2020 թվականի ալբոմների ցանկ

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ

Ստորև ներկայացված է 2020 թողարկված կամ թողարկվելիք ալբոմների ցանկը։ Ալբոմները պետք է նկատելի լինեն, ինչը սահմանվում է հուսալի աղբյուրների կողմից զգալի լուսավորությամբ:

Առաջին եռամսյակԽմբագրել

ՀունվարԽմբագրել

Թողարկման ամսաթիվ Արտիստ Ալբոմ Ժանր Լեյբլ Ծան․
Հունվարի

1

Բրեթ Քիսել Now or Never Քանթրի Warner Music Canada [1]
Հունվարի

3

Դավիդ Բիսբալ En tus Planes Signature, Wrasse [2]
Stabbing Westward Dead & Gone Ինդուստրիալ ռոք Drugstore Records [3][4]
Հունվարի

10

Alexandra Savior The Archer 30th Century Records [5]
Ափոքալիփտիքա Cell-0 Թավջութակային մետալ, սիմֆոնիկ մետալ, պրոգրեսիվ մետալ Silver Lining Music [6]
The Big Moon Walking Like We Do Fiction [7]
Circa Waves Happy Prolifica Inc. [8]
Էկոսմիթ Lonely Generation Echosmith Music LLC [9]
Field Music Making a New World Memphis Industries [10]
Ջորջիա Seeking Thrills Domino [11]
Lane 8 Brightest Lights This Never Happened [12]
Poppy I Disagree Հևի մետալ, փոփ, էլեկտրոփոփ Sumerian [13]
Rage Wings of Rage SPV/Steamhammer [14]
Սելենա Գոմես Rare Փոփ, պարային Interscope [15]
Հունվարի

17

070 Shake Modus Vivendi Էմո ռեփ GOOD, Def Jam [16]
Algiers There Is No Year Matador [17]
...And You Will Know Us by the Trail of Dead X: The Godless Void and Other Stories Dine Alone [18]
Anti-Flag 20/20 Vision Փանկ ռոք Spinefarm [19]
Bleed the Sky This Way Lies Madness Art is War Records [20]
Bombay Bicycle Club Everything Else Has Gone Wrong Mmm... Records, Island, Caroline, Arts & Crafts [21]
Չելսի Քաթլեր How to Be Human Republic [22]
The Courteeners More. Again. Forever. Ignition [23]
Դասթին Լինչ Tullahoma Քանթրի Broken Bow [24]
Էմինեմ Music to Be Murdered By Հիփ հոփ, հորորքոր Shady, Aftermath, Interscope [25]
Ֆրանցիսկա Վալենցուելա La Fortaleza Փոփ Sony Music Chile [26]
Գաբրիել Ափլին Dear Happy Never Fade Records, AWAL [27]
A Girl Called Eddy Been Around Elefant [28]
Հոլզի Manic Հիփ հոփ, փոփ ռոք, քանթրի, R&B Capitol [29]
Little Big Town Nightfall Քանթրի Capitol Nashville [30]
Louise Heavy Love Ֆանկ, գոսպել, R&B Lil Lou, Warner [31]
Մաք Միլլեր Circles Warner [32]
Մարա Մասա R.Y.C. Polydor [33]
Of Montreal Ur Fun Polyvinyl [34]
Pinegrove Marigold Rough Trade [35]
Sons of Apollo MMXX Պրոգրեսիվ մետալ, հարդ ռոք Inside Out, Sony Music [36]
Հունվարի

24

Էնդի Շաուֆ The Neon Skyline Arts & Crafts, Anti- [37]
Annihilator Ballistic, Sadistic Թրեշ մետալ Silver Lining Music [38]
Բրեյքինգ Բենջամին Aurora Փոսթ-գրանջ, նու մետալ, ակուստիկ Hollywood [39]
Ջեյ Հաս Big Conspiracy Աֆրոսուինգ Black Butter [40]
Մայք Թաուերս Easy Money Baby [41]
Nektar The Other Side Purple Pyramid [42]
Pet Shop Boys Hotspot Սինթ փոփ, դանս փոփ x2 [43]
Wire Mind Hive Արտ փանկ, պոստ փանկ Pinkflag [44]
Wolf Parade Thin Mind Sub Pop [45]
Հունվարի

29

Lovebites Electric Pentagram Փաուեր մետալ Victor [46]
Հունվարի

31

Blossoms Foolish Loving Spaces Virgin EMI [47]
Chillinit The Octagon 420 Family [48]
Քլինթ Լոուերի God Bless the Renegades Rise [49]
Դան Դիքոն Mystic Familiar Էլեկտրոփոփ, ինդիտրոնիկա, էքսպերիմենտալ ռոք Domino [50]
Destroyer Have We Met Merge, Dead Oceans [51]
Drive-By Truckers The Unraveling ATO [52]
Dune Rats Hurry Up and Wait Ratbag Records, BMG [53]
Քեյթ Սեբերանո, Սթիվ Քիլբի և Սին Սենեթ The Dangerous Age [54]
Կեշա High Road Փոփ Kemosabe, RCA [55]
Ք․ Միշել All Monsters Are Human Ժամանակակից R&B eOne [56]
Krewella Zer0 Mixed Kids [57]
Լիլ Ուեյն Funeral Հիփ հոփ Young Money, Republic [58]
Լորդի Killection Հևի մետալ AFM [59]
Լուի Թոմլինսոն Walls Ինդի ռոք, ինդի փոփ, փոփ ռոք, փոփ Arista [60]
Մեգան Թրեյնոր Treat Myself Փոփ, EDM, հիփ հոփ, Ժամանակակից R&B Epic [61]
Poliça When We Stay Alive Memphis Industries [62]
Ռայան Բիթի Dreaming of David Mad Love, Interscope [63]
Squarepusher Be Up a Hello Դրամ-ն-բաս, ջազ, էմբիենթ Warp [64]
Tall Tall Trees A Wave of Golden Things Joyful Noise [65]
Theory of a Deadman Say Nothing 604, Atlantic, Roadrunner [66]
Yellow Claw Never Dies Barong Family [67]

ՓետրվարԽմբագրել

Թողարկման ամսաթիվ Արտիստ Ալբոմ Ժանր Լեյբլ Ծան․
Փետրվարի

7

Ասգեյր Bury the Moon One Little Indian [68]
Օբրի Սելերս Far from Home Քանթրի [69]
Delain Apocalypse & Chill Սիմֆոնիկ մետալ Napalm [70]
Galantis Church Atlantic [71]
Green Day Father of All Motherfuckers Գարեջ ռոք, ալտերնատիվ ռոք, գարեջ փանկ Reprise [72]
HMLTD West of Eden Արտ փանկ Lucky Number Music [73]
La Roux Supervision Փոփ Supercolour Records [74]
The Lone Bellow Half Moon Light [75]
Loona [#] Քեյ փոփ Blockberry Creative [76]
Մորգան Ջեյմս Memphis Magnetic Hedonist Records [77]
Նադա Սըրֆ Never Not Together Barsuk [78]
Oh Wonder No One Else Can Wear Your Crown Island [79]
Ռիչարդ Մարքս Limitless Փոփ ռոք, քանթրի BMG [80]
Sepultura Quadra Թրեշ մետալ, գրուվ մետալ Nuclear Blast [81]
Spanish Love Songs Brave Faces Everyone Փոփ փանկ Pure Noise [82]
Stone Temple Pilots Perdida Սոֆթ ռոք, ֆոլք, ալտերնատիվ ռոք Rhino [83]
Those Damn Crows Point of No Return Earache [84]
Թրիքսի Մաթել Barbara Սըրֆ ռոք Producer Entertainment Group [85]
Տարբեր արտիստներ Birds of Prey: The Album Atlantic [86]
Փետրվարի

14

Anvil Legal at Last AFM [87]
Beach Bunny Honeymoon Ինդի փոփ Mom + pop [88]
A Boogie wit da Hoodie Artist 2.0 Highbridge the Լեյբլ, Atlantic [89]
Քարլի Փիրս Carly Pearce Քանթրի Big Machine [90]
Էդեն No Future MCMXCV, Astralwerks [91]
Hollywood Undead New Empire, Vol. 1 Ռեփ ռոք, նու մետալ, հարդ ռոք Dove & Grenade Media, BMG [92]
Huey Lewis and the News Weather Ռոք BMG [93]
Ջեք Ռիվեր Stranger Heart I Oh You, Universal Australia [94]
Ջասթին Բիբեր Changes Ժամանակակից R&B RBMG, Def Jam [95]
Kvelertak Splid Հևի մետալ, բլեք-ն-ռոլ Rise [96]
Monsta X All About Luv Փոփ Epic [97]
Նաթանիել Ռեյթլիֆ And It's Still Alright Ֆոլք Stax [98]
New Hope Club New Hope Club Hollywood, Virgin [99]
Pentagon Universe: The Black Hall Cube [100]
Post Animal Forward Motion Godyssey Polyvinyl [101]
Puss n Boots Sister [102]
Ռոբինսոն Watching You Sony Australia, Ministry of Sound [103]
Suicide Silence Become the Hunter Nuclear Blast [104]
Tame Impala The Slow Rush Փսիխոդելիկ փոփ, դիսկո, պրոգրեսիվ փոփ, սոֆթ ռոք, էլեկտրոնային Modular [105]
Tennis Swimmer Mutually Detrimental Լեյբլ [106]
Փետրվարի

21

Ալլի Էքս Cape God Twin Music [107]
The Amity Affliction Everyone Loves You... Once You Leave Them Մետալքոր Pure Noise [108]
Beneath the Massacre Fearmonger [109]
Best Coast Always Tomorrow Concord [110]
BTS Map of the Soul: 7 Big Hit [111]
COIN Dreamland [112]
Գրեգ Դալի Random Desire Royal Cream, BMG [113]
Գրայմս Miss Anthropocene Ինդասթրիալ, փոփ, էլեկտրոփոփ 4AD [114]
Guided by Voices Surrender Yourփոփpy Field GBV Inc. [115]
King Krule Man Alive! True Panther, Matador [116]
Օզզի Օսբորն Ordinary Man Հևի մետալ, հարդ ռոք Epic [117]
Polaris The Death of Me Sharptone [118]
Ռոուզ Քազինս Bravado Outside Music [119]
Սառա Հարմեր Are You Gone Arts & Crafts [120]
The Word Alive Monomania Fearless [121]
Փետրվարի

28

Arashi Arashi Reborn Vol.1 Ջեյ փոփ J Storm [122]
Caribou Suddenly Փոփ, էլեկտրոնիկա Marge, City Slang [123]
Five Finger Death Punch F8 Գրուվ մետալ, ալտերնատիվ մետալ, հարդ ռոք Better Noise Music [124]
Ջեյմս Թեյլոր American Standard Ավանդական փոփ Fantasy [125]
Lil Baby My Turn Quality Control [126]
Լիզա Լոիբ A Simple Trick to Happiness Փոփ Furious Rose [127]
Real Estate The Main Thing Ինդի ռոք Domino [128]
Soccer Mommy Color Theory Loma Vista [129]
Փետրվարի

29

Bad Bunny YHLQMDLG Ռեգիթոն Rimas Entertainment [130]

ՄարտԽմբագրել

Թողարկման ամսաթիվ Արտիստ Ալբոմ Ժանր Լեյբլ Ծան․
Մարտի

3

Ջեյ Հիս Peace of Mind Կանադական հիփ հոփ Universal [131]
Մարտի

6

Բրենդի Քլարք Your Life Is a Record Քանթրի Warner [132]
Քերոլայն Ռոուզ Superstar [133]
Ֆլորա Քեշ Baby, It's Okay [134]
Hot Mulligan You'll Be Fine No Sleep [135]
Ջեն Էյքո Chilombo ArtClub, ARTium, Def Jam [136]
Lauv How I'm Feeling AWAL [137]
Լիլ Ուզի Վերտ Eternal Atake Հիփ հոփ Roc Nation [138]
Մենդի Մուր Silver Landings Verve Forecast [139]
Megan Thee Stallion Suga Հիփ հոփ, Ժամանակակից R&B 1501 Certified, 300 Entertainment [140]
NCT 127 Neo Zone SM, Capitol, Caroline [141]
Noel Gallagher's High Flying Birds Blue Moon Rising Sour Mash Records [142]
Փոլ Հիթոն և Ժաք Աբոթ Manchester Calling Փոփ, ֆոլք, սոուլ Virgin EMI [143]
Phantogram Ceremony Republic [144]
Silverstein A Beautiful Place to Drown Փոստ հարդքոր, փոփ փանկ UNFD [145]
Սթեֆեն Մալքմուս Traditional Techniques Ֆոլկ ռոք, փսիխոդելիկ ռոք Matador, Domino [146]
Մարտի

