Վիքիպեդիա:Վիքիպեդիաների ցանկ

↱
  • ՎՊ:ՎՑ

Այս էջի վիճակագրական տվյալները թարմացվում են պարբերաբար։
Բոլոր սյունակները վերադասավորվում են մեծացող և փոքրացող կարգով։

Բոլոր Վիքիպեդիաներն ըստ հոդվածների քանակի

Վերջին անգամ թարմացվել է 2022 թվականի հունիսի 27-ին՝ Երևանի ժամանակով 04:00-ին։ (Հայերեն Վիքիպեդիայի տվյալները թարմացվում են անմիջապես)

Ընդհանուր Հոդվածներ Էջեր Խմբագրումներ Ադմիններ Մասնակիցներ Ակտիվ
մասնակիցներ
Նիշքեր Խորք
63 431 591 259 642 639 3 387 441 301 4355 109 219 316 316 713 2 859 736 124.83


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
ԼեզուԼեզու (տեղական)ՎիքիՀոդվածԷջԽմբագրումԱդմինՄասնակիցԱՄՆիշքԽորք
ԱնգլերենEnglishen6 524 61856 157 1771 092 622 396103443 868 362117 089894 4571125.87
ՍեբուանոCebuanoceb6 125 83711 231 65734 860 015691 65917702.16
ԳերմաներենDeutschde2 701 5027 461 049222 522 1531933 949 60517 270128 51292.58
Շվեդերենsvenskasv2 550 7526 110 64250 555 13466826 2081984016.11
Ֆրանսերենfrançaisfr2 433 70212 085 401194 401 8211594 409 77217 82268 766253
ՀոլանդերենNederlandsnl2 093 9084 454 90362 195 808371 216 30039092017.75
Ռուսերենрусскийru1 831 2007 387 624123 296 850763 206 52010 700236 983153.66
Իսպաներենespañoles1 785 3207 682 078143 968 263636 578 20014 2610204.45
Իտալերենitalianoit1 760 4467 455 691127 795 4351202 266 4958215141 411179.39
Եգիպտական արաբերենمصرىarz1 586 1701 980 2167 068 6367184 93618314720.22
Լեհերենpolskipl1 526 8783 540 73667 259 2841021 178 247426726133.05
Ճապոներեն日本語ja1 331 6143 934 14290 010 076401 947 08214 99833 52787.39
Չինարեն中文zh1 286 2917 073 27772 067 429663 235 305896460 026206.23
ՎիետնամերենTiếng Việtvi1 273 60119 366 93468 725 99420870 366211824 239716.19
ՎարայերենWinaraywar1 265 7652 881 5786 284 261352 44972423.55
Արաբերենالعربيةar1 172 5297 748 86158 388 037262 270 426527549 386237.03
Ուկրաիներենукраїнськаuk1 163 1124 058 35236 277 55050631 1873180110 46155.39
Պորտուգալերենportuguêspt1 093 5155 376 52763 693 861552 771 286828858 219181.74
Պարսկերենفارسیfa916 9445 309 87134 905 601341 130 176577781 193150.88
Կատալաներենcatalàca702 6061 754 48630 347 64030422 452114115 27938.77
Սերբերենсрпски / srpskisr660 0603 976 42224 591 18119308 04581535 889156.11
ԻնդոնեզերենBahasa Indonesiaid623 6113 249 96421 265 182411 335 401304247 102116.06
Կորեերեն한국어ko593 5762 709 52732 818 08928742 086184012 615153.91
Նորվեգերենnorskno592 6361 689 58622 654 19540555 3681089645.94
Ֆիններենsuomifi533 3241 402 50020 505 28530516 802170969 10338.83
Հունգարերենmagyarhu506 6481 442 07424 990 86724506 7461600833459.07
Չեխերենčeštinacs505 9331 392 05021 381 32932581 3112381147.12
ԹուրքերենTürkçetr494 5692 338 54027 968 522241 407 115297737 318166.26
Չեչեներենнохчийнce476 165902 5118 638 910330 227613117.67
Սերբա-խորվաթերենsrpskohrvatski / српскохрватскиsh456 7024 643 83141 236 64312174 86521110 236746.4
Ռումիներենromânăro431 4392 612 10014 941 09318588 159942116 295146.13
