թալին Թլիկ Թլիկ գյուղ 40.4121442 43.6205129
97 Արագածոտն Թալին Իրինդ Իրինդ գյուղ 40.3886193 43.9724711
98 Արագածոտն Թալին Լուսակն Լուսակն գյուղ 40.2911289 43.8269832
99 Արագածոտն Թալին Ծաղկասար Ծաղկասար գյուղ 40.4713371 43.9048852
100 Արագածոտն Թալին Կաթնաղբյուր Կաթնաղբյուր գյուղ 40.3799459 43.9383172
101 Արագածոտն Թալին Կանչ Կանչ գյուղ 40.3827585 43.728881
102 Արագածոտն Թալին Կարմրաշեն Կարմրաշեն գյուղ 40.4298064 43.9381026
103 Արագածոտն Թալին Կաքավաձոր Կաքավաձոր գյուղ 40.3507407 44.0519222
104 Արագածոտն Թալին Հակո Հակո գյուղ 40.3847922 43.6921312
105 Արագածոտն Թալին Հացաշեն Հացաշեն գյուղ 40.4300357 43.7747366
106 Արագածոտն Թալին Մաստարա Ձորագյուղ գյուղ 40.4651151 43.9025474
107 Արագածոտն Թալին Մաստարա Մաստարա գյուղ 40.4470532 43.8818687
108 Արագածոտն Թալին Մեծաձոր Մեծաձոր գյուղ 40.3804152 44.0460409
109 Արագածոտն Թալին Ներքին Բազմաբերդ Ներքին Բազմաբերդ գյուղ 40.3347638 44.0103798
110 Արագածոտն Թալին Ներքին Սասնաշեն Ներքին Սասնաշեն գյուղ 40.3552211 43.9915853
111 Արագածոտն Թալին Նոր Արթիկ Նոր Արթիկ գյուղ 40.4653087 43.7054876
112 Արագածոտն Թալին Շղարշիկ Շղարշիկ գյուղ 40.4091956 43.9615008
113 Արագածոտն Թալին Ոսկեթաս Ոսկեթաս գյուղ 40.4452296 43.9422779
114 Արագածոտն Թալին Պարտիզակ Պարտիզակ գյուղ 40.2705711 44.0405787
115 Արագածոտն Թալին Սորիկ Սորիկ գյուղ 40.4189492 43.7252115
116 Արագածոտն Թալին Սուսեր Սուսեր գյուղ 40.4630705 43.7291826
117 Արագածոտն Թալին Վերին Բազմաբերդ Վերին Բազմաբերդ գյուղ 40.3646034 44.0201868
118 Արագածոտն Թալին Վերին Սասնաշեն Վերին Սասնաշեն գյուղ 40.366761 43.9834611
119 Արագածոտն Թալին Ցամաքասար Ցամաքասար գյուղ 40.4661633 43.7632268
120 Արագածոտն Թալին Օթևան Օթևան գյուղ 40.3663514 44.060755
121 Արարատ Արարատ Այգավան Այգավան գյուղ 39.8752693 44.6683679
122 Արարատ Արարատ Ավշար Ավշար գյուղ 39.8549188 44.6788801
123 Արարատ Արարատ Արալեզ Արալեզ գյուղ 39.900691 44.6474372
124 Արարատ Արարատ Արարատ Արարատ (գյուղ) գյուղ 39.8320874 44.70493
125 Արարատ Արարատ Արարատ Արարատ (քաղաք) քաղաք 39.8551211 44.6942731
126 Արարատ Արարատ Արմաշ Արմաշ գյուղ 39.76624 44.8087498
127 Արարատ Արարատ Գինեվետ Գինևետ գյուղ 39.9320059 44.622565
128 Արարատ Արարատ Գոռավան Գոռավան գյուղ 39.9060954 44.7303597
129 Արարատ Արարատ Դաշտաքար Դաշտաքար գյուղ 39.9240403 44.7561871
130 Արարատ Արարատ Եղեգնավան Եղեգնավան գյուղ 39.8368552 44.6220629
131 Արարատ Արարատ Երասխ Երասխ գյուղ 39.7383492 44.8346993
132 Արարատ Արարատ Զանգակատուն Զանգակատուն գյուղ 39.8198558 45.0414019
133 Արարատ Արարատ Լանջանիստ Լանջանիստ գյուղ 39.8733473 44.9507754
134 Արարատ Արարատ Լանջառ Լանջառ գյուղ 39.8274982 44.9715312
135 Արարատ Արարատ Լուսաշող Լուսաշող գյուղ 39.8529692 44.9766939
136 Արարատ Արարատ Լուսառատ Լուսառատ գյուղ 39.872384 44.5906691
137 Արարատ Արարատ Հնաբերդ Հնաբերդ գյուղ 40.0055482 44.5709538
138 Արարատ Արարատ Նոյակերտ Նոյակերտ գյուղ 39.8319349 44.6635181
139 Արարատ Արարատ Նոր կյանք Նոր կյանք գյուղ 39.9011435 44.6261967
140 Արարատ Արարատ Նոր ուղի Նոր ուղի գյուղ 39.9261599 44.6342636
141 Արարատ Արարատ Շաղափ Շաղափ գյուղ 39.8796664 44.8911721
142 Արարատ Արարատ Ոսկետափ Ոսկետափ գյուղ 39.8853861 44.6475599
143 Արարատ Արարատ Ուրցալանջ Ուրցալանջ գյուղ 39.8224113 44.9974122
144 Արարատ Արարատ Ուրցաձոր Ուրցաձոր գյուղ 39.9216526 44.8236341
145 Արարատ Արարատ Պարույր Սևակ Պարույր Սևակ գյուղ 39.7702258 44.9172897
146 Արարատ Արարատ Պարույր Սևակ Տիգրանաշեն գյուղ 39.7867948 44.94502
147 Արարատ Արարատ Սիսավան Սիսավան գյուղ 39.905877 44.6681369
148 Արարատ Արարատ Սուրենավան Սուրենավան գյուղ 39.7992062 44.7723968
149 Արարատ Արարատ Վանաշեն Վանաշեն գյուղ 39.8957492 44.68895
150 Արարատ Արարատ Վարդաշատ Վարդաշատ գյուղ 39.828772 45.0258814
151 Արարատ Արարատ Վեդի Վեդի քաղաք 39.9137183 44.7199404
152 Արարատ Արարատ Տափերական Տափերական գյուղ 39.9234072 44.5901937
153 Արարատ Արարատ Փոքր Վեդի Փոքր Վեդի գյուղ 39.9005103 44.6059611
154 Արարատ Արթիկ Հովտաշեն Հովտաշեն գյուղ 40.0231199 44.4481838
155 Արարատ Արտաշատ Աբովյան Աբովյան գյուղ 40.0510237 44.5473952
156 Արարատ Արտաշատ Ազատավան Ազատավան գյուղ 39.9855753 44.5064986
157 Արարատ Արտաշատ Այգեզարդ Այգեզարդ գյուղ 39.9592176 44.600243
158 Արարատ Արտաշատ Այգեպատ Այգեպատ գյուղ 39.9566253 44.5924796
159 Արարատ Արտաշատ Այգեստան Այգեստան գյուղ 39.9999288 44.5583013
160 Արարատ Արտաշատ Արաքսավան Արաքսավան գյուղ 39.9994117 44.4673707
161 Արարատ Արտաշատ Արևշատ Արևշատ գյուղ 40.0404423 44.5397899
162 Արարատ Արտաշատ Արտաշատ Արտաշատ քաղաք 39.9535181 44.5519782
163 Արարատ Արտաշատ Բաղրամյան Բաղրամյան գյուղ 39.9827142 44.5082653
164 Արարատ Արտաշատ Բարձրաշեն Բարձրաշեն գյուղ 40.0872927 44.5754005
165 Արարատ Արտաշատ Բարձրաշեն Կաքավաբերդ գյուղ 40.076996 44.8724127
166 Արարատ Արտաշատ Բերդիկ Բերդիկ գյուղ 39.9923195 44.5713665
167 Արարատ Արտաշատ Բերքանուշ Բերքանուշ գյուղ 39.9779916 44.522165
168 Արարատ Արտաշատ Բյուրավան Բյուրավան գյուղ 40.0150745 44.5191627
169 Արարատ Արտաշատ Բուրաստան Բուրաստան գյուղ 39.9893515 44.4960658
170 Արարատ Արտաշատ Գետազատ Գետազատ գյուղ 40.0383706 44.5657164
171 Արարատ Արտաշատ Դալար Դալար գյուղ 39.9754634 44.5273861
172 Արարատ Արտաշատ Դեղձուտ Դեղձուտ գյուղ 40.0254847 44.5502453
173 Արարատ Արտաշատ Դիմիտրով Դիմիտրով գյուղ 40.0072152 44.4880651
174 Արարատ Արտաշատ Դիտակ Դիտակ գյուղ 40.0458059 44.5188265
175 Արարատ Արտաշատ Դվին Դվին գյուղ 40.0179745 44.5841127
176 Արարատ Արտաշատ Լանջազատ Լանջազատ գյուղ 40.0614972 44.5784971
177 Արարատ Արտաշատ Կանաչուտ Կանաչուտ գյուղ 40.0100972 44.5452051
178 Արարատ Արտաշատ Մասիս Մասիս գյուղ 39.9965321 44.4892913
179 Արարատ Արտաշատ Մխչյան Մխչյան գյուղ 40.0225895 44.4904856
180 Արարատ Արտաշատ Մրգանուշ Մրգանուշ գյուղ 40.025532 44.5593439
181 Արարատ Արտաշատ Մրգավան Մրգավան գյուղ 39.9716709 44.5352163
182 Արարատ Արտաշատ Մրգավետ Մրգավետ գյուղ 40.0327699 44.4799671
183 Արարատ Արտաշատ Նարեկ Նարեկ գյուղ 40.0004118 44.6648243
184 Արարատ Արտաշատ Նշավան Նշավան գյուղ 40.0253443 44.5242498
185 Արարատ Արտաշատ Շահումյան Շահումյան գյուղ 39.9392484 44.5616734
186 Արարատ Արտաշատ Ոստան Ոստան գյուղ 39.9641255 44.5586609
187 Արարատ Արտաշատ Ջրաշեն Ջրաշեն գյուղ 40.0538741 44.5090452
188 Արարատ Արտաշատ Վարդաշեն Վարդաշեն գյուղ 40.0306603 44.5605926
189 Արարատ Արտաշատ Վերին Արտաշատ Վերին Արտաշատ գյուղ 39.9923835 44.5843547
190 Արարատ Արտաշատ Վերին Դվին Վերին Դվին գյուղ 40.0231325 44.5918627
191 Արարատ Արտաշատ Քաղցրաշեն Քաղցրաշեն գյուղ 39.9797637 44.6208323
192 Արարատ Մասիս Ազատաշեն Ազատաշեն գյուղ 40.1362467 44.4161917
193 Արարատ Մասիս Այնթապ Այնթապ գյուղ 40.0944769 44.4598548
194 Արարատ Մասիս Արբաթ Արբաթ գյուղ 40.1374412 44.4031441
195 Արարատ Մասիս Արգավանդ Արգավանդ գյուղ 40.154199 44.4345046
196 Արարատ Մասիս Արևաբույր Արևաբույր գյուղ 40.036548 44.469521
197 Արարատ Մասիս Գեղանիստ Գեղանիստ գյուղ 40.1475096 44.4050537
198 Արարատ Մասիս Գետափնյա Գետափնյա գյուղ 40.1376189 44.4292051
199 Արարատ Մասիս Դաշտավան Դաշտավան գյուղ 40.1014047 44.3906123
200 Արարատ Մասիս Դարակերտ Դարակերտ գյուղ 40.1066831 44.4113751
201 Արարատ Մասիս Դարբնիկ Դարբնիկ գյուղ 40.1064437 44.37752
202 Արարատ Մասիս Զորակ Զորակ գյուղ 40.0911416 44.3907546
203 Արարատ Մասիս Խաչփառ Խաչփառ գյուղ 40.1220135 44.4007482
204 Արարատ Մասիս Հայանիստ Հայանիստ գյուղ 40.121789 44.3694867
205 Արարատ Մասիս Հովտաշատ Հովտաշատ գյուղ 40.1010182 44.3385348
206 Արարատ Մասիս Ղուկասավան Ղուկասավան գյուղ 40.1246893 44.4163451
207 Արարատ Մասիս Մասիս Մասիս քաղաք 40.0661643 44.4084441
208 Արարատ Մասիս Մարմարաշեն Մարմարաշեն գյուղ 40.0583267 44.4692581
209 Արարատ Մասիս Նիզամի Նիզամի գյուղ 40.0912332 44.4037713
210 Արարատ Մասիս Նոր Խարբերդ Նոր Խարբերդ գյուղ 40.0891602 44.4792997
211 Արարատ Մասիս Նոր Կյուրին Նոր Կյուրին գյուղ 40.0738807 44.4976986
