Անանիա Շիրակացու մեդալակիրների ցանկ

Ստորև ներկայացված է Անանիա Շիրակացու մեդալակիրների ցանկը։ Ներկայացված են միայն ՀՀ Նախագահ Ս. Սարգսյանի կողմից պարգևատրված անձինք (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ պարգևատրվածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

2008 թվական

խմբագրել

2009 թվական

խմբագրել

2010 թվական

խմբագրել

2011 թվական

խմբագրել

2012 թվական

խմբագրել

2013 թվական

խմբագրել

2014 թվական

խմբագրել

2015 թվական

խմբագրել

Այլ մեդալակիրներ

խմբագրել
  • Հարություն Մանուգ ՍԱՍՈՒՆՅԱՆ - «Լինսի» հիմնադրամի փոխատենապետ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին՝ «Լինսի» հիմնադրամի կողմից Հայաստանում իրականացված աշխատանքների կազմակերպման գործում ներդրած անձնական մեծ ավանդի համար։
  • Արսեն ՂԱԶԱՐՅԱՆ - Հայաստանի արդյունաբերողների և գործարարների (գործատուների) միության նախագահ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, տնտեսության զարգացման գործում ունեցած ավանդի համար։
  • Գագիկ Շահաբեկի ԳԱԼՍՏՅԱՆ - «Հորիզոն-95» ՍՊԸ տնօրեն, Հայաստանի շինարարների միության նախագահ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, տնտեսության զարգացման գործում ունեցած ավանդի համար։
  • Կարեն Վիլհելմի ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆ - «Հայռուսգազարդ» ՓԲԸ գլխավոր տնօրեն-վարչության նախագահ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, տնտեսության զարգացման գործում ունեցած ավանդի համար։
  • Հովիկ Զավենի ՄՈՒՍԱՅԵԼՅԱՆ - «Սինոփսիս-Արմենիա» ՓԲԸ գլխավոր տնօրեն։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, տնտեսության զարգացման գործում ունեցած ավանդի համար։
  • Կարեն ՍԱՖԱՐՅԱՆ - «Արդշինինվեստբանկ» ՓԲԸ գլխավոր տնօրեն-վարչության նախագահ։ Պարգևատրվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ, տնտեսության զարգացման գործում ունեցած ավանդի համար։