11

Կոդա Կումի re(Mix) Դրամ-ն-բաս, դաբստեպ, հաուս Rhythm Zone [147]
Մարտի

13

Ադամ Բրենդ Speed of Life Քանթրի ABC [148]
The Boomtown Rats Citizens of Boomtown BMG [149]
Քեյթլին Սմիթ Supernova Monument [150]
Circa Waves Sad Happy Prolifica Inc. [151]
Դևիդ Ջեյմս If I Were You Քանթրի փոփ MDM Recordings Inc., Universal Music Canada [152]
The Districts You Know I'm Not Going Anywhwere Fat Possum [153]
Դոն Թոլիվեր Heaven or Hell Հիփ հոփ, թրեպ, Ժամանակակից R&B Cactus Jack [154]
Ֆրաչեսկա Միչիլին Feat (stato di natura) RCA [155]
Gotthard #13 Nuclear Blast [156]
Grouplove Healer Atlantic, Canvasback Music [157]
Joywave Possession Ինդի փոփ, էլեկտրոփոփ, ֆանկ, ինդի ռոք Cultco, Hollywood [158]
Նայլ Հորան Heartbreak Weather Փոփ Capitol [159]
The Shires Good Years Քանթրի BMG [160]
Մարտի

19

Ջեյ Բալվին Colores Universal Latin [161]
Մարտի

20

Ադամ Լամբերտ Velvet Ֆանկ ռոք, դիսկո, գլեմ ռոք, սոուլ Empire Distribution [162]
Code Orange Underneath Մետալքոր, ինդասթրիալ հարդքոր Roadrunner [163]
Քոնան Գրեյ Kid Krow Ինդի փոփ, ինդի ռոք Republic [164]
Fleur East Fearless Platinum East [165]
Գորդոն Լայթֆութ Solo Warner Music Canada [166]
Քելսի Բալերինի Kelsea Քանթրի փոփ Black River [167]
Låpsley Through Water XL [168]
Morrissey I Am Not a Dog on a Chain BMG [169]
Myrkur Folkesange Relapse [170]
Սառա Քլոուզ And Now, We're Shining Փոփ The Kodiak Club, LAB [171]
The Weeknd After Hours XO, Republic [172]
Մարտի

22

Childish Gambino 3.15.20 RCA [173]
Մարտի

24

Պաբլո Վիտար 111 Sony Music [174]
Մարտի

26

Nine Inch Nails Ghosts V: Together Էմբիենթ The Null Corporation [175]
Nine Inch Nails Ghosts VI: Locusts The Null Corporation [175]
Մարտի

27

5 Seconds of Summer Calm Interscope [176]
The Birthday Massacre Diamonds Metropolis [177]
Բրայան Ֆալոն Local Honey Lesser Known Records [178]
The Chats High Risk Behaviour Փանկ ռոք Bargain Bin Records [179]
Դուա Լիպա Future Nostalgia Դիսկո, էլեկտրոփոփ, դանս փոփ Warner [180]
Half Waif The Caretaker Anti- [181]
In This Moment Mother Atlantic, Roadrunner [182]
Ջեսի Ռեյես Before Love Came to Kill Us FMLY, Island [183]
Ջոյներ Լուկաս ADHD Twenty Nine Music Group [184]
Loud Luxury Nights Like This Armada [185]
PartyNextDoor Partymobile OVO Sound, Warner [186]
Pearl Jam Gigaton Monkeywrench, Republic [187]
San Cisco Flaws Island City Records [188]
Վանեսա Կառլտոն Love Is an Art Dine Alone [189]
Մարտի

30

Cowboy Junkies Ghosts Latent [190]
Մարտի

31

Fisher Freaks Catch & Release [191]

Երկրորդ եռամսյակԽմբագրել

ԱպրիլԽմբագրել

Թողարկման ամսաթիվ Արտիստ Ալբոմ Ժանր Լեյբլ Ծան․
Ապրիլի

1

Brymo Yellow Սենտիմենտալ բալլադ, թրեպ, սոֆիսթի փոփ, շոուգեյզինգ [192]
Ապրիլի

2

Yaeji What We Drew 우리가 그려왔 XL [193]
Ապրիլի

3

All Time Low Wake Up, Sunshine Fueled by Ramen [194]
Էշլի ՄաքԲրայդ Never Will Քանթրի Warner Music Nashville [195]
Conception State of Deception [196]
Empress Of I'm Your Empress Of Terrible, XL [197]
Քիանա Լեդե Kiki [198]
Մ․ Վարդ Migration Stories Anti- [199]
Mystery Jets A Billion Heartbeats Caroline [200]
Peach Pit You and Your Friends [201]
Purity Ring Womb 4AD [202]
Red Declaration Red Entertainment, The Fuel Music [203]
Ռեն Հարվիյու Revel in the Drama [204]
Սեմ Հանթ Southside Քանթրի MCA Nashville [205]
Սթիվ Աոկի Neon Future IV Dim Mak [206]
Testament Titans of Creation Nuclear Blast [207]
Thundercat It Is What It Is Brainfeeder [208]
TOPS I Feel Alive Arbutus [209]
Violent Soho Everything Is A-OK I Oh You [210]
Ուայվիս Թյումոր Heaven to a Tortured Mind Էքսպերիմենտալ ռոք, փսիխոդելիկ սոուլ Warp [211]
Ապրիլի

10

Benighted Obscene Repressed [212]
Գրեյ Դեյզ Amends [213]
Cadet The Rated Legend Աֆրոսուինգ Underrated Legends [214]
Լորա Մարլինգ Song for Our Daughter Chrysalis, Partisan [215]
Maddie & Tae The Way It Feels Mercury Nashville [216]
Նայթվիշ Human. :II: Nature. Սիմֆոնիկ մետալ Nuclear Blast [217]
The Strokes The New Abnormal Ինդի ռոք, նոր ալիք, պոստ փանկ, էլեկտրոնային Cult, RCA [218]
Թորի Լեյնզ The New Toronto 3 Interscope [219]
Ապրիլի

16

Erodelia Erodelia [220]
Ապրիլի

17

DaBaby Blame It on Baby Interscope [221]
Դյուք Դյումոն Duality Virgin EMI [222]
EOB Earth Capitol [223]
Ինթեր Շիկարի Nothing Is True & Everything Is Possible SO Recordings [224]
Ֆիոնա Էփլ Fetch the Bolt Cutters Epic [225]
Գերի Քինամոն The Bonny Little Runaway Records [226]
Infant Island Sepulcher Acrobat Unstable Records, Left Hand Լեյբլ, Zegema Beach Records [227]
Ջերեմա Զաքեր Love Is Not Dying Republic [228]
The Pack A.D. It Was Fun While it Lasted [229]
R.A. the Rugged Man All My Heroes Are Dead Nature Sounds [230]
Ռինա Սավայամա Sawayama Dirty Hit [231]
Tech N9ne Enterfear Strange Music [232]
The Smith Street Band Don't Waste Your Anger Pool House Records [233]
Westside Gunn Pray for Paris Roc Nation [234]
White Denim World as a Waiting Room [235]
Ապրիլի

20

Սմինո She Already Decided Zero Fatigue [236]
Ապրիլի

22

X Alphabetland Fat Possum [237]
Ապրիլի

24

Awolnation Angel Miners & the Lightning Riders Better Noise [238]
Birds of Tokyo Human Design Eleven, EMI Australia [239]
Բրենդան Բենսոն Dear Life Third Man [240]
Դենս Գեյվին Դենս Afterburner Rise [241]
K Camp K.I.S.S. 5 Interscope [242]
Katatonia City Burials Պրոգրեսիվ ռոք Peaceville [243]
Լենոն Սթելա Three. Two. One. Columbia [244]
Լյուսինդա Վիլյամս Good Souls Better Angels Highway 20 Records, Thirty Tigers [245]
Rone Room with a View InFiné [246]
Trivium What the Dead Men Say Roadrunner [247]
The Used Heartwork Big Noise Music [248]
Ուիթնի Ռոուզ We Still Go to Rodeos MCG Recordings [249]

ՄայիսԽմբագրել

Թողարկման ամսաթիվ Արտիստ Ալբոմ Ժանր Լեյբլ Ծան․
Մայիսի

1

Bleeker Self-Made Five Seven Music [250]
Car Seat Headrest Making a Door Less Open Matador [251]
Դրեյք Dark Lane Demo Tapes OVO Sound, Republic [252]
JoJo Good to Know Clover Music, Warner [253]
Քենի Չեսնի Here and Now Warner Music Nashville [254]
Մայիսի

8

The Airborne Toxic Event Hollywood Park Rounder [255]
Հեյլի Ստեյնֆիլդ Half Written Story Republic [256]
Հեյլի Ուիլյամս Petals for Armor Atlantic [257]
Քեհլանի Փերիշ It Was Good Until It Wasn't Atlantic [258]
Margo Price That's How Rumors Get Started Loma Vista [259]
The Naked and Famous Recover Somewhat Damaged Ltd [260]
Մայիսի

15

Ալմա Have U Seen Her? Polydor [261]
Charli XCX How I'm Feeling Now Atlantic [262]
Ջեյսոն Իսբել Reunions Southeastern Records [263]
Perfume Genius Set My Heart on Fire Immediately Matador [264]
Sparks A Steady Drip, Drip, Drip BMG [265]
Weezer Van Weezer Atlantic, Crush [266]
Մայիսի

22

The 1975 Notes on a Conditional Form Dirty Hit, Polydor [267]
Լուիկ Նոտտե Sillygomania [268][269]
Մաքս Շնայդեր Colour Vision [270]
Մայիսի

29

Ալեք Բենջամին These Two Windows Atlantic [271]
Բլանշ Empire PIAS [272]
Դիպլո Diplo Presents Thomas Wesley, Chapter 1: Snake Oil Columbia [273]
Ջեք Գարաթ Love, Death & Dancing Island [274]
The Killers Imploding the Mirage Island [275]
Owl Eyes Invisible Woman Owl Eyes [276]
Protomartyr Ultimate Success Today Domino [277]
Static-X Project Regeneration Volume 1 Otsego Entertainment Group [278]
Սպասվելիք Pop Smoke Սպասվելիք [279]

ՀունիսԽմբագրել

Թողարկման ամսաթիվ Արտիստ Ալբոմ Ժանր Լեյբլ Ծան․
Հունիսի

2

The Rentals Q36 [280]
Հունիսի

5

Էլլի Գոլդինգ Սպասվելիք Polydor [281][282]
Ջեսսի Ուեր What's Your Pleasure? PMR, Friends Keep Secrets, Interscope [283]
Կալեո Surface Sounds Atlantic [284]
Հունիսի

12

Դիփ Փարփլ Whoosh! earMUSIC [285]
Քրի Հարիսոն Chosen Family Tree [286]
Նորա Ջոնս Pick Me Up Off the Floor Blue Note [287]
Լարքին Փո Self Made Man Tricki-Woo Records [288]
Սփեյսի Ջեյն Sunlight AWAL [289]
Հունիսի

19

Գորդի Our Two Skins Liberation [290]
Lamb of God Lamb of God Epic, Nuclear Blast [291]
Մայա Հոուք Blush Mom + pop [292]
Mushroomhead A Wonderful Life Napalm [293]
New Found Glory Forever + Ever x Infinity Hopeless [294]
Ocean Alley Lonely Diamond UNIFIED Music Group [295]
Phantom Planet Devastator Gong Records [296]
Հունիսի

26

Haim Women in Music Pt. III Columbia [297]
Սպասվելիք Twice Սպասվելիք Քեյ փոփ JYP [298]

Երրորդ եռամսյակԽմբագրել

ՀուլիսԽմբագրել

Թողարկման ամսաթիվ Արտիստ Ալբոմ Ժանր Լեյբլ Ծան․
Հուլիսի

3

Ուիլի Նելսոն First Rose of Spring Legacy [299]
Հուլիսի

10

DMA's The Glow I Oh You [300]
Glass Animals Dreamland Wolf Tone, Universal, Polydor [301]
Joji Nectar 88rising [302]
Լայմ Քորդայլ 14 Steps to a Better You Chugg Music Entertainment, London Cowboys [303]
Pvris Use Me Warner [304]
Հուլիսի

