Վիքիպեդիա:Վիքիպեդիաների ցանկ

↱
  • ՎՊ:ՎՑ

Այս էջի վիճակագրական տվյալները թարմացվում են պարբերաբար։
Բոլոր սյունակները վերադասավորվում են մեծացող և փոքրացող կարգով։

Բոլոր Վիքիպեդիաներն ըստ հոդվածների քանակի

Վերջին անգամ թարմացվել է 2021 թվականի սեպտեմբերի 16-ին՝ Երևանի ժամանակով 03:59-ին։ (Հայերեն Վիքիպեդիայի տվյալները թարմացվում են անմիջապես)

Ընդհանուր Հոդվածներ Էջեր Խմբագրումներ Ադմիններ Մասնակիցներ Ակտիվ
մասնակիցներ
Նիշքեր Խորք
57 157 761 234 953 606 3 033 371 256 4264 98 026 643 297 611 2 666 030 124.92


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
ԼեզուԼեզու (տեղական)ՎիքիՀոդվածԷջԽմբագրումԱդմինՄասնակիցԱՄՆիշքԽորք
ԱնգլերենEnglishen6 376 87654 185 4121 039 841 419108242 210 103123 326893 8981078.65
ՍեբուանոCebuanoceb5 923 73010 664 41632 944 315682 47621101.98
Շվեդերենsvenskasv2 924 1286 758 21149 546 01364789 5192253012.6
ԳերմաներենDeutschde2 614 9147 242 369214 187 9701893 773 12717 607129 46892.62
Ֆրանսերենfrançaisfr2 360 40911 526 827185 897 8341574 182 08917 10265 712243.21
ՀոլանդերենNederlandsnl2 066 3834 371 96659 764 182371 163 64436362017.02
Ռուսերենрусскийru1 753 9716 682 340116 371 168783 035 27810 753232 372137.49
Իտալերենitalianoit1 716 6227 199 060122 705 7591142 164 2127542142 645173.86
Իսպաներենespañoles1 714 4307 494 638137 907 152696 327 35014 7590209.16
Լեհերենpolskipl1 489 4593 438 47764 345 4561041 122 836405925832.04
Եգիպտական արաբերենمصرىarz1 334 3741 581 9825 723 9857162 50516014540.12
Ճապոներեն日本語ja1 290 0183 804 01485 366 366411 835 50715 29639 46485.23
ՎիետնամերենTiếng Việtvi1 269 21019 305 67766 084 08721822 921269423 104691.27
ՎարայերենWinaraywar1 265 5022 880 9946 238 168349 39897423.53
Չինարեն中文zh1 228 8636 739 63067 413 055653 132 254891657 264201.15
Արաբերենالعربيةar1 135 9297 437 44255 200 432272 127 735497647 105228.41
Ուկրաիներենукраїнськаuk1 114 2173 876 49533 356 88445574 1022862111 67552.89
Պորտուգալերենportuguêspt1 074 0635 212 20061 873 195682 645 353939057 566176.21
Պարսկերենفارسیfa833 6505 098 72433 041 737371 058 056571476 979169.62
Կատալաներենcatalàca687 7131 704 50928 204 04822396 369103814 30236.17
Սերբերենсрпски / srpskisr649 3613 923 44524 011 38621291 27572834 047155.58
ԻնդոնեզերենBahasa Indonesiaid595 8892 996 76119 092 293341 275 588331655 553103.42
Նորվեգերենnorskno563 5451 596 38721 791 77937531 9091256545.85
Կորեերեն한국어ko551 1362 546 12630 213 09024698 847223712 117155.48
Ֆիններենsuomifi516 3241 364 10819 945 32331490 434171064 80739.42
Հունգարերենmagyarhu492 0651 405 98824 158 86228483 9681496811159.27
Չեխերենčeštinacs487 8911 338 83420 438 35334548 7242003146.44
Սերբա-խորվաթերենsrpskohrvatski / српскохрватскиsh455 5194 641 03641 164 09512164 73220610 278748.84
Մին նանBân-lâm-gúzh-min-nan430 9121 060 5953 106 944649 413983626.26
ԹուրքերենTürkçetr427 2862 103 32726 130 291251 329 907358536 070191.15
Ռումիներենromânăro422 7742 303 62514 273 41319562 75583938 796122.63