212 Արարատ Մասիս Նորաբաց Նորաբաց գյուղ 40.1068238 44.4322092
213 Արարատ Մասիս Նորամարգ Նորամարգ գյուղ 40.0196006 44.4229372
214 Արարատ Մասիս Ջրահովիտ Ջրահովիտ գյուղ 40.0442651 44.4746296
215 Արարատ Մասիս Ռանչպար Ռանչպար գյուղ 40.0294573 44.3682095
216 Արարատ Մասիս Սայաթ-Նովա Սայաթ-Նովա գյուղ 40.075826 44.4013774
217 Արարատ Մասիս Սիս Սիս գյուղ 40.0577703 44.3860136
218 Արարատ Մասիս Սիփանիկ Սիփանիկ գյուղ 40.1075534 44.3540636
219 Արմավիր Արմավիր Ալաշկերտ Ալաշկերտ գյուղ 40.106025 44.0519756
220 Արմավիր Արմավիր Ամասիա Ամասիա գյուղ 40.0828813 43.9594531
221 Արմավիր Արմավիր Այգեշատ (Արմավիր) Այգեշատ գյուղ 40.0743437 44.0489315
222 Արմավիր Արմավիր Այգեվան Այգևան գյուղ 40.1396135 43.9704234
223 Արմավիր Արմավիր Արազափ Արազափ գյուղ 40.0428574 44.1417581
224 Արմավիր Արմավիր Արաքս (Արմավիր) Արաքս գյուղ 40.095866 43.9418578
225 Արմավիր Արմավիր Արգավանդ Արգավանդ գյուղ 40.0616413 44.0843152
226 Արմավիր Արմավիր Արևիկ Արևիկ գյուղ 40.1007248 44.0874159
227 Արմավիր Արմավիր Արմավիր Արմավիր գյուղ 40.08433 44.05456
228 Արմավիր Արմավիր Արմավիր (քաղաք) Արմավիր (քաղաք) քաղաք 40.1555525 44.0388482
229 Արմավիր Արմավիր Արտաշար Արտաշար գյուղ 40.1099342 44.1821217
230 Արմավիր Արմավիր Բամբակաշատ Բամբակաշատ գյուղ 40.1082397 44.0206741
231 Արմավիր Արմավիր Բերքաշատ Բերքաշատ գյուղ 40.0414734 43.9077382
232 Արմավիր Արմավիր Գետաշեն Գետաշեն գյուղ 40.0406492 43.9441648
233 Արմավիր Արմավիր Եղեգնուտ Եղեգնուտ գյուղ 40.0876423 44.1528189
234 Արմավիր Արմավիր Երասխահուն Երասխահուն գյուղ 40.0743352 44.2166164
235 Արմավիր Արմավիր Զարթոնք Զարթոնք գյուղ 40.1045485 44.1561788
236 Արմավիր Արմավիր Լենուղի Լենուղի գյուղ 40.1255663 43.9655728
237 Արմավիր Արմավիր Լուկաշին Լուկաշին գյուղ 40.1851386 44.0033056
238 Արմավիր Արմավիր Խանջյան Խանջյան գյուղ 40.1874031 43.9771627
239 Արմավիր Արմավիր Հայկավան Հայկավան գյուղ 40.0908597 44.0368778
240 Արմավիր Արմավիր Հացիկ Հացիկ գյուղ 40.1729962 43.9496574
241 Արմավիր Արմավիր Մայիսյան Մայիսյան գյուղ 40.1568681 44.0884244
242 Արմավիր Արմավիր Մարգարա Մարգարա գյուղ 40.03553 44.1783042
243 Արմավիր Արմավիր Մեծամոր (քաղաք) Մեծամոր (քաղաք) քաղաք 40.1427498 44.1241666
244 Արմավիր Արմավիր Մրգաշատ Մրգաշատ գյուղ 40.1241657 44.0672171
245 Արմավիր Արմավիր Նալբանդյան Նալբանդյան գյուղ 40.06165 43.9852874
246 Արմավիր Արմավիր Նոր Արմավիր Նոր Արմավիր գյուղ 40.0924814 43.9897827
247 Արմավիր Արմավիր Նոր Արտագերս Նոր Արտագերս գյուղ 40.0721478 44.0058637
248 Արմավիր Արմավիր Նոր Կեսարիա Նոր Կեսարիա գյուղ 40.058127 43.9073244
249 Արմավիր Արմավիր Նորապատ Նորապատ գյուղ 40.1417387 44.0303535
250 Արմավիր Արմավիր Նորավան Նորավան գյուղ 40.1724626 44.0253497
251 Արմավիր Արմավիր Շենավան Շենավան գյուղ 40.0551956 43.9214516
252 Արմավիր Արմավիր Ջանֆիդա Ջանֆիդա գյուղ 40.0416345 44.0273578
253 Արմավիր Արմավիր Ջրաշեն Ջրաշեն գյուղ 40.0857627 44.0160424
254 Արմավիր Արմավիր Սարդարապատ Սարդարապատ գյուղ 40.1312258 44.0097387
255 Արմավիր Արմավիր Վարդանաշեն Վարդանաշեն գյուղ 40.0510244 44.1910202
256 Արմավիր Արմավիր Տանձուտ Տանձուտ գյուղ 40.0678351 44.0788197
257 Արմավիր Արմավիր Փշատավան Փշատավան գյուղ 40.0394786 44.0638111
258 Արմավիր Բաղրամյան Արգինա Արգինա գյուղ 40.2731195 43.739889
259 Արմավիր Բաղրամյան Արևադաշտ Արևադաշտ գյուղ 40.1328543 43.9315246
260 Արմավիր Բաղրամյան Արտամետ Արտամետ գյուղ 40.1229256 43.8588175
261 Արմավիր Բաղրամյան Բագարան Բագարան գյուղ 40.14317 43.6602026
262 Արմավիր Բաղրամյան Բաղրամյան (Բաղրամյան) Բաղրամյան գյուղ 40.1957979 43.8485277
263 Արմավիր Բաղրամյան Դալարիկ Դալարիկ գյուղ 40.2272711 43.8717749
264 Արմավիր Բաղրամյան Երվանդաշատ Երվանդաշատ գյուղ 40.1176537 43.6713995
265 Արմավիր Բաղրամյան Լեռնագոգ Լեռնագոգ գյուղ 40.2401493 43.8714444
266 Արմավիր Բաղրամյան Կողբավան Կողբավան գյուղ 40.1420368 43.7553689
267 Արմավիր Բաղրամյան Հուշակերտ Հուշակերտ գյուղ 40.0840594 43.9301067
268 Արմավիր Բաղրամյան Մյասնիկյան Մյասնիկյան գյուղ 40.1814881 43.9146893
269 Արմավիր Բաղրամյան Շենիկ Շենիկ գյուղ 40.2129957 43.7703273
270 Արմավիր Բաղրամյան Վանանդ Վանանդ գյուղ 40.1031816 43.8228724
271 Արմավիր Բաղրամյան Տալվորիկ Տալվորիկ գյուղ 40.100101 43.8802413
272 Արմավիր Բաղրամյան Քարակերտ Քարակերտ գյուղ 40.244597 43.8190803
273 Արմավիր Էջմիածին Ակնալիճ Ակնալիճ գյուղ 40.1405463 44.1607005
274 Արմավիր Էջմիածին Ակնաշեն Ակնաշեն գյուղ 40.092946 44.2917904
275 Արմավիր Էջմիածին Աղավնատուն Աղավնատուն գյուղ 40.2314017 44.2477669
276 Արմավիր Էջմիածին Ամբերդ Ամբերդ գյուղ 40.2419094 44.2710995
277 Արմավիր Էջմիածին Այգեկ Այգեկ գյուղ 40.1912987 44.384146
278 Արմավիր Էջմիածին Այգեշատ (Էջմիածին) Այգեշատ գյուղ 40.2344314 44.2857546
279 Արմավիր Էջմիածին Ապագա Ապագա գյուղ 40.0926142 44.2527413
280 Արմավիր Էջմիածին Առատաշեն Առատաշեն գյուղ 40.130862 44.2234262
281 Արմավիր Էջմիածին Արագած Արագած գյուղ 40.2183145 44.2257428
282 Արմավիր Էջմիածին Արաքս (Էջմիածին) Արաքս գյուղ 40.0534056 44.2993213
283 Արմավիր Էջմիածին Արևաշատ Արևաշատ գյուղ 40.1398055 44.3744412
284 Արմավիր Էջմիածին Արշալույս Արշալույս գյուղ 40.1667409 44.2123603
285 Արմավիր Էջմիածին Արտիմետ Արտիմետ գյուղ 40.1518048 44.2673774
286 Արմավիր Էջմիածին Բաղրամյան (Էջմիածին) Բաղրամյան գյուղ 40.1926916 44.3633401
287 Արմավիր Էջմիածին Գայ Գայ գյուղ 40.0853781 44.3075315
288 Արմավիր Էջմիածին Գեղակերտ Գեղակերտ գյուղ 40.1902151 44.2484712
289 Արմավիր Էջմիածին Գրիբոյեդով Գրիբոյեդով գյուղ 40.1145846 44.2706023
290 Արմավիր Էջմիածին Դաշտ Դաշտ գյուղ 40.2254061 44.3000996
291 Արմավիր Էջմիածին Դողս Դողս գյուղ 40.2213038 44.271441
292 Արմավիր Էջմիածին Լեռնամերձ Լեռնամերձ գյուղ 40.2585933 44.2629824
293 Արմավիր Էջմիածին Լուսագյուղ Լուսագյուղ գյուղ 40.0863582 44.2710704
294 Արմավիր Էջմիածին Խորոնք Խորոնք գյուղ 40.1361855 44.2441818
295 Արմավիր Էջմիածին Ծաղկալանջ Ծաղկալանջ գյուղ 40.1977715 44.2300731
296 Արմավիր Էջմիածին Ծաղկունք Ծաղկունք գյուղ 40.1774628 44.2669524
297 Արմավիր Էջմիածին Ծիածան Ծիածան գյուղ 40.1852285 44.2668203
298 Արմավիր Էջմիածին Հայթաղ Հայթաղ գյուղ 40.1784544 44.2278026
299 Արմավիր Էջմիածին Հայկաշեն Հայկաշեն գյուղ 40.0725348 44.3051313
300 Արմավիր Էջմիածին Հովտամեջ Հովտամեջ գյուղ 40.1825437 44.2538203
301 Արմավիր Էջմիածին Մեծամոր Մեծամոր գյուղ 40.071389 44.289167
302 Արմավիր Էջմիածին Մերձավան Մերձավան գյուղ 40.1837106 44.4025158
303 Արմավիր Էջմիածին Մուսալեռ Մուսալեռ գյուղ 40.1578309 44.3793997
304 Արմավիր Էջմիածին Մրգաստան Մրգաստան գյուղ 40.2007545 44.2770015
305 Արմավիր Էջմիածին Նորակերտ Նորակերտ գյուղ 40.1944047 44.343921
306 Արմավիր Էջմիածին Շահումյան Շահումյան գյուղ 40.2116209 44.2936028
307 Արմավիր Էջմիածին Շահումյանի թռչնաֆաբրիկա Շահումյանի թռչնաֆաբրիկա գյուղ 40.2087345 44.3081965
308 Արմավիր Էջմիածին Ոսկեհատ Ոսկեհատ գյուղ 40.1437464 44.3203281
309 Արմավիր Էջմիածին Պտղունք Պտղունք գյուղ 40.1654278 44.3636446
310 Արմավիր Էջմիածին Ջրառատ Ջրառատ գյուղ 40.0706738 44.2585355
311 Արմավիր Էջմիածին Ջրարբի Ջրարբի գյուղ 40.0873691 44.2398139
312 Արմավիր Էջմիածին Վաղարշապատ Վաղարշապատ քաղաք 40.1632626 44.2935926
313 Արմավիր Էջմիածին Տարոնիկ Տարոնիկ գյուղ 40.1331901 44.197325
314 Արմավիր Էջմիածին Փարաքար Թաիրով գյուղ 40.1607673 44.4289899
315 Արմավիր Էջմիածին Փարաքար Փարաքար գյուղ 40.1682988 44.4053332
316 Արմավիր Էջմիածին Ֆերիկ Ֆերիկ գյուղ 40.1872901 44.2093828
317 Գեղարքունիք Գավառ Բերդկունք Բերդկունք գյուղ 40.4439361 45.0997353
318 Գեղարքունիք Գավառ Գանձակ Գանձակ գյուղ 40.3249162 45.1099356
319 Գեղարքունիք Գավառ Գավառ Գավառ քաղաք 40.3513253 45.1272675
320 Գեղարքունիք Գավառ Գեղարքունիք Գեղարքունիք գյուղ 40.2518621 45.1405799
321 Գեղարքունիք Գավառ Լանջաղբյուր Լանջաղբյուր գյուղ 40.2706832 45.135943
322 Գեղարքունիք Գավառ Լճափ Լճափ գյուղ 40.4569225 45.0735108