17

Ալիս Այվի Don't Sleep Dew Process [305]
Bronson (Odesza և Golden Features) Bronson Ninja Tune, Foreign Family Collective [306]
E^ST I'm Doing It Warner Music Australia [307]
Bush The Kingdom Zuma Rock [308]
The Pretenders Hate for Sale BMG [309]
Հուլիսի

24

Cub Sport Like Nirvana Cub Sport [310][311]
Հուլիսի

31

Hockey Dad Brain Candy Farmer & The Owl [312]
The Psychedelic Furs Made of Rain Cooking Vinyl [313]

ՕգոստոսԽմբագրել

Թողարկման ամսաթիվ Արտիստ Ալբոմ Ժանր Լեյբլ Ծան․
Օգոստոսի

7

In Hearts Wake Kaliyuga UNFD, Rise [314]
Լյուք Բրայան Born Here Live Here Die Here Capitol Nashville [315]
Օգոստոսի

14

Բիֆի Քլայրո A Celebration of Endings 14th Floor, Warner [316]
Օգոստոսի

21

Դեքլան ՄաքՔինա Zeros Columbia [317]
The Lemon Twigs Songs for the General Public [318]

ՍեպտեմբերԽմբագրել

Թողարկման ամսաթիվ Արտիստ Ալբոմ Ժանր Լեյբլ Ծան․
Սեպտեմբերի

4

Բիլի Օուշեն One World [319][320]
Սպասվելիք Ադել Սպասվելիք [321]

Հետաձգված կամ թողարկվելիքԽմբագրել

Արտիստ Ալբոմ Ժանր Լեյբլ Ծան․
6lack Սպասվելիք [322]
ԷյՋեյ Միթչել Skyview Epic [323]
Ալանիս Մորիսեթ Such Pretty Forks in the Road Epiphany Music, Thirty Tigers [324]
Ալիշա Քիզ Alicia RCA [325][326]
Էլի Բրուք Սպասվելիք Atlantic [327]
Angels & Airwaves Սպասվելիք Rise, BMG [328][329]
Էյվա Մաքս Սպասվելիք Փոփ Atlantic [330][331]
Ball Park Music Ball Park Music Stop Start Music [332]
Billy Talent Սպասվելիք [333]
Blackpink Սպասվելիք YG Entertainment [334]
Bon Jovi Bon Jovi: 2020 Island [335]
Քարդի Բի Սպասվելիք Atlantic [336]
A Day to Remember You're Welcome [337]
Deftones Սպասվելիք [338]
Դեմի Լովատո Սպասվելիք [339]
Դինա Ջեյն Սպասվելիք [340]
Դիքսի Չիքս Gaslighter Columbia [341]
The Doobie Brothers Սպասվելիք Ռոք [342]
Դրեյք Սպասվելիք [343]
Evanescence The Bitter Truth [344]
Everything Everything Սպասվելիք [345]
Գաբի Հանա This Time Next Year [346]
Ջեյ Քոուլ The Fall Off Dreamville [347]
Ջանեթ Ջեքսոն Black Diamond Rhythm Nation [348]
Ջոն Լեջենդ Սպասվելիք [349]
Jonas Brothers Սպասվելիք Republic [350]
Քեթի Փերրի Սպասվելիք Capitol [351]
Kygo Golden Hour [352]
Լեդի Գագա Chromatica Interscope [353]
Լանա Դել Ռեյ Violet Bent Backwards Over the Grass Ասմունքային ալբոմ Polydor, Interscope [354]
Լանա Դել Ռեյ White Hot Forever [355]
Լորեն Ջորեգուի Սպասվելիք Columbia [356]
Little Mix Սպասվելիք RCA [357]
Լիզ Ֆեյր Soberish [358]
Machine Gun Kelly Tickets to My Downfall Bad Boy, Interscope [359]
Մեդիսոն Բիր Life Support Epic [360]
Major Lazer Lazerism Mad Decent
Megadeth Սպասվելիք [361]
Մելանի Մարտինես After School Atlantic [362]
Migos Culture III Quality Control [363]
My Chemical Romance Սպասվելիք [364]
Netsky Սպասվելիք Hospital [365]
Նիքի Մինաժ Սպասվելիք Republic [366]
Նորմանի Սպասվելիք RCA [367]
OneRepublic Human Mosley Music Group, Interscope [368]
Փորթեր Ռոբինսոն Nurture Mom + pop [369]
Run the Jewels Run the Jewels 4 [370]
Սեմ Սմիթ Սեմ Սմիթի սպասվելիք ալբոմ Capitol [371]
Սամանթա Ջեյդ Սպասվելիք Sony Australia [372]
Sanctuary Transmutation [373]
Սքուլբոյ Քյու Սպասվելիք [374]
Սքորպիոնս Սպասվելիք [375]
Swae Lee Սպասվելիք [376]
SZA Սպասվելիք [377]
Թաշ Սուլտանա Սպասվելիք [378]
Zedd Սպասվելիք Interscope [379]

