Հոլիվուդյան փառքի ծառուղի՝ կինոարտադրության զարգացման գործում ներդրման համար դափնեկիրների ցանկ

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ

ԱԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Էմի Ադամս 6280 հոլիվուդյան բուլվար
Ռենե Ադորե 1601 Վայն սթրիթ
Ջիլլ Այրլենդ 6751 հոլիվուդյան բուլվար
Մայքլ Այսներ 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Ռեկս Ալեն 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Տիմ Ալեն 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Դոն Ալյվարդո 6504 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆիլիպ Ան 6211 հոլիվուդյան բուլվար
Բրոնչո Բիլլի Անդերսոն 1651 հոլիվուդյան բուլվար
Մերի Անդերսոն 1645 Վայն սթրիթ
Ռոսկո Արբակլ 6701 հոլիվուդյան բուլվար
Դորոթի Արզներ 1500 Վայն սթրիթ
Ալան Արկին 6914 հոլիվուդյան բուլվար
Սեմյուել Զ. Արկոֆֆ 7046 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Արլեն 6755 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Արլիսս 6648-1/2 հոլիվուդյան բուլվար
Դեզի Արնազ 6325-1/2 հոլիվուդյան բուլվար
Ջին Արթուր 6333 հոլիվուդյան բուլվար
Նիլս Աստեր 6705 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրեդ Աստեր 6756 հոլիվուդյան բուլվար
Մերի Ասթոր 6701 հոլիվուդյան բուլվար
Բրայան Ախերն 1772 Վայն սթրիթ

ԲԽմբագրել

Անուն, Ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Սպրինգ Բայինտոն 6507հոլիվուդյան բուլվար
ՈՒորներ Բաքստեր 6284 հոլիվուդյան բուլվար
Էնն Բաքստեր 6741 հոլիվուդյան բուլվար
Անտոնիո Բանդերաս 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Վիլյմա Բանկի 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Բագզ Բաննի 7007 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Բաննի 1715 հոլիվուդյան բուլվար
Տեդա Բարա 6307հոլիվուդյան բուլվար
Խավիեր Բարդեմ 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Լինն Բարի 6116 հոլիվուդյան բուլվար
Մոնա Բարրի 6140 հոլիվուդյան բուլվար
Վենդի Բարրի 1708 Վայն սթրիթ
Բեսսի Բարիսկեյլ 6652 հոլիվուդյան բուլվար
Բիննի Բարնս 1501 Վայն սթրիթ
Բոբ Բարնս 1601 Վայն սթրիթ
Ռիչարդ Բարտելլմես 6755 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրեդդի Բարտոլոմյու 6663 հոլիվուդյան բուլվար
Լինա Բասկետտ 1529 հոլիվուդյան բուլվար
Անժելա Բասսետ 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Դևիդ Բաթլեր 6561 հոլիվուդյան բուլվար
Չարզլ Բատերվորտ 7036 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Բաուերս 1709 Վայն սթրիթ
Քերոլ Բեյքեր 1725 Վայն սթրիթ
Ռիկ Բեյքեր 6764 հոլիվուդյան բուլվար
Բեվերլի Բեյն 1752 Վայն սթրիթ
Քիմ Բեսինջեր 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Բեյսհարթ 6276 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյսոն Բեյթման 6533 հոլիվուդյան բուլվար
Քրիստեն Բել 6225 հոլիվուդյան բուլվար
Տինկեր Բել 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Մեջ Բելլամի 6517 հոլիվուդյան բուլվար
Սպիտակաձյունիկը և յոթ թզուկները 6910 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոլ Բելուշի 6355 հոլիվուդյան բուլվար
Անեթ Բենինգ 6927 հոլիվուդյան բուլվար
Բելլ Բեննեթ 1511 Վայն սթրիթ
Ջոան Բեննեթ 6300 հոլիվուդյան բուլվար
Կոնստանս Բեննեթ 6250 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկ Բեննի 6650 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբերտ Բենչլի 1724 Վայն սթրիթ
Էդգար Բերգեն 6766 հոլիվուդյան բուլվար
Ինգրիդ Բերգման 6759 հոլիվուդյան բուլվար
Բեռնարդո Բերտոլուչի 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Սառա Բեռնար 1751 Վայն սթրիթ
Սմայլի Բերնեթ 6125 հոլիվուդյան բուլվար
Բոբ Բյորնս 1601 Վայն սթրիթ
Ռիչարդ Բարթոն 6336 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Բյորնս 1639 Վայն սթրիթ
Էլմեր Բեռնստայն 7083 հոլիվուդյան բուլվար
Հոլի Բերի 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Բերիմոր 6667 հոլիվուդյան բուլվար
Լայոնել Բերիմոր 1724 Вайн-стрит
Էթել Բերիմոր 7001 հոլիվուդյան բուլվար
Էդնա Բեստ 6124 հոլիվուդյան բուլվար
Բիլլի Բյորկ 6617 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլզ Բիքֆորդ 6780 հոլիվուդյան բուլվար
Կոնստանս Բիննի 6301 հոլիվուդյան բուլվար
ՈՒոլլես Բիրի 7001 հոլիվուդյան բուլվար
Բետտի Բլայթ 1708 Վայն սթրիթ
Քեյթ Բլանշետ 6712 հոլիվուդյան բուլվար
Տիմոֆեյ Բլիննիկով 6704 հոլիվուդյան բուլվար
Էնն Բլիտ 6733 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոան Բլոնդել 6311 հոլիվուդյան բուլվար
Օրլանդո Բլում 6927 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեք Բլեք 6441 հոլիվուդյան բուլվար
Սիդնի Բլեքմեր 1625 Վայն սթրիթ
Կարկայլ Բլեքուել 6340 հոլիվուդյան բուլվար
Մոնտի Բլյու 6290 հոլիվուդյան բուլվար
Համֆրի Բոգարտ 6322 հոլիվուդյան բուլվար
ՈՒիլյամ Բոդայն 1777 Վայն սթրիթ
ՈՒիյամ Բոյդ 1734 Վայն սթրիթ
Մերի Բոլանդ 6150 հոլիվուդյան բուլվար
Ռեյ Բոլջեր 6788 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Բոլեսլավսկի 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Լյուսիլ Բոլլ 6436 հոլիվուդյան բուլվար
Էռնեստ Բորգնայն 6324 հոլիվուդյան բուլվար
Բյուլա Բոնդի 1718 Վայն սթրիթ
Օլիվ Բորդեն 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Էլիներ Բորդման 6928 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրենկ Բորզեյգի 6300 հոլիվուդյան բուլվար
Հոբարտ Բոսվորտ 6522 հոլիվուդյան բուլվար
Կլարա Բոու 1500 Վայն սթրիթ
Ջոն Բոուլզ 6530 հոլիվուդյան բուլվար
Մերի Բրայն 1559 Վայն սթրիթ
Ֆաննի Բրեյս 6415 հոլիվուդյան բուլվար
Մառլոն Բրանդո 1765 Վայն սթրիթ
Վանեսսա Բրաուն 1621 Վայն սթրիթ
Գարրի Ջո Բրաուն 1700 Վայն սթրիթ
Ջո Բրաուն 1680 Վայն սթրիթ
Ջոնի Մակ Բրաուն 6101 հոլիվուդյան բուլվար
Կլարենս Բրաուն 1752 Վայն սթրիթ
Թոմ Բրաուն 1648 Վայն սթրիթ
Ուոլտեր Բրենան 6501 հոլիվուդյան բուլվար
Էվելին Բրենտ 6548 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Բրենտ 1709 Վայն սթրիթ
Ջեֆ Բրիջես 7065 հոլիվուդյան բուլվար
Յուլ Բրիններ 6162 հոլիվուդյան բուլվար
Մեթյու Բրոդերիկ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ալբերտ Բրոկկոլի 6910 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլզ Բրոնսոն 6901 հոլիվուդյան բուլվար
Փիրս Բրոսնան 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Տոդ Բրոունինգ 6225 հոլիվուդյան բուլվար
Մել Բրուքս 6712 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Բրուքս 6422 հոլիվուդյան բուլվար
Ջերրի Բրուկհայմեր 6838 հոլիվուդյան բուլվար
Ռեյ Բրեդբերի 6644 հոլիվուդյան բուլվար
Էլիս Բրեյդի 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Շառլ Բուայե 6300 հոլիվուդյան բուլվար
Սանդրա Բուլոք 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Շիրլի Բութ 6850 հոլիվուդյան բուլվար
Մեյ Բուշ 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրենսիս Բուշման 1651 Վայն սթրրիթ
Քինգ Բեգգոտ 6312 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյմս Բեյկոն 1637 Վայն սթրիթ
Քևին Բեյքոն 6356 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆեյ Բեյնտեր 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Քեթի Բեյթս 6927 հոլիվուդյան բուլվար
Լորեն Բեքոլ 1724 Վայն սթրիթ
Լլոիդ Բեկոն 7011 հոլիվուդյան բուլվար
Տալլուլա Բենկխեդ 6141 հոլիվուդյան բուլվար
Դրյու Բերիմոր 6925 հոլիվուդյան բուլվար

ԳԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Հելեն Գագան 1708 Վայն սթրիթ
Ալեք Գինես
Գրիր Գարսոն
Ջոն Գարֆիլդ
Գրետա Գարբո 6901 հոլիվուդյան բուլվար
Ավա Գարդներ 1560 Վայն սթրիթ
Ջուդի Գառլենդ 1715 Վայն սթրիթ
Ջենիֆեր Գարներ 6920 հոլիվուդյան բուլվար
Պեգի Էնն Գարներ 6604 հոլիվուդյան բուլվար
Թեյ Գարնեթ 6556 հոլիվուդյան բուլվար
Էնդի Գարսիա 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Գրիր Գարսոն 1651 Վայն սթրիթ
Ջոն Գարֆիլդ 7065 հոլիվուդյան բուլվար
Էդմունդ Գվեն 1755 Վայն սթրիթ
Քլարկ Գեյբլ 1608 Վայն սթրիթ
Ժանեթ Գեյնոր 6284 հոլիվուդյան բուլվար
Միցի Գեյնոր 6288 հոլիվուդյան բուլվար
Հուտ Գիբսոն 1765 Վայն սթրիթ
Բիլլի Գիլբերտ 6263 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Գիլբերտ 1755 Վայն սթրիթ
Թեքսաս Գինան 1765 Վայն սթրիթ
Ալեք Գինես 1559 Վայն սթրիթ
Դորոտի Գիշ 6385 հոլիվուդյան բուլվար
Լիլիան Գիշ 1720 Վայն սթրիթ
Լույզա Գլաում 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյմս Գլիսոն 7038 հոլիվուդյան բուլվար
Լեսլի Հովարդ 6550 հոլիվուդյան բուլվար
Վուպի Գոլդբերգ 1652 Վայն սթրիթ
Գոդզիլլա 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Էռնեստ Գոլդ 6434 հոլիվուդյան բուլվար
Վուպի Գոլդբերգ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեֆ Գոլդբլում 6656 հոլիվուդյան բուլվար
Սեմյուել Գոլդվին 1631 Վայն սթրիթ
Պեդրո Գոնսալես Գոնսալես 1555 Վայն սթրիթ
Մայք Գոռ 6315 հոլիվուդյան բուլվար
Լուիս Գոսեթ (կրտսեր) 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Քերի Գրանտ 1610 Վայն սթրիթ
Սիդ Գաուման 6379 հոլիվուդյան բուլվար
Գիլդա Գրեի 6620 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆ. Գերի Գրեյ 6426 հոլիվուդյան բուլվար
Բետտի Գրեիբլ 6525 հոլիվուդյան բուլվար
Բրայան Գրեյզեր 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ալյֆրեդ Է. Գրին 6529 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոննի Գրին 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Միտցի Գրին 6430 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյն Գրիր 1634 Վայն սթրիթ
Դեյվիդ Ուորկ Գրիֆիթ 6535 հոլիվուդյան բուլվար
Կորիննա Գրիֆֆիտ 1560 Վայն սթրիթ
Ռեիմոնդ Գրիֆֆիտ 6124 հոլիվուդյան բուլվար
Կետրին Գրեյսոն 1600 Վայն սթրիթ
Գլորիա Գրեհեմ 6522 հոլիվուդյան բուլվար
Բոնիտա Գրենվիլ 6607 հոլիվուդյան բուլվար
Ջետտա Գուդալ 6333 հոլիվուդյան բուլվար
Քյուբա Գուդինգ կրտսեր 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Հարրի Հուդինի 7001 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Գուդմեն 6767 հոլիվուդյան բուլվար
Սթիվ Գուտենբերգ 6411 հոլիվուդյան բուլվար

ԴԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Բիլլի Դավ 6351 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոնի Դեփ
Մեթ Դեյմոն
Բեթ Դեյվիս
Քիրստեն Դանստ
Ֆեյ Դանաուեյ
Վ.Վան Դեյք 6141 հոլիվուդյան բուլվար
Դոնալդ Դաք 6840 հոլիվուդյան բուլվար
Արլին Դալ 1624 հոլիվուդյան բուլվար
Վիոլա Դանա 6541 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆեյ Դանաուեյ 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Բիբի Դանիել 1716 Վայն սթրիթ
Այրին Դան 6440 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյմս Դանն 6555 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆիլիպ Դան 6725 հոլիվուդյան բուլվար
Միլդրեդ Դաննոկ 6613 հոլիվուդյան բուլվար
Քիրստեն Դանստ 7076 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյն Դարվել 6735 հոլիվուդյան բուլվար
Լինդա Դարնել 1631 Վայն սթրիթ
Էնն Դվորակ 6321 հոլիվուդյան բուլվար
Բեթ Դեյվիս 6225 հոլիվուդյան բուլվար
Մեթ Դեյմոն 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Էլլիոթ Դեկստեր 1751 Վայն սթրիթ
Դոմ Դելուիզ 1765 Վայն սթրիթ
Ոիլյամ Դեմարեստ 6667 հոլիվուդյան բուլվար
Ռեջինալդ Դեննի 6657 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոնի Դեփ 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Ուեխենիո Դերբես 7013 հոլիվուդյան բուլվար
Բրյուս Դերն 6270 հոլիվուդյան բուլվար
Լորա Դերն 6270 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլզ Դյորնինգ 6504 հոլիվուդյան բուլվար
Գրորիա Դեհեյվեն 6933 հոլիվուդյան բուլվար
Կարտեր Դահեյվեն 1742 Վայն սթրիթ
Ֆրենսիս Դի 7080 հոլիվուդյան բուլվար
Քեմերոն Դիաս 6712 հոլիվուդյան բուլվար
Վին Դիզել 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Դիկս 1608 Վայն սթրիթ
Ջեյմս Դին 1719 Վայն սթրիթ
Ռոյ Օլիվեր Դիսնեյ 6833 հոլիվուդյան բուլվար
Ուոլթ Դիսնեյ 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլյամ Դիտերլե 6901 հոլիվուդյան բուլվար
Մառլեն Դիտրիխ 6400 հոլիվուդյան բուլվար
Էդվարդ Դմիտրիկ 6241 հոլիվուդյան բուլվար
Դորոտի Դալտոն 1560 Վայն սթրիթ
Ռոբերտ Դոնատ 6420 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Դոներ 6712 հոլիվուդյան բուլվար
Լորեն Շուլեր Դոներ 6712 հոլիվուդյան բուլվար
Մամի Վան Դորեն 7057 հոլիվուդյան բուլվար
Մարի Դորո 1725 Վայն սթրիթ
Ռեյ Դոլբի 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Դրեյֆուս 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Լուիզա Դրեսեր 6538 հոլիվուդյան բուլվար
Մարի Դրեսսլեր 1731 հոլիվուդյան բուլվար
Բոբբի Դրիսկոլ 1560 Վայն սթրիթ
Ֆրենսիս Դրեյք 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Էլլեն Դրյու 6901 հոլիվուդյան բուլվար
Սիդնի Դրյու 6901 հոլիվուդյան բուլվար
Քըրք Դուգլաս 6263 հոլիվուդյան բուլվար
Մայքլ Դուգլաս 6259 հոլիվուդյան բուլվար
Մելվին Դուգլաս 6423 հոլիվուդյան բուլվար
Փոլ Դուգլաս 1648 հոլիվուդյան բուլվար
Ջիմի Դուրանտե 1600 Վայն սթրիթ
Դինա Դուրբին 1724 Վայն սթրիթ
Ալլան Դուեն 6263 հոլիվուդյան բուլվար
Պաթի Դյուկ 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Վիոլա Դևիս 7013 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոան Դևիս 1521 Վայն սթրիթ
Դորիս Դեյ 6735 հոլիվուդյան բուլվար
Լորեյն Դեյ 6676 հոլիվուդյան բուլվար
Դելմեր Դեյվս 1634 Վայն սթրիթ
Մերիոն Դևիս 6326 հոլիվուդյան բուլվար
Կառլ Դեյն 6140 հոլիվուդյան բուլվար
Դորոտի Դենդրիջ 6719 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբերտ Դյուվալ 6801 հոլիվուդյան բուլվար

ԷԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Բադ Էբբոթ 1611 Վայն սթրիթ

  • Էնն Մարգրետ
    Ջուլի Էնդրյուս
  • Կիրսթի Էլլի
    Բադ Էբբոթ
  • -
Բադդի Էբսեն 1765 Վայն սթրիթ
Մեջ էվանս 1752 Վայն սթրիթ
Ռոբերտ Էվանս 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Բլեյք Էդվարդս 6908 հոլիվուդյան բուլվար
Նելսոն Էդդի 6311 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբերտ Էդիսոն 1628 Վայն սթրիթ
Էդրիենն Էյմս 1612 Վայն սթրիթ
Ագնես Էիրս 6504 հոլիվուդյան բուլվար
Լյու Էյրս 6385 հոլիվուդյան բուլվար
Արտ Էկորդ 1709 Վայն սթրիթ
Ֆրենկ Էլբերտսոն 6754 հոլիվուդյան բուլվար
Կիրսթի Էլլի 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ջուն Էլլիսոն 1537 Վայն սթրիթ
Ֆեյ Էմերսոն 6529 հոլիվուդյան բուլվար
Հեզեր Էյնդժել 6301 հոլիվուդյան բուլվար
Ջուլի Էնդրյուս 6901 հոլիվուդյան բուլվար
Ջենիֆեր Էնիսթոն 6270 հոլիվուդյան բուլվար
Էնն Մարգրետ հոլիվուդյան բուլվար
Լեոն Էրրոլ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ռուտ Էտտինգ 6563 հոլիվուդյան բուլվար

ԹԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Սիսելի Թայսոն 7080 հոլիվուդյան բուլվար
Ակիմ Թամիրով
Իրվինգ Թալբերգ
Սոֆի Թակեր 6321 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆորեստ Թակեր 6385 հոլիվուդյան բուլվար
Թոմ Թալի 6119 հոլիվուդյան բուլվար
Իրվինգ Թալբերգ 7006 հոլիվուդյան բուլվար
Ակիմ Թամիրով 1634 Վայն սթրիթ
Նորման Թայրոգ 1600 Վայն սթրիթ
Հելեն Թվելվտրիս 6263 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբերտ Թեյլոր 1500 Վայն սթրիթ
Էլիզաբեթ Թեյլոր 6336 հոլիվուդյան բուլվար
Էսթել Թեյլոր 1620 Վայն սթրիթ
Շիրլի Թեմպլ 1500 Վայն սթրիթ
Մորիս Թյորներ 6243 հոլիվուդյան բուլվար
Շարլիզ Թերոն 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Էլիս Թերրի 6626 հոլիվուդյան բուլվար
Լանա Թըրներ 6241 հոլիվուդյան բուլվար
Ստիվ Թիշ 6522 հոլիվուդյան բուլվար
Ժենեվև Թոբին 6119 հոլիվուդյան բուլվար
Տելմա Թոդ 6262 Гհոլիվուդյան բուլվար
Բոբ Թոմաս 6841 հոլիվուդյան բուլվար
Լոուել Թոմաս 6433 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրեդ Թոմսոն 6850 հոլիվուդյան բուլվար
Էմմա Թոմփսոն 6714 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրանշո Թոուն 6560 հոլիվուդյան բուլվար
Քլեր Թրևոր 6933 հոլիվուդյան բուլվար
Լի Թրեյսի 1638 Վայն սթրիթ
Սփենսեր Թրեյսի 6814 հոլիվուդյան բուլվար
Ռեջիս Թումի 7021 հոլիվուդյան բուլվար

ԺԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Մորիս Ժարր 6505 հոլիվուդյան բուլվար
Սկառլեթ Յոհանսոն
Ռենե Զելվեգեր
Ռոբերտ Զեմեկիս
Դերրիլ Ֆ. Զանուկ 6336 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Դ. Զանուկ 6915 հոլիվուդյան բուլվար
Ռենե Զելվեգեր 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբերտ Զեմեկիս 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Տոմաս Ինս 6727 հոլիվուդյան բուլվար
Ռեկս Ինգրեմ 1651 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Իստմեն 1709 Վայն սթրիթ
Մայքլ Յորք 6385 հոլիվուդյան բուլվար
Սկառլեթ Յոհանսոն 6931 հոլիվուդյան բուլվար

ԼԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Բեսսի Լավ 6777 հոլիվուդյան բուլվար
Ջինա Լոլոբրիջիդա
Միռնա Լոյ
Ստեն Լի
Վիվիեն Լի
Բերտ Լանկաստեր
Միշել Լայզեն 6241 հոլիվուդյան բուլվար
Բեն Լայոն 1724 Վայն սթրիթ
Դայան Լադ 6270 հոլիվուդյան բուլվար
Ա. Լայլս 6840 հոլիվուդյան բուլվար
Հեյդի Լամար 6247 հոլիվուդյան բուլվար
Դորոտի Լամուր 6332 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրից Լանգ 1600 Վայն սթրիթ
Մարտին Լանդաու 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Էլիսա Լանդի 1611 Վայն սթրիթ
Բերտ Լանկաստեր 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ուոլտեր Լանց 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Մարիո Լանցա 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեսի Լասկի 6433 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Լասեթեր 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Քուին Լաթիֆա 6915 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրենսիս Լեդերեր 6902 հոլիվուդյան բուլվար
Վերոնիկա Լեյկ 6918 հոլիվուդյան բուլվար
Նեյթան Լեյն 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Կարլ Լեմմլե 6301 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեք Լեմոն 6357 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբերտ Լեոնարդ 6370 հոլիվուդյան բուլվար
Մերվին Լերոյ 1560 Վայն սթրիթ
Սոլ Լեսսեր 6533 հոլիվուդյան բուլվար
Լեսսի 6368 հոլիվուդյան բուլվար
Աննա Լի 6777 հոլիվուդյան բուլվար
Բրյուս Լի 6933 հոլիվուդյան բուլվար
Վիվիեն Լի 6773 հոլիվուդյան բուլվար
Ժանեթ Լի 1777 Վայն սթրիթ
Ջիպսի Ռոզա Լի 6351 հոլիվուդյան բուլվար
Լիլա Լի 1716 Վայն սթրիթ
Ռոուլենդ Լի 6313 հոլիվուդյան բուլվար
Ստեն Լի 7072 հոլիվուդյան բուլվար
Բեատրիս Լիլի 6404 հոլիվուդյան բուլվար
Էրիկ Լինդեն 1648 Վայն սթրիթ
Մարգարետ Լինդսի 6318 հոլիվուդյան բուլվար
Էլմո Լինքոլն 7042 հոլիվուդյան բուլվար
Դիանա Լին 1625 Վայն սթրիթ
Անատոլ Լիտվակ 6635 հոլիվուդյան բուլվար
Քրլիվոն Լիթլ 7080 հոլիվուդյան բուլվար
Բերտ Լիթել 6417 հոլիվուդյան բուլվար
Էլ Լիխտմեն 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրենկ Լլոյդ 6667 հոլիվուդյան բուլվար
Հարոլդ Լլոյդ 1503 Վայն սթրիթ
Մարկուս Լով 1617 Վայն սթրիթ
Ջոշուա Լոյ 6235 հոլիվուդյան բուլվար
Միռնա Լոյ 6685 հոլիվուդյան բուլվար
Ջին Լոկհարթ 6307 հոլիվուդյան բուլվար
Ջուն Լոկհարթ 6323 հոլիվուդյան բուլվար
Կեթլին Լոկհարթ 6241 հոլիվուդյան բուլվար
Ջինա Լոլոբրիջիդա 6361 հոլիվուդյան բուլվար
Քերոլ Լոմբարդ 6930 հոլիվուդյան բուլվար
Սթեն Լորել 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Սոֆի Լորեն 7050 հոլիվուդյան բուլվար
Պետեր Լորե 6619 հոլիվուդյան բուլվար
Էդմունդ Լոու 6363 հոլիվուդյան բուլվար
Չարզլ Լոութոն 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Բելա Լուգոշի 6340 հոլիվուդյան բուլվար
Անիտա Լուիզ 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Փոլ Լուկաս 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Իդա Լուպինո 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Ջերի Լյուսիս 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Ալան Լեդ 1601 Վայն սթրիթ
Ալան Լեդ կրտսեր 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Ուոլտեր Լենգ 6520 հոլիվուդյան բուլվար
Հարրի Լենգդոն 6927 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրենսիս Լանգֆորդ 1500 Վայն սթրիթ
Քերոլ Լենդիս 1765 Վայն սթրիթ
Անժելա Լենսբերի 6623 հոլիվուդյան բուլվար
Շերրի Լենսինգ 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Սիդնեյ Լենֆիլդ 6101 հոլիվուդյան բուլվար
Զիգմունդ Լյուբին 6166 հոլիվուդյան բուլվար
Էրնստ Լյուբիչ 7042 հոլիվուդյան բուլվար
Քեյ Լյուկ 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Լուի Լյումեր 1529 Վայն սթրիթ
Օգյուստ Լյումեր 6320 հոլիվուդյան բուլվար

ՀԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Ռոշել Հադսոն 6200 հոլիվուդյան բուլվար
Քեթրին Հեփբըրն
Ռիտա Հեյուորթ
Ռեքս Հարիսոն
Էդ Հարիս
Ռոք Հադսոն
Ռոք Հադսոն 6116 հոլիվուդյան բուլվար
Ժոզեֆին Հալլ 6502 հոլիվուդյան բուլվար
Հ. Բրյուս Համբերսթոուն 1752 Վայն սթրիթ
Կիմ Հանթեր 1617 Վայն սթրիթ
Հոլլի Հանթեր 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Հաննա Բարբերա 6753 հոլիվուդյան բուլվար
Սեդրիկ Հարդվիկ 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Օլիվեր Հարդի 1500 Վայն սթրիթ
Էնն Հարդինգ 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Ջին Հարլոու 6910 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկ Հարրիս 6764 հոլիվուդյան բուլվար
Միլդրեդ Հարրիս 6307 հոլիվուդյան բուլվար
Էդ Հարիս 6712 հոլիվուդյան բուլվար
Ռեքս Հարիսոն 6904 հոլիվուդյան բուլվար
Ռեյ Հարրիհաուզեն 6840 հոլիվուդյան բուլվար
Վիլյամ Հարթ 6363 հոլիվուդյան բուլվար
Ռուտ Հասսի 1551 Վայն սթրիթ
Սինյե Խասսո 7080 հոլիվուդյան բուլվար
Բեթի Հաթթոն 6259 հոլիվուդյան բուլվար
Ռեյմոնդ Հաթթոն 1708 Վայն սթրիթ
Սեսյու Հայակավա 1645 Վայն Սթրիթ
Տիպի Հեդրեն 7060 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիտա Հեյուորթ 1645 Վայն սթրիթ
Գլորիա դը Հեյվեն 6933 հոլիվուդյան բուլվար
Կրեյտոն Հեյլ 6915 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլյամ Հեյնս 7012 հոլիվուդյան բուլվար
Լուիս Հեյուորդ 1500 Վայն սթրիթ
Այլին Հեկարտ 6140 հոլիվուդյան բուլվար
Սոնյա Հենի 6101 հոլիվուդյան բուլվար
Փոլ Հենրեյդ 6366 հոլիվուդյան բուլվար
Տարաջի Հենսոն 6212 հոլիվուդյան բուլվար
Քեթրին Հեփբըրն 6284 հոլիվուդյան բուլվար
Օդրի Հեփբըրն 1652 Վայն սթրիթ
Գեյլ Էնն Հերդ 6621 հոլիվուդյան բուլվար
Հյու Հերբերդ 6251 հոլիվուդյան բուլվար
Այրին Հերվի 6336 հոլիվուդյան բուլվար
Ժան Հերշոլտ 6501 հոլիվուդյան բուլվար
Չառլթոն Հեսթոն 1628 հոլիվուդյան բուլվար
Վան Հեֆլին 6311 հոլիվուդյան բուլվար
Ալֆրեդ Հիչքոք 6506 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոն Հովարդ 6931 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլյամ Հովարդ 1500 Վայն սթրիթ
Ջոն Հոլլ 1724 Վայն սթրիթ
Կոնրադ Հոլլ 7060 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլյամ Հոլդեն 1651 Վայն սթրիթ
Ջուդի Հոլիդեյ 6901 հոլիվուդյան բուլվար
Գորդոն Հոլինգշեդ 6200 հոլիվուդյան բուլվար
Սելեստա Հոլմ 1500 Վայն սթրիթ
Բերտոն Հոլմս 6600 հոլիվուդյան բուլվար
Թեյլոր Հոլմս 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆիլիպս Հոլմս 6908 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկ Հոլթ 6313-1/2հոլիվուդյան բուլվար
Էնթոնի Հոփքինս 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Մարիամ Հոփքինս 1709 Վայն սթրիթ
Դենիս Հոփեր 6712 հոլիվուդյան բուլվար
Հեդա Հոփեր 6313 հոլիվուդյան բուլվար
Լենա Հորն 6282 հոլիվուդյան բուլվար
Էդվարդ Էվդարդ Հորթոն 6427 հոլիվուդյան բուլվար
Հովարդ Հոուքս 1708 Վայն սթրիթ
Գոլդի Հոուն 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Բոբ Հոփ 6541 հոլիվուդյան բուլվար
Կետի Հուրադո 7065 հոլիվուդյան բուլվար
Անժելիկա Հյուսթոն 6270 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Հյուսթոն 1765 հոլիվուդյան բուլվար
Ուոլտեր Հյուսթոն 6624 հոլիվուդյան բուլվար
Ջուն Հևեր 1777 Վայն սթրիթ
Ջուն Հևոկ 6618 հոլիվուդյան բուլվար
Օլիվիա դե Հևիլլենդ 6762 հոլիվուդյան բուլվար
Էդիտ Հեդ 6504 հոլիվուդյան բուլվար
Սյուզան Հևոր 6251 հոլիվուդյան բուլվար
Ալան Հեյլ ավագ 6532 հոլիվուդյան բուլվար
Մոնտե Հեյլ 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլ Հեյս 6116 հոլիվուդյան բուլվար
Հելեն Հեյս 6258 հոլիվուդյան բուլվար
Մարկ Հեմիլ 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Հեմիլթոն 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Լոյդ Հեմիլթոն 6141 հոլիվուդյան բուլվար
Նիլ Հեմիլթոն 6634 հոլիվուդյան բուլվար
Թոմ Հենգս 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Հենրի Հեթուեյ 1638 Վայն սթրիթ
Էն Հեթուեյ 6927 հոլիվուդյան բուլվար