323 Գեղարքունիք Գավառ Ծաղկաշեն (Գավառ) Ծաղկաշեն (Գավառ) գյուղ 40.3043098 45.0601746
324 Գեղարքունիք Գավառ Ծովազարդ Ծովազարդ գյուղ 40.4776836 45.0525325
325 Գեղարքունիք Գավառ Կարմիրգյուղ Կարմիրգյուղ գյուղ 40.3274441 45.1465892
326 Գեղարքունիք Գավառ Հայրավանք Հայրավանք գյուղ 40.430987 45.0944581
327 Գեղարքունիք Գավառ Նորատուս Նորատուս գյուղ 40.3765049 45.1729587
328 Գեղարքունիք Գավառ Սարուխան Սարուխան գյուղ 40.2938995 45.1360148
329 Գեղարքունիք Կարմիր Աղբերք Աղբերք գյուղ 40.5291543 45.2813776
330 Գեղարքունիք Կարմիր Այգուտ Այգուտ գյուղ 40.6830405 45.1741688
331 Գեղարքունիք Կարմիր Այգուտ Ճապկուտ գյուղ 40.6513895 45.2057148
332 Գեղարքունիք Կարմիր Անտառամեջ Անտառամեջ գյուղ 40.6831736 45.0870847
333 Գեղարքունիք Կարմիր Արծվաշեն Արծվաշեն գյուղ 40.6373377 45.5138683
334 Գեղարքունիք Կարմիր Արտանիշ գյուղ Արտանիշ գյուղ 40.4976776 45.3652659
335 Գեղարքունիք Կարմիր Գետիկ Գետիկ գյուղ 40.6593128 45.2716619
336 Գեղարքունիք Կարմիր Դպրաբակ Դպրաբակ գյուղ 40.6883345 45.131962
337 Գեղարքունիք Կարմիր Դրախտիկ Դրախտիկ գյուղ 40.5630764 45.2368557
338 Գեղարքունիք Կարմիր Թթուջուր Թթուջուր գյուղ 40.6474472 45.3111402
339 Գեղարքունիք Կարմիր Կալավան Բարեպատ գյուղ 40.669714 45.1135487
340 Գեղարքունիք Կարմիր Կալավան Կալավան գյուղ 40.6492483 45.1081127
341 Գեղարքունիք Կարմիր Ձորավանք Ձորավանք գյուղ 40.6981578 45.1055932
342 Գեղարքունիք Կարմիր Ճամբարակ Ճամբարակ քաղաք 40.5990983 45.3529401
343 Գեղարքունիք Կարմիր Մարտունի Մարտունի գյուղ 40.66714 45.25422
344 Գեղարքունիք Կարմիր Շորժա Շորժա գյուղ 40.5019143 45.2733192
345 Գեղարքունիք Կարմիր Ջիլ Ջիլ գյուղ 40.4531839 45.4489008
346 Գեղարքունիք Կարմիր Վահան Վահան գյուղ 40.5754719 45.4001346
347 Գեղարքունիք Մարտունի Աստղաձոր Աստղաձոր գյուղ 40.1259452 45.3543738
348 Գեղարքունիք Մարտունի Արծվանիստ Արծվանիստ գյուղ 40.145705 45.5109432
349 Գեղարքունիք Մարտունի Գեղհովիտ Գեղհովիտ գյուղ 40.1005448 45.2812523
350 Գեղարքունիք Մարտունի Գեղհովիտ Լեռնահովիտ գյուղ 40.0715363 45.2588171
351 Գեղարքունիք Մարտունի Գեղհովիտ Նշխարք գյուղ 40.0028237 45.2355086
352 Գեղարքունիք Մարտունի Երանոս Երանոս գյուղ 40.2061753 45.1879527
353 Գեղարքունիք Մարտունի Զոլաքար Զոլաքար գյուղ 40.1232884 45.3751965
354 Գեղարքունիք Մարտունի Լիճք Լիճք գյուղ 40.1626876 45.2325796
355 Գեղարքունիք Մարտունի Ծակքար Ծակքար գյուղ 40.180357 45.2243672
356 Գեղարքունիք Մարտունի Ծովասար Ծովասար գյուղ 40.1367469 45.1876561
357 Գեղարքունիք Մարտունի Ծովինար Ծովինար գյուղ 40.1587936 45.4693737
358 Գեղարքունիք Մարտունի Ձորագյուղ Ձորագյուղ գյուղ 40.1697725 45.1858234
359 Գեղարքունիք Մարտունի Մադինա Մադինա գյուղ 40.0775383 45.255077
360 Գեղարքունիք Մարտունի Մարտունի Մարտունի (քաղաք) քաղաք 40.1364187 45.3023323
361 Գեղարքունիք Մարտունի Ներքին Գետաշեն Ներքին Գետաշեն գյուղ 40.1442308 45.2711048
362 Գեղարքունիք Մարտունի Վաղաշեն Վաղաշեն գյուղ 40.133754 45.3283754
363 Գեղարքունիք Մարտունի Վարդաձոր Վարդաձոր գյուղ 40.1881385 45.1983131
364 Գեղարքունիք Մարտունի Վարդենիկ Վարդենիկ գյուղ 40.1384545 45.4274541
365 Գեղարքունիք Մարտունի Վերին Գետաշեն Վերին Գետաշեն գյուղ 40.1314496 45.2501779
366 Գեղարքունիք Սևան Գեղամավան Գեղամավան գյուղ 40.56594 44.8947239
367 Գեղարքունիք Սևան Դդմաշեն Դդմաշեն գյուղ 40.5684068 44.8157566
368 Գեղարքունիք Սևան Զովաբեր Զովաբեր գյուղ 40.5657456 44.7894489
369 Գեղարքունիք Սևան Լճաշեն Լճաշեն գյուղ 40.5166074 44.9369052
370 Գեղարքունիք Սևան Ծաղկունք Ծաղկունք գյուղ 40.5764773 44.8700417
371 Գեղարքունիք Սևան Ծովագյուղ Ծովագյուղ գյուղ 40.6310675 44.9630987
372 Գեղարքունիք Սևան Նորաշեն Նորաշեն գյուղ 40.5046709 45.0185823
373 Գեղարքունիք Սևան Չկալովկա Չկալովկա գյուղ 40.5088385 44.9789721
374 Գեղարքունիք Սևան Սեմյոնովկա Սեմյոնովկա գյուղ 40.6570815 44.9024175
375 Գեղարքունիք Սևան Սևան Գագարին գյուղ 40.5446718 44.8623275
376 Գեղարքունիք Սևան Սևան Սևան քաղաք 40.5484721 44.9618132
377 Գեղարքունիք Սևան Վարսեր Վարսեր գյուղ 40.5529581 44.9105417
378 Գեղարքունիք Վարդենիս Ազատ Ազատ գյուղ 40.177503 45.8713086
379 Գեղարքունիք Վարդենիս Ախպրաձոր Ախպրաձոր գյուղ 40.0960447 45.6405596
380 Գեղարքունիք Վարդենիս Ակունք Ակունք գյուղ 40.1600142 45.7056783
381 Գեղարքունիք Վարդենիս Այրք Այրք գյուղ 40.11788 45.7919751
382 Գեղարքունիք Վարդենիս Ավազան Ավազան գյուղ 40.3027494 45.7011327
383 Գեղարքունիք Վարդենիս Արեգունի Արեգունի գյուղ 40.3370388 45.6074259
384 Գեղարքունիք Վարդենիս Արփունք Արփունք գյուղ 40.2882718 45.7349
385 Գեղարքունիք Վարդենիս Գեղամաբակ Գեղամաբակ գյուղ 40.1640002 45.8058454
386 Գեղարքունիք Վարդենիս Գեղամասար Գեղամասար գյուղ 40.3093713 45.6803063
387 Գեղարքունիք Վարդենիս Գեղաքար Գեղաքար գյուղ 40.1162339 45.6851396
388 Գեղարքունիք Վարդենիս Դարանակ Դարանակ գյուղ 40.3618783 45.5658547
389 Գեղարքունիք Վարդենիս Լճավան Լճավան գյուղ 40.1527656 45.6101
390 Գեղարքունիք Վարդենիս Լուսակունք Լուսակունք գյուղ 40.1778386 45.6939263
391 Գեղարքունիք Վարդենիս Խաչաղբյուր Խաչաղբյուր գյուղ 40.1675531 45.693764
392 Գեղարքունիք Վարդենիս Ծափաթաղ Ծափաթաղ գյուղ 40.4090041 45.4746748
393 Գեղարքունիք Վարդենիս Ծովակ Ծովակ գյուղ 40.1808565 45.6365787
394 Գեղարքունիք Վարդենիս Կախակն Կախակն գյուղ 40.2826715 45.7844895
395 Գեղարքունիք Վարդենիս Կարճաղբյուր Կարճաղբյուր գյուղ 40.1735132 45.5843034
396 Գեղարքունիք Վարդենիս Կութ Կութ գյուղ 40.1785467 45.8948075
397 Գեղարքունիք Վարդենիս Կուտական Զառիվեր գյուղ 40.2600465 45.8352346
398 Գեղարքունիք Վարդենիս Կուտական Կուտական գյուղ 40.2654142 45.8364588
399 Գեղարքունիք Վարդենիս Մաքենիս Մաքենիս գյուղ 40.121884 45.6174877
400 Գեղարքունիք Վարդենիս Մեծ Մասրիկ Մեծ Մասրիկ գյուղ 40.2210081 45.7625002
401 Գեղարքունիք Վարդենիս Ներքին Շորժա Ներքին Շորժա գյուղ 40.1122482 45.843969
402 Գեղարքունիք Վարդենիս Նորաբակ Նորաբակ գյուղ 40.1557563 45.8604485
403 Գեղարքունիք Վարդենիս Նորակերտ Նորակերտ գյուղ 40.2633662 45.6934048
404 Գեղարքունիք Վարդենիս Շատջրեք Շատջրեք գյուղ 40.1628366 45.7927853
405 Գեղարքունիք Վարդենիս Շատվան Շատվան գյուղ 40.1843978 45.8244828
406 Գեղարքունիք Վարդենիս Ջաղացաձոր Ջաղացաձոր գյուղ 40.1510504 45.8160365
407 Գեղարքունիք Վարդենիս Սոթք Սոթք գյուղ 40.2019422 45.8717932
408 Գեղարքունիք Վարդենիս Վանևան Վանևան գյուղ 40.1908459 45.6758654
409 Գեղարքունիք Վարդենիս Վարդենիս Վարդենիս քաղաք 40.1851164 45.7258486
410 Գեղարքունիք Վարդենիս Վերին Շորժա Վերին Շորժա գյուղ 40.0828439 45.8329927
411 Գեղարքունիք Վարդենիս Տորֆավան Տորֆավան գյուղ 40.1907419 45.6889111
412 Գեղարքունիք Վարդենիս Տրետուք Տրետուք գյուղ 40.2382256 45.8490028
413 Գեղարքունիք Վարդենիս Փամբակ Փամբակ գյուղ 40.3795537 45.5262386
414 Գեղարքունիք Վարդենիս Փոքր Մասրիկ Փոքր Մասրիկ գյուղ 40.2574381 45.7213178
415 Երևան Երևան Երևան Երևան քաղաք 40.153306 44.348483
416 Լոռի Գուգարք Ազնվաձոր Ազնվաձոր գյուղ 40.8762028 44.4274872
417 Լոռի Գուգարք Անտառամուտ Անտառամուտ գյուղ 40.933443 44.5620927
418 Լոռի Գուգարք Անտառաշեն Անտառաշեն գյուղ 40.748963 44.6194262
419 Լոռի Գուգարք Արջուտ Արջուտ գյուղ 40.8588244 44.3800237
420 Լոռի Գուգարք Արջուտ Արջուտ կայարանին կից գյուղ 40.7651361 44.6300001
421 Լոռի Գուգարք Բազում Բազում գյուղ 40.8658172 44.4435216
422 Լոռի Գուգարք Գուգարք Գուգարք գյուղ 40.8021951 44.5395836
423 Լոռի Գուգարք Դարպաս Դարպաս գյուղ 40.8381534 44.4226861
424 Լոռի Գուգարք Դեբետ Դեբետ գյուղ 40.9181083 44.6551019
425 Լոռի Գուգարք Եղեգնուտ Եղեգնուտ գյուղ 40.9023874 44.6295441
426 Լոռի Գուգարք Լեռնապատ Լեռնապատ գյուղ 40.819558 44.3858713
427 Լոռի Գուգարք Լերմոնտովո Լերմոնտովո գյուղ 40.7607962 44.6351852
428 Լոռի Գուգարք Հալավար Գյուլլուդարա գյուղ 40.7892252 44.4046228
429 Լոռի Գուգարք Հալավար Հալավար գյուղ 40.7659112 44.3866202
430 Լոռի Գուգարք Հալավար Հայդարլի գյուղ 40.783333 44.383333
431 Լոռի Գուգարք Հալավար Քիլիսա գյուղ 40.75 44.416667