ԾանոթագրություններԽմբագրել

  1. Parton, Chris (December 24, 2019)։ «Brett Kissel Plots New Year's Release of 'Now Or Never' Album»։ Sounds Like Nashville։ Վերցված է April 29, 2020 
  2. Villacañas, Javier (January 7, 2019)։ «Todo sobre "En Tus Planes", el nuevo álbum de David Bisbal repleto de ritmo y baladas» [All about "En Tus Planes", David Bisbal's new album full of rhythm and ballads]։ Cadena100 (Spanish)։ Վերցված է January 7, 2020 
  3. Childers, Chad (December 8, 2019)։ «Stabbing Westward eye first new music since 2001»։ Loudwire։ Վերցված է December 29, 2019 
  4. Blue, Jeannie (December 30, 2019)։ «Stabbing Westward – Dead and Gone (EP Review)»։ Cryptic Rock։ Վերցված է January 10, 2020 
  5. Zawadzki, Clementine (November 19, 2019)։ «Alexandra Savior on her sophomore record being a reflection of self-discovery and growth»։ Hero։ Վերցված է December 27, 2019 
  6. «Apocalyptica To Release 'Cell-0' Album In January; 'Ashes Of The Modern World' Video Available»։ Blabbermouth.net։ October 3, 2019։ Վերցված է October 5, 2019 
  7. Skinner, Tom (September 10, 2019)։ «The Big Moon share details of new album 'Walking Like We Do' and release single 'Your Light'»։ NME։ Վերցված է January 15, 2020 
  8. «Circa Waves have released 'Happy', the optimistic first half of their new album»։ Dork։ January 10, 2020։ Վերցված է January 15, 2020 
  9. «Echosmith Announces New Studio Album 'Lonely Generation,' Releases Video for Title Track»։ Music Mayhem Magazine։ October 15, 2019։ Վերցված է October 16, 2019 
  10. Monroe, Jazz (September 18, 2019)։ «Field Music Announce Making a New World Album, Share Song: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է October 5, 2019 
  11. Ruiz, Matthew Ismael (September 19, 2019)։ «Georgia Announces New Album Seeking Thrills, Shares New Video: Watch»։ Pitchfork։ Վերցված է January 15, 2020 
  12. Middleton, Ryan (September 24, 2019)։ «Lane 8 Announces New Album 'Brightest Lights,' Shares Title Track»։ Magnetic Magazine։ Վերցված է January 27, 2020 
  13. «"Oooh, heavy!" Poppy announces new details about upcoming album "I Disagree»։ CelebMix։ September 30, 2019։ Վերցված է September 30, 2019 
  14. «Rage Signs with SPV/Steamhammer; 25th Studio Album Due In January»։ Blabbermouth.net։ April 15, 2019։ Վերցված է June 30, 2019 
  15. Kreps, Daniel (December 12, 2019)։ «Selena Gomez Titles New Album 'Rare,' Reveals Tracklist»։ Rolling Stone։ Վերցված է December 12, 2019 
  16. Ingvaldsen, Torsten (January 17, 2020)։ «070 Shake's 'Modus Vivendi' Cements Her Place as a Herculean Newcomer»։ Hypebeast։ Վերցված է January 17, 2020 
  17. Eede, Christian (October 29, 2019)։ «Algiers Announce New Album»։ The Quietus։ Վերցված է January 15, 2020 
  18. Schatz, Lake (November 14, 2019)։ «…And You Will Know Us by the Trail of Dead mark 25th anniversary with new album, share "Don't Look Down": Stream»։ Consequence of Sound։ Վերցված է January 14, 2020 
  19. Peacock, Tim (October 29, 2019)։ «Anti-Flag Announce New Album 20/20 Vision For January 2020, Share New Track, 'Hate Conquers All'»։ uDiscover Music։ Վերցված է January 15, 2020 
  20. «Bleed the Sky to Release 'This Way Lies Madness' album in January»։ Blabbermouth.net։ October 28, 2019։ Վերցված է November 17, 2019 
  21. Gersten, Amanda (September 3, 2019)։ «Bombay Bicycle Club Announce New Album, Release "Eat, Sleep, Wake (Nothing But You)" Video»։ Paste։ Վերցված է January 4, 2020 
  22. Weatherby, Taylor (January 17, 2020)։ «Chelsea Cutler Breaks Down Her Vulnerable Debut Album 'How to Be Human': Exclusive»։ Billboard։ Վերցված է January 20, 2020 
  23. «Courteeners new album More. Again. Forever.»։ RadioX։ October 14, 2019։ Վերցված է January 10, 2020 
  24. Stefano, Angela (December 6, 2019)։ «Everything we know about Dustin Lynch’s new album, 'Tullahoma'»։ The Boot։ Վերցված է December 15, 2019 
  25. Eustice, Kyle (January 17, 2020)։ «Eminem Drops Another Surprise Album 'Music To Be Murdered By'»։ HipHopDX։ Վերցված է January 17, 2020 
  26. «Francisca Valenzuela releases her long awaited album, "La Fortaleza"»։ The Hype Magazine։ February 8, 2020։ Վերցված է February 11, 2020 
  27. «Gabrielle Aplin announces new album Dear Happy»։ Broadway World։ September 11, 2019։ Վերցված է September 11, 2019 
  28. Lathan, Ryan (January 21, 2020)։ «A Girl Called Eddy Returns After 16 Years With Sophomore Masterpiece 'Been Around'»։ PopMatters։ Վերցված է February 6, 2020 
  29. «Halsey's new album 'Manic' out January 17; first single 'Graveyard' out now»։ ABC News Radio։ September 13, 2019։ Վերցված է September 13, 2019 
  30. Bonaguro, Alison (September 9, 2019)։ «Little Big Town fans wake up to Nightfall»։ CMT News։ Վերցված է September 23, 2019 
  31. «Louise Redknapp delays album release»։ The List։ September 5, 2019։ Վերցված է October 5, 2019 
  32. Newstead, Al (January 9, 2019)։ «Posthumous Mac Miller album coming next week»։ ABC։ Վերցված է January 9, 2019 
  33. Moore, Sam (October 25, 2019)։ «Mura Masa announces new album 'R.Y.C' and shares single 'No Hope Generation'»։ NME։ Վերցված է January 15, 2020 
  34. Kaye, Ben (November 14, 2019)։ «of Montreal announce new album UR FUN, share "Peace to All Freaks": Stream»։ Consequence of Sound։ Վերցված է January 15, 2020 
  35. Strauss, Matthew Al (October 30, 2019)։ «Pinegrove Announce New Album Marigold, Share New Song "Phase"»։ Pitchfork։ Վերցված է January 14, 2020 
  36. Childers, Chad (November 15, 2019)։ «Sons of Apollo Reveal 'MMXX' Album Details, New Video for 'Goodbye Divinity'»։ Loudwire։ Վերցված է November 17, 2019 
  37. Gregory, Allie (October 23, 2019)։ «Andy Shauf Announces New Album 'The Neon Skyline,' Hits Canada on World Tour»։ Exclaim!։ Վերցված է December 10, 2019 
  38. «Annihilator To Release 'Ballistic, Sadistic' Album In January; 'I Am Warfare' Single Now Available»։ Blabbermouth.net։ October 10, 2019։ Վերցված է November 17, 2019 
  39. Childers, Chad (October 28, 2019)։ «Breaking Benjamin Detail Guest-Filled 'Aurora' Album»։ Loudwire։ Վերցված է November 17, 2019 
  40. Rugoff, Lazlo (January 24, 2020)։ «J Hus releases new album, Big Conspiracy»։ The Vinyl Factory։ Վերցված է February 28, 2020 
  41. Roiz, Jessica (January 24, 2020)։ «A Tribute To His Son, The Street Life and Growth: Myke Towers Breaks Down New Album 'Easy Money Baby'»։ Billboard։ Վերցված է February 22, 2020 
  42. «Nektar New Release and Tour Dates»։ LMNR։ January 9, 2020։ Վերցված է January 9, 2020 
  43. Zemler, Emily (November 14, 2019)։ «Pet Shop Boys Preview New Album 'Hotspot' With 'Burning the Heather'»։ Rolling Stone։ Վերցված է November 14, 2019 
  44. Ruiz, Matthew Ismael (October 22, 2019)։ «Wire Announce New Album Mind Hive, Share New Song “Cactused”: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է January 15, 2020 
  45. Renshaw, David (November 11, 2019)։ «Wolf Parade announce Thin Mind, share new song "Forest Green"»։ The Fader։ Վերցված է December 10, 2019 
  46. «Lovebites、新AL "エレクトリック・ペンタグラム" 1月発売» [Lovebites, new AL "Electric Pentagram" released in January]։ Barks (Japanese)։ November 1, 2019։ Վերցված է April 18, 2020 
  47. Murray, Robin (October 4, 2019)։ «Blossoms Announce New Album 'Foolish Loving Spaces'»։ Clash։ Վերցված է January 31, 2020 
  48. Langford, Jackson (December 18, 2019)։ «Chillinit Announces New Album 'The Octagon'»։ Music Feeds։ Վերցված է December 20, 2019 
  49. Childers, Chad (November 1, 2019)։ «Sevendust's Clint Lowery Announces 'God Bless the Renegades' Solo Album, Releases Single 'Kings'»։ Loudwire։ Վերցված է November 17, 2019 
  50. Minsker, Evan (October 29, 2019)։ «Dan Deacon Announces New Album Mystic Familiar, Shares New Song: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է January 22, 2020 
  51. Murray, Robin (October 22, 2019)։ «Destroyer Announces New Album 'Have We Met'»։ Clash։ Վերցված է October 27, 2019 
  52. Blistein, Jon (November 20, 2019)։ «Drive-By Truckers Preview New Album With Bracing 'Armageddon's Back in Town'»։ Rolling Stone։ Վերցված է January 15, 2020 
  53. Gallagher, Alex (November 4, 2019)։ «Dune Rats Unleash Heavy New Track 'Crazy', Announce New Album»։ MusicFeeds։ Վերցված է December 14, 2019 
  54. Cashmere, Paul (November 16, 2019)։ «Kate Ceberano, Steve Kilbey and Sean Sennett debut 'All Tied Up' Ahead of 2020 Album»։ Noise11։ Վերցված է December 16, 2019 
  55. Gotrich, Lars (October 24, 2019)։ «Kesha Announces New Album 'High Road' With Gospel-Inspired Single 'Raising Hell'»։ NPR։ Վերցված է October 24, 2019 
  56. Aroesti, Rachel (January 31, 2020)։ «K Michelle: All Monsters Are Human review – slick R&B with a sharp whiff of smut»։ The Guardian։ Վերցված է April 18, 2020 
  57. Tai, Farra (December 4, 2019)։ «Krewella Announces Sophomore Album, 'Zer0'»։ EDMTunes։ Վերցված է December 4, 2019 
  58. Saponara, Michael (January 23, 2020)։ «Lil Wayne shares 'Funeral' album release date»։ Billboard։ Վերցված է January 24, 2020 
  59. «Lordi To Release 'Killection' Album In January»։ Blabbermouth.net։ October 9, 2019։ Վերցված է November 17, 2019 
  60. Spanos, Brittany (October 23, 2019)։ «Louis Tomlinson Announces Debut Album 'Walls'»։ Rolling Stone։ Վերցված է October 23, 2019 
  61. Nied, Mike (November 6, 2019)։ «Meghan Trainor Reveals 'Treat Myself' Release Date, Drops "Workin' On It"»։ Idolator։ Վերցված է November 6, 2019 
  62. Minsker, Evan (October 9, 2019)։ «POLIÇA Announce New Album When We Stay Alive, Share 2 New Songs: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է January 15, 2020 
  63. «Ryan Beatty to Release New Album Dreaming of David»։ Broadway World։ January 28, 2020։ Վերցված է January 31, 2020 
  64. Bruce-Jones, Henry (November 20, 2019)։ «Squarepusher announces first album in five years, Be Up A Hello»։ Fact։ Վերցված է January 25, 2020 
  65. Ruether, Kaitlin (January 29, 2020)։ «Tall Tall Trees - A Wave of Golden Things»։ Exclaim!։ Վերցված է February 2, 2020 
  66. Childers, Chad (September 25, 2019)։ «Theory of a Deadman Announce 'Say Nothing' Album, Reveal Impactful 'History of Violence' Video»։ Loudwire։ Վերցված է October 5, 2019 
  67. Meadow, Matthew (January 7, 2020)։ «Yellow Claw Announce New Album "Never Dies" Out January 31»։ YourEDM։ Վերցված է January 7, 2020 
  68. Murray, Robin (October 30, 2019)։ «Ásgeir returns with new album 'Bury The Moon'»։ Clash։ Վերցված է November 29, 2019 
  69. Shelburne, Craig (February 7, 2020)։ «Aubrie Sellers Finds Her Place in Far From Home»։ CMT News։ Վերցված է March 15, 2020 
  70. «Delain to Release 'Apocalypse & Chill' Album in February»։ Blabbermouth.net։ November 29, 2019։ Վերցված է November 30, 2019 
  71. Tai, Farra (November 1, 2019)։ «Galantis Announces 2020 Album, Church»։ EDM Tunes։ Վերցված է February 2, 2020 
  72. «Green Day Announce New Album, Father of All…, and Stream Title-Track»։ Kerrang!։ September 10, 2019։ Վերցված է September 11, 2019 
  73. Hamilton-Peach, Christopher (February 5, 2020)։ «Sharp-witted and aesthetically committed, HMLTD come in from the cold»։ The Line of Best Fit։ Վերցված է February 17, 2020 
  74. Murray, Robin (November 1, 2019)։ «La Roux Returns With New Album 'Supervision'»։ Clash։ Վերցված է November 1, 2019 
  75. Hudak, Joseph (October 23, 2019)։ «The Lone Bellow Preview New Album 'Half Moon Light' With Reassuring 'Count on Me'»։ Rolling Stone։ Վերցված է January 15, 2020 