Մին նանBân-lâm-gúzh-min-nan431 2491 062 1833 124 657653 301803626.3
Թաթարերենтатарча/tatarçatt417 316563 7493 519 671542 5839660230.77
Բասկերենeuskaraeu395 165820 4648 963 21712137 383577012.65
ՄալայերենBahasa Melayums358 4691 038 3425 584 29115295 99762719 61319.35
ԷսպերանտոEsperantoeo320 442705 1627 603 49316197 91235210 31315.54
Եբրայերենעבריתhe317 8501 329 45834 120 39733984 214309073 270259.97
Հայերենհայերենhy292 534986 1138 448 58611122 71045411 23548.16
Բուլղարերենбългарскиbg282 388629 25511 409 19925309 22071056127.36
Դանիերենdanskda281 343903 94311 158 58625432 352806060.45
Ազարերենتۆرکجهazb241 858570 0701 518 900537 1431092434.91
Սլովակերենslovenčinask241 120547 3887 379 18610219 758575021.75
Ղազախերենқазақшаkk231 728586 3513 044 23616119 88925610 53512.16
Էստոներենeestiet228 385539 4736 121 28733166 77145775621.05
ՄինանգկաբաուMinangkabaumin225 374384 5812 442 149515 945431773.17
Բելառուսերենбеларускаяbe219 753643 2204 141 75411119 304282322423.91
Պարզ անգլերենSimple Englishsimple212 781692 7828 279 510171 211 88910423660.82
Խորվաթերենhrvatskihr212 180443 7596 406 23312275 64648820 87817.2
ՀունարենΕλληνικάel211 188626 2879 528 49022365 270110418 46858.78
Լիտվերենlietuviųlt203 109497 8016 600 52910165 15832023 67027.91
Գալիսերենgalegogl185 789469 7126 105 9588127 192269203130.36
Ադրբեջաներենazərbaycancaaz184 490505 8386 494 14517249 07272323 73638.95
Սլովեներենslovenščinasl176 732438 0025 700 38622212 437355833128.44
Ուրդուاردوur172 300981 3944 945 67511147 31833812 162111.12
Նոր նորվեգերենnorsk nynorsknn162 422371 7433 382 80414120 8811201615.11
Վրացերենქართულიka161 153458 3944 377 4056141 99025114 83332.49
Հինդիहिन्दीhi151 7921 180 2775 564 2706701 10211363571216.43
Թայերենไทยth148 613965 50910 149 57515426 450101827 259317.62
Ուզբեկերենoʻzbekcha/ўзбекчаuz148 319656 0382 658 4871774 323585203547.49
Թամիլերենதமிழ்ta147 198463 4463 440 94431205 748308805734.27
ԼատիներենLatinala137 061275 4123 679 97121156 726163013.61
ՈւելսերենCymraegcy134 883273 34811 084 2891672 98912811 26542.73
Աստուրերենasturianuast129 752228 0213 682 03611105 52711909.26
Մակեդոներենмакедонскиmk129 098522 8454 773 43912102 432238866684.93
Կանտոներեն粵語zh-yue124 934281 6221 837 27512241 501316262310.26
Բենգալերենবাংলাbn124 241978 1195 938 08214378 827117515 022286.76
ՎոլապուկVolapükvo122 136254 9933 267 933232 12135015.16
Լատվիերենlatviešulv113 851463 4903 632 13613107 08528225 38973.91
Տաջիկերենтоҷикӣtg107 394261 9381 304 625635 7008348510.31
ԱֆրիկաանսAfrikaansaf103 698371 4572 503 40916150 437186959744.93
Բիրմաներենမြန်မာဘာသာmy103 447214 920748 3684101 76713429764.04
ՄալգաշերենMalagasymg94 812244 9911 044 915328 52847310.7
Բոսնիերենbosanskibs90 153367 2363 409 3059143 491169545687.7
Աքվիտաներենoccitanoc87 361156 0072 304 687447 965849249.12
Ալբաներենshqipsq85 717262 2332 455 45411142 715237472339.71