Չեչեներենнохчийнce409 683788 2866 594 963326 961453047.14
Բասկերենeuskaraeu379 980782 0958 648 36512126 924275012.38
ՄալայերենBahasa Melayums353 505986 3585 277 05414281 08864319 61517.15
Թաթարերենтатарча/tatarçatt319 598458 6843 184 313638 97410556251.31
ԷսպերանտոEsperantoeo303 315667 7977 277 18116187 640357691315.74
Եբրայերենעבריתhe302 7261 265 72132 128 33537879 995299970 398256.86
Հայերենհայերենhy287 908969 9798 080 14311113 55250310 97146.75
Բուլղարերենбългарскиbg274 802611 37711 091 99127294 48165256227.22
Դանիերենdanskda269 568881 95910 832 41924412 375794063.39
Ազարերենتۆرکجهazb240 760564 7621 487 224532 2481211754.77
Սլովակերենslovenčinask237 606536 0217 222 2589207 387508021.25
Ղազախերենқазақшаkk228 985572 5402 923 11018111 54220210 34311.49
ՄինանգկաբաուMinangkabaumin224 763336 7572 058 562614 123551651.52
Էստոներենeestiet221 951527 5485 953 51133155 82951573121.39
Խորվաթերենhrvatskihr209 706471 7016 046 10515261 19050520 62220.01
Բելառուսերենбеларускаяbe208 452619 8433 910 30510109 527258328824.57
Լիտվերենlietuviųlt199 552486 5536 347 06110156 57429223 35626.98
ՀունարենΕλληνικάel197 413591 5029 036 32122339 861100318 11060.88
Պարզ անգլերենSimple Englishsimple195 946640 4887 749 760181 131 20310683662.28
Ադրբեջաներենazərbaycancaaz178 327480 8576 128 28916230 66270523 67636.68
Գալիսերենgalegogl176 246438 9935 860 0188119 355264215129.67
Սլովեներենslovenščinasl173 592425 6585 558 81424203 679315825727.54
Ուրդուاردوur165 072947 7904 743 04311134 70230711 475112.51
Նոր նորվեգերենnorsk nynorsknn159 500366 2843 322 91214114 4271321615.25
Վրացերենქართულიka156 195444 0554 236 4984133 95628214 86032.4
Հինդիहिन्दीhi149 5221 126 1265 309 0818649 72314213495201.12
Թայերենไทยth140 638906 0149 612 51816408 849105927 753314.23
Թամիլերենதமிழ்ta140 625443 0163 270 03234194 789368805234.13
Ուզբեկերենoʻzbekcha/ўзбекчаuz140 277635 4122 258 1901164 639180168244.28
ԼատիներենLatinala135 906271 7203 630 62821146 799157013.34
ՈւելսերենCymraegcy133 568269 67210 986 6691668 51012111 32842.3
Աստուրերենasturianuast128 082222 3653 386 6061093 02812008.25
ՎոլապուկVolapükvo126 985259 5403 259 793230 48933013.69
Կանտոներեն粵語zh-yue119 379263 5241 693 98713225 11333925089.37
Մակեդոներենмакедонскиmk116 864497 8064 630 8331296 820188850098.85
Բենգալերենবাংলাbn112 818940 8045 411 92213344 676132713 846309.84
Լատվիերենlatviešulv108 882444 0623 470 22913100 79925625 35274.06
Տաջիկերենтоҷикӣtg104 139255 8771 262 805632 9686447310.48
Բիրմաներենမြန်မာဘာသာmy101 716200 977683 938494 79817828943.24
ԱֆրիկաանսAfrikaansaf100 108365 5932 446 78116139 922219953847.07
ՄալգաշերենMalagasymg94 151243 9681 036 814326 67543310.76
Բոսնիերենbosanskibs87 233360 2163 337 0569135 939159548490.72
Աքվիտաներենoccitanoc86 872154 6312 279 712445 446869168.97
Ալբաներենshqipsq83 753253 1342 246 79912134 960217471636.3