  76. Kim, Soo (February 5, 2020)։ «#LOONA_SOWHAT and Kim Lip Trend As K-pop Group Loona Release New Single and Music Video From Latest Album #»։ Newsweek։ Վերցված է February 10, 2020 
  77. Benitez-Eves, Tina (January 31, 2020)։ «Morgan James Give You Up Magnetic Memphis»։ American Songwriter։ Վերցված է February 7, 2020 
  78. «Nada Surf Announce Ninth Studio Album 'Never Not Together'»։ Glide Magazine։ November 19, 2019։ Վերցված է January 15, 2020 
  79. Bruce, Dave (November 17, 2019)։ «Oh Wonder announce brand new album 'No One Else Can Wear Your Crown' due for release February 7, 2020»։ Amnplify։ Վերցված է November 20, 2019 
  80. Dresdale, Andrea (October 15, 2019)։ «New Richard Marx album will be right here waiting for you on February 7»։ ABC News Radio։ Վերցված է November 17, 2019 
  81. «Video Premiere: Sepultura's 'Isolation'»։ Blabbermouth.net։ November 8, 2019։ Վերցված է November 16, 2019 
  82. «Spanish Love Songs Announce New Album, Brave Faces Everyone»։ Kerrang!։ January 7, 2020։ Վերցված է April 11, 2020 
  83. Schaffner, Lauryn (December 2, 2019)։ «Stone Temple Pilots Announce 'Perdida' Album + 2020 Tour, Release 'Fare Thee Well'»։ Loudwire։ Վերցված է January 15, 2020 
  84. «Those Damn Crows announce shows & album release in February 2020»։ Rock 'N' Load։ November 8, 2019։ Վերցված է February 1, 2020 
  85. Daw, Stephen (January 10, 2020)։ «Trixie Mattel Is Bringing Fans to the Beach With Official 'Barbara' Album Teaser: Watch»։ Billboard։ Վերցված է January 12, 2020 
  86. Nanton, Brittney (January 10, 2020)։ «Check Out The All Female 'Birds Of Prey: The Album' Tracklist»։ Forbes։ Վերցված է January 25, 2020 
  87. «Anvil To Release 'Legal At Last' Album In February»։ Blabbermouth.net։ October 22, 2019։ Վերցված է November 17, 2019 
  88. Kaye, Ben (February 13, 2020)։ «Beach Bunny Break Down Debut Album Honeymoon Track by Track: Stream»։ Consequence of Sound։ Վերցված է February 17, 2020 
  89. Minsker, Evan (February 11, 2020)։ «A Boogie Wit Da Hoodie Releasing His New Album This Week»։ Pitchfork։ Վերցված է February 12, 2020 
  90. Casey, Jim (November 5, 2019)։ «Carly Pearce Announces Self-Titled Sophomore Album for February 2020»։ Nash Country Daily։ Վերցված է November 17, 2019 
  91. Ransden, Brenna (November 1, 2019)։ «EDEN to play the Olympia in March»։ Hot Press։ Վերցված է November 5, 2019 
  92. «Mocní Hollywood Undead nastolili novou říši» [The powerful Hollywood Undead established a new empire]։ Spark (Czech)։ November 14, 2019։ Վերցված է November 14, 2019 
  93. Lifton, Dave (December 5, 2019)։ «Huey Lewis and the News Announce New Album, Weather»։ Ultimate Classic Rock։ Վերցված է December 7, 2019 
  94. Brandle, Lars (December 5, 2019)։ «Jack River explores 'Pure Feeling' on 'Closer': Exclusive Premiere»։ Billboard։ Վերցված է December 6, 2019 
  95. Bloom, Madison (January 28, 2020)։ «Justin Bieber Announces New Album Changes, Shares New Song: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է January 28, 2020 
  96. «Kvelertak To Release 'Splid' Album In February»։ Blabbermouth.net։ February 6, 2020։ Վերցված է November 27, 2019 
  97. Kim, Soo (December 6, 2019)։ «Monsta X release new single 'Middle of the Night' from 'All About Luv', the K-Pop group's first all English album»։ Newsweek։ Վերցված է December 10, 2019 
  98. Sexton, Paul (January 8, 2020)։ «Nathaniel Rateliff Announces New Solo Album 'And It's Still Alright'»։ uDiscover Music։ Վերցված է January 15, 2020 
  99. Booth, Ali (September 24, 2019)։ «New Hope Club Announces Their Highly-Anticipated Debut Album»։ Tiger Beat։ Վերցված է March 2, 2020 
  100. «펜타곤, 2월12일 첫 정규앨범 발매확정…컴백 아트워크 티저 공개» [Pentagon to release its first full album on February 12 Comeback Artwork Teaser]։ HeraldPop (Korean)։ January 30, 2020։ Վերցված է February 21, 2020 
  101. Corcoran, Nina (November 20, 2019)։ «Post Animal announce new album Forward Motion Godyssey, share "Schedule": Stream»։ Consequence of Sound։ Վերցված է February 8, 2020 
  102. Culbertson, Spencer (April 5, 2020)։ «Album Review: Puss n Boots – Sister»։ mxdwn.com։ Վերցված է April 5, 2020 
  103. Wass, Mike (February 26, 2020)։ «Love & Heartbreak: Robinson's 'Watching You' EP is pop perfection»։ Idolator։ Վերցված է April 30, 2020 
  104. Hadusek, Jon (November 16, 2019)։ «Suicide Silence detail upcoming album Become the Hunter, unveil two new songs»։ Consequence of Sound։ Վերցված է January 14, 2020 
  105. Trendell, Andrew (October 28, 2019)։ «Tame Impala share new single ‘It Might Be Time’ and announce 'The Slow Rush' album release date»։ NME։ Վերցված է October 28, 2019 
  106. Bacior, Robin (November 13, 2019)։ «Tennis announce new album Swimmer, 2020 tour dates»։ Consequence of Sound։ Վերցված է November 17, 2019 
  107. «Allie X and Troye Sivan have teamed up for new single, 'Love Me Wrong'»։ Dork։ December 6, 2019։ Վերցված է December 7, 2019 
  108. «The Amity Affliction Announce New Album, Everyone Loves You… Once You Leave Them»։ Kerrang!։ January 9, 2020։ Վերցված է March 8, 2020 
  109. Hartmann, Graham (November 13, 2019)։ «Beneath the Massacre Announce First Album Since 2012»։ Loudwire։ Վերցված է November 17, 2019 
  110. Bloom, Madison, Minsker, Evan (November 5, 2019)։ «Best Coast Announce New Album, Share New Song "For the First Time": Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է February 8, 2020 
  111. Moniuszko, Sara M. (January 7, 2020)։ «BTS releasing new album 'Map of the Soul: 7' in February, just 10 months after latest release»։ USA Today։ Վերցված է January 7, 2020 
  112. «COIN Drops New Track, "Youuu" - New Album "Dreamland" Available Next Month»։ Alternative Addiction։ Վերցված է February 8, 2020 
  113. Strauss, Matthew (December 3, 2019)։ «The Afghan Whigs' Greg Dulli Announces Solo Album, Shares New Song: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է February 2, 2020 
  114. Bloom, Madison, Monroe, Jazz (November 15, 2019)։ «Grimes Details New Album Miss Anthropocene, Shares New Song: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է November 16, 2019 
  115. Hussey, Allison (January 7, 2020)։ «Guided by Voices Announce New Album and Tour, Share New Song "Volcano": Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է January 15, 2020 
  116. Ruiz, Matthew Ismael (January 14, 2020)։ «King Krule Announces New Album Man Alive!, Shares Video: Watch»։ Pitchfork։ Վերցված է January 15, 2020 
  117. Kielty, Martin (January 10, 2020)։ «Ozzy reveals 'Ordinary Man' album details»։ Ultimate Classic Rock։ Վերցված է January 10, 2020 
  118. «Polaris | announce new album 'The Death Of Me' + launch pre-orders»։ Metal Meyhem Radio։ November 3, 2019։ Վերցված է February 17, 2020 
  119. Murphy, Sarah (November 7, 2019)։ «Rose Cousins Reveals New Album 'Bravado'»։ Exclaim!։ Վերցված է December 10, 2019 
  120. Thiessen, Brock (November 14, 2019)։ «Sarah Harmer Returns with Her First New Album in a Decade»։ Exclaim!։ Վերցված է December 10, 2019 
  121. Childers, Chad (January 10, 2020)։ «The Word Alive Announce 'Monomania' Album, Release Title Track»։ Loudwire։ Վերցված է February 17, 2020 
  122. «嵐 Digital EP "Reborn Vol.1" 2.28リリース決定!» [Arashi Digital EP "Reborn Vol.1" 2.28 released!]։ Jnews1 (Japanese)։ February 24, 2020։ Վերցված է February 24, 2020 
  123. Minsker, Evan (December 4, 2019)։ «Caribou Announces New Album Suddenly, Shares New Song "You and I": Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է February 27, 2020 
  124. «Five Finger Death Punch Announce New Album, Release New Single»։ Kerrang!։ December 2, 2019։ Վերցված է December 7, 2019 
  125. Kreps, Daniel (January 23, 2020)։ «James Taylor Details New Album, Hits Road With Jackson Browne»։ Rolling Stone։ Վերցված է January 30, 2020 
  126. «Lil Baby Announces 'My Turn' Album; Reveals Guest Appearances»։ Hip Hop-N-More։ December 17, 2019։ Վերցված է February 28, 2020 
  127. Harris, Ron (March 3, 2020)։ «Review: Lisa Loeb finds 'Happiness' on buttery new album»։ ABC News։ Վերցված է April 5, 2020 
  128. Minsker, Evan (January 15, 2020)։ «Real Estate Announce New Album The Main Thing, Share New Song: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է February 8, 2020 
  129. Coscarelli, Joe (January 14, 2020)։ «Soccer Mommy Is Pushing Through the Indie-Rock Growing Pains»։ The New York Times։ Վերցված է January 15, 2020 
  130. Renshaw, David (February 28, 2020)։ «Bad Bunny to release new album YHLQMDLG this weekend»։ The Fader։ Վերցված է February 28, 2020 
  131. Mullin, Kyle (March 9, 2020)։ «Jay WHiss - Peace of Mind»։ Exclaim!։ Վերցված է April 19, 2020 
  132. Gerber, Brady (March 11, 2020)։ «Brandy Clark, Country Music's Secret Weapon, Saved Her Best Songwriting for Herself»։ Vulture։ Վերցված է March 15, 2020 
  133. Hussey, Allison (January 7, 2020)։ «Caroline Rose Announces New Album Superstar, Shares Video for New Song: Watch»։ Pitchfork։ Վերցված է March 1, 2020 
  134. «Flora Cash announces new album, 'Baby, It's Okay'; listen to single "You Love Me" now»։ ABC News Radio։ January 10, 2020։ Վերցված է January 13, 2020 
  135. Cohen, Ian (April 4, 2020)։ «Hot Mulligan: You'll Be Fine»։ Pitchfork։ Վերցված է April 5, 2020 
  136. «Jhene Aiko Reveals Release Date For 'Chilombo' Album»։ Vibe։ February 21, 2020։ Վերցված է February 22, 2020 
  137. Hudelson, Molly (October 3, 2019)։ «Lauv shares new single "Sims," announces '~how i'm feeling~' release date»։ Substream Magazine։ Վերցված է October 3, 2019 
  138. McIntyre, Hugh (March 6, 2020)։ «Lil Uzi Vert Surprise-Releases New Album 'Eternal Atake'»։ Forbes։ Վերցված է March 6, 2020 
  139. Kaufman, Gil (January 14, 2020)։ «Mandy Moore Shares Release Date For First Album in 10 Years, Hear New Song 'Save a Little For Yourself'»։ Billboard։ Վերցված է January 17, 2020 
  140. Strauss, Matthew (March 4, 2020)։ «Megan Thee Stallion Says She's Releasing New Album Suga This Week»։ Pitchfork։ Վերցված է March 4, 2019 
  141. Benjamin, Jeff (February 14, 2020)։ «NCT 127 Share Details On New 'Neo Zone' Full-Length Album With U.S. Pre-Order»։ Forbes։ Վերցված է March 10, 2020 
  142. Kaye, Ben (November 14, 2019)։ «Noel Gallagher's High Flying Birds announce Blue Moon Rising EP, share "Wandering Star": Stream»։ Consequence of Sound։ Վերցված է February 8, 2020 
  143. «Paul Heaton & Jacqui Abbott New Album Manchester Calling Plus UK Tour»։ Gigs and Tours.com։ October 18, 2019։ Վերցված է December 1, 2019 
  144. Strauss, Matthew (February 8, 2020)։ «Phantogram Announce New Album Ceremony, Share New Song: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է February 8, 2020 
  145. Childers, Chad (January 8, 2020)։ «Silverstein Announce New Album, Reveal 'Infinite' Single With Underoath's Aaron Gillespie»։ Loudwire։ Վերցված է January 15, 2020 
  146. Shaffer, Claire (January 22, 2020)։ «Stephen Malkmus Announces New Album 'Traditional Techniques', Shares 'Xian Man'»։ Rolling Stone։ Վերցված է March 6, 2020 
  147. «倖田來未、"k," から始まり "k," で終わる "re(MIX)" トレーラー公開» [Kumi Koda, trailer release of "re (MIX)" starting with "k," and ending with "k,"]։ Barks։ March 12, 2020։ Վերցված է April 18, 2020 
  148. Holland, Tim (March 5, 2020)։ «Adam Brand teams up with Casey Donovan in this week's New Country Friday 5»։ Tone Deaf։ Վերցված է March 7, 2020 
  149. «The Boomtown Rats Releasing 'Citizens of Boomtown,' First New Album in 36 Years, in 2020»։ Rock Cellar։ December 12, 2019։ Վերցված է December 22, 2019 
