Բացել գլխավոր ցանկը

Հայաստանի Հանրապետության արվեստի վաստակավոր գործիչների ցանկ

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ

Ստորև ներկայացված է Հայաստանի Հանրապետության արվեստի վաստակավոր գործիչների ցանկը։ Ներկայացված են միայն այն անձինք, ում պատվավոր կոչումը շնորհվել է Հայաստանի Նախագահ Սերժ Սարգսյանի կողմից (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ կոչումը ստացածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

2008 թվականԽմբագրել

2009 թվականԽմբագրել

2010 թվականԽմբագրել

2011 թվականԽմբագրել

2012 թվականԽմբագրել

2013 թվականԽմբագրել

2014 թվականԽմբագրել

2015 թվականԽմբագրել

ԾանոթագրություններԽմբագրել

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  2. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  3. 3,0 3,1 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  4. 4,0 4,1 4,2 4,3 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 5,5 5,6 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  6. 6,0 6,1 ՀՀ պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  7. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  8. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  9. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  10. Գ. Զ. Գևորգյանին Հայաստանի Հանրապետության արվեստի վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  11. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  12. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  13. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  14. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  15. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  16. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  17. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  18. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  19. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  20. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  21. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  22. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  23. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  24. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  25. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  26. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  27. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  28. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  29. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  30. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  31. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  32. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  33. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  34. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  35. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  36. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  37. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  38. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  39. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  40. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  41. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  42. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  43. Հայաստանի Հանրապետության արվեստի վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  44. Հայաստանի Հանրապետության արվեստի վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  45. Հայաստանի Հանրապետության արվեստի վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  46. Հայաստանի Հանրապետության արվեստի վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  47. Հայաստանի Հանրապետության արվեստի վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  48. Հայաստանի Հանրապետության արվեստի վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  49. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  50. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  51. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  52. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  53. Ի. Ռ. ԴՐԱՄԲՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  54. Վ. Է. ԲԱԴԱԼՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  55. Ի. Ա. ՎԱՐԴԱՆՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  56. Ի. Մ. ՅԱՎՐՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  57. Ս. Բ. ԱՎԹԱՆԴԻԼՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  58. Հ. Ժ. ՄՈՎՍԻՍՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  59. Գ. Ց. ՍՄԲԱՏՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  60. Կ. Ա. ՎԱՐԴԱՆՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  61. Մ. ԿՈԿԺԱԵՎԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  62. Յ. Ն. ԳԱԼՍՏՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  63. Յ. Ս. ՄԻՆԱՍՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  64. Ռ. Գ. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԱՐՎԵՍՏԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