432 Լոռի Գուգարք Ձորագետ Ձորագետ գյուղ 40.9455878 44.6296665
433 Լոռի Գուգարք Ձորագյուղ Ձորագյուղ գյուղ 40.9481634 44.617698
434 Լոռի Գուգարք Մարգահովիտ Մարգահովիտ գյուղ 40.7348487 44.6829567
435 Լոռի Գուգարք Շահումյան Շահումյան գյուղ 40.7708052 44.5352698
436 Լոռի Գուգարք Վահագնաձոր Վահագնաձոր գյուղ 40.8836916 44.5890976
437 Լոռի Գուգարք Վահագնի Վահագնի գյուղ 40.9073993 44.6074427
438 Լոռի Գուգարք Վանաձոր Վանաձոր քաղաք 40.807399 44.4970268
439 Լոռի Գուգարք Փամբակ Փամբակ գյուղ 40.8311022 44.5505154
440 Լոռի Գուգարք Փամբակ Փամբակ կայարանին կից գյուղ 40.8303618 44.5619095
441 Լոռի Գուգարք Քարաբերդ Քարաբերդ գյուղ 40.8457614 44.5185435
442 Լոռի Գուգարք Ֆիոլետովո Ֆիոլետովո գյուղ 40.7192871 44.7147619
443 Լոռի Թումանյան Աթան Աթան գյուղ 40.9291723 44.8460833
444 Լոռի Թումանյան Ալավերդի Ալավերդի քաղաք 41.0911538 44.6590356
445 Լոռի Թումանյան Ալավերդի Ակներ գյուղ 41.0812677 44.6900172
446 Լոռի Թումանյան Ախթալա Ախթալա քաղաք 41.149463 44.7635042
447 Լոռի Թումանյան Ախթալա Առողջարանին կից գյուղ 41.127222 44.756667
448 Լոռի Թումանյան Ահնիձոր Ահնիձոր գյուղ 40.9081217 44.8249373
449 Լոռի Թումանյան Այգեհատ Այգեհատ գյուղ 41.0152835 44.6250906
450 Լոռի Թումանյան Արդվի Արդվի գյուղ 41.0151626 44.5985025
451 Լոռի Թումանյան Արևածագ Արևածագ գյուղ 40.9731052 44.6095119
452 Լոռի Թումանյան Աքորի Աքորի գյուղ 41.0916919 44.6164477
453 Լոռի Թումանյան Դսեղ Դսեղ գյուղ 40.9601296 44.6494609
454 Լոռի Թումանյան Թեղուտ Թեղուտ գյուղ 41.1168151 44.8373722
455 Լոռի Թումանյան Թումանյան Թումանյան քաղաք 41.000927 44.6544515
456 Լոռի Թումանյան Թումանյան Քոբեր կայարան գյուղ 41.0055835 44.6354911
457 Լոռի Թումանյան Լորուտ Լորուտ գյուղ 40.9369019 44.777047
458 Լոռի Թումանյան Ծաթեր Ծաթեր գյուղ 40.9718731 44.6281169
459 Լոռի Թումանյան Ծաղկաշատ Ծաղկաշատ գյուղ 41.0750378 44.74972
460 Լոռի Թումանյան Կաճաճկուտ Կաճաճկուտ գյուղ 41.1126714 44.5869517
461 Լոռի Թումանյան Կարմիր Աղեկ Կարմիր Աղեկ գյուղ 40.9768322 44.5643169
462 Լոռի Թումանյան Հագվի Հագվի գյուղ 41.0757262 44.5872987
463 Լոռի Թումանյան Հաղպատ Հաղպատ գյուղ 41.0947076 44.7123155
464 Լոռի Թումանյան Ճոճկան Ճոճկան գյուղ 41.1769352 44.8345384
465 Լոռի Թումանյան Մարց Մարց գյուղ 40.9550912 44.7079173
466 Լոռի Թումանյան Մեծ Այրում Մեծ Այրում գյուղ 41.1663299 44.8212379
467 Լոռի Թումանյան Մեծ Այրում Փոքր Այրում գյուղ 41.1559747 44.7899617
468 Լոռի Թումանյան Մղարթ Մղարթ գյուղ 40.9966585 44.5827248
469 Լոռի Թումանյան Նեղոց Նեղոց գյուղ 41.1371304 44.7693635
470 Լոռի Թումանյան Շամլուղ Ախթալա գյուղ 41.1685268 44.7565574
471 Լոռի Թումանյան Շամլուղ Բենդիկ գյուղ 41.1545087 44.7132343
472 Լոռի Թումանյան Շամլուղ Շամլուղ քաղաք 41.1660487 44.7171845
473 Լոռի Թումանյան Շամուտ Շամուտ գյուղ 40.9422102 44.7982563
474 Լոռի Թումանյան Շնող Շնող գյուղ 41.150505 44.8399721
475 Լոռի Թումանյան Չկալով Չկալով գյուղ 40.9285709 44.6444051
476 Լոռի Թումանյան Ջիլիզա Ջիլիզա գյուղ 41.2278906 44.6259446
477 Լոռի Թումանյան Քարինջ Քարինջ գյուղ 40.9707925 44.6865631
478 Լոռի Թումանյան Քարկոփ Քարկոփ գյուղ 41.1822775 44.8638779
479 Լոռի Թումանյան Օձուն Ամոջ գյուղ 41.059089 44.5936132
480 Լոռի Թումանյան Օձուն Օձուն գյուղ 41.049472 44.6114939
481 Լոռի Սպիտակ Արևաշող Արևաշող գյուղ 40.852747 44.2741475
482 Լոռի Սպիտակ Գեղասար Գեղասար գյուղ 40.8466672 44.181545
483 Լոռի Սպիտակ Գոգարան Գոգարան գյուղ 40.8925096 44.1958845
484 Լոռի Սպիտակ Լեռնանցք Լեռնանցք գյուղ 40.7951256 44.2750982
485 Լոռի Սպիտակ Լեռնավան Լեռնավան գյուղ 40.7888516 44.1614593
486 Լոռի Սպիտակ Խնկոյան Խնկոյան գյուղ 40.8371669 44.0254872
487 Լոռի Սպիտակ Ծաղկաբեր Ծաղկաբեր գյուղ 40.8013178 44.1003659
488 Լոռի Սպիտակ Կաթնաջուր Կաթնաջուր գյուղ 40.8226988 44.1422832
489 Լոռի Սպիտակ Հարթագյուղ Հարթագյուղ գյուղ 40.8321662 44.0467798
490 Լոռի Սպիտակ Ղուրսալ Ղուրսալի գյուղ 40.8270597 44.3381114
491 Լոռի Սպիտակ Մեծ Պարնի Մեծ Պառնի գյուղ 40.8328514 44.1103116
492 Լոռի Սպիտակ Նոր Խաչակապ Նոր Խաչակապ գյուղ 40.8403602 44.3643942
493 Լոռի Սպիտակ Շենավան Շենավան գյուղ 40.8687503 44.233725
494 Լոռի Սպիտակ Շիրակամուտ Շիրակամուտ գյուղ 40.8516775 44.1576112
495 Լոռի Սպիտակ Ջրաշեն Ջրաշեն գյուղ 40.7897361 44.1794371
496 Լոռի Սպիտակ Սարալանջ Սարալանջ գյուղ 40.8717522 44.0934348
497 Լոռի Սպիտակ Սարահարթ Սարահարթ գյուղ 40.8698132 44.2077506
498 Լոռի Սպիտակ Սարամեջ Սարամեջ գյուղ 40.7737307 44.2225655
499 Լոռի Սպիտակ Սպիտակ Սպիտակ քաղաք 40.8318278 44.2797884
500 Լոռի Սպիտակ Քարաձոր Քարաձոր գյուղ 40.846586 44.3219253
501 Լոռի Ստեփանավան Ագարակ Ագարակ գյուղ 41.0135174 44.4587087
502 Լոռի Ստեփանավան Ամրակից Ամրակից գյուղ 40.9958018 44.4339007
503 Լոռի Ստեփանավան Բովաձոր Բովաձոր գյուղ 41.0364178 44.4041156
504 Լոռի Ստեփանավան Գարգառ Գարգառ գյուղ 40.9537708 44.4424071
505 Լոռի Ստեփանավան Գյուլագարակ Գյուլագարակ գյուղ 40.9644892 44.474141
506 Լոռի Ստեփանավան Լեջան Լեջան գյուղ 41.0274491 44.4414717
507 Լոռի Ստեփանավան Լոռի Բերդ Լոռի Բերդ գյուղ 41.0140851 44.4123947
508 Լոռի Ստեփանավան Կաթնաղբյուր Կաթնաղբյուր գյուղ 41.035025 44.2153788
509 Լոռի Ստեփանավան Կողես Կողես գյուղ 40.9871867 44.5323278
510 Լոռի Ստեփանավան Կուրթան Կուրթան գյուղ 40.9583693 44.5538779
511 Լոռի Ստեփանավան Հոբարձի Հոբարձի գյուղ 40.9593587 44.4954465
512 Լոռի Ստեփանավան Հովնանաձոր Հովնանաձոր գյուղ 41.0292803 44.5265601
513 Լոռի Ստեփանավան Յաղդան Յաղդան գյուղ 41.0067913 44.5081937
514 Լոռի Ստեփանավան Ուռուտ Ուռուտ գյուղ 41.0719285 44.3929848
515 Լոռի Ստեփանավան Ուրասար Ուրասար գյուղ 41.0157893 44.2900627
516 Լոռի Ստեփանավան Պուշկինո Պուշկինո գյուղ 40.9588873 44.4210985
517 Լոռի Ստեփանավան Սվերդլով Սվերդլով գյուղ 41.0957094 44.3979839
518 Լոռի Ստեփանավան Ստեփանավան Արմանիս գյուղ 41.0113534 44.3249792
519 Լոռի Ստեփանավան Ստեփանավան Ստեփանավան քաղաք 41.0059806 44.3832616
520 Լոռի Ստեփանավան Վարդաբլուր Վարդաբլուր գյուղ 40.9688487 44.5002507
521 Լոռի Տաշիր Ապավեն Ապավեն գյուղ 41.2156695 44.3536023
522 Լոռի Տաշիր Արծնի Արծնի գյուղ 41.2091509 44.3670512
523 Լոռի Տաշիր Բլագոդարնոյե Բլագոդարնոյե գյուղ 41.0872942 44.179716
524 Լոռի Տաշիր Դաշտադեմ Դաշտադեմ գյուղ 41.1398809 44.1678714
525 Լոռի Տաշիր Լեռնահովիտ Լեռնահովիտ գյուղ 41.1615517 44.370404
526 Լոռի Տաշիր Կաթնառատ Կաթնառատ գյուղ 41.0623909 44.1961507
527 Լոռի Տաշիր Ձյունաշող Ձյունաշող գյուղ 41.1837962 44.1859202
528 Լոռի Տաշիր Ձորամուտ Գոգավան գյուղ 41.2048808 44.3155592
529 Լոռի Տաշիր Ձորամուտ Ձորամուտ գյուղ 41.1979768 44.292454
530 Լոռի Տաշիր Մեդովկա Կրուգլայա շիշկա գյուղ 41.1438124 44.3430894
531 Լոռի Տաշիր Մեդովկա Մեդովկա գյուղ 41.1230775 44.3496317
532 Լոռի Տաշիր Մեծավան Մեծավան գյուղ 41.2053857 44.2309162
533 Լոռի Տաշիր Մեղվահովիտ Մեղվահովիտ գյուղ 41.100228 44.152835
534 Լոռի Տաշիր Մեղվահովիտ Նորամուտ գյուղ 41.1089317 44.133593
535 Լոռի Տաշիր Միխայելովկա Միխայելովկա գյուղ 41.1648006 44.2796483
536 Լոռի Տաշիր Նովոսելցովո Նովոսելցովո գյուղ 41.0551962 44.2761197
537 Լոռի Տաշիր Նորաշեն Նորաշեն գյուղ 41.1882298 44.3259715
538 Լոռի Տաշիր Պաղաղբյուր Պաղաղբյուր գյուղ 41.1804337 44.1139243
539 Լոռի Տաշիր Պետրովկա Պետրովկա գյուղ 41.1690309 44.311597
540 Լոռի Տաշիր Պրիվոլնոյե Պրիվոլնոյե գյուղ 41.1462103 44.4452944
541 Լոռի Տաշիր Սարատովկա Գետավան գյուղ 41.0541484 44.3352231
542 Լոռի Տաշիր Սարատովկա Սարատովկա գյուղ 41.0818308 44.3076355
543 Լոռի Տաշիր Սարչապետ Սարչապետ գյուղ 41.1960151 44.3805895
544 Լոռի Տաշիր Տաշիր Տաշիր քաղաք 41.1159648 44.285778
545 Կոտայք Կոտայք Աբովյան Աբովյան քաղաք 40.2736902 44.6081077
546 Կոտայք Կոտայք Ակունք Ակունք գյուղ 40.2676183 44.6810797
547 Կոտայք Կոտայք Առինջ Առինջ գյուղ 40.2336869 44.5820672
548 Կոտայք Կոտայք Արամուս Արամուս գյուղ 40.2469366 44.6655525
549 Կոտայք Կոտայք Արզնի Արզնի գյուղ 40.2982207 44.5971488