Մարաթիमराठीmr84 822282 5272 126 21210144 35117019 14140.89
Ստորին սաքսոներենPlattdüütschnds83 810161 830989 107448 6424205.3
Ղրղզերենкыргызчаky81 375111 022420 845232 7788026880.5
Մալայալամമലയാളംml78 619485 8453 692 92315161 7812696947203.93
Բելառուսերենбеларуская (тарашкевіца)be-tarask78 265225 1442 316 138475 555143186036.23
Թելուգուతెలుగుte77 092303 9443 571 18813113 32315813 171101.74
ՍուահիլիKiswahilisw73 895146 2281 228 6131454 16315222688.05
Նևարիनेपाल भाषाnew72 352196 934848 652224 85417012.78
Բրետոներենbrezhonegbr71 919140 7491 996 688669 49076540112.99
ՃավայերենJawajv69 108176 6351 590 219453 36476543021.8
Վենետիկերենvènetovec68 960140 2991 099 380531 808427248.39
ՀայիթերենKreyòl ayisyenht67 60081 736802 134328 2655100.43
ՊյեմոնտերենPiemontèispms66 324101 434855 038425 1413620692.36
Արևմտյան փենջաբերենپنجابیpnb65 592113 466604 752232 100572252.84
ՍունդաներենSundasu61 25897 321627 109728 170605452.23
ԼյուքսեմբուրգերենLëtzebuergeschlb60 914131 2262 388 575554 69763235924.25
Բաշկիրերենбашҡортсаba60 157169 4281 143 381735 07684145422.27
ԻռլանդերենGaeilgega56 74094 9001 048 981652 0218011175
Սիլեզերենślůnskiszl55 76168 999347 090321 5453800.28
Իսլանդերենíslenskais54 457140 9021 754 1301985 994121321731.37
Քրդերենkurdîku53 769108 8831 088 386351 26911156510.5
Լոմբարդերենlombardlmo51 729120 4381 097 718537 29848443716.08
Չուվաշերենчӑвашлаcv49 36897 176747 038230 947505377.21
ԱրևմտաֆրիզերենFryskfy48 833149 0071 078 441843 10175752230.46
ԹագալոգTagalogtl42 902233 0581 947 68011122 6081281897164.18
Վու吴语wuu42 55255 360294 022478 101511360.48
Արագոներենaragonésan41 824127 7521 830 313667 73980149960.48
Սորանի քրդերենکوردیckb41 808183 129953 490750 712153158459.49
ՇոտլանդերենScotssco40 550146 677860 770394 0769069040.2
ԶազակիZazakidiq40 16060 577486 864324 712272092.08
Փենջաբերենਪੰਜਾਬੀpa38 068133 341604 892941 804159156828.41
ՅորուբաYorùbáyo34 13758 995549 100324 636541684.94
ԻդոIdoio33 05648 500988 864533 3994404.45
Նեպալերենनेपालीne32 122102 6781 063 383658 09483125249.97
ԲավարերենBoarischbar31 779116 528826 929362 97549132050.47
Գուջարաթիગુજરાતીgu29 922116 580822 110368 25069059.15
ԱլեմաներենAlemannischals28 86569 4631 012 368991 7168657128.83
Կաննադաಕನ್ನಡkn28 232129 3751 100 191375 3091892585109.15
Սիցիլերենsicilianuscn26 20355 681732 584541 07538140716.65
Բիշնուպրիաবিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরীbpy25 08462 805886 391323 370194731.92
Ինտերլինգուաinterlinguaia23 72137 672641 352644 3233545.89
ԿեչուաRuna Simiqu23 01755 936649 835227 00434023.76
Մոնղոլերենмонголmn21 24897 405701 988477 27293147592.58
ՆավահոDiné bizaadnv20 48034 616295 670214 987177054.07
Մեգրելերենმარგალურიxmf19 50936 394183 234316 9353003.77
Ղրիմի թաթարերենqırımtatarcacrh19 23938 828175 629217 6473504.69
Սինհալերենසිංහලsi17 90479 123503 998357 76366312974.47
Ժեմատերենžemaitėškabat-smg17 07829 078355 408524 025191096.03
ՀաուսաHausaha16 53429 635155 579417 9389703.3