Կ /Ք/Խմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Ջեյմս Կաան 6648 հոլիվուդյան բուլվար
Նիկոլ Քիդման
Մայքլ Քերթիս
Դեբորա Քեր
Ջորջ Քենեդի
Ջին Քելլի
Գրեյս Քելլի
Նիկոլաս Քեյջ
Ֆրենկ Կապրա
Կանտինֆլաս
Էլիա Կազան
Գրիգորի Լա Կավա 6906 հոլիվուդյան բուլվար
Էլիա Կազան 6800 հոլիվուդյան բուլվար
Հերբերտ Կալմուս 6157 հոլիվուդյան բուլվար
էլիս Կալհուն 6815 հոլիվուդյան բուլվար
Իրվինգ Կամինգս 6816 հոլիվուդյան բուլվար
Կոնստանս Կիմինգս 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբերտ Կիմինգս 6816 հոլիվուդյան բուլվար
Ջուդի Կանովա 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Կանտինֆլաս 6438 հոլիվուդյան բուլվար
Էդի Կանթոր 6648 հոլիվուդյան բուլվար
Յակիմա Կամուտ 1500 Վայն սթրիթ
Ֆրենկ Կապրա 6614հոլիվուդյան բուլվար
Կիտի Կարլայլ 6611 հոլիվուդյան բուլվար
Մերի Կարլայլ 6679 հոլիվուդյան բուլվար
Իվոն դե Կարլո 6124 հոլիվուդյան բուլվար
Բորիս Կարլոֆ 1737 Վայն սթրիթ
Լեսլի Կարոն 6153 հոլիվուդյան բուլվար
Լեո Կարիլիո 1635 Վայն սթրիթ
Դենի Քեյ 6563 հոլիվուդյան բուլվար
Նիկոլաս Քեյջ 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Բոբ Քեյն 6764 հոլիվուդյան բուլվար
Գիլբերտ Քեյթս 7065 հոլիվուդյան բուլվար
Անետ Կելերման 6608 հոլիվուդյան բուլվար
Գրեյս Քելլի 6329 հոլիվուդյան բուլվար
Դեֆորեստ Քելլի 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Ջին Քելլի 6153 հոլիվուդյան բուլվար
Նենսի Քելլի 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Փեթսի Քելլի 6669 հոլիվուդյան բուլվար
Արթուր Քենեդի 6681 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Քենեդի 6356 հոլիվուդյան բուլվար
Մաջ Քենեդի 1600 Վայն սթրիթ
Էդգար Քենեդի 6901 հոլիվուդյան բուլվար
Դեբորա Քեր 1709 Վայն սթրիթ
Նորման Քերի 6724 հոլիվուդյան բուլվար
Ջ. Քարիգան 6621 հոլիվուդյան բուլվար
Ալան Քեթրիս 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյմի Լի Քերթիս 6600 հոլիվուդյան բուլվար
Մայքլ Քերթիս 6640 հոլիվուդյան բուլվար
Թոնի Քերթիս 6817 հոլիվուդյան բուլվար
Նիկոլ Քիդման 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Հովարդ Կիլ 6253 հոլիվուդյան բուլվար
Ռուբի Կիլեր 6730 հոլիվուդյան բուլվար
Բեն Քինգսլի 6931 հոլիվուդյան բուլվար
Հենրի Քինգ 6327 հոլիվուդյան բուլվար
Բաստեր Քիթոն 6619 հոլիվուդյան բուլվար
Մայքլ Քիթոն 6931 հոլիվուդյան բուլվար
Էնդի Քլայդ 6758 հոլիվուդյան բուլվար
Քևին Քլայն 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Մարգարիտ Քլարք 6300 Վայն սթրիթ
Էթել Քլեյթոն 6936 հոլիվուդյան բուլվար
Ինա Քլեր 6150 հոլիվուդյան բուլվար
Մոնտգոմերի Կլիֆտ 6100 հոլիվուդյան բուլվար
Գլեն Քլոուզ 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլզ Քոբերն 6268 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյմս Քոբուրն 7055 հոլիվուդյան բուլվար
Թեոդոր Կոզլով 1617 Վայն սթրիթ
Ստիվ Կոկրան 1750 հոլիվուդյան բուլվար
Կլոդետ Կոլբեր 6812 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոնալդ Կոլման 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ուլյամ Կոլյե 6340 հոլիվուդյան բուլվար
Կոնստանս Կոլլեր 6231 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոռի Կելհուն 7007 հոլիվուդյան բուլվար
Բեթի Կոմպոսոն 1751 Վայն սթրիթ
Չեստեր Կոնկլին 1560 Վայն սթրիթ
Հեյնի Կոնկլին 1776 Վայն սթրիթ
Բիլլ Կոնտի 6541 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկ Կոնուեյ 1500 Վայն սթրիթ
Արթուր Կոն 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոջեր Կորման 7013 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիկարդո Կորտեզ 1500 Վայն սթրիթ
Դոլորես Կոստելո 1645 Վայն սթրիթ
Լու Կոստելո 6438 հոլիվուդյան բուլվար
Մորիս Կոստելո 6515 հոլիվուդյան բուլվար
Հելեն Կոստելո 1500 Վայն սթրիթ
Հենրի Կոստեր 6762 հոլիվուդյան բուլվար
Քևին Քոսթներ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոզեֆ Քոթեն 6382 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Կոհան 6734 հոլիվուդյան բուլվար
Սթենլի Կրամեր 6100 հոլիվուդյան բուլվար
Լեյրդ Կրեգար 1716 Վայն սթրիթ
Ռիչարդ Կրենա 6714 հոլիվուդյան բուլվար
Դոնալդ Կրիսպ 1628 Վայն սթրիթ
Բիլլի Կրիստալ 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Ալ Քրիստի 6771 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլզ Քրիստի 1719 Վայն սթրիթ
Սկետմեն Քրոզերս 6712 Голливудский б-р
Ջոն Քրոմվել 6555 Голливудский б-р
Ռիզարդ Քրոումել 1627 Վայն սթրիթ
Բինգ Քրոսբի 1611 Վայն սթրիթ
Ռասսել Քրոու 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Բրոդերիկ Քրուֆորդ 6901 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոան Քրոուֆորդ 1752 Վայն սթրիթ
Ջեյմս Քրուզ 6922 հոլիվուդյան բուլվար
Թոմ Քրուզ 6912 հոլիվուդյան բուլվար
Պենելոպե Կրուս 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Կուրտ Կրյուգեր 1560 Վայն սթրիթ
Օտտո Կրյուգեր 1734 Վայն սթրիթ
Լորա Հոուլ Կրյուզ 6251 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեքի Կուգան 1654 Վայն սթրիթ
Էնթոնի Քուին 6251 հոլիվուդյան բուլվար
Դոնալդ Կուկ 1718 Վայն սթրիթ
Քլայդ Կուկ 6531 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկի Կուպեր 1507 Վայն սթրիթ
Մերիան Կուպեր 6525 հոլիվուդյան բուլվար
Գերի Կուպեր 6243 հոլիվուդյան բուլվար
Դենիս Քուեյդ 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Ռենդի Քուեյթ 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Կյուկոր 6378 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյմս Կեգնի 6504 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյմս Քեմերոն 6712 հոլիվուդյան բուլվար
Դայան Քենոն 6608 հոլիվուդյան բուլվար
Սթիվ Կարել 6708 հոլիվուդյան բուլվար
Գարրի Քերի 1521 Վայն սթրիթ
Սյու Քերոլ 1639 Վայն սթրիթ
Ջոն Կերադայն 6240 հոլիվուդյան բուլվար
Մեդլին Քերոլ 6707 հոլիվուդյան բուլվար
Նենսի Քերոլ 1725 Վայն սթրիթ
Ուոլտեր Կետլետ 1713 Վայն սթրիթ
Ջոն Քյուսաք 6644 հոլիվուդյան բուլվար

ՄԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Լուիս Բարտ Մայերս 1637 Վայն սթրիթ
Ֆրեդրիկ Մարչ
Պատկեր:Mickey-Mouse.png
Միկի Մաուս
Մալքոլմ Մաքդաուել
Լյուիս Մայլսթոուն
Կարմել Մայերս 1751 Վայն սթրիթ
Մայք Մայերս 7046 հոլիվուդյան բուլվար
Լյուիս Մայլսթոուն 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Արչի Մայո 6301 հոլիվուդյան բուլվար
Փոլ Մազուրսկի 6667 հոլիվուդյան բուլվար
Հելեն Մակ 6310 հոլիվուդյան բուլվար
Դորոտի Մակհուայր 6933 հոլիվուդյան բուլվար
Մալքոլմ Մաքդաուել 6714 հոլիվուդյան բուլվար
Ժանեթ Մակդոնալդ 6157 հոլիվուդյան բուլվար
Կետրին Մակդոնալդ 6759 հոլիվուդյան բուլվար
Հեթի Մաքդենիել 1719 Վայն սթրիթ
Մելիսա Մաքքարթի 6927 հոլիվուդյան բուլվար
Տիմ Մակոյ 1600 Վայն սթրիթ
Մեթյու Մակքոնահի 6931 հոլիվուդյան բուլվար
Պատի Մակորմակ 6312 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոել Մակկրի 6901 հոլիվուդյան բուլվար
Սթիվ Մակքուին 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Մերսեդես Մակքեմբրիջ 1720 Վայն սթրիթ
Լեո Մակերի 1500 Վայն սթրիթ
Վիկտոր Մակլագլեն 1735 Վայն սթրիթ
Շիռլի Մակլեյն 1617 Վայն սթրիթ
Նորման Մակլեոդ 1724 Վայն սթրիթ
Ֆրեդ Մակյուրեյ 6421 հոլիվուդյան բուլվար
Մակո 7095 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Մակֆարլանդ 7095 հոլիվուդյան բուլվար
Ջինի Մակֆերսոն 6150 հոլիվուդյան բուլվար
Մեյ Մակևոյ 1731 Վայն սթրիթ
Ռուբեն Մամուլյան 1709 Վայն սթրիթ
Ժոզեֆ Լոե Մանկևիչ 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Դելբերտ Ման 1716 Վայն սթրիթ
Էնթոնի Ման 6229 հոլիվուդյան բուլվար
Հենկ Ման 6300 հոլիվուդյան բուլվար
Օնա Մանսոն 6250 հոլիվուդյան բուլվար
Մանչկինս 6915 հոլիվուդյան բուլվար
Աննա Մանյանի 6385 հոլիվուդյան բուլվար
Պերևել Մարլի 6819 հոլիվուդյան բուլվար
Բարբարա լա Մար 1621 Վայն սթրիթ
Դին Մարտին 6519 հոլիվուդյան բուլվար
Մերիոն Մարտին 6915 հոլիվուդյան բուլվար
Թոնի Մարտին 6436 հոլիվուդյան բուլվար
Մանեպներ 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրեդրիկ Մարչ 1620 Վայն սթրիթ
Մեյ Մարշ 1600 Վայն սթրիթ
Ջորջ Մարշալ 7048 հոլիվուդյան բուլվար
Հերբերտ Մարշալ 6200 հոլիվուդյան բուլվար
Փենի Մարշալ 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Մարլի Մատլին 6667 հոլիվուդյան բուլվար
Ուոլթեր Մատաու 6357 հոլիվուդյան բուլվար
Վիկտոր Մատյուր 6780 հոլիվուդյան բուլվար
Միկի Մաուս 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Մինի Մաուս 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Սոֆյա Մեգես 1719 Վայն սթրիթ
Մեյքլջոն 1777 Վայն սթրիթ
Ադոլֆ Մենջու 6826 հոլիվուդյան բուլվար
Բերջես Մերեդիտ 6904 հոլիվուդյան բուլվար
Ալան Մենկեն 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Ունա Մերկել 6262 հոլիվուդյան բուլվար
Էթել Մերման 7044 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Մերֆի 1601 Վայն սթրիթ
Օդի Մերֆի 1601 Վայն սթրիթ
Չարլի Մերֆի 1719 Վայն սթրիթ
Էդի Մերֆի 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Մայք Մեդավոյ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Դոնալդ Միկ 1752 Վայն սթրիթ
Ջորջ Միկեր 6101 հոլիվուդյան բուլվար
Թոմ Միքս 1708 Վայն սթրիթ
Ռեյ Միլանդ 1621 Վայն սթրիթ
Մերիլին Միլեր 6301 հոլիվուդյան բուլվար
Էնն Միլլեր 6914 հոլիվուդյան բուլվար
Սեսիլ Բլաունտ դե Միլլ 1725 Վայն սթրիթ
Վինսենթ Մինելլի 6676 հոլիվուդյան բուլվար
Մերի Մայլզ Մինտեր 1724 Վայն սթրիթ
Հելեն Միրեն 6714 հոլիվուդյան բուլվար
Թոմաս Միտչել 1651 Վայն սթրիթ
Ռոբերտ Միտչեմ 6240 հոլիվուդյան բուլվար
Տոսիրո Միֆունե 6912 հոլիվուդյան բուլվար
Օսկար Միշո 6721 հոլիվուդյան բուլվար
Կարլ Մոլդեն 6231 հոլիվուդյան բուլվար
Մերիլին Մոնրո 6774 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբերտ Մանտհոմերի 6440 հոլիվուդյան բուլվար
Հել Մոր 6433 հոլիվուդյան բուլվար
Փոլի Մորան 6300 հոլիվուդյան բուլվար
Անտոնիո Մորենո 6651 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիտա Մորենո 7083 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրենկ Մորգան 1708 Վայն սթրիթ
Միշել Մորգան 1645 Վայն սթրիթ
Ռալֆ Մորգան 1617 Վայն սթրիթ
Փեթ Մորիտա 6633 հոլիվուդյան բուլվար
Մարգարիտա դե Լա Մոտ 6902 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկ Մուլհոլ 1724 Վայն սթրիթ
Պոլ Մունի 6433 հոլիվուդյան բուլվար
Վիկտոր Մուր 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Դադլի Մուր 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ջուլիան Մուր 6250 հոլիվուդյան բուլվար
Գրեյս Մուր 6274 հոլիվուդյան բուլվար
Կ Մուր 1549 Վայն սթրիթ
Կոնստանս Մուր 6270 հոլիվուդյան բուլվար
Մետյու Մուր 6301 հոլիվուդյան բուլվար
Օուեն Մուր 6727 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոջեր Մուր 7007 հոլիվուդյան բուլվար
Թերրի Մուր 7076 հոլիվուդյան բուլվար
Թոմաս Ջ. Մուր 1640 Վայն սթրիթ
Դեննիս Մյուրեն 6764 հոլիվուդյան բուլվար
Ագնես Մուրխեդ 1719 Վայն սթրիթ
Ջին Մյուր 6280 հոլիվուդյան բուլվար
Քեն Մեինարդ 6751 հոլիվուդյան բուլվար
Դորոտի Մելոուն 1716 Վայն սթրիթ
Ջեյն Մենսֆիլդ 6328 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլյամ Մեյսի 7072 հոլիվուդյան բուլվար
Իլոնա Մեսսի 1623 Վայն սթրիթ
Ռեիմոնդ Մեսսի 1719 Վայն սթրիթ
Դոն Մյուրրեյ 6385 հոլիվուդյան բուլվար
Մեյ Մյուրրեյ 6318 հոլիվուդյան բուլվար

ՅԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Լորետտա Յանգ 6100 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբերտ Յանգ 6933 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոլանդ Յանգ 6523 հոլիվուդյան բուլվար
Էմիլ Յաննինգս 1630 Վայն սթրիթ

ՆԽմբագրել

Имя, Фамилия հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Կոնրադ Նայջել 1719 Վայն սթրիթ
Ալլա Նազիմովա 6933 հոլիվուդյան բուլվար
Դևիդ Նայվեն 6384 հոլիվուդյան բուլվար
Նիտա Նալդի 6316 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրեդ Նիբլո 7014 հոլիվուդյան բուլվար
Պոլա Նեգրի 6140 հոլիվուդյան բուլվար
Ժան Նեգուլեսկո 6212 հոլիվուդյան բուլվար
Մարշել Նեյլան 6241 հոլիվուդյան բուլվար
Դևիդ Նելսոն 1501 Վայն սթրիթ
Ջին Նելսոն 7005 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Նեսբիթ 1717 Վայն սթրիթ
Նիկոլաս եղբայրներ 7083 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեք Նիկոլսոն 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Մորիան Նիկսոն 1724 Վայն սթրիթ
Պատրիցիա Նիլ 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Լեսլի Նիլսեն 6541 հոլիվուդյան բուլվար
Աննա Նիլսոն 6150 հոլիվուդյան բուլվար
Լեոնարդ Նիմոյ 6651 հոլիվուդյան բուլվար
Կիմ Նովակ 6332 հոլիվուդյան բուլվար
Պամոն Նովարո 6350 հոլիվուդյան բուլվար
Նիկ Նոլտի 6433 հոլիվուդյան բուլվար
Մեյբլ Նորմանդ 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Չակ Նորիս 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Պոլ Նյուման 7060 հոլիվուդյան բուլվար
Ռենի Նյուման 6667 հոլիվուդյան բուլվար
Մեյս Նյուֆիլդ 6714 հոլիվուդյան բուլվար

ՇԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Լեոն Շամրոյ 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Արնոլդ Շվարցնեգեր 6764 հոլիվուդյան բուլվար
Մորիս Շևալե 1651 Վայն սթրիթ
Էռնես Շեսդեկ 6270 հոլիվուդյան բուլվար
Ժոզեֆ Մաքլ Շենկ 6757 հոլիվուդյան բուլվար
Թոմ Շերակ 6910 հոլիվուդյան բուլվար
Էնն Շերիդան 7024 հոլիվուդյան բուլվար
Շերմեն եղբայրներ 6918 հոլիվուդյան բուլվար
Վիկտոր Շերտզինգեր 1611 Վայն սթրիթ
Ժոզեֆ Շիլդկրաուտ 6780 հոլիվուդյան բուլվար
Մարտին Շին 1500 Վայն սթրիթ
Չարլի Շին 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Նորմա Շիրեր 6636 հոլիվուդյան բուլվար
Էն Շիրլի 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Շրեք 6931 հոլիվուդյան բուլվար
Արթուր Շփիգել 1680 Վայն սթրիթ
Ժոզեֆ ֆոն Շտերնբերգ 6401 հոլիվուդյան բուլվար
Էրիխ ֆոն Շտրոհայմ 6826 հոլիվուդյան բուլվար
Բ. Շուլբերգ 1500 Վայն սթրիթ

ՉԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Ջեքի Չան 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլի Չապլին 6751 հոլիվուդյան բուլվար
Սիդ Չարիս 1601 Վայն սթրիթ
Ռուտ Չատտերտոն 6263 հոլիվուդյան բուլվար
Իլկա Չեյզ 6361 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլի Չեյզ 6630 հոլիվուդյան բուլվար
Չևի Չեյզ 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Լոն Չեյնի 7046 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Չեմբերս 7006 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլզ Չեմպլին 7076 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեֆֆ Չենդլեր 1770 Վայն սթրիթ
Վիրջինյա Չերիլ 1545 Վայն սթրիթ

ՊԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Դենվեր Պայլ 7083 հոլիվուդյան բուլվար
Կատինա Պասկինո 1651 Վայն սթրիթ
Ջորջ Պայլ 1720 Վայն սթրիթ
Լուելա Պարսոնս 6418 հոլիվուդյան բուլվար
Ջո Պաստերնակ 1541 Վայն սթրիթ
Ջեյն Պաուել 6818 հոլիվուդյան բուլվար
Դիկ Պաուել 6915 հոլիվուդյան բուլվար
Էլինոր Պաուել 1541 Վայն սթրիթ
Ուիլյամ Պաուել 1636 Վայն սթրիթ
Դևիդ Պաուել 1651 Վայն սթրիթ
Ջոն Պեյն 6125 հոլիվուդյան բուլվար
Գրեգորի Պեկ 6100 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Պեպարդ 6675 հոլիվուդյան բուլվար
Էնտոնի Պերկինս 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկ Պերի 1777 Վայն սթրիթ
Օլգա Պետրով 6562 հոլիվուդյան բուլվար
Ուոլտեր Պիջդ 6414 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկ Պիկֆորդ 1523 Վայն սթրիթ
Մերի Պիկֆորդ 6280 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Պետերս 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Սյուզան Պիտերս 1601 Վայն սթրիթ
Հաու Պիտերս 6157 հոլիվուդյան բուլվար
Սեյզու Պիտս 6554 հոլիվուդյան բուլվար
Լաուրա Լա Պլանտե 6378 հոլիվուդյան բուլվար
Սնուբ Պորարդ 6415 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Պրայորդ 6438 հոլիվուդյան բուլվար
Վինսենտ Պրայս 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Մարի Պրևո 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Օտտո Պրիմինգեր 6624 հոլիվուդյան բուլվար
Էյլին Պրինգլ 6723 հոլիվուդյան բուլվար
Սիդնի Պուատյե 7065 հոլիվուդյան բուլվար
Վինի Թուխ 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Միշել Պֆայֆեր 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրանկլին Պենգբորն 1500 Վայն սթրիթ
Հելեն Պերիշ 6263 հոլիվուդյան բուլվար
Գվինեթ Պելտրոու 6931 հոլիվուդյան բուլվար

ՋԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Դին Ջագգեր 1623 Վայն սթրիթ
Փիթեր Ջեքսոն 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Սեմյուել Լ. Ջեքսոն 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Էլսի Ջենիս 6770 հոլիվուդյան բուլվար
Հյու Ջեքման 6931 հոլիվուդյան բուլվար
Հերբ Ջեֆրիս 6672 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Ջեսել 1777 Վայն սթրիթ
Լետրիս Ջոյ 6517 հոլիվուդյան բուլվար
Էլ Ջոլսոն 6622 հոլիվուդյան բուլվար
Ադելա Ջոնս 6424 հոլիվուդյան բուլվար
Բաք Ջոնս 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Ջենիֆեր Ջոնս 6429 հոլիվուդյան բուլվար
Թոմի Լի Ջոնս 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Շիրլի Ջոնս 1541 Վայն սթրիթ
Չակ Ջոնս 7011 հոլիվուդյան բուլվար
Վան Ջոնսոն 6600 հոլիվուդյան բուլվար
Բեն Ջոնսոն 7083 հոլիվուդյան բուլվար
Դուէյն Ջոնսոն 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Մեջիք Ջոնսոն 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Նանելլի Ջոնսոն 6240 հոլիվուդյան բուլվար
Վիկտոր Ջորի 6605 հոլիվուդյան բուլվար
Նորման Ջուսոն 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ազաբել Ջուել 1560 Վայն սթրիթ

ՌԽմբագրել

Имя, Фамилия հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Չարլզ Ռագլզ 6264 հոլիվուդյան բուլվար
Ուելսի Ռագլզ 6424 հոլիվուդյան բուլվար
Փոլ Ռադ 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Էնն Ռազերֆորդ 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Վայնոնա Ռայդեր 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Լուիզա Ռայներ 6300 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբ Ռայներ 6421 հոլիվուդյան բուլվար
Թերեզա Ռայթ 1680 Վայն սթրիթ
Այվան Ռայթման 7024 հոլիվուդյան բուլվար
Վերա Ռալթսոն 1752 Վայն սթրիթ
Էսթեր Ռալթսոն 6664 հոլիվուդյան բուլվար
Կուրտ Ռասել 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Հարոլդ Ռասել 6752 հոլիվուդյան բուլվար
Գեյլ Ռասել 6933 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյն Ռասել 6850 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոզալինդ Ռասել 1708 Վայն սթրիթ
Բրետ Ռանտեր 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Գրեգորի Ռաթոֆֆ 6100 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Ռաֆտ 6159 հոլիվուդյան բուլվար
Մարթա Ռեյ 6251 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլզ Ռեյ 6355 հոլիվուդյան բուլվար
Սամներ Ռեդսթոուն 7000 հոլիվուդյան բուլվար
էլլա Ռեյնս 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Իրվինգ Ռեյս 6912 հոլիվուդյան բուլվար
Լի Ռեմիկ 6104 հոլիվուդյան բուլվար
Բյորտ Ռեյնոլդս 6838 հոլիվուդյան բուլվար
Դեբբի Ռեյնոլդս 6654 հոլիվուդյան բուլվար
Ռայան Ռեյնոլդս 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Կլոդ Ռեյնս 6400 հոլիվուդյան բուլվար
Ռեյ Ռենահան 6916 հոլիվուդյան բուլվար
Ժան Ռենուար 6212 հոլիվուդյան բուլվար
Քրիստոֆեր Ռիվ 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Կիանու Ռիվզ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Դոննա Ռիդ 1612 Վայն սթրիթ
Ուոլես Ռիդ 6617 հոլիվուդյան բուլվար
Դոլորես դել Ռիո 1630 Վայն սթրիթ
Այրին Ռիչ 6225 հոլիվուդյան բուլվար
Ռից եղբայրներ 6756 հոլիվուդյան բուլվար
Հարոլդ Ռոբինս 6743 հոլիվուդյան բուլվար
Թիմ Ռոբինս 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Թեոդոր Ռոբերտս 6166 հոլիվուդյան բուլվար
Քլիֆ Ռոբերտսոն 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Էդվարդ Գ. Ռոբինսոն 6235 հոլիվուդյան բուլվար
Մարկ Ռոբսոն 1720 Վայն սթրիթ
Պոլ Ռոբսոն 6660 հոլիվուդյան բուլվար
Բադդի Ռոջերս 6135 հոլիվուդյան բուլվար
Ջինջեր Ռոջերս 6772 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոի Ռոջերս 1752 Վայն սթրիթ
Ուիլ Ռոջերս 6401 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլզ Ռոջերս 6135 հոլիվուդյան բուլվար
Քրիս Ռոք 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոդ Լա Ռոկ 1580 Վայն սթրիթ
Գիլբերտ Ռոլանդ 6730 հոլիվուդյան բուլվար
Ռուտ Ռոլանդ 6260 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Ռոմեո 6604 հոլիվուդյան բուլվար
Սեզար Ռոմեո 6615 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբերտ Ռոսեն 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Լիլիան Ռոտ 6330 հոլիվուդյան բուլվար
Հերբերտ Ռոուլինսոն 6150 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Ռոուլենդս 1549 Վայն սթրիթ
Հել Ռոուչ 1654 Վայն սթրիթ
Ալմա Ռուբենս 6409 հոլիվուդյան բուլվար
Փոլ Ռուբենս 6562 հոլիվուդյան բուլվար
Միկի Ռունի 1718 Վայն սթրիթ
Ռոյ Դել Ռուտ 6150 հոլիվուդյան բուլվար
Դենիել Ռեդքլիֆ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆեյ Ռեյ 6349 հոլիվուդյան բուլվար
Ջին Ռեյմոնդ 7001 հոլիվուդյան բուլվար
Մարջորի Ռեմբյու 6336 հոլիվուդյան բուլվար
Բեզիլ Ռետբոուն 6549 հոլիվուդյան բուլվար