Ստորին սաքսոներենPlattdüütschnds82 659157 063980 136445 3175605.06
ՂրղզերենКыргызчаky80 862108 448388 444229 9478226880.42
Մարաթիमराठीmr79 704267 4941 951 48810136 12820919 14240.5
Բելառուսերենбеларуская (тарашкевіца)be-tarask75 810216 8542 247 571470 921131175735.88
Մալայալամമലയാളംml75 480468 5023 608 98615153 3633296734208.85
Թելուգուతెలుగుte72 663291 8133 343 35613107 53519715 410104.22
Նևարիनेपाल भाषाnew72 333196 854847 810223 65519012.76
Բրետոներենbrezhonegbr69 967136 8411 906 019365 46796539812.72
Վենետիկերենvènetovec68 478137 9681 085 606529 689447248.1
ՍուահիլիKiswahilisw67 126136 1161 188 4991449 21915622629.22
ՊյեմոնտերենPiemontèispms65 850100 845852 719423 9483520702.39
ՃավայերենJawajv64 319168 6131 567 479649 52999543124.44
Արևմտյան փենջաբերենپنجابیpnb63 778107 783590 680229 689482382.61
ՀայիթերենKreyòl ayisyenht63 05376 794788 865326 3474200.49
ՍունդաներենSundasu60 94096 491616 017726 563755452.17
ԼյուքսեմբուրգերենLëtzebuergeschlb60 212129 2632 355 507551 82679227623.97
Բաշկիրերենбашҡортсаba57 809163 2971 071 706632 41891142321.85
ԻռլանդերենGaeilgega55 54091 8141 010 602748 5838411254.7
Սիլեզերենślůnskiszl54 33567 097339 790319 9023500.28
Իսլանդերենíslenskais53 198138 0361 725 2151981 171151319331.79
Քրդերենkurdîku50 134103 6741 047 043347 6369156511.52
Լոմբարդերենlombardlmo48 775115 1801 054 223834 26849443716.97
ՉուվաշերենЧӑвашлаcv46 63988 624718 422329 041495376.57
ԱրևմտաֆրիզերենFryskfy46 359142 6831 047 203940 72771732831.69
ԹագալոգTagalogtl44 528230 2311 890 35611115 8271591897142.81
Վու吴语wuu42 65855 400288 429473 647591760.46
Արագոներենaragonésan40 484122 0961 754 947663 53269149558.41
ՇոտլանդերենScotssco40 449146 593846 234586 5129569039.75
ԶազակիZazakidiq40 03060 263478 601522 730432092.03
Փենջաբերենਪੰਜਾਬੀpa36 325127 781570 724938 447110154828.31
Սորանի քրդերենکوردیckb34 543162 039837 023746 644134138370.37
ՅորուբաYorùbáyo33 46857 996542 200322 944621725.02
Նեպալերենनेपालीne32 155101 3171 030 287754 324103124647.05
ԲավարերենBoarischbar31 670115 323799 079458 79262131948.34
ԻդոIdoio30 44345 590972 347531 5525105.28
Գուջարաթիગુજરાતીgu29 577110 886795 626363 97877054.23
ԱլեմաներենAlemannischals27 94867 933995 3461085 8668756529.99
Կաննադաಕನ್ನಡkn27 165125 9681 076 785570 5461202463113.08
Սիցիլերենsicilianuscn26 17755 579730 803638 89247140716.59
Բիշնուպրիաবিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরীbpy25 08762 467846 853322 330304730.1
Ինտերլինգուաinterlinguaia23 21337 068637 570741 6503846.13
ԿեչուաRuna Simiqu22 92455 643645 926325 68044023.65
Մոնղոլերենмонголmn20 78993 890673 820572 25896147488.74
Սինհալերենසිංහලsi17 37177 155488 534353 497125310875
Ժեմատերենžemaitėškabat-smg16 90828 716352 229522 991331095.98
ՆավահոDiné bizaadnv16 84230 182268 617313 96996335.58
Մեգրելերենმარგალურიxmf16 49733 182163 701315 7032705.05
Օրիյաଓଡ଼ିଆor15 79370 952433 761528 9846412574.57
