Աստերոիդների ցանկ (304901-305000)

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ
Աստերոիդների ցանկ (304801-304900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (305001-305100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(304901) 2007 RJ241 11 սեպտեմբեր 2007 Մանուշակագույն լեռներ PMO NEO ծրագիր
(304902) 2007 RN245 11 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304903) 2007 RA257 14 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304904) 2007 RT258 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304905) 2007 RK264 15 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304906) 2007 RQ271 15 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304907) 2007 RY277 05 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304908) 2007 RM281 13 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304909) 2007 RU283 03 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304910) 2007 RV283 05 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304911) 2007 RX284 12 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304912) 2007 RS287 10 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304913) 2007 RK289 12 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304914) 2007 RD292 12 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304915) 2007 RV294 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304916) 2007 RA295 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304917) 2007 RB296 15 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304918) 2007 RK296 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304919) 2007 RS296 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304920) 2007 RN301 13 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304921) 2007 RY301 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304922) 2007 RQ302 10 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304923) 2007 RG310 05 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304924) 2007 RF312 12 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304925) 2007 RG313 05 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304926) 2007 RH313 05 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304927) 2007 RC316 13 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304928) 2007 RP320 13 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304929) 2007 RF321 13 սեպտեմբեր 2007 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(304930) 2007 RJ322 12 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304931) 2007 RY322 14 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304932) 2007 RB323 14 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304933) 2007 RK324 15 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304934) 2007 RZ325 15 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304935) 2007 SE2 19 սեպտեմբեր 2007 Շանտե-Պերդրիքս Շանտե-Պերդրիքս աստղադիտարան
(304936) 2007 SG2 19 սեպտեմբեր 2007 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(304937) 2007 SM11 26 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304938) 2007 SF16 30 սեպտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304939) 2007 SP18 18 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304940) 2007 SR19 25 սեպտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304941) 2007 TC4 06 հոկտեմբեր 2007 Պլա դ՛Արգինես Ռ. Ֆեռանդո
(304942) 2007 TK4 06 հոկտեմբեր 2007 7300 Ու. Յոն
(304943) 2007 TO4 06 հոկտեմբեր 2007 7300 Ու. Յոն
(304944) 2007 TK6 03 սեպտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304945) 2007 TF8 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304946) 2007 TS9 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(304947) 2007 TZ9 06 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(304948) 2007 TT16 04 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304949) 2007 TD17 07 հոկտեմբեր 2007 Կորդել Լորենց Կորդել Լորենցի աստղադիտարան
(304950) 2007 TA31 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304951) 2007 TG37 04 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304952) 2007 TY40 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304953) 2007 TG41 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304954) 2007 TP49 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304955) 2007 TM51 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304956) 2007 TW51 13 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304957) 2007 TM52 04 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304958) 2007 TT63 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304959) 2007 TX66 12 հոկտեմբեր 2007 7300 Ու. Յոն
(304960) 2007 TT77 05 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304961) 2007 TV83 08 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304962) 2007 TR93 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304963) 2007 TE94 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304964) 2007 TR99 08 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304965) 2007 TL125 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304966) 2007 TM126 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304967) 2007 TC130 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304968) 2007 TE132 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304969) 2007 TN132 07 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304970) 2007 TG151 09 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(304971) 2007 TT151 09 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(304972) 2007 TF153 09 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(304973) 2007 TL160 09 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(304974) 2007 TG161 11 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(304975) 2007 TR162 11 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(304976) 2007 TF171 12 հոկտեմբեր 2007 Շանտե-Պերդրիքս Շանտե-Պերդրիքս աստղադիտարան
(304977) 2007 TA177 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304978) 2007 TE179 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304979) 2007 TQ186 13 հոկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(304980) 2007 TS203 08 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304981) 2007 TR214 07 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304982) 2007 TF215 07 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304983) 2007 TH216 07 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304984) 2007 TZ216 07 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304985) 2007 TZ217 07 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304986) 2007 TP218 07 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304987) 2007 TT227 08 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304988) 2007 TB228 08 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304989) 2007 TU230 08 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304990) 2007 TZ231 08 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304991) 2007 TN239 10 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304992) 2007 TV240 06 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304993) 2007 TV244 08 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304994) 2007 TR248 11 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304995) 2007 TS248 11 հոկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(304996) 2007 TG254 08 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304997) 2007 TL258 10 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(304998) 2007 TS261 10 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(304999) 2007 TY262 10 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(305000) 2007 TJ263 10 հոկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (304801-304900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (305001-305100)