Բացել գլխավոր ցանկը

Հայաստանի Հանրապետության քաղաքացիական ծառայության երկրորդ դասի պետական խորհրդականների ցանկ

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ

Ստորև ներկայացված է Հայաստանի Հանրապետության քաղաքացիական ծառայության երկրորդ դասի պետական խորհրդականների ցանկը։ Ներկայացված են միայն այն անձինք, ում դասային աստիճանը շնորհվել է ՀՀ Նախագահ Ս. Սարգսյանի կողմից (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ դասային աստիճանը ստացածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

     Ներկայումս հանդիսանում է ՀՀ քաղաքացիական ծառայող

2008 թվականԽմբագրել

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական ծառայությունից
1 Արմեն Բաբկենի ՇԱՀՆԱԶԱՐՅԱՆ 29 դեկտեմբերի 2008 ՀՀ Ֆինանսների նախարարության աշխատակազմի ղեկավար

2009 թվականԽմբագրել

Դասային աստիճանը որևէ մեկին չի շնորհվել։

2010 թվականԽմբագրել

Դասային աստիճանը որևէ մեկին չի շնորհվել։

2011 թվականԽմբագրել

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական ծառայությունից
2 Մարգարիտ Գևորգի ԱԶԱՐՅԱՆ 29 դեկտեմբերի 2011[1] ՀՀ Նախագահի աշխատակազմի կադրերի վարչության պետ

2012 թվականԽմբագրել

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է դատախազության համակարգից
3 Լարիսա ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆ 19 հունվարի 2012[2] ՀՀ կառավարության աշխատակազմի ֆինանսական և հաշվապահական հաշվառման վարչության պետ
4 Սահակ Սարգսի ՀԱԿՈԲՅԱՆ 19 հունվարի 2012[2] ՀՀ կառավարությանն առընթեր քաղաքացիական ավիացիայի գլխավոր վարչության աշխատակազմի ղեկավար
5 Նունե Լյուդվիկի ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ 19 հունվարի 2012[2] ՀՀ կառավարության աշխատակազմի ընդհանուր բաժնի վարիչ
6 Վահե Յուրիի ՋԻԼԱՎՅԱՆ 19 հունվարի 2012[2] ՀՀ տրանսպորտի և կապի նախարարության աշխատակազմի ղեկավար
7 Էմիլ Սամվելի ՏԱՐԱՍՅԱՆ 19 հունվարի 2012[2] ՀՀ էկոնոմիկայի նախարարության աշխատակազմի ղեկավար
8 Ալեքսանդր Էմիլի ՂԱԶԱՐՅԱՆ 28 դեկտեմբերի 2012 ՀՀ կառավարության աշխատակազմի քաղաքացիների ընդունելության և դիմումների քննարկման վարչության պետ
9 Արմեն Սոսի ԳԵՎՈՐԳՅԱՆ 28 դեկտեմբերի 2012 ՀՀ արդարադատության նախարարության աշխատակազմի իրավաբանական անձանց պետական ռեգիստրի գործակալության պետ

2013 թվականԽմբագրել

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է դատախազության համակարգից
10 Սուսաննա Ստյոպայի ՀԱԿՈԲՅԱՆ 28 դեկտեմբերի 2013[3] Հայաստանի Հանրապետության Նախագահի աշխատակազմի հաշվապահական հաշվառման և ֆինանսների վարչության պետ
11 Արմինե Արմենի ԳԵՎՈՐԳՅԱՆ 28 դեկտեմբերի 2013[4] Հայաստանի Հանրապետության Նախագահի աշխատակազմի ղեկավարի տեղակալ
12 Արծրունի Երջանիկի ԹՈՐՈՍՅԱՆ 28 դեկտեմբերի 2013[5] Հայաստանի Հանրապետության Նախագահի վերահսկողական ծառայության 1-ին բաժնի պետ