550 Կոտայք Կոտայք Բալահովիտ Բալահովիտ գյուղ 40.2544003 44.6027766
551 Կոտայք Կոտայք Բյուրեղավան Բյուրեղավան քաղաք 40.3137085 44.5970067
552 Կոտայք Կոտայք Գառնի Գառնի գյուղ 40.1185127 44.7186328
553 Կոտայք Կոտայք Գեղադիր Գեղադիր գյուղ 40.1568178 44.6558073
554 Կոտայք Կոտայք Գեղաշեն Գեղաշեն գյուղ 40.2265321 44.723164
555 Կոտայք Կոտայք Գեղարդ Գեղարդ գյուղ 40.154704 44.7992302
556 Կոտայք Կոտայք Գետարգել Գետարգել գյուղ 40.2440427 44.5924195
557 Կոտայք Կոտայք Գողթ Գողթ գյուղ 40.1366726 44.7810683
558 Կոտայք Կոտայք Զառ Զառ գյուղ 40.2574846 44.733423
559 Կոտայք Կոտայք Զովաշեն Զովաշեն գյուղ 40.3091174 44.7461926
560 Կոտայք Կոտայք Զովք Զովք գյուղ 40.2058274 44.6919693
561 Կոտայք Կոտայք Կաթնաղբյուր Կաթնաղբյուր գյուղ 40.2553916 44.6722125
562 Կոտայք Կոտայք Կամարիս Կամարիս գյուղ 40.2367283 44.6917527
563 Կոտայք Կոտայք Կապուտան Կապուտան գյուղ 40.327031 44.6963542
564 Կոտայք Կոտայք Կոտայք Կոտայք գյուղ 40.279124 44.6560657
565 Կոտայք Կոտայք Հատիս Հատիս գյուղ 40.3349026 44.7329532
566 Կոտայք Կոտայք Հացավան Հացավան գյուղ 40.1371039 44.6486505
567 Կոտայք Կոտայք Ձորաղբյուր Ձորաղբյուր գյուղ 40.2004541 44.6345848
568 Կոտայք Կոտայք Մայակովսկի Մայակովսկի գյուղ 40.2442315 44.6342209
569 Կոտայք Կոտայք Նոր գյուղ Նոր գյուղ գյուղ 40.2649385 44.6549599
570 Կոտայք Կոտայք Նուռնուս Նուռնուս գյուղ 40.3460212 44.601948
571 Կոտայք Կոտայք Ողջաբերդ Ողջաբերդ գյուղ 40.1722006 44.6452532
572 Կոտայք Կոտայք Պտղնի Պտղնի գյուղ 40.2568783 44.5818467
573 Կոտայք Կոտայք Ջրաբեր Ջրաբեր գյուղ 40.3513748 44.6438046
574 Կոտայք Կոտայք Ջրվեժ Ջրվեժ գյուղ 40.1888299 44.6242439
575 Կոտայք Կոտայք Սևաբերդ Սևաբերդ գյուղ 40.2744288 44.8012974
576 Կոտայք Կոտայք Վերին Պտղնի Վերին Պտղնի գյուղ 40.2439536 44.5741316
577 Կոտայք Հրազդան Ալափարս Ալափարս գյուղ 40.4198903 44.6327565
578 Կոտայք Հրազդան Աղավնաձոր Աղավնաձոր գյուղ 40.5820426 44.6965779
579 Կոտայք Հրազդան Արզական Արզական գյուղ 40.450839 44.600998
580 Կոտայք Հրազդան Արտավազ Արտավազ գյուղ 40.6118045 44.5784577
581 Կոտայք Հրազդան Արտավազ Փյունիկ գյուղ 40.6116472 44.5877445
582 Կոտայք Հրազդան Բջնի Բջնի գյուղ 40.4536384 44.6482256
583 Կոտայք Հրազդան Լեռնանիստ Լեռնանիստ գյուղ 40.4670674 44.7899209
584 Կոտայք Հրազդան Ծաղկաձոր Ծաղկաձոր քաղաք 40.5317434 44.7159759
585 Կոտայք Հրազդան Կարենիս Կարենիս գյուղ 40.3939104 44.6120007
586 Կոտայք Հրազդան Հանքավան Հանքավան գյուղ 40.6347411 44.4859782
587 Կոտայք Հրազդան Հրազդան Հրազդան քաղաք 40.5353559 44.7695698
588 Կոտայք Հրազդան Մարմարիկ Մարմարիկ գյուղ 40.5809877 44.6735331
589 Կոտայք Հրազդան Մեղրաձոր Գոռգոչ գյուղ 40.6025326 44.6063054
590 Կոտայք Հրազդան Մեղրաձոր Մեղրաձոր գյուղ 40.6068857 44.6417288
591 Կոտայք Հրազդան Չարենցավան Չարենցավան քաղաք 40.4018115 44.6433958
592 Կոտայք Հրազդան Ջրառատ Ջրառատ գյուղ 40.5483888 44.7444606
593 Կոտայք Հրազդան Սոլակ Սոլակ գյուղ 40.4642446 44.71116
594 Կոտայք Հրազդան Քաղսի Քաղսի գյուղ 40.472109 44.737371
595 Կոտայք Հրազդան Ֆանտան Ֆանտան գյուղ 40.3942118 44.6854034
596 Կոտայք Նաիրի Արագյուղ Արագյուղ գյուղ 40.4013382 44.5437622
597 Կոտայք Նաիրի Արգել Արգել գյուղ 40.3705555 44.5964855
598 Կոտայք Նաիրի Բուժական Բուժական գյուղ 40.4530275 44.5222246
599 Կոտայք Նաիրի Գետամեջ Գետամեջ գյուղ 40.2749267 44.5816751
600 Կոտայք Նաիրի Եղվարդ Եղվարդ քաղաք 40.321114 44.4728172
601 Կոտայք Նաիրի Զովունի Զովունի գյուղ 40.2436037 44.508819
602 Կոտայք Նաիրի Զորավան Զորավան գյուղ 40.3521098 44.5285581
603 Կոտայք Նաիրի Թեղենիք Թեղենիք գյուղ 40.4248287 44.5802464
604 Կոտայք Նաիրի Մրգաշեն Մրգաշեն գյուղ 40.2850294 44.5397372
605 Կոտայք Նաիրի Նոր Արտամետ Նոր Արտամետ գյուղ 40.3006078 44.5578863
606 Կոտայք Նաիրի Նոր Գեղի Նոր Գեղի գյուղ 40.3187714 44.5760235
607 Կոտայք Նաիրի Նոր Երզնկա Նոր Երզնկա գյուղ 40.3034691 44.3930377
608 Կոտայք Նաիրի Նոր Հաճն Նոր Հաճն քաղաք 40.3007262 44.5814295
609 Կոտայք Նաիրի Պռոշյան Պռոշյան գյուղ 40.2507786 44.419895
610 Կոտայք Նաիրի Սարալանջ Սարալանջ գյուղ 40.4014457 44.5142841
611 Կոտայք Նաիրի Քանաքեռավան Քանաքեռավան գյուղ 40.2463265 44.5349166
612 Կոտայք Նաիրի Քասախ Քասախ գյուղ 40.2355256 44.4514419
613 Կոտայք Նաիրի Քարաշամբ Քարաշամբ գյուղ 40.4092919 44.5803947
614 Շիրակ Ախուրյան Ազատան Ազատան գյուղ 40.7222384 43.8325921
615 Շիրակ Ախուրյան Ախուրիկ Ախուրիկ գյուղ 40.7397094 43.7740026
616 Շիրակ Ախուրյան Ախուրյան Ախուրյան գյուղ 40.7806495 43.8997986
617 Շիրակ Ախուրյան Այգաբաց Այգաբաց գյուղ 40.7022959 43.9043974
618 Շիրակ Ախուրյան Առափի Առափի գյուղ 40.7832947 43.8045228
619 Շիրակ Ախուրյան Արևիկ Արևիկ գյուղ 40.7390782 43.8955521
620 Շիրակ Ախուրյան Բայանդուր Բայանդուր գյուղ 40.6952453 43.769963
621 Շիրակ Ախուրյան Բենիամին Բենիամին գյուղ 40.68852 43.8493211
622 Շիրակ Ախուրյան Գետք Գետք գյուղ 40.728105 43.7848916
623 Շիրակ Ախուրյան Երազգավորս Երազգավորս գյուղ 40.7031503 43.7750216
624 Շիրակ Ախուրյան Լեռնուտ Լեռնուտ գյուղ 40.8673787 43.9214742
625 Շիրակ Ախուրյան Կամո Կամո գյուղ 40.8258113 43.9516138
626 Շիրակ Ախուրյան Կապս Կապս գյուղ 40.8703143 43.7518058
627 Շիրակ Ախուրյան Կառնուտ Կառնուտ գյուղ 40.78393 43.952612
628 Շիրակ Ախուրյան Կարմրաքար Կարմրաքար գյուղ 40.868248 43.8870049
629 Շիրակ Ախուրյան Կրաշեն Կրաշեն գյուղ 40.8770499 43.9609928
630 Շիրակ Ախուրյան Հայկավան Հայկավան գյուղ 40.8037432 43.7494435
631 Շիրակ Ախուրյան Հացիկ Հացիկ գյուղ 40.8452413 43.8636338
632 Շիրակ Ախուրյան Հացիկ Հացիկավան գյուղ 40.852096 43.8608123
633 Շիրակ Ախուրյան Հովիտ Հովիտ գյուղ 40.7687448 43.9952758
634 Շիրակ Ախուրյան Հովունի Հովունի գյուղ 40.8710349 43.8021346
635 Շիրակ Ախուրյան Ղարիբջանյան Ախուրյան կայարան գյուղ 40.7351896 43.786649
636 Շիրակ Ախուրյան Ղարիբջանյան Ղարիբջանյան գյուղ 40.7426971 43.8003418
637 Շիրակ Ախուրյան Մայիսյան Մայիսյան գյուղ 40.8480902 43.8248383
638 Շիրակ Ախուրյան Մարմաշեն Մարմաշեն գյուղ 40.8366239 43.7792408
639 Շիրակ Ախուրյան Մեծ Սարիար Մեծ Սարիար գյուղ 40.8834455 43.9475878
640 Շիրակ Ախուրյան Մուսայելյան (Աշոցք) Բասեն գյուղ 40.7568063 43.9905131
641 Շիրակ Ախուրյան Շիրակ Շիրակ գյուղ 40.9630814 43.8102461
642 Շիրակ Ախուրյան Ոսկեհասկ Ոսկեհասկ գյուղ 40.765846 43.7732736
643 Շիրակ Ախուրյան Ջաջուռ Ջաջուռ գյուղ 40.8467703 43.9511139
644 Շիրակ Ախուրյան Ջաջուռավան Ջաջուռավան գյուղ 40.8716751 43.9505196
645 Շիրակ Ախուրյան Ջրառատ Ջրառատ գյուղ 40.7390628 44.0237939
646 Շիրակ Ախուրյան Վահրամաբերդ Վահրամաբերդ գյուղ 40.8572442 43.754826
647 Շիրակ Ախուրյան Փոքրաշեն Փոքրաշեն գյուղ 40.8930632 43.8784225
648 Շիրակ Ախուրյան Քեթի Քեթի գյուղ 40.8716187 43.844519
649 Շիրակ Ամասիա Ալվար Ալվար գյուղ 41.0372498 43.749717
650 Շիրակ Ամասիա Ալվար Արավետ գյուղ 41.0460023 43.774547
651 Շիրակ Ամասիա Աղվորիկ Աղվորիկ գյուղ 41.075701 43.7645968
652 Շիրակ Ամասիա Ամասիա Ամասիա գյուղ 40.9623166 43.7703252
653 Շիրակ Ամասիա Արդենիս Արդենիս գյուղ 41.0776316 43.7166187
654 Շիրակ Ամասիա Արեգնադեմ Արեգնադեմ գյուղ 40.9307147 43.7527433
655 Շիրակ Ամասիա Բանդիվան Բանդիվան գյուղ 40.9591381 43.8103527
656 Շիրակ Ամասիա Բերդաշեն Բերդաշեն գյուղ 41.058401 43.6666165
657 Շիրակ Ամասիա Բերդաշեն Պաղակն գյուղ 41.0650103 43.6530054
658 Շիրակ Ամասիա Բյուրակն Բյուրակն գյուղ 40.8645602 43.717525
659 Շիրակ Ամասիա Գառնառիճ Գառնառիճ գյուղ 41.0785155 43.6047702
660 Շիրակ Ամասիա Գառնառիճ Եղնաջուր գյուղ 41.0921035 43.5689771
661 Շիրակ Ամասիա Գտաշեն Գտաշեն գյուղ 40.909158 43.7162233
662 Շիրակ Ամասիա Գտաշեն Կամխուտ գյուղ 40.9002184 43.6987049
663 Շիրակ Ամասիա Զարիշատ Երիզակ գյուղ 40.9823682 43.6447335
664 Շիրակ Ամասիա Զարիշատ Զարիշատ գյուղ 40.9923565 43.6553321
665 Շիրակ Ամասիա Զորակերտ Դարիկ գյուղ 41.1181308 43.6742861
666 Շիրակ Ամասիա Զորակերտ Զորակերտ գյուղ 41.0899197 43.6576707
667 Շիրակ Ամասիա Ծաղկուտ Լորասար գյուղ 41.1060705 43.61399
668 Շիրակ Ամասիա Ծաղկուտ Ծաղկուտ գյուղ 41.094688 43.625564