Օսերենиронos15 88258 983520 538322 4153716565
Հյուսիսային ֆարյորերենNordfriiskfrr15 85040 802229 395517 82328132313.93
Գայելյան շոտլանդերենGàidhliggd15 82032 103565 869625 4423134718.67
Օրիյաଓଡ଼ିଆor15 67071 170459 057530 8485012580.91
Մին ԴոնգMìng-dĕ̤ng-ngṳ̄cdo15 52731 20688 933418 8191702.91
Բուգիᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗbug15 38519 574200 223112 1701600.76
Իդիշייִדישyi15 37844 046576 760345 05954106245.51
ԻլոկաներենIlokanoilo15 35770 076391 367216 08517070.91
Սինդհիسنڌيsd15 22556 187239 591415 5892914530.87
Ամհարերենአማርኛam15 01445 868371 174238 81143176534.17
ՆապոլերենNapulitanonap14 73023 699664 548327 5282528110.4
Փուշթուپښتوps14 68953 190281 114127 52366171136.31
Յակուտերենсаха тылаsah14 20847 526380 419322 02544176544.02
Վերին սորբերենhornjoserbscehsb13 82035 356377 104422 9313113325.9
Ֆարյորերենføroysktfo13 75440 217368 286326 70943033.9
ԲանյումասաներենBasa Banyumasanmap-bms13 75030 187213 014114 8381246210.08
Մայթիլիमैथिलीmai13 71339 074229 081511 6082211520.05
ԼիմբուրգերենLimburgsli13 61965 408453 685726 36925623100.3
Մազանդարաներենمازِرونیmzn13 42630 382165 469329 783362638.69
Էմիլիանո-ռոմանյոլոemiliàn e rumagnòleml13 00935 027151 849323 18019273912.42
ԱչեհերենAcèhace12 54426 456137 148323 9213006.38
ԲիկոլերենBikol Centralbcl12 17332 421231 647319 4924286519.77
Սանսկրիտसंस्कृतम्sa11 74169 680468 302435 09131445163.66
Վալոներենwalonwa11 49427 113387 396422 0931861326.38
Դասական չինարեն文言zh-classical11 37696 279378 742694 020600219.12
ՋենովերենLigurelij10 98826 568230 324814 34331617.43
ԶուլուերենisiZuluzu10 55723 93396 217117 2783506.45
Լեռնային մարիերենкырык марыmrj10 42718 555100 361198861803.29
Դաշտային Մարիերենолык марийmhr10 40827 096184 607113 02231017.52
Ասամերենঅসমীয়াas10 38072 017325 250434 0501181680159.25
Ֆիջիական հնդկերենFiji Hindihif10 26841 884271 686229 3032919261.5
ԱրևմտահայերենԱրեւմտահայերէնhyw10 17421 408194 0245713934011.05
ԻնտերլինգուեInterlingueie10 07313 814149 391316 6723001.49
Հակ–Կա客家語/Hak-kâ-ngîhak943918 253122 295130 1851705.84
Քհմերերենភាសាខ្មែរkm935333 139280 291635 94174110154.7
Տարանտիներենtarandíneroa-tara930617 638140 069210 741112886.37
ԿապամպանգանKapampanganpam883921 406295 559219 2821740327.91
Հյուսիսային սոթոSesotho sa Leboanso850910 73149 499157631600.31
Ռուսիներենрусиньскыйrue835217 533130 449125 06738878.99
ՍոմալիերենSoomaaligaso827925 458236 753131 78755040.04
ՇոնաchiShonasn825516 48596 115115 2922505.8
Բհոջպուրիभोजपुरीbh799468 563721 659229 2863454604.25
Հյուսիսային սաամիdavvisámegiellase780120 855300 604626 10426040.36
Էրզյաներենэрзяньmyv769925 872138 883411 68629029.91
ԻգբոIgboig766113 64881 317513 5716903.64
Արևմտյան ֆլամանդերենWest-Vlamsvls761121 173308 675524 4982248046.29
Հոլանդական սաքսոներենNedersaksiesnds-nl759620 394320 479625 6802657144.61
ՄաորիMāorimi741813 423153 153216 4592107.48