Գայելյան շոտլանդերենGàidhliggd15 52731 834561 389724 2013334719.45
Մին ԴոնգMìng-dĕ̤ng-ngṳ̄cdo15 50631 06787 633417 7473142.84
ԻլոկաներենIlokanoilo15 37367 791384 451215 29622065.93
Իդիշייִדישyi15 28343 777570 334342 08451106245.29
Ամհարերենአማርኛam14 96846 112365 930235 89157188234.36
Սինդհիسنڌيsd14 70054 215227 766414 2903612030.36
ՆապոլերենNapulitanonap14 68523 590663 042325 9373028110.34
Բուգիᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗbug14 14118 856195 307111 5001701.15
ՕսերենИронos14 08253 258500 203321 2142516472.69
Հյուսիսային ֆարյորերենNordfriiskfrr14 04036 443211 318516 35225124814.76
Վերին սորբերենhornjoserbscehsb13 76235 225375 496421 8153313325.93
Մայթիլիमैथिलीmai13 68237 812226 392610 5293011518.62
ԲանյումասաներենBasa Banyumasanmap-bms13 66730 124211 897114 1752046710.2
Ֆարյորերենføroysktfo13 62539 972365 451425 25948034.19
ԼիմբուրգերենLimburgsli13 48664 965450 423724 80730623101.03
Յակուտերենсаха тылаsah13 39045 954369 251320 62345176547.52
Մազանդարաներենمازِرونیmzn13 35129 936158 018326 510382648.15
Էմիլիանո-ռոմանյոլոemiliàn e rumagnòleml12 90734 341147 354321 51433269211.83
ԱչեհերենAcèhace12 51526 681135 809322 4183006.52
Փուշթուپښتوps12 43048 335271 401225 41959167346.85
ՀաուսաHausaha11 98221 521111 755514 76615703.29
Սանսկրիտसंस्कृतम्sa11 52566 357461 464532 83238445157.41
Ղրիմի թաթարերենqırımtatarcacrh11 45929 874160 588216 18426013.88
ԲիկոլերենBikol Centralbcl11 30723 411213 482317 8294487110.45
Վալոներենwalonwa11 24426 564381 182420 7453365926.64
Դասական չինարեն文言zh-classical10 99191 347369 446690 122620216.18
ՋենովերենLigurelij10 76025 764222 314713 18029216.78
Լեռնային մարիերենкырык марыmrj10 28917 97598 861193911403.07
Դաշտային Մարիերենолык марийmhr10 23926 186182 303212 25420016.89
Ֆիջիական հնդկերենFiji Hindihif995939 454265 881227 4324219359.11
ԶուլուերենisiZuluzu987322 78392 762215 6433606.96
Ասամերենঅসমীয়াas942966 297297 292430 9471111565163.12
Հակ–Կա客家語/Hak-kâ-ngîhak942018 099120 716128 6762405.66
Տարանտիներենtarandíneroa-tara930517 618139 323210 249122906.31
ԱրևմտահայերենԱրեւմտահայերէնhyw902319 671185 2124564828013.11
ԿապամպանգանKapampanganpam886021 411294 467218 3872340327.6
Հյուսիսային սոթոSesotho sa Leboanso844010 37648 642152831400.25
ԻնտերլինգուեInterlingueie838711 875144 529215 3962602.11
Քհմերերենភាសាខ្មែរkm831630 223261 131433 49861110159.96
Ռուսիներենрусиньскыйrue817516 998127 238122 76921878.72
Հյուսիսային սաամիdavvisámegiellase777020 607298 777624 59627039.57
Բհոջպուրիभोजपुरीbh756064 177698 627226 6845153610.54
Արևմտյան ֆլամանդերենWest-Vlamsvls746720 860306 904522 9792348047.33
ՇոնաchiShonasn732315 09589 526113 9502206.68
Հոլանդական սաքսոներենNedersaksiesnds-nl730318 535314 311723 8212257840.11
ՄաորիMāorimi722813 063151 392215 0932207.55
Սարդիներենsardusc707815 744173 183420 1612714516.49
ՆահուատլNāhuatlnah700518 557463 078319 6282317567.86
Վեպսերենvepsän kel’vep666728 831143 007113 38024054.82