669 Շիրակ Ամասիա Հողմիկ Հողմիկ գյուղ 40.9210046 43.8087313
670 Շիրակ Ամասիա Հովտուն Հովտուն գյուղ 40.9703489 43.8127055
671 Շիրակ Ամասիա Մեղրաշատ Մեղրաշատ գյուղ 40.8563347 43.6939235
672 Շիրակ Ամասիա Շաղիկ Շաղիկ գյուղ 41.0492113 43.5870755
673 Շիրակ Ամասիա Ողջի Ողջի գյուղ 40.8254918 43.7345473
674 Շիրակ Ամասիա Ջրաձոր Ջրաձոր գյուղ 40.9112511 43.7692097
675 Շիրակ Անի Աղին Աղին գյուղ 40.592612 43.7043674
676 Շիրակ Անի Աղին Աղին կայարան գյուղ 40.5842257 43.6964329
677 Շիրակ Անի Անիավան Անիավան գյուղ 40.464332 43.6425041
678 Շիրակ Անի Անիպեմզա Անիպեմզա գյուղ 40.4405452 43.6143735
679 Շիրակ Անի Բագրավան Բագրավան գյուղ 40.4778316 43.6762293
680 Շիրակ Անի Բագրավան Նորշեն գյուղ 40.4784552 43.6707294
681 Շիրակ Անի Գուսանագյուղ Գուսանագյուղ գյուղ 40.6642464 43.7919302
682 Շիրակ Անի Իսահակյան Բարձրաշեն գյուղ 40.5932461 43.7370336
683 Շիրակ Անի Իսահակյան Իսահակյան գյուղ 40.6137501 43.7248201
684 Շիրակ Անի Լանջիկ Լանջիկ գյուղ 40.5064964 43.8645873
685 Շիրակ Անի Լուսաղբյուր Լուսաղբյուր գյուղ 40.6348958 43.7452926
686 Շիրակ Անի Հայկաձոր Հայկաձոր գյուղ 40.53209 43.6588174
687 Շիրակ Անի Ձիթհանքով Ձիթհանքով գյուղ 40.5084874 43.8198561
688 Շիրակ Անի Ձորակապ Ձորակապ գյուղ 40.5716567 43.8786954
689 Շիրակ Անի Մարալիկ Մարալիկ քաղաք 40.5871242 43.8677691
690 Շիրակ Անի Շիրակավան Շիրակավան գյուղ 40.6532128 43.7500435
691 Շիրակ Անի Ջրափի Ջրափի գյուղ 40.5545025 43.6791807
692 Շիրակ Անի Սառնաղբյուր Սառնաղբյուր գյուղ 40.5252864 43.9114285
693 Շիրակ Անի Սարակապ Սարակապ գյուղ 40.553882 43.7239243
694 Շիրակ Անի Քարաբերդ Քարաբերդ գյուղ 40.5430418 43.8235939
695 Շիրակ Աշոցք Աշոցք Աշոցք գյուղ 41.0374948 43.8614313
696 Շիրակ Աշոցք Արփենի Արփենի գյուղ 40.9156841 43.9017197
697 Շիրակ Աշոցք Բաշգյուղ Բաշգյուղ գյուղ 40.9441396 43.9713511
698 Շիրակ Աշոցք Բավրա Բավրա գյուղ 41.1185643 43.8086954
699 Շիրակ Աշոցք Գոգհովիտ Գոգհովիտ գյուղ 40.929213 43.8323904
700 Շիրակ Աշոցք Զույգաղբյուր Զույգաղբյուր գյուղ 41.0195802 43.9017799
701 Շիրակ Աշոցք Թավշուտ Թավշուտ գյուղ 41.0868198 43.8042294
702 Շիրակ Աշոցք Թորոսգյուղ Թորոսգյուղ գյուղ 40.931096 43.8747982
703 Շիրակ Աշոցք Լեռնագյուղ Լեռնագյուղ գյուղ 40.9466844 43.9115632
704 Շիրակ Աշոցք Կարմրավան Կարմրավան գյուղ 41.0126169 43.8727098
705 Շիրակ Աշոցք Կաքավասար Կաքավասար գյուղ 40.9237003 44.0209139
706 Շիրակ Աշոցք Կրասար Կրասար գյուղ 41.0172376 43.8247325
707 Շիրակ Աշոցք Հարթաշեն Հարթաշեն գյուղ 41.0094791 43.9181578
708 Շիրակ Աշոցք Ձորաշեն Ձորաշեն գյուղ 40.9321142 44.068494
709 Շիրակ Աշոցք Ղազանչի Ղազանչի գյուղ 41.0714724 43.8392541
710 Շիրակ Աշոցք Մեծ Սեպասար Մեծ Սեպասար գյուղ 41.0475295 43.8239222
711 Շիրակ Աշոցք Սալուտ Սալուտ գյուղ 40.9660099 43.9323305
712 Շիրակ Աշոցք Սարագյուղ Սարագյուղ գյուղ 41.1440605 43.8373357
713 Շիրակ Աշոցք Սարապատ Սարապատ գյուղ 40.9351342 44.0445446
714 Շիրակ Աշոցք Սիզավետ Սիզավետ գյուղ 41.1004176 43.8331619
715 Շիրակ Աշոցք Վարդաղբյուր Վարդաղբյուր գյուղ 40.9747751 43.8975861
716 Շիրակ Աշոցք Ցողամարգ Ցողամարգ գյուղ 40.9479625 43.8584384
717 Շիրակ Աշոցք Փոքր Սարիար Փոքր Սարիար գյուղ 40.9300517 44.0021971
718 Շիրակ Աշոցք Փոքր Սեպասար Փոքր Սեպասար գյուղ 41.0433557 43.8080716
719 Շիրակ Արթիկ Անուշավան Անուշավան գյուղ 40.6536209 43.9768074
720 Շիրակ Արթիկ Արևշատ Արևշատ գյուղ 40.653807 44.0417111
721 Շիրակ Արթիկ Արթիկ Արթիկ քաղաք 40.619903 43.9708162
722 Շիրակ Արթիկ Գեղանիստ Գեղանիստ գյուղ 40.6833388 44.020232
723 Շիրակ Արթիկ Գետափ Գետափ գյուղ 40.6569814 43.990202
724 Շիրակ Արթիկ Լեռնակերտ Լեռնակերտ գյուղ 40.5627531 43.9338005
725 Շիրակ Արթիկ Լուսակերտ Լուսակերտ գյուղ 40.6716363 43.8550388
726 Շիրակ Արթիկ Հայկասար Հայկասար գյուղ 40.6043151 43.8883983
727 Շիրակ Արթիկ Հայրենյաց Հայրենյաց գյուղ 40.6301463 43.8719319
728 Շիրակ Արթիկ Հառիճ Հառիճ գյուղ 40.6096173 44.0015399
729 Շիրակ Արթիկ Հոռոմ Հոռոմ գյուղ 40.660321 43.8869814
730 Շիրակ Արթիկ Մեծ Մանթաշ Մեծ Մանթաշ գյուղ 40.644164 44.0613928
731 Շիրակ Արթիկ Մեղրաշեն Մեղրաշեն գյուղ 40.6690083 43.9553461
732 Շիրակ Արթիկ Նահապետավան Նահապետավան գյուղ 40.6072274 44.0200336
733 Շիրակ Արթիկ Նոր Կյանք Նոր Կյանք գյուղ 40.656322 43.925711
734 Շիրակ Արթիկ Պեմզաշեն Պեմզաշեն գյուղ 40.5854016 43.9362677
735 Շիրակ Արթիկ Սարալանջ Սարալանջ գյուղ 40.6228499 44.0196853
736 Շիրակ Արթիկ Սարատակ Սարատակ գյուղ 40.6692391 43.8709284
737 Շիրակ Արթիկ Սպանդարյան Սպանդարյան գյուղ 40.659724 44.0106941
738 Շիրակ Արթիկ Վարդաքար Վարդաքար գյուղ 40.6620307 43.9185875
739 Շիրակ Արթիկ Տուֆաշեն Տուֆաշեն գյուղ 40.6046535 43.9147297
740 Շիրակ Արթիկ Փանիկ Փանիկ գյուղ 40.6613781 43.971352
741 Շիրակ Արթիկ Փոքր Մանթաշ Փոքր Մանթաշ գյուղ 40.6413831 44.0456346
742 Շիրակ Արթիկ Հովտաշեն Հովտաշեն գյուղ 40.6683999 43.8886964
743 Շիրակ Գյումրի Գյումրի Գյումրի քաղաք 40.7929026 43.8464971
744 Սյունիք Գորիս Ակներ Ակներ գյուղ 39.5354572 46.3016439
745 Սյունիք Գորիս Արավուս Արավուս գյուղ 39.5676306 46.466428
746 Սյունիք Գորիս Բարձրավան Բարձրավան գյուղ 39.3934291 46.3273881
747 Սյունիք Գորիս Գորիս Գորիս քաղաք 39.508988 46.343889
748 Սյունիք Գորիս Խնածախ Խնածախ գյուղ 39.6055228 46.3930278
749 Սյունիք Գորիս Խնձորեսկ Խնձորեսկ գյուղ 39.515231 46.4287095
750 Սյունիք Գորիս Խոզնավար Խոզնավար գյուղ 39.6238895 46.3523979
751 Սյունիք Գորիս Խոտ Խոտ գյուղ 39.4423526 46.3365623
752 Սյունիք Գորիս Կոռնիձոր Կոռնիձոր գյուղ 39.5475685 46.5300395
753 Սյունիք Գորիս Հալիձոր Հալիձոր գյուղ 39.4115735 46.2920491
754 Սյունիք Գորիս Հարթաշեն Հարթաշեն գյուղ 39.4850063 46.376499
755 Սյունիք Գորիս Հարժիս Հարժիս գյուղ 39.4339322 46.2260243
756 Սյունիք Գորիս Ներքին Խնձորեսկ Ներքին Խնձորեսկ գյուղ 39.4938332 46.499921
757 Սյունիք Գորիս Շինուհայր Շինուհայր գյուղ 39.435159 46.3132608
758 Սյունիք Գորիս Շուռնուխ Աղբուլլաղ գյուղ 39.3546268 46.390116
759 Սյունիք Գորիս Շուռնուխ Ձորակ գյուղ 39.3526219 46.3999547
760 Սյունիք Գորիս Շուռնուխ Շուռնուխ գյուղ 39.3606403 46.4134507
761 Սյունիք Գորիս Շուռնուխ Վանանդ գյուղ 39.3419688 46.4286518
762 Սյունիք Գորիս Որոտան (Գորիս) Որոտան գյուղ 39.4285441 46.3721324
763 Սյունիք Գորիս Սվարանց Սվարանց գյուղ 39.3661698 46.2164528
764 Սյունիք Գորիս Վաղատուր Վաղատուր գյուղ 39.6047952 46.3595344
765 Սյունիք Գորիս Վերիշեն Վերիշեն գյուղ 39.5309146 46.3161255
766 Սյունիք Գորիս Տաթև Տաթև գյուղ 39.3833863 46.2425472
767 Սյունիք Գորիս Տանձատափ Տանձատափ գյուղ 39.3746839 46.2576686
768 Սյունիք Գորիս Տեղ Տեղ գյուղ 39.5560889 46.4763299
769 Սյունիք Գորիս Քաշունի Քաշունի գյուղ 39.3458597 46.2747608
770 Սյունիք Գորիս Քարահունջ Քարահունջ գյուղ 39.4798037 46.3582406
771 Սյունիք Գորիս Քարաշեն Քարաշեն գյուղ 39.5394134 46.416642
772 Սյունիք Կապան Ագարակ Ագարակ գյուղ 39.2090712 46.5379886
773 Սյունիք Կապան Աղվանի Աղվանի գյուղ 39.3547914 46.3070209
774 Սյունիք Կապան Աճանան Աճանան գյուղ 39.2350453 46.4272871
775 Սյունիք Կապան Անտառաշատ Անտառաշատ գյուղ 39.3059707 46.3400918
776 Սյունիք Կապան Առաջաձոր Առաջաձոր գյուղ 39.2634865 46.3720079
777 Սյունիք Կապան Արծվանիկ Արծվանիկ գյուղ 39.2617942 46.4741388
778 Սյունիք Կապան Գեղանուշ Գեղանուշ գյուղ 39.1764431 46.4177354
779 Սյունիք Կապան Գեղանուշ Գոմարան գյուղ 39.1842938 46.4114964
780 Սյունիք Կապան Գեղի Գեղավանք գյուղ 39.2218446 46.2182419
781 Սյունիք Կապան Գեղի Գեղի գյուղ 39.2216406 46.1537529
782 Սյունիք Կապան Գեղի Կարդ գյուղ 39.2201933 46.1049629
783 Սյունիք Կապան Գեղի Կիցք գյուղ 39.2873836 46.1073393
784 Սյունիք Կապան Գեղի Վերին Գեղավանք գյուղ 39.2229552 46.1831358
785 Սյունիք Կապան Գեղի Քարուտ գյուղ 39.269345 46.1163515
786 Սյունիք Կապան Դավիթ Բեկ Դավիթ Բեկ գյուղ 39.3203626 46.4940111
787 Սյունիք Կապան Եղեգ Եղեգ գյուղ 39.299685 46.4191615
788 Սյունիք Կապան Եղվարդ Եղվարդ գյուղ 39.2271128 46.5562444
