Աստերոիդների ցանկ (16701-16800)

16701-16800 համարի աստերոիդների ցանկ
Աստերոիդների ցանկ (16601-16700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (16801-16900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(16701) 1995 DH4 21 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(16702) 1995 DZ8 24 փետրվար 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(16703) 1995 ER7 2 մարտ 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(16704) 1995 ED8 7 մարտ 1995 Նյուկասա Մ. Հիրասավա, Շ. Սուզուկի
(16705) Ռեյնհարդտ 1995 EO8 4 մարտ 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(16706) Սվոյսիկ 1995 OE1 30 հուլիս 1995 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(16707) 1995 QP10 19 օգոստոս 1995 Լա Սիլյա Կ.-Ի. Լագերկվիստ
(16708) 1995 SP1 21 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(16709) 1995 SH5 29 սեպտեմբեր 1995 Կլետ Յ. Տիխա
(16710) 1995 SL20 18 սեպտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(16711) Կա-Դար 1995 SM29 26 սեպտեմբեր 1995 Զելենչուկսկայա Տ. Կրյաչկո
(16712) 1995 SW29 30 սեպտեմբեր 1995 Կատալինա կայան Կ. Հերջենրոտեր
(16713) 1995 SV52 20 սեպտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(16714) Արնդտ 1995 SM54 21 սեպտեմբեր 1995 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(16715) Տրետենարո 1995 UN5 20 հոկտեմբեր 1995 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(16716) 1995 UX6 21 հոկտեմբեր 1995 Չիչիբու Ն. Սատո, Տ. Ուրատա
(16717) 1995 UJ8 27 հոկտեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16718) 1995 UA9 30 հոկտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(16719) 1995 UF45 28 հոկտեմբեր 1995 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(16720) 1995 WT 17 նոյեմբեր 1995 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16721) 1995 WF3 16 նոյեմբեր 1995 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(16722) 1995 WG7 24 նոյեմբեր 1995 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(16723) Ֆումիոֆուկե 1995 WX8 27 նոյեմբեր 1995 Չիչիբու Ն. Սատո, Տ. Ուրատա
(16724) 1995 YV3 28 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(16725) Տուդոնո 1996 CE3 15 փետրվար 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(16726) 1996 DC 18 փետրվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16727) 1996 EK2 15 մարտ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(16728) 1996 GB18 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(16729) 1996 GA19 15 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(16730) Նիջիսեյկի 1996 HJ1 17 ապրիլ 1996 Սաջի Սաջի աստղադիտարան
(16731) Միցումատա 1996 HK1 17 ապրիլ 1996 Սաջի Սաջի աստղադիտարան
(16732) 1996 HZ16 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(16733) 1996 HM22 22 ապրիլ 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(16734) 1996 HZ22 20 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(16735) 1996 JJ 8 մայիս 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(16736) Տոնգարիյամա 1996 JW2 13 մայիս 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(16737) 1996 KN1 24 մայիս 1996 Վիշնյան Վիշնյանի աստղադիտարան
(16738) 1996 KQ1 19 մայիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(16739) 1996 KX2 24 մայիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(16740) 1996 KT8 22 մայիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(16741) 1996 NZ3 14 հուլիս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(16742) 1996 ON 21 հուլիս 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(16743) 1996 OQ 21 հուլիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(16744) Անտոնիոլիոնե 1996 OJ2 23 հուլիս 1996 Սան Մարսելո Լ. Տեզի
(16745) Զապպա 1996 PF5 9 օգոստոս 1996 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(16746) 1996 PW6 8 օգոստոս 1996 Նաչի-Կացուուրա Հ. Շիոձավա, Տ. Ուրատա
(16747) 1996 PS8 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(16748) 1996 PD9 8 օգոստոս 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(16749) 1996 QE 16 օգոստոս 1996 Սորմանո Պ. Սիկոլի, Վ. Ջուլիանի
(16750) Մարիսանդոզ 1996 QL 18 օգոստոս 1996 Լայմ Կրիկ Ռ. Լինդերհոլմ
(16751) 1996 QG1 18 օգոստոս 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(16752) 1996 QP1 22 օգոստոս 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(16753) 1996 QS1 21 օգոստոս 1996 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(16754) 1996 RW 10 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(16755) Կեյլի 1996 RE1 9 սեպտեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(16756) 1996 RQ11 8 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(16757) Լուքսիահոնգ 1996 SC6 18 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(16758) 1996 TR1 3 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(16759) Ֆուրույամա 1996 TJ7 10 հոկտեմբեր 1996 Կումա Կոգեն Ա. Նակամուրա
(16760) Մասանորի 1996 TY7 11 հոկտեմբեր 1996 Յացուկա Հ. Աբե
(16761) Հերց 1996 TE8 3 հոկտեմբեր 1996 Պիանորո Վ. Գորետի
(16762) 1996 TK10 9 հոկտեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(16763) 1996 TG12 3 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(16764) 1996 TV14 9 հոկտեմբեր 1996 Նանյո Տ. Օկունի
(16765) Ագնեսի 1996 UA 16 հոկտեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(16766) Ռիջի 1996 UP 18 հոկտեմբեր 1996 Պիանորո Վ. Գորետի
(16767) 1996 US 16 հոկտեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(16768) 1996 UA1 20 հոկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16769) 1996 UN1 29 հոկտեմբեր 1996 Տոյամա Մ. Ակոի
(16770) 1996 UD3 30 հոկտեմբեր 1996 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(16771) 1996 UQ3 19 հոկտեմբեր 1996 Չըրչ Ստրետոն Ս. Լորի
(16772) 1996 UC4 29 հոկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(16773) 1996 VO1 6 նոյեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(16774) 1996 VP1 6 նոյեմբեր 1996 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(16775) 1996 VB6 15 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16776) 1996 VA8 3 նոյեմբեր 1996 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(16777) 1996 VD29 13 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(16778) 1996 WU1 30 նոյեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16779) 1996 WH2 30 նոյեմբեր 1996 Սադբուրի Դ. դի Սիկո
(16780) 1996 XT1 2 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16781) Ռենսին 1996 XU18 12 դեկտեմբեր 1996 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(16782) 1996 XC19 8 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16783) Բիչկով 1996 XY25 14 դեկտեմբեր 1996 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(16784) 1996 YD2 22 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(16785) 1997 AL1 2 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16786) 1997 AT1 2 հունվար 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(16787) 1997 AZ1 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16788) 1997 AR2 3 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16789) 1997 AU3 3 հունվար 1997 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(16790) Յաուզու 1997 AZ4 2 հունվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(16791) 1997 AR5 7 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16792) 1997 AK13 11 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16793) 1997 AA18 15 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16794) Կուկուլիա 1997 CQ1 2 փետրվար 1997 Կլետ Յ. Տիխա, Մ. Տիխի
(16795) 1997 CA3 3 փետրվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(16796) Շինջի 1997 CY16 6 փետրվար 1997 Չիչիբու Ն. Սատո
(16797) Վիլկերսոն 1997 CA17 7 փետրվար 1997 Սան Մարսելո Ա. Բոատինի, Լ. Տեզի
(16798) 1997 EL50 5 մարտ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(16799) 1997 JU7 3 մայիս 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(16800) 1997 JQ16 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (16601-16700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (16801-16900)

ԱղբյուրԽմբագրել