Էրզյաներենэрзяньmyv657922 824133 139310 95818035.57
ՍոմալիերենSoomaaligaso648123 111216 514229 20384061.68
Գան贛語gan645133 494393 603336 60621146206.51
Գելերենگیلکیglk633613 31359 292313 351138075.4
ԿաբիլերենTaqbaylitkab620015 498104 149311 12015015.11
ԹուրքմեներենTürkmençetk615014 721219 048122 4174431928.9
Կորսիկերենcorsuco606314 451376 424218 41733049.86
Տիբեթերենབོད་ཡིགbo596317 382139 005124 38623029.33
Վիրուերենvõrofiu-vro586911 360173 444412 3132220113.36
ԱբխազերենАҧсшәаab580420 106114 314216 32426934.52
Կոմիերենкомиkv545615 945136 171112 34315031.56
Քաշուբերենkaszëbsczicsb53908663184 751314 4922307.86
ՊիկարդերենPicardpcd523310 25567 317314 35226496.05
Ֆրանկո-պրովանսերենarpetanfrp515513 633206 547213 61720040.98
Ուդմուրտերենудмуртudm510616 346117 532412 81921934.84
Ույղուրերենئۇيغۇرچە / Uyghurcheug507614 526151 832118 2812628236.23
ՄեներենGaelggv504616 979299 360317 0361518198.6
ԱյմարերենAymar aruay4903855893 649114 3872806.08
ԶեյլանդերենZeêuwszea47599054111 697311 21720110.05
Կոռներենkernowekkw470810 337188 355212 74227626.05
ՆորմաներենNouormandnrm45809959217 346211 66614030.1
ՄալթայերենMaltimt422917 836270 711518 787391147157.13
ԳուարանիAvañe'ẽgn421510 019115 970215 22326021.95
Լեզգիերենлезгиlez421312 36484 46038990181025.57
ԲանջարերենBanjarbjn410120 50873 244211 70825157.16
ՍաթերլանդֆրիզերենSeelterskstq404710 590119 822411 844943829.58
Ֆրանկո-պրովանսերենMirandésmwl386010 14997 860111 51719025.6
Լաոսերենລາວlo384311 87591 443114 08435033.64
Ռոմանշերենrumantschrm37199190160 397317 233145137.77
ՍեֆարդերենLadinolad360312 938207 553518 5342123107.69
Գոան կոնկանիगोंयची कोंकणी / Gõychi Konknnigom35438900205 5483784310052.8
Ֆրիուլիերենfurlanfur34478042168 388212 3802731837.21
Պերմյակ կոմիերենперем комиkoi344410 33158 0021738414022.45
Հին անգլերենÆngliscang334015 940201 9882113 41648300180.34
Ստորին սորբերենdolnoserbskidsb330211 152142 020116 33023071.98
Էքստրեմադուրերենestremeñuext32947377113 570115 10927023.65
Թուվայերենтыва дылtyv327310 32541 5921733013018.7
Լինգալաlingálaln32358463120 824410 999203237.29
ՉավականոChavacano de Zamboangacbk-zam31528068107 581212 77616032.44
Մալդիվերենދިވެހިބަސްdv301010 770123 849222 2171893376.43
ՌիփյուարերենRipoarischksh290910 5111 602 007320 3642001040.85
ԳագաուզերենGagauzgag2791651166 288111 41720018.09
Բուրյաթերենбуряадbxr2735969061 349312 67218440.94
Պֆալցի գերմաներենPälzischpfl2731688189 3824981911030
ՊանագասինաներենPangasinanpag2566871372 0911708513047.48
Պալիपालिpi2561454999 648161129013.2
Ավարերենаварav254311 77675 765212 34622084.81
ՀավայիերենHawaiʻihaw2378534095 332113 87619027.7
ԻգբոIgboig2314728870 066212 06942044.42
ԿինյառուանդաIkinyarwandarw2264592779 148110 07429034.96
ՊապյամենտուPapiamentupap2209547581 205512 44625032.42
Կալմիկերենхальмгxal208811 37083 27518717240144.74
Ղարաչայ-բալկարերենкъарачай-малкъарkrc204514 317105 77329071110266.05