789 Սյունիք Կապան Լեռնաձոր Լեռնաձոր գյուղ 39.1561348 46.1928109
790 Սյունիք Կապան Լեռնաձոր Կավճուտ գյուղ 39.2074251 46.2426245
791 Սյունիք Կապան Լեռնաձոր Մուսալլամ գյուղ 39.1896323 46.2454999
792 Սյունիք Կապան Լեռնաձոր Ներքին Գիրաթաղ գյուղ 39.2211701 46.2694841
793 Սյունիք Կապան Լեռնաձոր Վերին Գիրաթաղ գյուղ 39.2401683 46.2599892
794 Սյունիք Կապան Խդրանց Խդրանց գյուղ 39.2245814 46.5264908
795 Սյունիք Կապան Ծավ Ծավ գյուղ 39.0523532 46.4569569
796 Սյունիք Կապան Ծավ Շիշկերտ գյուղ 39.0723386 46.3485798
797 Սյունիք Կապան Կաղնուտ Կաղնուտ գյուղ 39.2787 46.5104838
798 Սյունիք Կապան Կապան Կապան քաղաք 39.2077209 46.4067952
799 Սյունիք Կապան Ձորաստան Ձորաստան գյուղ 39.2687372 46.3568418
800 Սյունիք Կապան Ճակատեն Ճակատեն գյուղ 39.1485646 46.442316
801 Սյունիք Կապան Ներքին Խոտանան Ներքին Խոտանան գյուղ 39.2859639 46.3765441
802 Սյունիք Կապան Ներքին Հանդ Ներքին Հանդ գյուղ 39.0574498 46.5219649
803 Սյունիք Կապան Նոր Աստղաբերդ Աջաբաջ գյուղ 39.2528682 46.0764778
804 Սյունիք Կապան Նոր Աստղաբերդ Գետիշեն գյուղ 39.228056 46.129167
805 Սյունիք Կապան Նոր Աստղաբերդ Նոր Աստղաբերդ գյուղ 39.2282983 46.1232944
806 Սյունիք Կապան Նոր Աստղաբերդ Ոչեթի գյուղ 39.2140715 46.1324877
807 Սյունիք Կապան Նորաշենիկ Նորաշենիկ գյուղ 39.268227 46.3887634
808 Սյունիք Կապան Շիկահող Շիկահող գյուղ 39.0968997 46.4737054
809 Սյունիք Կապան Շրվենանց Շրվենանց գյուղ 39.2863224 46.3931696
810 Սյունիք Կապան Ուժանիս Ուժանիս գյուղ 39.2368352 46.5409586
811 Սյունիք Կապան Չափնի Չափնի գյուղ 39.2720487 46.4604295
812 Սյունիք Կապան Սևաքար Սևաքար գյուղ 39.2704514 46.4437684
813 Սյունիք Կապան Սյունիք Բարգուշատ գյուղ 39.2296061 46.4745766
814 Սյունիք Կապան Սյունիք Դիցմայրի գյուղ 39.2072882 46.496517
815 Սյունիք Կապան Սյունիք Խորձոր գյուղ 39.2010568 46.3707332
816 Սյունիք Կապան Սյունիք Սզնակ գյուղ 39.2058499 46.4789112
817 Սյունիք Կապան Սյունիք Սյունիք գյուղ 39.5133112 46.3393234
818 Սյունիք Կապան Սրաշեն Սրաշեն գյուղ 39.0790283 46.4985454
819 Սյունիք Կապան Վանեք Վանեք գյուղ 39.282086 46.3444751
820 Սյունիք Կապան Վարդավանք Վարդավանք գյուղ 39.2425389 46.5015807
821 Սյունիք Կապան Վերին Խոտանան Վերին Խոտանան գյուղ 39.3110655 46.3747734
822 Սյունիք Կապան Տանձավեր Տանձավեր գյուղ 39.3518679 46.3338128
823 Սյունիք Կապան Տավրուս Տավրուս գյուղ 39.2987769 46.3590482
824 Սյունիք Կապան Քաջարան Քաջարան քաղաք 39.145918 46.1304759
825 Սյունիք Կապան Քաջարան Քաջարան գյուղ 39.1582468 46.1214704
826 Սյունիք Կապան Օխտար Օխտար գյուղ 39.2818447 46.3598024
827 Սյունիք Մեղրի Ագարակ Ագարակ քաղաք 38.8652281 46.1915753
828 Սյունիք Մեղրի Ալվանք Ալվանք գյուղ 38.9348956 46.3465674
829 Սյունիք Մեղրի Գուդեմնիս Գուդեմնիս գյուղ 38.9398483 46.1780746
830 Սյունիք Մեղրի Լեհվազ Լեհվազ գյուղ 38.9393371 46.214833
831 Սյունիք Մեղրի Լիճք Լիճք գյուղ 39.0571795 46.1701995
832 Սյունիք Մեղրի Կարճևան Կարճևան գյուղ 38.8962962 46.190841
833 Սյունիք Մեղրի Կուրիս Կուրիս գյուղ 38.9330134 46.179159
834 Սյունիք Մեղրի Մեղրի Մեղրի քաղաք 38.9016976 46.2467317
835 Սյունիք Մեղրի Նռնաձոր Նռնաձոր գյուղ 38.9153685 46.442281
836 Սյունիք Մեղրի Շվանիձոր Շվանիձոր գյուղ 38.9345153 46.3706445
837 Սյունիք Մեղրի Վահրավար Վահրավար գյուղ 38.9510421 46.1758383
838 Սյունիք Մեղրի Վարդանիձոր Այգեձոր գյուղ 38.9794366 46.2071818
839 Սյունիք Մեղրի Վարդանիձոր Թխկուտ գյուղ 38.991612 46.2030298
840 Սյունիք Մեղրի Վարդանիձոր Վարդանիձոր գյուղ 38.9715837 46.2157255
841 Սյունիք Մեղրի Տաշտուն Տաշտուն գյուղ 39.0654675 46.1687329
842 Սյունիք Սիսիան Ախլաթյան Ախլաթյան գյուղ 39.4439833 46.0364691
843 Սյունիք Սիսիան Աղիտու Աղիտու գյուղ 39.5152917 46.0792649
844 Սյունիք Սիսիան Անգեղակոթ Անգեղակոթ գյուղ 39.5712613 45.9365615
845 Սյունիք Սիսիան Աշոտավան Աշոտավան գյուղ 39.4772386 45.993609
846 Սյունիք Սիսիան Արևիս Արևիս գյուղ 39.4052365 45.9022718
847 Սյունիք Սիսիան Բալաք Բալաք գյուղ 39.5574232 45.9311224
848 Սյունիք Սիսիան Բնունիս Բնունիս գյուղ 39.4455478 46.0108512
849 Սյունիք Սիսիան Բռնակոթ Բռնակոթ գյուղ 39.4976666 45.9709542
850 Սյունիք Սիսիան Գետաթաղ Գետաթաղ գյուղ 39.4252379 46.1257765
851 Սյունիք Սիսիան Գորայք Գորայք գյուղ 39.681847 45.7609441
852 Սյունիք Սիսիան Դաստակերտ Դաստակերտ քաղաք 39.3786926 46.0272454
853 Սյունիք Սիսիան Դարբաս Դարբաս գյուղ 39.4403692 46.1235992
854 Սյունիք Սիսիան Դարբաս Շամբ գյուղ 39.467872 46.1444986
855 Սյունիք Սիսիան Թանահատ Թանահատ գյուղ 39.4326599 45.925918
856 Սյունիք Սիսիան Թասիկ Թասիկ գյուղ 39.4473953 45.9595816
857 Սյունիք Սիսիան Իշխանասար Իշխանասար գյուղ 39.5688131 46.0394174
858 Սյունիք Սիսիան Լծեն Լծեն գյուղ 39.4461842 46.1596645
859 Սյունիք Սիսիան Լոր Լոր գյուղ 39.4100796 46.1305151
860 Սյունիք Սիսիան Ծղուկ Ծղուկ գյուղ 39.6683007 45.853539
861 Սյունիք Սիսիան Հացավան Հացավան գյուղ 39.4634658 45.9658473
862 Սյունիք Սիսիան Մուցք Մուցք գյուղ 39.5311617 45.9074316
863 Սյունիք Սիսիան Նժդեհ Նժդեհ գյուղ 39.3653285 45.9885209
864 Սյունիք Սիսիան Նժդեհ Ցղունի գյուղ 39.3641028 45.9847516
865 Սյունիք Սիսիան Նորավան Նորավան գյուղ 39.5230113 46.0927641
866 Սյունիք Սիսիան Շաղատ Շաղատ գյուղ 39.5691202 45.9004974
867 Սյունիք Սիսիան Շաքի Շաքի գյուղ 39.5705651 45.9982941
868 Սյունիք Սիսիան Շենաթաղ Շենաթաղ գյուղ 39.3761162 46.132203
869 Սյունիք Սիսիան Որոտան (Սիսիան) Որոտան գյուղ 39.4885833 46.1360443
870 Սյունիք Սիսիան Ույծ Ույծ գյուղ 39.5055854 46.048199
871 Սյունիք Սիսիան Սալվարդ Սալվարդ գյուղ 39.4655264 45.9137773
872 Սյունիք Սիսիան Սառնակունք Սառնակունք գյուղ 39.6477219 45.8840678
873 Սյունիք Սիսիան Սիսիան Սիսիան քաղաք 39.5241577 46.0271686
874 Սյունիք Սիսիան Սպանդարյան Սպանդարյան գյուղ 39.6253165 45.8954715
875 Սյունիք Սիսիան Վաղատին Վաղատին գյուղ 39.5059712 46.1175709
876 Սյունիք Սիսիան Տոլորս Տոլորս գյուղ 39.4742338 46.0346157
877 Սյունիք Սիսիան Տորունիք Տորունիք գյուղ 39.4102028 46.0202921
878 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Ագարակաձոր Ագարակաձոր գյուղ 39.7377891 45.3512587
879 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Աղավնաձոր Աղավնաձոր գյուղ 39.7800616 45.2210354
880 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Աղնջաձոր Աղնջաձոր գյուղ 39.9036139 45.2462921
881 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Արենի Ամաղու գյուղ 39.684311 45.212415
882 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Արենի Արենի գյուղ 39.7230741 45.1858986
883 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Արտաբույնք Արտաբույնք գյուղ 39.8651025 45.3237846
884 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Արփի Արփի գյուղ 39.7381118 45.2608635
885 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Գետափ Գետափ գյուղ 39.7611981 45.2968571
886 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Գլաձոր Գլաձոր գյուղ 39.7810056 45.3464337
887 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Գնիշիկ Գնիշիկ գյուղ 39.6568276 45.2977629
888 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Գնիշիկ Մոզրով գյուղ 39.7045144 45.2879915
889 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Գողթանիկ Գողթանիկ գյուղ 39.8746562 45.463759
890 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Ելփին Ելփին գյուղ 39.8070721 45.1086483
891 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Եղեգիս Եղեգիս գյուղ 39.8726158 45.3575191
892 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Եղեգնաձոր Եղեգնաձոր քաղաք 39.7632738 45.3307882
893 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Թառաթումբ Թառաթումբ գյուղ 39.8921108 45.2540034
894 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Խաչիկ Խաչիկ գյուղ 39.6216482 45.2060779
895 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Հերմոն Արատես գյուղ 39.904292 45.4375702