ՍԽմբագրել

Имя, Фамилия հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Սաբու 6251 հոլիվուդյան բուլվար
Թելլի Սավալաս 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Դոնալդ Սազերլենդ 7024 հոլիվուդյան բուլվար
Զոյի Սալդանա 6920 հոլիվուդյան բուլվար
Մարգարետ Սալավան 1751 Վայն սթրիթ
Սլիմ Սամերվիլ 6409 հոլիվուդյան բուլվար
Բարրի Սալիվան 6160 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Սանդերս 1636 Վայն սթրիթ
Սյուզան Սարանդոն 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Գլորիա Սվենսոն 6750 հոլիվուդյան բուլվար
Բլանշ Սվիթ 1751 Վայն սթրիթ
Դորոտի Սեբաստիան 6655 հոլիվուդյան բուլվար
Էդվարդ Սեջվիկ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ուլյամ Սեյթեր 6240 հոլիվուդյան բուլվար
Դևիդ Սելզնիկ 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Լուիս Սելզնիկ 6412 հոլիվուդյան բուլվար
Եվա Մարի Սեյնթ 6624 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլյամ Սելիգ 6116 հոլիվուդյան բուլվար
Թոմ Սելեք 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Մաք Սեննեթ 6710 հոլիվուդյան բուլվար
Էլ Սենտ-Ջոն 6313 հոլիվուդյան բուլվար
Մարկ Սերերիր 6667 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջի Սիդնեյ 6307 հոլիվուդյան բուլվար
Սիլվիա Սիդնի 6245 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոել Սիլվեր 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Միլտոն Սիլս 6263 հոլիվուդյան բուլվար
Լարրի Սիմոն 6933 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրենկ Սինատրա 1600 Վայն սթրիթ
Ջոն Սինգլթոն 6915 հոլիվուդյան բուլվար
Պենի Սինգլտոն 6547 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Սիտոն 1752 Վայն սթրիթ
Մարտին Սկորսեզե 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Զաքարի Սքոթ 6349 հոլիվուդյան բուլվար
Լիզաբեթ Սքոթ 1624 Վայն սթրիթ
Ռիդլի Սքոթ 6712 հոլիվուդյան բուլվար
Ռենդոլֆ Սքոթ 6243 հոլիվուդյան բուլվար
Ս. Օրբի Սմիթ 6327 հոլիվուդյան բուլվար
Փիթ Սմիթ 1621 Վայն սթրիթ
Էդվարդ Սմոլ 1501 Վայն սթրիթ
Ուեսլի Սնայփս 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Սնուփի 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Էնն Սոտերն 1612 Վայն սթրիթ
Քևին Սփեյսի 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Սթիվեն Սփիլբերգ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Դեյվիդ Սփեյդ 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Սիսի Սփեյսեք 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոդ Սթայգեր 7080 հոլիվուդյան բուլվար
Մաքս Սթայներ 1559 Վայն սթրիթ
Ջոն Սթալ 6546 հոլիվուդյան բուլվար
Սիլվեստր Ստալոնե 6712 հոլիվուդյան բուլվար
Փոլին Սթարկ 6125 հոլիվուդյան բուլվար
Ռալֆ Սթաուբ 1752 Վայն սթրիթ
Ջուլ Սթեյն 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Էլիոթ Ստերջես 6511 հոլիվուդյան բուլվար
Պրեստոն Ստյորջես 1601 Վայն սթրիթ
Ֆորդ Ստերլինգ 6612 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեն Ստերլինգ 6638 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Սթիվենս 1709 Վայն սթրիթ
Օնսլոու Սթիվենս 6349 հոլիվուդյան բուլվար
Մորից Սթիլլեր 1713 Վայն սթրիթ
Մերի Սթինբյորգեն 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Դին Ստոկվելլ 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Էդիտ Սթորեյ 1523 Վայն սթրիթ
Ջորջ Սթոուն 6932 հոլիվուդյան բուլվար
Լյուսիս Սթոուն 6526 հոլիվուդյան բուլվար
Օլիվեր Սթոուն 7013 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրեդ Սթոուն 1634 Վայն սթրիթ
Շերոն Սթոուն 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Էնդրյու Սթոուն 6777 հոլիվուդյան բուլվար
Լի Ստրասբերգ 6757 հոլիվուդյան բուլվար
Բարբարա Ստրեյզանդ 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Մերիլ Ստիփ 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Սթրոնգհարթ 1724 Վայն սթրիթ
Ռոբերտ Ստեկ 7001 հոլիվուդյան բուլվար
Բարբարա Ստենվիկ 1751 Վայն սթրիթ
Անիտա Ստյուարտ 6724 հոլիվուդյան բուլվար
Գլորիա Ստյուարտ 6714 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյմս Ստյուարտ 1708 Վայն սթրիթ
Հիլարի Սուենկ 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Մակ Սուեյն 1500 Վայն սթրիթ
Պատրիկ Սուեյզի 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Թեոդոր Սուս Գեյսել 6600 հոլիվուդյան բուլվար
Մարկ Սենդրիչ 1719 Վայն սթրիթ
Ադամ Սենդլեր 6262 հոլիվուդյան բուլվար
The Three Stooges 1560 Վայն սթրիթ

ՎԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Ջերի Վայնթրաուբ 6931 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկ Վալենտի 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ռուդոլֆ Վալենտինո 6164 հոլիվուդյան բուլվար
Վիրջինիա Վալի 6125 հոլիվուդյան բուլվար
Ալեն Վալզերմեն 6349 հոլիվուդյան բուլվար
Քրիստոֆ Վալց 6667 հոլիվուդյան բուլվար
Լոիս Ուեբեր 6518 հոլիվուդյան բուլվար
Լուպե Վելես 6927 հոլիվուդյան բուլվար
Էվելին Վենեյբլ 1500 Վայն սթրիթ
Վերա-Էլեն 7083 հոլիվուդյան բուլվար
Բոբի Վերնոն 6825 հոլիվուդյան բուլվար
Լինա Վերտմյուլլեր 7065 հոլիվուդյան բուլվար
Քինգ Վիդոր 6743 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլզ Վիդոր 6676 հոլիվուդյան բուլվար
Քեր Վինձոր 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Մերի Վինձոր 1549 Վայն սթրիթ
Թոբի Վինգ 6561 հոլիվուդյան բուլվար
Վերա Վոգ 1720 Վայն սթրիթ
Ռոբերտ Վոն 6633 հոլիվուդյան բուլվար
Աննա Մեյ Վոնգ 1708 Վայն սթրիթ
Նատալի Վուդ 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Սամ Վուդ 6714 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոան Վուդվարդ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Մոնթի Վուլլի 6542 հոլիվուդյան բուլվար
Վուդի Վուդպեկեր 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյմս Վուդս 7021 հոլիվուդյան բուլվար

ՏԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Ֆիլիս Տակստեր 6531 հոլիվուդյան բուլվար
Քվենտին Տարանտինո 6927 հոլիվուդյան բուլվար
Ռին Տին Տին 1623 Վայն սթրիթ
Ջին Տիրնի 6125 հոլիվուդյան բուլվար
Կոնստանս Տոլմաջ 6300 հոլիվուդյան բուլվար
Նորմա Տոլմաջ 1500 Վայն սթրիթ
Բիլի Բոբ Տորնտոն 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Գիլյերմո դել Տորո 6918 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Տորպ 6101 հոլիվուդյան բուլվար
Դևիդ Տորրենս 6564 հոլիվուդյան բուլվար
էռնեստ Տորրենս 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Տրավոլտա 6901 հոլիվուդյան բուլվար
Լորենս Տրիմբլ 6340 հոլիվուդյան բուլվար
Արթուր Տրիչեր 6274 հոլիվուդյան բուլվար
Բեն Տուրպին 1651 Վայն սթրիթ
Ջեմմի Տեգնիպեզ 1980 հոլիվուդյան բուլվար
Մեյբլ Տալիաֆերո 6720 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեսիկա Տենդի 6284 հոլիվուդյան բուլվար

ՑԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Հանս Ցիմեր 6908 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրեդ Ցինեման 6629 հոլիվուդյան բուլվար
Ադոլֆ Ցուկոր 1617 Վայն սթրիթ

ՈւԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Ռոբերտ Ուայզ 6340 հոլիվուդյան բուլվար
Քորնել Ուայլդ 1635 Վայն սթրիթ
Բիլլի Ուայլդեր 1751 Վայն սթրիթ
Ուիլյամ Ուայլեր 1731 Վայն սթրիթ
Ջեյն Ուայման 6607 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկ Ուայթ 6366 հոլիվուդյան բուլվար
Ջուլս Ուայթ 1559 Վայն սթրիթ
Փիրլ Ուայթ 6838 հոլիվուդյան բուլվար
Էլիս Ուիայթ 1511 Վայն սթրիթ
Սիգուրնի Ուիվեր 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Ուիդմարկ 6800 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյն Ուիթերս 6119 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիզ Ուիզերսփուն 6262 հոլիվուդյան բուլվար
Հենրի Ուիլկոկսոն 6256 հոլիվուդյան բուլվար
Բրյուս Ուիլիս 6915 հոլիվուդյան բուլվար
Չիլլ Ուիլս 6923 հոլիվուդյան բուլվար
Ուորեն Ուիլյամ 1559 Վայն սթրիթ
Քերի Ուիլսոն 6301 հոլիվուդյան բուլվար
Լոիս Ուիլսոն 6933 հոլիվուդյան բուլվար
Մարի Ուիլսոն 6601 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիտա Ուիլսոն 7024 հոլիվուդյան բուլվար
Բիլլի դի Ուիլյամս 1521 Վայն սթրիթ
Քեթլին Ուլյամս 7038 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբին Ուիլյամս 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Էսթեր Ուիլյամս 1560 Վայն սթրիթ
էրլ Ուլյամս 1560 Վայն սթրիթ
Իրվին Ուինկլեր 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Էս Ուին 1541 Վայն սթրիթ
Մարի Ուինսդոր 1549 Վայն սթրիթ
Սթենլի Ուինսթոն 6522 հոլիվուդյան բուլվար
Շելլի Ուիթերս 1752 Վայն սթրիթ
Քեյթ Ուինսլեթ 6262 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆորեսթ Ուիթակեր 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ստյուարտ Ուիթման 7083 հոլիվուդյան բուլվար
Մարկ Ուոլբերգ 6259 հոլիվուդյան բուլվար
Ռոբերտ Ուոկեր 1709 Վայն սթրիթ
Ռիչարդ Ուոլես 1560 Վայն սթրիթ
Հենրի Ուոլտհոլլ 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Չարլզ Ուոլտերս 6402 հոլիվուդյան բուլվար
Ռաուլ Ուոլշ 6135 հոլիվուդյան բուլվար
Գարրի Ուորներ 6441 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկ Ուորներ 6541 հոլիվուդյան բուլվար
Ռուտ Ուորրիկ 6689 հոլիվուդյան բուլվար
Գ.Բ. Ուորներ 6600 հոլիվուդյան բուլվար
Սեմ Ուորներ 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Հյուսթոնների ընտանիք 6674 հոլիվուդյան բուլվար
Քլիֆթոն Ուեբ 6850 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն ՈՒեյն 1541 Վայն սթրիթ
Հասկել Ուեկսլեր 7070 հոլիվուդյան բուլվար
ՈՒիլյա ՈՒելլման 6125 հոլիվուդյան բուլվար
Օրսոն Ուելս 1600 Վայն սթրիթ
Ռաքել Ուելչ 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Մեյ Ուեսթ 1560 Վայն սթրիթ
Մայքլ ՈՒեստոր 1645 Վայն սթրիթ
Թիչի Քասսել 7000 հոլիվուդյան բուլվար

ՓԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Ջին Փարքեր 6666 հոլիվուդյան բուլվար
Էլինոր Փարքեր 6340 հոլիվուդյան բուլվար
Թայրոն Փաուեր 6747 հոլիվուդյան բուլվար
Անիտա Փեյջ 6116 հոլիվուդյան բուլվար
Ջենիս Փեյջ 6624 հոլիվուդյան բուլվար
Թեյլեր Փերի 7024 հոլիվուդյան բուլվար
Ուջին Փոլեթ 6702 հոլիվուդյան բուլվար
Հենրի Փոթեր 6633 հոլիվուդյան բուլվար
Կրիս Փրեթ 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Վինի Թուխ 6834 հոլիվուդյան բուլվար

ՕԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Ջորջ О’Բրայեն 6201 հոլիվուդյան բուլվար
Դեյվ О’Բրայեն 6251 հոլիվուդյան բուլվար
Մարգարետ О’Բրայեն 6606 հոլիվուդյան բուլվար
Փեթ О’Բրայեն 1531 Վայն սթրիթ
Էդմոնդ Օ՛Բրայեն 1725 Վայն սթրիթ
Յուջին О’Բրայեն 1620 Վայն սթրիթ
Մոլլի О’Դեյ 1708 Վայն սթրիթ
Դոնալդ О’Քոննոր 1680 Վայն սթրիթ
Հենրի О’Նիլ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Մորին О’Սալլիվան 6541 հոլիվուդյան բուլվար
Մորին Օ’Հարա 7004 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ О’Հենլոն 6428 հոլիվուդյան բուլվար
Մերլ Օբերոն 6274 հոլիվուդյան բուլվար
Էդնա Մեյ Օլիվեր 1623 Վայն սթրիթ
Լոուրենս Օլիվիե 6319 հոլիվուդյան բուլվար
Էդվարդ Ջեյմս Օլմոս 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Քեննի Օրտեգա 6243 հոլիվուդյան բուլվար
Ջին Օրտի 6644 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեկ Օուկի 6752 հոլիվուդյան բուլվար

ՖԽմբագրել

Անուն, ազգանուն հասցե (որտեղ գտնվում է աստղը) Մի քանի դափնեկիրների լուսանկարներ
Ուլիյամ Ֆավերշեմ 1724 Վայն սթրիթ
Լուիս Ֆազենդա 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Մաքս Ֆակտոր 6922 հոլիվուդյան բուլվար
Ռիչարդ Ֆարնսուորթ 1560 Վայն սթրիթ
Դասթին Ֆարնում 6635 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլյամ Ֆարնում 6322 հոլիվուդյան բուլվար
Քրիս Ֆարլի 6366 հոլիվուդյան բուլվար
Ջերարդինա Ֆարրար 1620 Վայն սթրիթ
Չարլզ Ֆարրելլ 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Գլենդա Ֆարրելլ 6524 հոլիվուդյան բուլվար
Ջերի Ֆերբենկս 6384 հոլիվուդյան բուլվար
Հելեն Ֆելգյուսոն 6153 հոլիվուդյան բուլվար
Բեթթի Ֆերնես 1533 Վայն սթրիթ
Քոլին Ֆերտ 6714 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլ Ֆերրել 6767 հոլիվուդյան բուլվար
Մել Ֆերեր 6268 հոլիվուդյան բուլվար
Խոսե Ֆերրեր 6541 հոլիվուդյան բուլվար
Ստեպին Ֆետչիտ 1751 Վայն սթրիթ
Սալլի Ֆիլդ 6767 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլյամ Կլոդ Ֆիլդս 7004 հոլիվուդյան բուլվար
Դորոտ Ֆիլլիպս 6358 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆլորա Ֆինչ 6673 հոլիվուդյան բուլվար
Բերի Ֆիցջերալդ 6252 հոլիվուդյան բուլվար
Ջերալդին Ֆիցջերալդ 6353 հոլիվուդյան բուլվար
Ջորջ Ֆիցմորիս 6601 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյմս Ֆիցպատրիկ 1611 Վայն սթրիթ
Ռոնդա Ֆլեմինգ 6660 հոլիվուդյան բուլվար
Վիկտոր Ֆլեմինգ 1719 Վայն սթրիթ
Էրոլ Ֆլին 6654 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Վան Ֆլիթ 7010 հոլիվուդյան բուլվար
Էդդի Ֆոյ 1725 Վայն սթրիթ
Ջեյմի Ֆոքս 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Մայքլ Ջեյ Ֆոքս 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլյամ Ֆոքս 6541 հոլիվուդյան բուլվար
Հենրի Ֆոնդա 1601 Վայն սթրիթ
Փիթեր Ֆոնդա 7018 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոան Ֆոնտեյն 1645 Վայն սթրիթ
Գլեն Ֆորդ 6933 հոլիվուդյան բուլվար
Հարիսոն Ֆորդ 6665 հոլիվուդյան բուլվար
Հարիսոն Ֆորդ 6801 հոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Ֆորդ 1640 Վայն սթրիթ
Լի դը Ֆորեստ 1752 Վայն սթրիթ
Ջոդի Ֆոսթեր 6927 հոլիվուդյան բուլվար
Նինա Ֆոքս 6322 հոլիվուդյան բուլվար
Ջեյմս Ֆրանկո 6838 հոլիվուդյան բուլվար
Սիդնի Ֆրանկլին 6566 հոլիվուդյան բուլվար
Փոլին Ֆրեդերիկ 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլյամ Ֆրիդկին 6925 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրիզ Ֆրիլինգ 7000 հոլիվուդյան բուլվար
Ի. Ֆրանկ Ֆրիմեն 6821 հոլիվուդյան բուլվար
Մորգան Ֆրիման 7021 հոլիվուդյան բուլվար
Ուիլյամ Ֆրոուլի 6322 հոլիվուդյան բուլվար
Քեյ Ֆրենսիս 6766 հոլիվուդյան բուլվար
Անետ Ֆունիչելլո 6834 հոլիվուդյան բուլվար
Ջուլիա Ֆեյ 6501 հոլիվուդյան բուլվար
Ֆրենկ Ֆեյ 6282 հոլիվուդյան բուլվար
Էլիս Ֆեյ 6930 հոլիվուդյան բուլվար
Դուգլաս Ֆերբենքս (կրտսեր) 6318 հոլիվուդյան բուլվար
Դուգլաս Ֆերբենքս 7022 Гհոլիվուդյան բուլվար
Ջոն Ֆերոու 6300 հոլիվուդյան բուլվար

ՏԵս նաևԽմբագրել


ԱղբյուրԽմբագրել

Արտաքին հղումներԽմբագրել