Սարդիներենsardusc732416 354177 131421 7402815016.46
ՆահուատլNāhuatlnah702619 008493 763320 5842517075.55
Վեպսերենvepsän kel’vep669930 885150 594114 34729063.56
Գան贛語gan648833 570394 710138 35217146204.86
ԿաբիլերենTaqbaylitkab642115 877105 783211 92118014.45
Գելերենگیلکیglk640813 76961 841314 177198075.93
ԹուրքմեներենTürkmençetk628115 588228 668224 4945331932.21
Վիրուերենvõrofiu-vro619912 037176 387413 1101520113
Կորսիկերենcorsuco619214 773379 325219 71537049.31
Տիբեթերենབོད་ཡིགbo601217 548139 765126 24430029.33
Աբխազերենаԥсшәаab597420 329117 826217 54122933.47
Ֆրանկո-պրովանսերենarpetanfrp559115 364214 159214 57820042.59
Կոմիերենкомиkv547916 569138 326113 14016034.2
Կոռներենkernowekkw544811 659199 206213 60026622.21
Քաշուբերենkaszëbsczicsb54318725185 802315 3201807.83
ՄեներենGaelggv542819 827306 793317 91917186108.89
ՊիկարդերենPicardpcd539610 52268 670315 64221495.89
Ույղուրերենئۇيغۇرچە / Uyghurcheug528714 855153 532119 6253128233.85
Ուդմուրտերենудмуртudm513116 986120 547413 71324937.88
ԱյմարերենAymar aruay5026862295 501115 2232905.67
ԶեյլանդերենZeêuwszea49819408116 113311 9551319.75
ՆորմաներենNouormandnrm482910 365219 166212 26013027.79
ԳուարանիAvañe'ẽgn480011 066120 105216 28920018.5
ՄալթայերենMaltimt468618 705276 856520 034341146132.47
ԲանջարերենBanjarbjn458422 25676 737212 71141151.24
Լեզգիերենлезгиlez430512 98886 51539704141027.1
ՍաթերլանդֆրիզերենSeelterskstq405610 610120 332412 4551743829.61
Լաոսերենລາວlo401712 32394 640115 28629032.84
Ֆրանկո-պրովանսերենMirandésmwl388010 20798 641112 13415025.7
Ֆրիուլիերենfurlanfur37588575170 250213 1021331832.62
Ռոմանշերենrumantschrm37549593162 845318 400195141.07
ՍեֆարդերենLadinolad360512 943208 800519 5172423108.24
Հին անգլերենÆngliscang357716 222205 1732117 26244300158.06
Գոան կոնկանիगोंयची कोंकणी / Gõychi Konknnigom35489023206 3184854313054.45
Պերմյակ կոմիերենперем комиkoi344310 89559 6141783010025.63
Էքստրեմադուրերենestremeñuext33607520115 545115 94012023.55
Թուվայերենтыва дылtyv335811 09743 2771801418020.71
Ստորին սորբերենdolnoserbskidsb332311 191142 683117 12418071.48
ԿինյառուանդաIkinyarwandarw3306932285 680111 02135030.44
Լինգալաlingálaln32708555121 627411 697233237.14
ՉավականոChavacano de Zamboangacbk-zam31248228110 011213 43718035.69
Մալդիվերենދިވެހިބަސްdv301811 176127 933323 2152393283.64
ՌիփյուարերենRipoarischksh291410 5341 606 759321 2741301043.01
Ավարերենаварav283813 84481 061213 20729088.06
ԳագաուզերենGagauzgag2794657167 568112 52219018.79
Բուրյաթերենбуряадbxr276911 01669 532213 69316955.99
Պֆալցի գերմաներենPälzischpfl2740690489 778410 65115030.03
ԹումբուկաchiTumbukatum2650439925 984171231602.57
ՊանագասինաներենPangasinanpag2575880973 0031751711048.57
Պալիपालिpi25464634101 531265769014.74
ՊապյամենտուPapiamentupap2529585387 629513 27018025.86
ՀավայիերենHawaiʻihaw2452552096 374114 91520027.33
Ղարաչայ-բալկարերենкъарачай-малкъарkrc205614 324106 15529600110263.86
Կալմիկերենхальмгxal204611 76784 79019208170162.66