2014 թվականԽմբագրել

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական ծառայությունից
13 Համլետ Գրիգորի ՀԱԿՈԲՅԱՆ 30 օգոստոսի 2014[6] Հայաստանի Հանրապետության արտակարգ իրավիճակների նախարարության աշխատակազմի ղեկավար
14 Սերգեյ Հայկազի ՇԱՀԻՆՅԱՆ 30 օգոստոսի 2014[6] Հայաստանի Հանրապետության արտակարգ իրավիճակների նախարարության աշխատակազմի պետական ռեզերվների գործակալության պետ
15 Սևակ Հովհաննեսի ԽԼՂԱԹՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[7] Հայաստանի Հանրապետության Գեղարքունիքի մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
16 Մինաս Մկրտչի ՄԻՆԱՍՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[8] Հայաստանի Հանրապետության աշխատանքի և սոցիալական հարցերի նախարարության սոցիալական ապահովության պետական ծառայության աշխատակազմի ղեկավար
17 Սուրեն Նիկոլայի ԱՄԱՆՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[9] Հայաստանի Հանրապետության կառավարությանն առընթեր միջուկային անվտանգության կարգավորման պետական կոմիտեի աշխատակազմի ղեկավար
18 Արտակ Աշոտի ԳՐԻԳՈՐՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[10] Հայաստանի Հանրապետության աշխատանքի և սոցիալական հարցերի նախարարության աշխատակազմի ղեկավար
19 Ֆիրդուս Արսենի ԶԱՔԱՐՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[11] Հայաստանի Հանրապետության սփյուռքի նախարարության աշխատակազմի ղեկավար
20 Մհեր Սամվելի ՂԱԶԱՐՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[12] Հայաստանի Հանրապետության կրթության և գիտության նախարարության աշխատակազմի ղեկավար
21 Կարեն Հրայրի ԽՏՐՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[13] Հայաստանի Հանրապետության արդարադատության նախարարության իրավական ակտերի փորձաքննության գործակալության պետ
22 Վահագն Ֆելիքսի ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[14] Հայաստանի Հանրապետության կառավարությանն առընթեր պետական գույքի կառավարման վարչության աշխատակազմի ղեկավար
23 Նաիրա Սամվելի ՃՆԳՐՅԱՆ 29 դեկտեմբերի 2014[15] Հայաստանի Հանրապետության Նախագահի աշխատակազմի իրավաբանական վարչության պետի տեղակալ
24 Հովսեփ Դավթի ՓԱՆՈՍՅԱՆ 29 դեկտեմբերի 2014[16] Հայաստանի Հանրապետության Նախագահի վերահսկողական ծառայության 2-րդ բաժնի վարիչ

2015 թվականԽմբագրել

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական ծառայությունից
25 Ծովինար Սուրենի ՀԱՄԲԱՐՁՈՒՄՅԱՆ 28 դեկտեմբերի 2015[17] Հայաստանի Հանրապետության Նախագահի աշխատակազմի արտաքին կապերի վարչության պետ

Դասային աստիճան ունեցող այլ անձինքԽմբագրել

ԾանոթագրություններԽմբագրել

  1. Քաղաքացիական ծառայության դասային աստիճան շնորհելու մասին
  2. 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 Քաղաքացիական ծառայության դասային աստիճաններ շնորհելու մասին
  3. Ս. Ս. ՀԱԿՈԲՅԱՆԻՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  4. Ա. Ա. ԳԵՎՈՐԳՅԱՆԻՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  5. Ա. Ե. ԹՈՐՈՍՅԱՆԻՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  6. 6,0 6,1 ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 2-ՐԴ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  7. Ս. ԽԼՂԱԹՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 2-ՐԴ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  8. Մ. ՄԻՆԱՍՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 2-ՐԴ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  9. Ս. ԱՄԱՆՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 2-ՐԴ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  10. Ա. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 2-ՐԴ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  11. Ֆ. ԶԱՔԱՐՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 2-ՐԴ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  12. Մ. ՂԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 2-ՐԴ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  13. Կ. ԽՏՐՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 2-ՐԴ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  14. Վ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 2-ՐԴ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  15. Ն. Ս. ՃՆԳՐՅԱՆԻՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  16. Հ. Դ. ՓԱՆՈՍՅԱՆԻՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  17. Ծ. Ս. ՀԱՄԲԱՐՁՈՒՄՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 2-ՐԴ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