Հայաստանի Հանրապետության գիտության վաստակավոր գործիչների ցանկ

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ

Ստորև ներկայացված է Հայաստանի Հանրապետության գիտության վաստակավոր գործիչների ցանկը։ Ներկայացված են միայն այն անձինք, ում պատվավոր կոչումը շնորհվել է Հայաստանի Նախագահ Սերժ Սարգսյանի կողմից (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ կոչումը ստացածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

2008 թվականԽմբագրել

2009 թվականԽմբագրել

2010 թվականԽմբագրել

2011 թվականԽմբագրել

2012 թվականԽմբագրել

2013 թվականԽմբագրել

2014 թվականԽմբագրել

2015 թվականԽմբագրել

Կոչում ունեցող այլ անձինքԽմբագրել

  • Ռոդրիկ ՏԱՅԱՆ - ՀՀ ԳԱԱ գիտաշխատող։ Կոչումը շնորհվել է 2006 թ. սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-րդ տարեդարձի առթիվ։

ԾանոթագրություններԽմբագրել

  1. Ս.Պ. Դավթյանին Հայաստանի Հանրապետության գիտությունների վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  2. 2,0 2,1 2,2 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  3. 3,0 3,1 3,2 Հայաստանի Հանրապետության գիտության վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  4. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  5. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  6. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  7. 7,0 7,1 7,2 7,3 ՀՀ պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  8. 8,0 8,1 8,2 ՀՀ գիտության վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  9. Վ.Ա. Շեկոյանին ՀՀ գիտության վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  10. Մ.Գ. Զալինյանին ՀՀ գիտության վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  11. 11,0 11,1 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  12. 12,0 12,1 12,2 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  13. 13,0 13,1 13,2 13,3 13,4 13,5 13,6 13,7 13,8 ՀՀ գիտության վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  14. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  15. 15,0 15,1 15,2 15,3 Հայաստանի Հանրապետության գիտության վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  16. Ա. Մ. Բարխուդարյանին Հայաստանի Հանրապետության գիտության վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  17. 17,0 17,1 17,2 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  18. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  19. 19,0 19,1 19,2 19,3 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  20. 20,0 20,1 Հայաստանի Հանրապետության գիտության վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  21. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  22. Լ. Ա. ԹԱՎԱԴՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԳԻՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  23. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  24. 24,0 24,1 24,2 ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  25. Գ. Ա. ԲԵԳԼԱՐՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԳԻՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  26. Յ. Մ. ՍՈՒՎԱՐՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԳԻՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  27. Ժ. Ի. ՀԱԿՈԲՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԳԻՏՈՒԹՅԱՆ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