Ժոն–գուաVahcuenghza2010413939 2671965315010.64
ԹվիTwitw1973470585 959213 43528035.03
Փենսիլվանիայի գերմաներենDeitschpdc19315832105 086130 12115073.54
ԿարակալպակերենQaraqalpaqshakaa1931506445 474110 09719323.64
Տոնգերենlea faka-Tongato1895530741 50029154181225.35
Արամեերենܐܪܡܝܐarc1800636395 078218 64914096.02
Մոկշաներենмокшеньmdf179911 23363 42038436190155.26
Թոք փիսինTok Pisintpi1705602886 579112 25014092.33
ՆաուրուերենDorerin Naoerona1662487789 489211 40518468.66
ՎոլոֆWolofwo16515362104 378313 81613098.35
Կաբարդիներենадыгэбзэkbd1596673943 6711906512067.29
ՆովիալNovialnov15204406177 677310 757130145.38
ԿիկույուGĩkũyũki1501306420 452178851207.24
Տեթումtetuntet1501389766 3312883912043.37
ԳանդաLugandalg1418480426 6901707715031.68
ԲիսլամաBislamabi1362323441 512212 05515024.25
Լոջբաներենla .lojban.jbo13045708111 588214 864100222.98
Առոմաներենarmãneashtiroa-rup12834249205 163112 895170258.05
ՖիջիերենNa Vosa Vakavitifj1275362735 369182809033.18
Լակերենлаккуlbe126414 56950 10327739130381.04
ԿոնգոKongokg1254289943 7641988916025.98
ՔոսաisiXhosaxh1226380233 725111 56413039.16
Թայիթիերենreo tahitity1218300753 0492679911038.06
Հին սլավոներենсловѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟcu1160554982 455222 843220212.72
Քաշմիրերենकॉशुर / کٲشُرks1159744960 31229223269238.47
ՍրանանտոնգոSranantongosrn1109271938 8661696511030.13
ՕրոմոOromooom1083371237 7961931520060
ՍամոաներենGagana Samoasm1062325342 4431954313055.53
ՉերոկիᏣᎳᎩchr1025390046 109121 55513093.01
Լատգալերենlatgaļultg1014322035 296166228051.88
ՆյանջաChi-Chewany913399637 70929248160107.6
ՆորֆոլկNorfuk / Pitkernpih891332044 064110 35924098.64
Գոթերեն𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺got863379146 031117 544180139.77
Հարավային սոթոSesothost834423028 72519329200112.6
ԹսվանաSetswanatn749302225 7771912117078.55
Գնչուերենromani čhibrmy729269450 021216 294130134.9
Բամբարաbamanankanbm720312240 03429768150142.72
ԹսոնգաXitsongats708374136 54528727150179.27
ՇերոկիTsetsêhestâhesechy663225824 090110 49513061.75
ՎենդաTshivendave637211719 0891711510048.68
Ռունդիikirundirn613243823 0231888819083.7
Ինուկտիտուտᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitutiu593317544 459216 830150265.47
ԱքանAkanak590242528 810112 209230114.92
ՍուաթիSiSwatiss552238237 99937540110175.33
ՉամորուChamoruch541249422 809114 272120119.18
ՊոնտերենΠοντιακάpnt479203235 1061936890181.61
ՖուլաFulfuldeff418233223 61807755170212.35
ԻնուպուաIñupiakik412254037 46217864100393.46
Էվեeʋegbeee384304249 401213 127170778.08
ՍանգոSängösg283197920 45825909130371.28
Կալաալիսուտkalaallisutkl241225274 420212 1721302300.97
Տիգրինյաትግርኛti232271823 680283781201000.37
Ջոնգքհաཇོང་ཁdz227222629 229191011401018.27
ՔրիNēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣcr158215336 839216 5641502727.94
Հյուսիսային լուրերենلۊری شومالیlrc1237140 064150362032915630.99

Տես նաև