Ժոն–գուաVahcuenghza1962412638 9961905616011.5
Փենսիլվանիայի գերմաներենDeitschpdc19265814104 727128 60420073.4
ԿարակալպակերենQaraqalpaqshakaa1904499844 5871951914323.56
Արամեերենܐܪܡܝܐarc1778632594 731217 66018097.95
Տոնգերենlea faka-Tongato1764512340 33928448131128.55
ՎոլոֆWolofwo16485340103 947313 09915097.7
ՆաուրուերենDorerin Naoerona1647479788 771210 68216467.69
Թոք փիսինTok Pisintpi1630587585 621111 37616098.84
ԿաբարդիներենАдыгэбзэkbd1592672643 3812851912067.08
ՆովիալNovialnov15124409176 583310 157140147.03
ԿիկույուGĩkũyũki1501305820 20817308907.11
Տեթումtetuntet1487386065 1412828215042.98
Մոկշաներենмокшеньmdf1434905256 10237922150174.91
ԱքանAkanak1425359525 585111 03821016.5
ԳանդաLugandalg1360467826 1161647916033.23
ԲիսլամաBislamabi1275307339 052111 28436025.27
Լոջբաներենla .lojban.jbo12725671110 884314 009150233.85
Առոմաներենarmãneashtiroa-rup12634055203 460112 325190245.2
Լակերենлаккуlbe123413 71947 22317333120352.35
ԿոնգոKongokg1228286543 3252915912026.87
Թայիթիերենreo tahitity1214298652 7672646312037.65
ՔոսաisiXhosaxh1212380033 085110 71217039.7
ՖիջիերենNa Vosa Vakavitifj1210336634 4681767315032.51
ՍրանանտոնգոSranantongosrn1088270038 561165689031.35
ՕրոմոOromooom1071367737 1451858015059.81
ՍամոաներենGagana Samoasm1017315541 6401903415058.33
Լատգալերենlatgaļultg1009321235 054161739052.02
ՉերոկիᏣᎳᎩchr967379945 495120 047210102.71
ԹվիTwitw947257125 222110 75719028.85
ՆորֆոլկNorfuk / Pitkernpih878325042 9271964718096.4
Գոթերեն𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺got847375544 755216 408190140.49
Հարավային սոթոSesothost818266425 5131870021048.77
Քաշմիրերենकॉशुर / کٲشُرks810415343 72928427210179.35
Կալաալիսուտkalaallisutkl810288874 080311 480170168.82
Հին սլավոներենсловѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟcu795527479 140221 470240476.3
ՆյանջաChi-Chewany777356530 92027981210111.67
ԹսվանաSetswanatn722288924 4841844015076.34
Բամբարաbamanankanbm720311439 68629158180140.9
ԹսոնգաXitsongats709373536 23328134120176.71
Գնչուերենromani čhibrmy686270149 463115 496170158
ՎենդաTshivendave634207118 7331644213046.47
ՇերոկիTsetsêhestâhesechy621221023 8311979810070.6
ՌունդիKirundirn617238521 6251806915074.45
ԹումբուկաchiTumbukatum598209223 0451661615068.76
Ինուկտիտուտᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitutiu582313743 982215 624170270.21
ՍուաթիSiSwatiss540235537 60837060130180.41
ՉամորուChamoruch531247821 731113 361150117.9
ՊոնտերենΠοντιακάpnt482203034 84818762110177.06
ԻնուպուաIñupiakik390245736 70817333130419.67
Էվեeʋegbeee381303249 073212 407100783.58
ՖուլաFulfuldeff357224322 51227176140280.11
ՍանգոSängösg277196720 2742551580383.66
Ջոնգքհաཇོང་ཁdz222207628 45918449140956.11
Տիգրինյաትግርኛti215259223 088277451601088.76
ՔրիNēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣcr153214036 449215 4242002872.66
Հյուսիսային լուրերենلۊری شومالیlrc1237140 061150362032914925.97

Տես նաև