  150. Benitez-Eves, Tina (February 19, 2020)։ «Caitlyn Smith Shines Bright on Second Album 'Supernova'»։ American Songwriter։ Վերցված է March 13, 2020 
  151. «Circa Waves announce fourth studio album 'Sad Happy'»։ DIY։ November 20, 2019։ Վերցված է March 25, 2020 
  152. Reid, Max (March 25, 2020)։ «David James releases new EP, If I Were You»։ Canadian Beats։ Վերցված է April 30, 2020 
  153. «The Districts Announce New Album "You Know I'm Not Going Anywhere"»։ DIY։ November 6, 2019։ Վերցված է February 8, 2020 
  154. Espinoza, Joshua (March 12, 2020)։ «Don Toliver Drops Debut Studio Album 'Heaven or Hell'»։ Complex։ Վերցված է March 12, 2020 
  155. «Francesca Michielin, il nuovo album è "Feat"» [Francesca Michielin, the new album is "Feat"]։ Sky tg24 (Italian)։ February 17, 2020։ Վերցված է February 29, 2020 
  156. «Gotthard To Release '#13' Album In March»։ Blabbermouth.net։ January 11, 2020։ Վերցված է January 12, 2020 
  157. Mims, Taylor (January 15, 2020)։ «Grouplove Announce New Album 'Healer' and North American Tour»։ Billboard։ Վերցված է April 24, 2020 
  158. Greenwood, Marcia (January 8, 2020)։ «Rochester-based indie-rock band Joywave announces new album, tour»։ Democrat & Chronicle։ Վերցված է January 8, 2020 
  159. Aniftos, Rania (February 7, 2020)։ «Niall Horan sets new album 'Heartbreak Weather,' drops new single 'No Judgement': Listen»։ Billboard։ Վերցված է February 8, 2020 
  160. Papadatos, Markos (March 14, 2020)։ «Review: The Shires release glorious country album 'Good Years'»։ Digital Journal։ Վերցված է March 18, 2020 
  161. Shaffer, Claire (January 31, 2020)։ «J Balvin Sets March Release for New Album 'Colores'»։ Rolling Stone։ Վերցված է March 7, 2020 
  162. Martoccio, Angie (February 4, 2020)։ «Adam Lambert Announces New Album, Drops Funky Single 'Roses' Featuring Nile Rodgers»։ Rolling Stone։ Վերցված է February 4, 2020 
  163. «Code Orange To Release 'Underneath' Album In March»։ Blabbermouth.net։ January 10, 2020։ Վերցված է April 3, 2020 
  164. Daw, Stephen (January 10, 2020)։ «Conan Gray announces debut album 'Kid Krow,' debuts emotional new track 'The Story': Listen»։ Billboard։ Վերցված է January 11, 2020 
  165. Sulway, Verity (February 15, 2020)։ «Fleur East felt left 'on the shelf' before she forced Simon Cowell's label to drop her»։ Mirror։ Վերցված է February 29, 2020 
  166. Kreps, Daniel (January 24, 2020)։ «Gordon Lightfoot Announces First New Album in 16 Years, 'Solo'»։ Rolling Stone։ Վերցված է February 4, 2020 
  167. Casey, Jim (January 23, 2020)։ «Kelsea Ballerini to Release Third Album, "Kelsea," on March 20»։ Nash Country Daily։ Վերցված է January 27, 2020 
  168. Schatz, Lake (February 4, 2020)։ «Låpsley announces new album Through Water, shares "Womxn"»։ Consequence of Sound։ Վերցված է February 6, 2020 
  169. Reilly, Nick (November 28, 2019)։ «Morrissey reportedly announces new album 'I Am Not a Dog on a Chain'»։ NME։ Վերցված է January 3, 2020 
  170. «Myrkur To Release 'Folkesange' Album In March»։ Blabbermouth.net։ January 14, 2020։ Վերցված է March 12, 2020 
  171. Huber, Megan (March 24, 2020)։ «Sarah Close's debut album And Now We're Shining showcases talent»։ Eye of the Tiger։ Վերցված է March 28, 2020 
  172. Yoo, Noah (February 13, 2020)։ «The Weeknd announces new album After Hours»։ Pitchfork։ Վերցված է February 17, 2020 
  173. Monroe, Jazz, Bloom, Madison (March 22, 2020)։ «Childish Gambino Officially Releases New Album 3.15.20: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է March 22, 2020 
  174. «Pabllo Vittar: vazamento de faixas na web foi motivo de lançamento antecipado de '111'» [Pabllo Vittar: leakage of tracks on the web was the reason for the early release of '111']։ Globo.com (Portuguese)։ March 24, 2020։ Վերցված է March 24, 2020 
  175. 175,0 175,1 Young, Alex (March 26, 2020)։ «Nine Inch Nails Release Surprise New Albums Ghosts V: Together and Ghosts VI: Locusts: Stream»։ Consequence of Sound։ Վերցված է April 4, 2020 
  176. Weatherby, Taylor (February 5, 2020)։ «5 Seconds of Summer Reveal New Song 'No Shame,' Announce 'Calm' Album: See When It's Coming»։ Billboard։ Վերցված է February 5, 2020 
  177. Yücel, Ilker (January 10, 2020)։ «The Birthday Massacre and Julien-K announce new music, American Tour 2020»։ Regen Magazine։ Վերցված է January 14, 2020 
  178. Legaspi, Althea (December 10, 2019)։ «Brian Fallon previews new 'Local Honey' LP with 'You Have Stolen My Heart'»։ Rolling Stone։ Վերցված է January 15, 2020 
  179. Langford, Jackson (January 16, 2020)։ «The Chats announce debut album 'High Risk Behaviour'»։ Music Feeds։ Վերցված է January 17, 2020 
  180. Shaffer, Claire (March 23, 2020)։ «Dua Lipa Announces Early Release of Her Album 'Future Nostalgia'»։ Rolling Stone։ Վերցված է March 23, 2020 
  181. Torres, Eric (January 28, 2020)։ «Half Waif Announces New Album The Caretaker, Shares Video for New Song "Ordinary Talk"»։ Pitchfork։ Վերցված է March 12, 2020 
  182. Munro, Scott (January 21, 2020)։ «In This Moment tease new video for single The In-Between»։ Louder։ Վերցված է January 22, 2020 
  183. Mamo, Heran (January 21, 2020)։ «Jessie Reyez announces debut album & drops feminist anthem 'No Sweat'»։ Billboard։ Վերցված է January 22, 2020 
  184. «Joyner Lucas Announces ‘ADHD’ Release Date»։ Rap-Up։ February 13, 2020։ Վերցված է February 29, 2020 
  185. Wass, Mike (February 17, 2020)։ «Loud Luxury Introduces 'Nights Like This' EP With "Cold Feet"»։ Idolator։ Վերցված է February 27, 2020 
  186. Minsker, Evan (February 28, 2020)։ «PartyNextDoor Announces New Album Partymobile, Shares New Song: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է February 28, 2020 
  187. Young, Alex (January 13, 2020)։ «Pearl Jam announce new album Gigaton, North American tour»։ Consequence of Sound։ Վերցված է January 13, 2020 
  188. Ziwei, Puah (February 13, 2020)։ «San Cisco debut new single, 'Reasons', announce Australia tour»։ NME։ Վերցված է February 27, 2020 
  189. Frometa, RJ (January 17, 2020)։ «Vanessa Carlton announces album "Love Is An Art" out March 27 // unveils single "The Only Way To Love"»։ Vents Magazine։ Վերցված է March 13, 2020 
  190. McLennan, Scott (April 9, 2020)։ «Music Album Review: "Ghosts" — The Cowboy Junkies Confront Heartbreak and Sorrow»։ The Arts Fuse։ Վերցված է April 11, 2020 
  191. Pereira, Natalie (March 20, 2020)։ «Fisher releases dance floor-ready "Freaks" from upcoming EP»։ Dancing Astronaut։ Վերցված է March 27, 2020 
  192. Alake, Motlani (April 1, 2020)։ «Brymo releases 15-track 7th studio album, 'Yellow'»։ Pulse Nigeria։ Վերցված է April 1, 2020 
  193. D'Souza, Shaad (March 10, 2020)։ «Yaeji drops new single, announces mixtape What We Drew 우리가 그려왔던»։ Fader։ Վերցված է April 8, 2020 
  194. Greenwood, Koltan (February 17, 2020)։ «All Time Low detail 'Wake Up, Sunshine' album featuring blackbear, more»։ AltPress։ Վերցված է February 17, 2020 
  195. Betts, Stephan L. (January 17, 2020)։ «Ashley McBryde Announces New Album 'Never Will'»։ Rolling Stone։ Վերցված է March 14, 2020 
  196. «Conception To Release 'State Of Deception' Album in April»։ Blabbermouth.net։ February 20, 2020։ Վերցված է February 20, 2020 
  197. Kaye, Ben (March 3, 2020)։ «Empress Of Announces New Album I'm Your Empress Of, Shares "Give Me Another Chance"»։ Consequence of Sound։ Վերցված է April 8, 2020 
  198. Hare, Anders (March 13, 2020)։ «Kiana Ledé Drops 'Forfeit' Featuring Lucky Daye, Announces Debut Album»։ Rated R&B։ Վերցված է March 14, 2020 
  199. Bloom, Madison (December 3, 2019)։ «M. Ward Announces New Album Migration Stories, Shares New Song: Listen»։ Billboard։ Վերցված է February 8, 2020 
  200. «Mystery Jets share new details for 'A Billion Heartbeats'»։ DIY։ January 23, 2020։ Վերցված է March 17, 2020 
  201. «Peach Pit announce sophomore album 'You and Your Friends'»։ DIY։ March 9, 2020։ Վերցված է April 25, 2020 
  202. Mann, Peter (February 23, 2020)։ «Purity Ring Announces New Album WOMB for April 2020 Release»։ Mxdwn.com։ Վերցված է March 1, 2020 
  203. Moss, Iain (January 18, 2020)։ «RED Launches Declaration Preorder; Sever Single Released»։ JesusWired։ Վերցված է January 23, 2020 
  204. Murray, Robin (December 2, 2019)։ «Ren Harvieu Announces New Album Revel In The Drama»։ Clash։ Վերցված է December 4, 2019 
  205. Whitaker, Sterling (February 5, 2020)։ «Sam Hunt Announces Long-Awaited Sophomore Album, 'Southside'»։ Taste of Country։ Վերցված է February 5, 2020 
  206. Herman, Tamar (March 19, 2020)։ «Steve Aoki Teams Up With EXO's Lay Zhang & will.i.am on 'Love You More': Premiere»։ Billboard։ Վերցված է March 20, 2020 
  207. «Testament's New Album Gets Official Release Date»։ Blabbermouth.net։ January 18, 2020։ Վերցված է January 30, 2020 
  208. Price, Joe (April 3, 2020)։ «Thundercat Drops New Album 'It Is What It Is' f/ Childish Gambino, Steve Lacy, and Lil B»։ Complex։ Վերցված է April 5, 2020 
  209. D'Souza, Shaad (January 23, 2020)։ «TOPS announce new album, share single "I Feel Alive," tour dates»։ The Fader։ Վերցված է February 16, 2020 
  210. Ziwei, Puah (February 11, 2020)։ «Violent Soho to return in April with new album, 'Everything is A-OK'»։ NME։ Վերցված է February 13, 2020 
  211. Corcoran, Nina (February 18, 2020)։ «Yves Tumor Announces New Album Heaven to a Tortured Mind, Expands Tour»։ Consequence of Sound։ Վերցված է March 12, 2020 
  212. Weaver, James (December 20, 2019)։ «Benighted announce new album 'Obscene Repressed'»։ Distorted Sound։ Վերցված է December 22, 2019 
  213. Lavin, Will (February 6, 2020)։ «Chester Bennington’s Grey Daze announce new album and release song 'Sickness'»։ NME։ Վերցված է February 26, 2020 
  214. Richards, Will (March 2, 2020)։ «Late British rapper Cadet's posthumous debut album 'The Rated Legend' to arrive next month»։ NME։ Վերցված է April 19, 2020 
  215. Yoo, Noah (April 5, 2020)։ «Laura Marling Moves Up New Album to This Week, Shares New Song»։ Pitchfork։ Վերցված է April 13, 2020 
  216. Freeman, Jon (February 4, 2020)։ «Maddie & Tae Detail New Album 'The Way It Feels'»։ Rolling Stone։ Վերցված է March 15, 2020 
  217. «Nightwish Announce New Album, Human. :II: Nature.»։ Kerrang!։ January 16, 2020։ Վերցված է January 16, 2020 
  218. Young, Alex (February 10, 2020)։ «The Strokes tease new album The New Abnormal»։ Consequence of Sound։ Վերցված է February 11, 2020 
  219. Perry, Kevin EG (March 13, 2020)։ «Tory Lanez: "Words are so powerful. Death and life is in the power of your tongue"»։ NME։ Վերցված է March 25, 2020 
  220. Grave, Nina (April 15, 2020)։ «Erodelia Lançará Álbum Com Parte Do Lucro Revertido À Doação» [Erodelia will release album with part of the proceeds reverted to the donation]։ Rock de Verdade (Portuguese)։ Վերցված է April 22, 2020 
  221. Jones, Marcus (April 14, 2020)։ «Rapper DaBaby is releasing his new project 'Blame It On Baby' on Friday»։ Entertainment Weekly։ Վերցված է April 17, 2020 
  222. Tryon, Oliver (March 16, 2020)։ «Duke Dumont to release debut album 'Duality' April 17th»։ Cultr։ Վերցված է April 12, 2020 
  223. Ruiz, Matthew Ismael, Monroe, Jazz (February 6, 2020)։ «Radiohead's Ed O'Brien Announces Debut Album, Shares New Song: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է February 26, 2020 
