Աստերոիդների ցանկ (290401-290500)

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ
Աստերոիդների ցանկ (290301-290400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (290501-290600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(290401) 2005 TY32 01 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290402) 2005 TQ35 01 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290403) 2005 TG36 01 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290404) 2005 TO36 01 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290405) 2005 TV38 01 հոկտեմբեր 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(290406) 2005 TV39 01 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290407) 2005 TX40 01 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290408) 2005 TU43 05 հոկտեմբեր 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(290409) 2005 TX47 06 հոկտեմբեր 2005 Բերգիշ Գլադբախ Վ. Բիկել
(290410) 2005 TG48 06 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290411) 2005 TJ53 08 հոկտեմբեր 2005 Մոլետայ Կ․ Չեռնիս, Յու․ Զդանավիչյուս
(290412) 2005 TF55 05 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290413) 2005 TC56 06 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290414) 2005 TL57 01 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290415) 2005 TF59 01 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290416) 2005 TY60 03 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290417) 2005 TU62 04 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290418) 2005 TC64 06 հոկտեմբեր 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(290419) 2005 TL64 06 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290420) 2005 TJ75 03 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290421) 2005 TH76 05 հոկտեմբեր 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(290422) 2005 TK77 06 հոկտեմբեր 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(290423) 2005 TE79 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290424) 2005 TK81 03 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290425) 2005 TK82 03 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290426) 2005 TO90 06 հոկտեմբեր 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(290427) 2005 TB95 06 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290428) 2005 TE96 06 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290429) 2005 TM96 06 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290430) 2005 TO98 06 հոկտեմբեր 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(290431) 2005 TF100 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290432) 2005 TL100 07 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290433) 2005 TR109 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290434) 2005 TP110 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290435) 2005 TS110 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290436) 2005 TH112 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290437) 2005 TV114 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290438) 2005 TT115 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290439) 2005 TL116 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290440) 2005 TO116 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290441) 2005 TP116 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290442) 2005 TF122 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290443) 2005 TM125 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290444) 2005 TX125 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290445) 2005 TE132 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290446) 2005 TK132 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290447) 2005 TC133 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290448) 2005 TW137 06 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290449) 2005 TJ139 08 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290450) 2005 TR145 08 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290451) 2005 TW151 10 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290452) 2005 TW152 05 հոկտեմբեր 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(290453) 2005 TZ155 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290454) 2005 TT159 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290455) 2005 TJ160 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290456) 2005 TQ162 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290457) 2005 TG164 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290458) 2005 TH164 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290459) 2005 TC167 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290460) 2005 TD168 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290461) 2005 TL168 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290462) 2005 TR168 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290463) 2005 TK169 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290464) 2005 TS169 10 հոկտեմբեր 2005 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(290465) 2005 TY169 10 հոկտեմբեր 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(290466) 2005 TH170 10 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290467) 2005 TY172 13 հոկտեմբեր 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(290468) 2005 TL174 03 հոկտեմբեր 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(290469) 2005 TC181 01 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290470) 2005 TH181 01 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290471) 2005 TR181 01 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290472) 2005 TW181 02 հոկտեմբեր 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(290473) 2005 TL186 07 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290474) 2005 TN186 09 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290475) 2005 TY188 13 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290476) 2005 TD190 01 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290477) 2005 TH190 01 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290478) 2005 TG192 08 հոկտեմբեր 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(290479) 2005 TH192 10 հոկտեմբեր 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(290480) 2005 TB193 11 հոկտեմբեր 2005 Ապաչի Փոյնթ Է. Բեքեր
(290481) 2005 TF193 01 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290482) 2005 TV193 01 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290483) 2005 TR194 01 հոկտեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(290484) 2005 TW195 01 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290485) 2005 TU196 01 հոկտեմբեր 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(290486) 2005 UX1 22 հոկտեմբեր 2005 Ջանկ Բոնդ Դ. Հիլի
(290487) 2005 UH4 25 հոկտեմբեր 2005 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(290488) 2005 UD6 27 հոկտեմբեր 2005 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(290489) 2005 UW9 21 հոկտեմբեր 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(290490) 2005 UT10 22 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290491) 2005 UC12 22 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290492) 2005 UZ13 22 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290493) 2005 UQ15 22 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290494) 2005 UA16 22 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290495) 2005 UW17 22 հոկտեմբեր 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(290496) 2005 UE19 22 հոկտեմբեր 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(290497) 2005 UQ20 22 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290498) 2005 UA21 23 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290499) 2005 UO21 23 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(290500) 2005 UA22 23 հոկտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (290301-290400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (290501-290600)