896 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Հերմոն Կալասար գյուղ 39.8808913 45.4261443
897 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Հերմոն Հերմոն գյուղ 39.8780188 45.4301115
898 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Հորբատեղ Հորբատեղ գյուղ 39.8892742 45.3369211
899 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Հորս Հորս գյուղ 39.8628554 45.2305231
900 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Մալիշկա Մալիշկա գյուղ 39.7376099 45.3925813
901 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Շատին Շատին գյուղ 39.8333426 45.3002552
902 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Չիվա Չիվա գյուղ 39.7663397 45.1395613
903 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Ռինդ Ռինդ գյուղ 39.7586497 45.1757131
904 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Սալլի Սալլի գյուղ 39.874192 45.2759217
905 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Վարդահովիտ Գետիկվանք գյուղ 39.9483408 45.5018279
906 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Վարդահովիտ Սևաժայռ գյուղ 39.9127439 45.4750676
907 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Վարդահովիտ Վարդահովիտ գյուղ 39.9000451 45.4847654
908 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Վերնաշեն Վերնաշեն գյուղ 39.7898414 45.3620182
909 Վայոց Ձոր Եղեգնաձոր Քարագլուխ Քարագլուխ գյուղ 39.8933468 45.2669702
910 Վայոց Ձոր Վայք Ազատեկ Ազատեկ գյուղ 39.6511455 45.4407856
911 Վայոց Ձոր Վայք Արին Արին գյուղ 39.7294876 45.490635
912 Վայոց Ձոր Վայք Արտավան Արտավան գյուղ 39.6576832 45.6135797
913 Վայոց Ձոր Վայք Բարձրունի Բարձրունի գյուղ 39.5207185 45.48317
914 Վայոց Ձոր Վայք Գնդեվազ Գնդևազ գյուղ 39.760395 45.6191719
915 Վայոց Ձոր Վայք Գոմք Ախտա գյուղ 39.6484349 45.5556143
916 Վայոց Ձոր Վայք Գոմք Գոմք գյուղ 39.6288477 45.571956
917 Վայոց Ձոր Վայք Գոմք Կապույտ գյուղ 39.624999 45.5875915
918 Վայոց Ձոր Վայք Զառիթափ Զառիթափ գյուղ 39.6368321 45.5102164
919 Վայոց Ձոր Վայք Զառիթափ Հորադիս գյուղ 39.62195 45.37514
920 Վայոց Ձոր Վայք Զեդեա Զեդեա գյուղ 39.6843147 45.3946853
921 Վայոց Ձոր Վայք Խնձորուտ Խնձորուտ գյուղ 39.5552101 45.4038158
922 Վայոց Ձոր Վայք Կարմրաշեն Կարմրաշեն գյուղ 39.8157305 45.5275154
923 Վայոց Ձոր Վայք Հերհեր Հերհեր գյուղ 39.7749185 45.540256
924 Վայոց Ձոր Վայք Մարտիրոս Մարտիրոս գյուղ 39.5976729 45.4994639
925 Վայոց Ձոր Վայք Նոր Ազնաբերդ Նոր Ազնաբերդ գյուղ 39.5425099 45.4191271
926 Վայոց Ձոր Վայք Ջերմուկ Կեչուտ գյուղ 39.8048021 45.6665075
927 Վայոց Ձոր Վայք Ջերմուկ Ջերմուկ քաղաք 39.8172259 45.6727334
928 Վայոց Ձոր Վայք Սարավան Ուղեձոր գյուղ 39.6879398 45.6779712
929 Վայոց Ձոր Վայք Սարավան Սարավան գյուղ 39.720827 45.6480242
930 Վայոց Ձոր Վայք Սերս Սերս գյուղ 39.5611126 45.4836143
931 Վայոց Ձոր Վայք Վայք Վայք քաղաք 39.6941363 45.4592782
932 Վայոց Ձոր Վայք Փոռ Փոռ գյուղ 39.6459157 45.4716615
933 Տավուշ Դիլիջան Գոշ Գոշ գյուղ 40.7302112 44.9947165
934 Տավուշ Դիլիջան Դիլիջան Դիլիջան քաղաք 40.7405524 44.8625965
935 Տավուշ Դիլիջան Թեղուտ Թեղուտ գյուղ 40.7795984 44.925928
936 Տավուշ Դիլիջան Հաղարծին Հաղարծին գյուղ 40.7772627 44.9735542
937 Տավուշ Իջևան Ազատամուտ Ազատամուտ գյուղ 40.9882155 45.2072695
938 Տավուշ Իջևան Ազատամուտ Բարխուդարլու գյուղ 40.9935339 45.2201008
939 Տավուշ Իջևան Ակնաղբյուր Ակնաղբյուր գյուղ 40.9620148 45.1593431
940 Տավուշ Իջևան Աղավնավանք Աղավնավանք գյուղ 40.7223249 45.0924448
941 Տավուշ Իջևան Աճարկուտ Աճարկուտ գյուղ 41.0358191 45.0851258
942 Տավուշ Իջևան Այգեհովիտ Այգեհովիտ Կայան գյուղ 41.0061962 45.2265072
943 Տավուշ Իջևան Աչաջուր Աչաջուր գյուղ 40.9870217 45.1488049
944 Տավուշ Իջևան Բերքաբեր Բերքաբեր գյուղ 41.0528661 45.1463667
945 Տավուշ Իջևան Գանձաքար Գանձաքար գյուղ 40.8373354 45.1588919
946 Տավուշ Իջևան Գետահովիտ Գետահովիտ գյուղ 40.8950649 45.1378873
947 Տավուշ Իջևան Դիտավան Դիտավան գյուղ 40.9750615 45.2072075
948 Տավուշ Իջևան Ենոքավան Ենոքավան գյուղ 40.9134832 45.1087644
949 Տավուշ Իջևան Իջևան Իջևան քաղաք 40.8791442 45.1470572
950 Տավուշ Իջևան Լուսահովիտ Լուսահովիտ գյուղ 40.9159678 45.1896851
951 Տավուշ Իջևան Լուսաձոր Լուսաձոր գյուղ 40.9370589 45.1512901
952 Տավուշ Իջևան Խաշթառակ Խաշթառակ գյուղ 40.9370022 45.1804861
953 Տավուշ Իջևան Խաչարձան Գեղատափ գյուղ 40.6749464 44.9807686
954 Տավուշ Իջևան Խաչարձան Խաչարձան գյուղ 40.7184409 45.052821
955 Տավուշ Իջևան Խաչարձան Ճերմակավան գյուղ 40.708 45.0277
956 Տավուշ Իջևան Ծաղկավան (Իջևան) Ծաղկավան (Իջևան) գյուղ 41.029167 45.121111
957 Տավուշ Իջևան Կիրանց Կիրանց գյուղ 41.0476632 45.0984533
958 Տավուշ Իջևան Հովք Հովք գյուղ 40.787725 45.0343878
959 Տավուշ Իջևան Սարիգյուղ Սարիգյուղ գյուղ 41.0344234 45.1436453
960 Տավուշ Իջևան Սևքար Սևքար գյուղ 41.0159943 45.1382671
961 Տավուշ Իջևան Վազաշեն Վազաշեն գյուղ 40.9972131 45.2817314
962 Տավուշ Նոյեմբերյան Այրում Այրում քաղաք 41.190269 44.9038963
963 Տավուշ Նոյեմբերյան Արճիս Արճիս գյուղ 41.1637808 44.8746069
964 Տավուշ Նոյեմբերյան Բագրատաշեն Բագրատաշեն գյուղ 41.2404491 44.8236089
965 Տավուշ Նոյեմբերյան Բաղանիս Բաղանիս գյուղ 41.1110134 45.0532947
966 Տավուշ Նոյեմբերյան Բարեկամավան Բարեկամավան գյուղ 41.1717288 45.1147421
967 Տավուշ Նոյեմբերյան Բերդավան Բերդավան գյուղ 41.2059251 44.9899899
968 Տավուշ Նոյեմբերյան Դեբեդավան Դեբեդավան գյուղ 41.2801978 44.8154241
969 Տավուշ Նոյեմբերյան Դեղձավան Դեղձավան գյուղ 41.2564605 44.8890469
970 Տավուշ Նոյեմբերյան Դովեղ Դովեղ գյուղ 41.1837045 45.0266915
971 Տավուշ Նոյեմբերյան Զորական Զորական գյուղ 41.2247168 44.9412239
972 Տավուշ Նոյեմբերյան Լճկաձոր Լճկաձոր գյուղ 41.1770445 44.906594
973 Տավուշ Նոյեմբերյան Կոթի Կոթի գյուղ 41.1347117 45.122644
974 Տավուշ Նոյեմբերյան Կողբ Կողբ գյուղ 41.1876745 44.9786449
975 Տավուշ Նոյեմբերյան Հաղթանակ Հաղթանակ գյուղ 41.2140963 44.9091862
976 Տավուշ Նոյեմբերյան Նոյեմբերյան Նոյեմբերյան քաղաք 41.1718057 44.9946631
977 Տավուշ Նոյեմբերյան Ոսկեպար Ասկիպար գյուղ 41.0656859 45.0275946
978 Տավուշ Նոյեմբերյան Ոսկեպար Ոսկեպար գյուղ 41.0661539 45.0585644
979 Տավուշ Նոյեմբերյան Ոսկեվան Ոսկևան գյուղ 41.120248 45.063967
980 Տավուշ Նոյեմբերյան Պտղավան Պտղավան գյուղ 41.2272725 44.8610667
981 Տավուշ Նոյեմբերյան Ջուջևան Ջուջևան գյուղ 41.1308364 45.0106638
982 Տավուշ Տավուշ Այգեձոր Այգեձոր գյուղ 40.8295429 45.5286206
983 Տավուշ Տավուշ Այգեպար Այգեպար գյուղ 40.9300045 45.4670643
984 Տավուշ Տավուշ Արծվաբերդ Արծվաբերդ գյուղ 40.8440444 45.4714491
985 Տավուշ Տավուշ Բերդ Բերդ քաղաք 40.8837788 45.3923464
986 Տավուշ Տավուշ Իծաքար Իծաքար գյուղ 40.8683488 45.3180075
987 Տավուշ Տավուշ Ծաղկավան (Տավուշ) Ծաղկավան (Տավուշ) գյուղ 40.941944 45.331111
988 Տավուշ Տավուշ Մոսեսգեղ Մոսեսգեղ գյուղ 40.904282 45.4880088
989 Տավուշ Տավուշ Նավուր Նավուր գյուղ 40.8682673 45.3392072
990 Տավուշ Տավուշ Ներքին Կարմիր աղբյուր Ներքին Կարմիր աղբյուր գյուղ 40.9413256 45.4379858
991 Տավուշ Տավուշ Նորաշեն Նորաշեն գյուղ 40.8787418 45.4501819
992 Տավուշ Տավուշ Չինարի Չինարի գյուղ 40.8538783 45.5775204
993 Տավուշ Տավուշ Չինչին Չինչին գյուղ 40.9049584 45.3500995
994 Տավուշ Տավուշ Չորաթան Չորաթան գյուղ 40.8623048 45.4875429
995 Տավուշ Տավուշ Պառավաքար Պառավաքար գյուղ 40.9863643 45.3666914
996 Տավուշ Տավուշ Վարագավան Վարագավան գյուղ 40.9627589 45.3505601
997 Տավուշ Տավուշ Վերին Կարմիր աղբյուր Վերին Կարմիր աղբյուր գյուղ 40.8809229 45.4400353
998 Տավուշ Տավուշ Տավուշ Տավուշ գյուղ 40.8866296 45.339349

ԾանոթագրություններԽմբագրել

  1. «ՀՀ տարածքային կառավարման և ենթակառուցվածքների նախարարության կայք» 
  2. «Մարդահամար 2011 / Հայաստանի Հանրապետության վիճակագրական կոմիտե»։ www.armstat.am։ Վերցված է 2019-11-21 
  3. «AUA Acopian Center for the Environment GIS Data – Acopian Center for the Environment» (en-US)։ Վերցված է 2019-11-21 

Կարդացե՛ք նաևԽմբագրել