  224. Moore, Sam (February 11, 2020)։ «Enter Shikari announce new album 'Nothing Is True & Everything Is Possible'»։ NME։ Վերցված է April 17, 2020 
  225. Minsker, Evan (April 1, 2020)։ «Fiona Apple Releasing New Album Fetch the Bolt Cutters This Month»։ Pitchfork։ Վերցված է April 2, 2020 
  226. Lavin, Will (March 20, 2020)։ «Gerry Cinnamon announces release date for new album 'The Bonny'»։ NME։ Վերցված է April 17, 2020 
  227. Breihan, Tom (April 17, 2020)։ «Stream Infant Island’s Sepulcher EP»։ Stereogum։ Վերցված է April 26, 2020 
  228. Vigil, Dom (March 31, 2020)։ «Jeremy Zucker Announces Debut Album, Out April 17th»։ The Prelude Press։ Վերցված է April 1, 2020 
  229. Yuyitung, Matt (April 16, 2020)։ «The Pack A.D. Go Out in Style on 'It was fun while it lasted'»։ Exclaim!։ Վերցված է April 22, 2020 
  230. Ivey, Justin (March 26, 2020)։ «R.A. The Rugged Man Unveils 'All My Heroes Are Dead' Tracklist & Drops 'Golden Oldies' With Slug»։ HipHopDX։ Վերցված է April 18, 2020 
  231. Strauss, Matthew (January 17, 2020)։ «Rina Sawayama Announces Tour and Debut Album, Shares New Song»։ Pitchfork։ Վերցված է February 16, 2020 
  232. Ivey, Justin (April 16, 2020)։ «Tech N9ne Shares 'Enterfear' LP»։ HipHopDX։ Վերցված է April 17, 2020 
  233. Jenke, Brittany (April 9, 2020)։ «The Smith Street Band release new single, new album out next week»։ Tone Deaf։ Վերցված է April 9, 2020 
  234. Childs, Jesse (April 17, 2020)։ «Westside Gunn drops new 'Pray for Paris' album»։ Revolt։ Վերցված է April 17, 2020 
  235. Brown, David, Scarpelli, Leah (April 17, 2020)։ «30 Days, 9 Songs: White Denim Releases 'World As A Waiting Room'»։ KUT 90.5։ Վերցված է April 22, 2020 
  236. Minsker, Evan (April 21, 2020)։ «Smino Releases Surprise New Mixtape She Already Decided»։ Pitchfork։ Վերցված է April 28, 2020 
  237. Grow, Kory (April 22, 2020)։ «X Surprise-Release 'Alphabetland,' Their First New Album in 27 Years»։ Rolling Stone։ Վերցված է April 22, 2020 
  238. «Awolnation release new single 'Mayday!!! Fiesta Fever,' have album on the way»։ FLD Magazine։ January 24, 2020։ Վերցված է January 30, 2020 
  239. Welby, Augustus (February 28, 2020)։ «Birds Of Tokyo announce new album 'Human Design'»։ Tone Deaf։ Վերցված է March 7, 2020 
  240. Rowe, Felix (April 23, 2020)։ «Brendan Benson - Dear Life»։ DIY։ Վերցված է April 26, 2020 
  241. «Dance Gavin Dance Announce New Album Afterburner»։ Kerrang!։ February 24, 2020։ Վերցված է February 28, 2020 
  242. Ivey, Justin (April 23, 2020)։ «K Camp Drops 'KISS 5' Album»։ HipHopDX։ Վերցված է April 28, 2020 
  243. «Katatonia To Release 'City Burials' Album in April»։ Blabbermouth.net։ January 30, 2020։ Վերցված է January 31, 2020 
  244. Frometa, RJ (March 13, 2020)։ «Lennon Stella Reveals Debut Album Date & Releases "Jealous"»։ Vents Magazine։ Վերցված է March 14, 2020 
  245. Torres, Eric (February 4, 2020)։ «Lucinda Williams Announces New Album Good Souls Better Angels, Shares Song: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է March 15, 2020 
  246. Ryce, Andrew (January 22, 2020)։ «Rone details new album, Room With A View, for InFiné music»։ Resident Advisor։ Վերցված է April 27, 2020 
  247. «Trivium Announces 'What The Dead Men Say' Album, Unveils 'Catastrophist' Video»։ Blabbermouth.net։ February 27, 2020։ Վերցված է February 28, 2020 
  248. «The Used Have Announced Their New Album, Heartwork»։ Kerrang!։ February 7, 2020։ Վերցված է April 25, 2020 
  249. Liptak, Carena (February 7, 2020)։ «Whitney Rose Readies New Album, 'We Still Go to Rodeos,' for Spring 2020»։ The Boot։ Վերցված է March 13, 2020 
  250. «Bleeker release 3rd single 'Disaster' from new album due in May»։ The Rockpit։ January 13, 2020։ Վերցված է January 27, 2020 
  251. Minsker, Evan (February 26, 2020)։ «Car Seat Headrest Announce New Album and Tour, Share New Song»։ Pitchfork։ Վերցված է March 2, 2020 
  252. Bloom, Madison (May 1, 2020)։ «Drake Shares New Mixtape Dark Lane Demo Tapes: Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է May 1, 2020 
  253. Merlton, Lori (February 25, 2020)։ «JoJo announces 2020 tour in support of new album, 'good to know'»։ AXS։ Վերցված է March 4, 2020 
  254. Rowley, Glenn (March 4, 2020)։ «Kenny Chesney Announces Release Date For 19th Studio Album 'Here And Now'»։ Billboard։ Վերցված է April 26, 2020 
  255. Frometa, R.J. (November 12, 2019)։ «The Airborne Toxic Event returns with sixth album & Mikel Jollett's memoir: 'Hollywood Park'»։ Vents Magazine։ Վերցված է November 13, 2019 
  256. Wass, Mike (April 27, 2020)։ «Hailee Steinfeld Announces ‘Half Written Story’ EP»։ Idolator։ Վերցված է April 27, 2020 
  257. Shaffer, Claire (January 22, 2020)։ «Hayley Williams announces solo LP 'Petals for Armor,' shares 'Simmer'»։ Rolling Stone։ Վերցված է January 23, 2020 
  258. Hussey, Allison (April 24, 2020)։ «Kehlani Announces New Album It Was Good Until It Wasn't»։ Pitchfork։ Վերցված է April 24, 2020 
  259. Gotrich, Lars (March 11, 2020)։ «Margo Price Pivots From Country To Rock Fuzz With 'Twinkle Twinkle'»։ NPR Music։ Վերցված է March 14, 2020 
  260. Pajer, Nicole (February 28, 2020)։ «The Naked and Famous Have Regrouped and are Back with 'Recover'»։ American Songwriter։ Վերցված է March 13, 2020 
  261. Ginsberg, Gab (March 13, 2020)։ «Why Alma Had to Sign a New Record Deal in Order to Release Her Debut Album»։ Billboard։ Վերցված է March 14, 2020 
  262. Curto, Justin (April 6, 2020)։ «Charli XCX Announces Quarantine Album 'How I'm Feeling Now'»։ Vulture։ Վերցված է April 10, 2020 
  263. Sodomsky, Sam (February 10, 2020)։ «Jason Isbell Announces New Album Reunions, Share New Song "Be Afraid": Listen»։ Pitchfork։ Վերցված է March 17, 2020 
  264. Minsker, Evan (February 25, 2020)։ «Perfume Genius Announces New Album, Shares Video for New Song "Describe"»։ Pitchfork։ Վերցված է March 17, 2020 
  265. Ewing, Jerry (January 27, 2020)։ «Sparks announce new album and European tour»։ Louder։ Վերցված է March 17, 2020 
  266. Gottsegen, Will (September 10, 2019)։ «Weezer Announce New Album Van Weezer, Release "The End of the Game"»։ Spin։ Վերցված է September 11, 2019 
  267. Shaffer, Claire (March 30, 2020)։ «The 1975 Postpone 'Notes on a Conditional Form' Release Date (Again)»։ Rolling Stone։ Վերցված է April 6, 2020 
  268. «"Sillygomania": Loïc Nottet dévoile le titre et la couverture de son prochain album (photo)» ["Sillygomania": Loïc Nottet reveals the title and cover of his next album (photo)]։ Soir Mag.be (French)։ February 26, 2020։ Վերցված է February 29, 2020 
  269. «Loc Nottet reveals its faults and utters a disarming heart cry»։ En24։ April 17, 2020։ Վերցված է April 18, 2020 
  270. Wass, Mike (February 25, 2020)։ «New Single & Album! MAX Announces "Where Am I At" From 'Colour Vision'»։ Idolator։ Վերցված է February 25, 2020 
  271. «Alec Benjamin unveils heart-wrenching single "The Book Of You & I"»։ Music Mayhem Magazine։ March 5, 2020։ Վերցված է March 14, 2020 
  272. Keith, James (February 13, 2020)։ «Premiere: Belgian Singer Blanche Unveils Haunting New Ballad "Empire"»։ Complex։ Վերցված է February 29, 2020 
  273. King, Ariel (April 17, 2020)։ «Diplo Announces New Country Album Diplo Presents Thomas Wesley Chapter 1: Snake Oil for May 2020 Release and Shares New Song "Do Si Do" Featuring Blanco Brown»։ mxdwn.com։ Վերցված է ապրիլի 18, 2020 
  274. Frometa, R.J. (February 5, 2020)։ «Jack Garratt returns with new music and second album details»։ Vents Magazine։ Վերցված է February 5, 2020 
  275. Schatz, Lake (March 13, 2020)։ «The Killers Announce New Album Imploding the Mirage, Massive World Tour»։ Consequence of Sound։ Վերցված է March 14, 2020 
  276. «Premiere: Owl Eyes' new music video will have you grooving around your living room»։ Fashion Journal։ April 1, 2020։ Վերցված է April 20, 2020 
  277. Kaye, Ben (March 11, 2020)։ «Protomartyr announce new album Ultimate Success Today, tour dates»։ Consequence of Sound։ Վերցված է April 10, 2020 
  278. «Static-X To Release 'Project Regeneration' Album in May 2020; Teaser for 'Hollow' Single Available»։ Blabbermouth.net։ October 7, 2019։ Վերցված է October 9, 2019 
  279. «50 Cent says Pop Smoke's posthumous album will drop in May»։ Rap-Up։ March 4, 2020։ Վերցված է March 4, 2020 
  280. «Matt Sharp and The Rentals Launch New Album 'Q36'»։ Broadway World։ November 26, 2019։ Վերցված է May 2, 2020 
  281. «Ellie Goulding is 'ready' for her comeback»։ The List։ February 18, 2020։ Վերցված է March 13, 2020 
  282. Shaffer, Claire (March 13, 2020)։ «Ellie Goulding Hunts Down Blackbear's Clones in 'Worry About Me' Video»։ Rolling Stone։ Վերցված է March 13, 2020 
  283. Schatz, Lake (February 28, 2020)։ «Jessie Ware Announces New Album What's Your Pleasure?, Shares "Spotlight": Stream»։ Consequence of Sound։ Վերցված է March 13, 2020 
  284. «KALEO Announces New Album, "Surface Sounds"»։ Music Mayhem Magazine։ March 13, 2020։ Վերցված է March 13, 2020 
  285. «Deep Purple: 'Whoosh!' Album Details Revealed, European Tour Announced»։ Blabbermouth.net։ February 27, 2020։ Վերցված է February 28, 2020 
  286. Despres, Tricia (February 20, 2020)։ «Kree Harrison Makes a Musical Plea With 'Make It Easy'»։ Taste of Country։ Վերցված է March 15, 2020 
  287. Shaffer, Claire (April 29, 2020)։ «Norah Jones offers comfort with soothing new song, 'Tryin' to Keep It Together'»։ Rolling Stone։ Վերցված է May 2, 2020 
  288. Johnson, Neil (March 30, 2020)։ «Larkin Poe – Announce New Single 'Holy Ghost Fire' | New Album 'Self Made Man' out 12th June»։ With Guitars։ Վերցված է April 1, 2020 
  289. Newstead, Al (February 26, 2020)։ «Spacey Jane announce debut album with new single 'Skin'»։ ABC։ Վերցված է February 26, 2020 
  290. Brewster, Will (March 24, 2020)։ «Gordi announces new LP 'Our Two Skins'»։ Mixdown։ Վերցված է March 30, 2020 
  291. «Lamb of God's Self-Titled Album Pushed Back To June»։ Blabbermouth.net։ April 20, 2020։ Վերցված է April 26, 2020 
  292. DeLeo, Isabella (March 18, 2020)։ «Maya Hawke Announces Her Debut Album Blush, Shares New Single "By Myself"»։ Paste։ Վերցված է April 20, 2020 
  293. Divita, Joe (April 21, 2020)։ «Mushroomhead Debut New Song 'Seen It All' + Announce 'A Wonderful Life' Album»։ Loudwire։ Վերցված է April 22, 2020 
  294. Redrup, Zach (April 17, 2020)։ «News: New Found Glory delay release of 'Forever + Ever x Infinity'!»։ Dead Press։ Վերցված է April 29, 2020 
  295. Newstead, Al (April 28, 2020)։ «Ocean Alley share 'Hot Chicken', announce new album Lonely Diamond»։ ABC։ Վերցված է April 28, 2020 
  296. Bacior, Robin (March 13, 2020)։ «Phantom Planet Announce New Album Devastator, Share "Time Moves On"»։ Consequence of Sound։ Վերցված է April 9, 2020 
  297. Strauss, Matthew (April 29, 2020)։ «HAIM Reveal New Album Release Date, Share New Song»։ Pitchfork։ Վերցված է May 1, 2020 
  298. Jang, Jin-Ri (April 20, 2020)։ «[단독] 'K팝 원톱 걸그룹' 트와이스, 6월 컴백...13연속 히트 노린다» [[Exclusive] 'K-Pop One-Top Girl Group' TWICE, Comeback in June... Aim for 13 consecutive hits]։ Naver։ Վերցված է April 20, 2020 
  299. Schatz, Lake (February 21, 2020)։ «Willie Nelson announces new album First Rose of Spring, shares title track: Stream»։ Consequence of Sound։ Վերցված է April 22, 2020 
  300. Gwee, Karen (March 23, 2020)։ «DMA'S delay release of new album, 'The Glow'»։ NME։ Վերցված է March 24, 2020 
  301. Richards, Will (April 30, 2020)։ «Glass Animals reveal new album tracklisting in emoji form»։ NME։ Վերցված է May 2, 2020 