Ծանոթագրություններ

խմբագրել
  1. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  2. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  5. 5,0 5,1 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  6. 6,0 6,1 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  7. 7,0 7,1 7,2 7,3 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  8. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով եւ մեդալներով պարգևատրելու մասին
  9. Ս. Ջ. Ալ Հերբիշին Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  10. 10,0 10,1 10,2 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  11. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  12. 12,0 12,1 12,2 12,3 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  13. 13,0 13,1 13,2 13,3 13,4 13,5 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  14. 14,00 14,01 14,02 14,03 14,04 14,05 14,06 14,07 14,08 14,09 14,10 ՀՀ շքանշանով եւ մեդալներով պարգևատրելու մասին
  15. Ժ. Փանոսյանին Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  16. Մ. Կ. Հարությունյանին Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  17. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  18. 18,0 18,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  19. 19,0 19,1 19,2 19,3 19,4 19,5 19,6 19,7 19,8 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  20. 20,0 20,1 20,2 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  21. 21,0 21,1 21,2 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  22. 22,0 22,1 22,2 22,3 22,4 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  23. 23,00 23,01 23,02 23,03 23,04 23,05 23,06 23,07 23,08 23,09 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  24. 24,0 24,1 24,2 24,3 24,4 24,5 Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  25. 25,0 25,1 25,2 25,3 25,4 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  26. 26,0 26,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  27. 27,0 27,1 27,2 27,3 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  28. Ա. Ֆ.Օսիպյանին Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  29. 29,0 29,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  30. 30,0 30,1 30,2 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  31. Յ. Սեմյոնովին Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  32. 32,0 32,1 32,2 32,3 32,4 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  33. 33,0 33,1 33,2 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  34. 34,0 34,1 Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  35. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  36. 36,0 36,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  37. 37,00 37,01 37,02 37,03 37,04 37,05 37,06 37,07 37,08 37,09 37,10 37,11 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  38. 38,0 38,1 38,2 38,3 38,4 38,5 38,6 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  39. 39,0 39,1 Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  40. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  41. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  42. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  43. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  44. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  45. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  46. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  47. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  48. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  49. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  50. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  51. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  52. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  53. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  54. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  55. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  56. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  57. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  58. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  59. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  60. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  61. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  62. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  63. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  64. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  65. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  66. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  67. Տ.Գ. Անոդինային Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  68. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  69. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  70. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  71. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  72. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  73. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  74. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  75. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  76. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  77. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  78. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  79. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  80. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  81. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  82. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  83. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  84. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  85. Վ. Պ. Թադևոսյանին Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  86. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  87. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  88. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  89. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  90. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  91. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  92. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  93. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  94. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  95. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  96. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  97. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  98. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  99. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  100. Բ. Յ. Կովալչուկին Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  101. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  102. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  103. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  104. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  105. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  106. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  107. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  108. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  109. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  110. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  111. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  112. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  113. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  114. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  115. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  116. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  117. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  118. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  119. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  120. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  121. Մ. Ա. Առուստամյանին Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  122. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  123. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  124. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  125. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  126. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  127. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  128. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  129. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  130. Համիդ Դիյա Ջաֆարին Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  131. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  132. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  133. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  134. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  135. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  136. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  137. Անանիա Շիրակացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  138. Ա. Ս. ԽԱՉԱՏՐՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  139. Գ. Հ. ԱՄԱԼՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  140. Ա. Մ. ՄԱՐՏԻՐՈՍՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  141. Գ. Մ. ՄԵԼՔՈՆՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  142. Ա. Գ. ՍԱՀԱԿՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  143. Դ. Ռ. ՍԱՐԳՍՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  144. Ս. Ե. ՍԱԻՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  145. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  146. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  147. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  148. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  149. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  150. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  151. Թ. Զ. ՏԱԼՈՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  152. Հ. Լ. ՍԱՐԳՍՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  153. Բ. Ն. ԵՆԳԻԲԱՐՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  154. Պ. ԼՈՐԵՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  155. Գ. Հ. ԴԱՆԱԳՈՒԼՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  156. Ա. Լ. ՆԱԼԲԱՆԴՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  157. Ա. Ս. ՂԱՀՐԱՄԱՆՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  158. Դ. Ս. ՕՀԱՆՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  159. Ա. Ա. ԳԱԼՍՏՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  160. Ջ. ՌՈՒԲԻՆԻԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  161. Վ. Ս. ՍԱՐԳՍՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  162. Ա. Պ. ՀՈՎՀԱՆՆԻՍՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  163. Ա. Ս. ՄԿՈՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  164. Կ. Կ. ԳՈՄՑՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  165. Ա. Ա. ԳԱՍՊԱՐՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  166. Ռ. Ս. ԲԵԿԻՐՍԿԱՅԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  167. Ա. Հ. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  168. Ս. Ռ. ԴԱՎԹՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  169. Վ. Ե. ԱՌՈՒՍՏԱՄՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  170. Ս. Ե. ՄԱՐԳԱՐՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  171. Ռ. Ա. ԲԵԳԼԱՐՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  172. Ռ. Ռ. ՄԱՆՈՒԿՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  173. Մ. Ա. ՍԱԹՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  174. Շ. Հ. ԱՄԻՐՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  175. Ն. Ա. ՍԱՐԳՍՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  176. Ա. Հ. ԳԵՎՈՐԳՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  177. Ռ. Խ. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ ԱՆԱՆԻԱ ՇԻՐԱԿԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