  302. Mamo, Heran (April 16, 2020)։ «Joji announces 'Nectar' album & shares intergalactic 'Gimme Love' video»։ Billboard։ Վերցված է April 17, 2020 
  303. Newstead, Al (April 17, 2020)։ «Lime Cordiale reveal new single 'On Our Own' and second album»։ ABC։ Վերցված է April 17, 2020 
  304. Moore, Sam (April 9, 2020)։ «PVRIS rearrange release date for their new album 'Use Me'»։ NME։ Վերցված է April 19, 2020 
  305. Langford, Jackson (April 2, 2020)։ «Alice Ivy announces new album 'Don't Sleep'»։ NME։ Վերցված է April 8, 2020 
  306. Bain, Katie (April 28, 2020)։ «Hear the first tracks from Odesza and Golden Features' new collaboration Bronson»։ Billboard։ Վերցված է April 29, 2020 
  307. Young, David James (March 10, 2020)։ «E^ST announces debut album 'I'm Doing It' and intimate showcases»։ NME։ Վերցված է March 30, 2020 
  308. Gregory, Allie (March 3, 2020)։ «Bush announce new album 'The Kingdom'»։ Exclaim!։ Վերցված է April 1, 2020 
  309. Shaffer, Claire (March 24, 2020)։ «The Pretenders Delay Album Release Date, Drop New Song»։ Rolling Stone։ Վերցված է April 18, 2020 
  310. Langford, Jackson (March 3, 2020)։ «Cub Sport Announce New Album 'Like Nirvana'»։ Music Feeds։ Վերցված է March 3, 2020 
  311. English, Laura (March 27, 2020)։ «Cub Sport give us shimmery new single "Drive"»։ Music Feeds։ Վերցված է March 27, 2020 
  312. Newstead, Al (April 17, 2020)։ «First Spin: Hockey Dad share new song 'In This State', delay new album»։ ABC։ Վերցված է April 17, 2020 
  313. Martoccio, Angie (January 31, 2020)։ «Psychedelic Furs Announce First New Album Since 1991, 'Made of Rain'»։ Rolling Stone։ Վերցված է February 8, 2020 
  314. English, Laura (April 24, 2020)։ «In Hearts Wake Drop New Single 'Son Of A Witch', Detail New Album»։ Music Feeds։ Վերցված է April 24, 2020 
  315. Bjorke, Matt (April 6, 2020)։ «Luke Bryan Delays New Album "Born Here, Live Here, Die Here" To August»։ Roughstock։ Վերցված է April 13, 2020 
  316. Johnson, Laura (March 27, 2020)։ «Biffy Clyro Delay Release Of New Album 'A Celebration Of Endings'»։ Stereoboard։ Վերցված է March 27, 2020 
  317. Clarke, Patrick (March 24, 2020)։ «Declan McKenna delays the release of new album 'Zeros' and cancels tour due to coronavirus crisis»։ NME։ Վերցված է April 13, 2020 
  318. Krol, Charlotte (March 27, 2020)։ «The Lemon Twigs postpone release of new album 'Songs For The General Public'»։ NME։ Վերցված է April 25, 2020 
  319. Johnson, Laura (January 9, 2020)։ «Billy Ocean To Celebrate 70th Birthday With First New Album In Over 10 Years 'One World'»։ Stereoboard.com։ Վերցված է March 13, 2020 
  320. «Release date change»։ Billy Ocean։ March 25, 2020։ Վերցված է April 16, 2020 
  321. Neale, Matthew (February 16, 2020)։ «Adele confirms new album set for release in September»։ NME։ Վերցված է February 16, 2020 
  322. Findlay, Mitch (January 1, 2020)։ «6lack Teases New Album Coming Out This Year»։ HotNewHipHop։ Վերցված է February 20, 2020 
  323. Lin, Loh (January 23, 2020)։ «AJ Mitchell on Skyview, 'Used To Be' and 2020 plans»։ Bandwagon։ Վերցված է January 25, 2020 
  324. Lavin, Will (April 25, 2020)։ «Alanis Morissette challenges stigma surrounding depression on new song 'Diagnosis'»։ NME։ Վերցված է April 27, 2020 
  325. «Alicia Keys Postpones 'ALICIA' Album»։ Vibe։ March 20, 2020։ Վերցված է April 21, 2020 
  326. Andrews, Farah (April 23, 2020)։ «'Good Job': Alicia Keys releases song dedicated to everyday heroes amid coronavirus pandemic»։ The National։ Վերցված է April 23, 2020 
  327. Mier, Tomás (July 26, 2019)։ «Ally Brooke drops acoustic version of 'Lips Don't Lie' and reveals book and album details»։ People։ Վերցված է October 4, 2019 
  328. Jamieson, Brii (November 4, 2019)։ «Tom DeLonge: The upcoming Angels & Airwaves Album is "the most mature & emotional work i’ve done"»։ Rock Sound։ Վերցված է November 21, 2019 
  329. Kreps, Daniel (November 6, 2019)։ «Angels & Airwaves schedule 2020 North American tour»։ Rolling Stone։ Վերցված է November 21, 2019 
  330. «Ava Max says debut album will feature "wild cards," "vulnerable" tracks and "anthemic pop songs"»։ ABC News Radio։ April 3, 2019։ Վերցված է October 11, 2019 
  331. «Ava Max's debut "empowering pop" album moved to 2020»։ Breatheheavy Community։ October 10, 2019։ Վերցված է October 11, 2019 
  332. Newstead, Al (April 23, 2020)։ «Ball Park Music change upcoming album title to mark "beginning of a new chapter"»։ ABC։ Վերցված է April 25, 2020 
  333. «Billy Talent have shared the first teaser from their new album, check out 'Reckless Paradise'»։ Upset։ January 29, 2020։ Վերցված է April 17, 2020 
  334. Kelly, Emma (December 16, 2019)։ «Blackpink 2020 album promised as YG Entertainment speak out on Blink protests»։ Metro։ Վերցված է April 20, 2020 
  335. «Bon Jovi's '2020' Album Pushed Back To The Fall»։ Blabbermouth.net։ April 22, 2020։ Վերցված է May 1, 2020 
  336. Moorwood, Victoria (February 4, 2020)։ «Cardi B says sophomore album is just missing some "club hits"»։ Revolt։ Վերցված է March 25, 2020 
  337. Childers, Chad (November 11, 2019)։ «A Day to Remember delay new album to 2020»։ Loudwire։ Վերցված է November 17, 2019 
  338. Kaufman, Spencer (November 3, 2019)։ «Chino Moreno: New Deftones album will "definitely be out next year"»։ Consequence of Sound։ Վերցված է November 5, 2019 
  339. Dupre, Elyse (January 17, 2020)։ «Demi Lovato to Release Her "Most Vulnerable" Album: All the Details»։ E News։ Վերցված է January 27, 2020 
  340. Samuels, Keithan (November 11, 2019)։ «Dinah Jane reveals she will release her debut album on 2020»։ RatedRnB։ Վերցված է March 30, 2020 
  341. Gotrich, Lars (May 1, 2020)։ «Dixie Chicks Delays New Album, Offers 'Julianna Calm Down'»։ NPR։ Վերցված է May 1, 2020 
  342. Graff, Gary (July 18, 2019)։ «The Doobie Brothers talk 2020 EP: 'It's totally different'»։ Billboard։ Վերցված է July 26, 2019 
  343. Skinner, Tom (December 11, 2019)։ «Drake gives update on new album during surprise hometown performance»։ NME։ Վերցված է December 28, 2019 
  344. Hartmann, Graham (April 17, 2020)։ «Evanescence Announce New Album 'The Bitter Truth'»։ Loudwire։ Վերցված է April 18, 2020 
  345. Loftin, Steven (September 4, 2019)։ «Everything Everything talk album number five: "It'll be out next year"»։ Dork։ Վերցված է September 10, 2019 
  346. Sohail, Insa (July 4, 2019)։ «Did Gabbie Hanna tease a new album?»։ Dankanator։ Վերցված է November 3, 2019 
  347. Corcoran, Nina (November 3, 2019)։ «J. Cole to release new album, The Fall Off, in 2020»։ Consequence of Sound։ Վերցված է December 5, 2019 
  348. Shaffer, Claire (February 10, 2020)։ «Janet Jackson Plots 2020 Black Diamond World Tour»։ Rolling Stone։ Վերցված է February 10, 2020 
  349. Aniftos, Rania (March 18, 2020)։ «John Legend Confirms New Album During Virtual Concert Featuring Chrissy Teigen, Luna & Miles: Watch»։ Billboard։ Վերցված է March 18, 2020 
  350. Alston, Trey (January 27, 2020)։ «The Jonas Brothers's Sequel To Happiness Begins Is Coming Soon»։ MTV News։ Վերցված է January 30, 2020 
  351. Halperin, Shirley (March 4, 2020)։ «Katy Perry Is Pregnant, Music Video Confirms»։ Variety։ Վերցված է March 8, 2020 
  352. Meadow, Matthew (March 23, 2020)։ «Kygo Reveals New Album "Golden Hour" Is Finished, First Single Dropping Friday»։ YourEDM։ Վերցված է March 23, 2020 
  353. Daly, Rhian (March 24, 2020)։ «Lady Gaga postpones 'Chromatica' release: "It just doesn't feel right"»։ NME։ Վերցված է March 24, 2020 
  354. Iasimone, Ashley (January 4, 2020)։ «Lana Del Rey Delays Release of Spoken Word Album 'Violet'»։ Billboard։ Վերցված է January 4, 2020 
  355. Harrison, Ellie (August 30, 2019)։ «Lana Del Rey reveals new album White Hot Forever will be released in 2020»։ The Independent։ Վերցված է August 30, 2019 
  356. Brandle, Lars (August 12, 2019)։ «Lauren Jauregui says her debut album is coming in 2020»։ Billboard։ Վերցված է September 19, 2019 
  357. «Little Mix Reveal New Album Will Be Ready In Time For Summer: Release Date, Title, And What We Know So Far»։ Capital։ March 13, 2020։ Վերցված է March 25, 2020 
  358. Shaffer, Claire (March 3, 2020)։ «Liz Phair Announces Upcoming Album Title, Tour Dates»։ Rolling Stone։ Վերցված է March 13, 2020 
  359. Greenwood, Koltan (February 25, 2020)։ «Machine Gun Kelly updates pop-punk LP 'Tickets To My Downfall' release»։ AltPress։ Վերցված է February 29, 2020 
  360. Krol, Charlotte (January 31, 2020)։ «Madison Beer shares new "break-up song" 'Good in Goodbye'»։ NME։ Վերցված է February 1, 2020 
  361. Munro, Scott (April 16, 2019)։ «Megadeth look to 2020 for new album release»։ Louder։ Վերցված է June 30, 2019 
  362. Wass, Mike (January 8, 2020)։ «Melanie Martinez teases new EP, which is probably called 'After School'»։ Idolator։ Վերցված է January 12, 2020 
  363. Centeno, Tony M. (March 15, 2019)։ «Offset confirms 'Without Warning' sequel, Migos' 'Culture III' coming in 2020»։ XXL։ Վերցված է June 30, 2019 
  364. Munro, Scott (March 26, 2020)։ «My Chemical Romance might be releasing new tunes to get us through coronavirus quarantine»։ Metro։ Վերցված է March 26, 2020 
  365. Meadow, Matthew (March 31, 2020)։ «Netsky Announces New Drum & Bass Album With Hospital Out This Year, First Single Friday»։ YourEDM։ Վերցված է March 31, 2020 
  366. «Nicki Minaj new album 2020: tracklist, release date, songs, features & more»։ Capital Xtra։ February 27, 2020։ Վերցված է April 18, 2020 
  367. «Normani confirms 14 track debut album is 'halfway done' & will drop in 2020»։ 95-106 Capital FM։ September 24, 2019։ Վերցված է October 4, 2019 
  368. Dresdale, Andrea (April 9, 2020)։ «Ryan Tedder on why OneRepublic postponed their album: "It feels gross to promote something during this"»։ ABC News Radio։ Վերցված է April 14, 2020 
  369. Bein, Kat (January 28, 2020)։ «Porter Robinson Announces 'Nurture' LP, New Song On the Way»։ Billboard։ Վերցված է January 28, 2020 
  370. Rossignol, Derrick (November 29, 2019)։ «El-P Says 'Run The Jewels 4' Will Probably Be Out 'Earlyish Next Year,' And It's 'Hard As F*ck'»։ Uproxx։ Վերցված է January 18, 2020 
  371. Strauss, Matthew (March 30, 2020)։ «Sam Smith Pushing Back and Changing Title of New Album»։ Pitchfork։ Վերցված է March 30, 2020 
  372. Hitch, Mike (September 19, 2019)։ «Samantha Jade bounces back into the music scene»։ Star Observer։ Վերցված է December 6, 2019 
  373. «Sanctuary's Joseph Michael On Upcoming Album: 'We Have Stumbled Upon Something Quite Unique'»։ Blabbermouth.net։ August 6, 2019։ Վերցված է February 25, 2020 
  374. «ScHoolboy Q promises release of new album this year»։ HipHopNMore։ January 29, 2020։ Վերցված է January 30, 2020 
  375. Polcaro, Rafael (May 22, 2019)։ «Scorpions will release a new album in 2020»։ Rock and Roll Garage։ Վերցված է June 30, 2019 
  376. «Swae Lae pushes back solo debut album to 2020»։ HipHop-N-More։ November 14, 2019։ Վերցված է March 5, 2020 
  377. Alston, Trey (January 3, 2020)։ «SZA Is Dropping A New Album This Year But When Is Beyond Her 'Ctrl'»։ MTV News։ Վերցված է February 20, 2020 
  378. Newstead, Al (April 9, 2020)։ «First Spin: Tash Sultana reunites with Matt Corby for 'Pretty Lady'»։ Triple J։ Վերցված է April 9, 2020 
  379. Meadow, Matthew (December 26, 2019)։ «Zedd Confirms New Album In 2020»։ YourEDM։ Վերցված է January 2, 2020