Աստերոիդների ցանկ (298801-298900)

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ
Աստերոիդների ցանկ (298701-298800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (298901-299000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(298801) 2004 QD22 25 օգոստոս 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298802) 2004 QR26 23 օգոստոս 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(298803) 2004 RJ8 06 սեպտեմբեր 2004 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(298804) 2004 RZ13 06 սեպտեմբեր 2004 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(298805) 2004 RZ14 06 սեպտեմբեր 2004 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(298806) 2004 RV25 09 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298807) 2004 RS31 07 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298808) 2004 RV33 07 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298809) 2004 RF36 07 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298810) 2004 RJ47 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298811) 2004 RR51 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298812) 2004 RZ56 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298813) 2004 RS57 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298814) 2004 RO60 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298815) 2004 RX60 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298816) 2004 RM62 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298817) 2004 RP63 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298818) 2004 RU64 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298819) 2004 RN66 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298820) 2004 RT71 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298821) 2004 RS73 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298822) 2004 RM74 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298823) 2004 RA79 08 սեպտեմբեր 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(298824) 2004 RB80 09 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298825) 2004 RD100 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298826) 2004 RY102 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298827) 2004 RO125 07 սեպտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298828) 2004 RZ143 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298829) 2004 RH147 09 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298830) 2004 RF156 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298831) 2004 RN160 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298832) 2004 RA164 10 սեպտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298833) 2004 RD164 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298834) 2004 RT164 13 սեպտեմբեր 2004 Ֆարփոյնթ Գ. Հուգ
(298835) 2004 RN178 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298836) 2004 RQ179 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298837) 2004 RO181 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298838) 2004 RP186 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298839) 2004 RP187 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298840) 2004 RX187 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298841) 2004 RM188 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298842) 2004 RL189 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298843) 2004 RX189 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298844) 2004 RL191 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298845) 2004 RM192 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298846) 2004 RK196 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298847) 2004 RD197 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298848) 2004 RQ205 08 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298849) 2004 RX214 11 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298850) 2004 RX232 09 սեպտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298851) 2004 RZ232 09 սեպտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298852) 2004 RK235 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298853) 2004 RZ235 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298854) 2004 RF236 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298855) 2004 RA237 10 սեպտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298856) 2004 RT246 11 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298857) 2004 RN250 13 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298858) 2004 RO250 13 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298859) 2004 RX250 13 սեպտեմբեր 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(298860) 2004 RP287 15 սեպտեմբեր 2004 7300 Ու. Յոն
(298861) 2004 RM292 10 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298862) 2004 RW301 11 սեպտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298863) 2004 RF306 12 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298864) 2004 RW312 15 սեպտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298865) 2004 RJ319 13 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298866) 2004 RA326 13 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298867) 2004 RH328 15 սեպտեմբեր 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(298868) 2004 RJ328 15 սեպտեմբեր 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(298869) 2004 RN333 15 սեպտեմբեր 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(298870) 2004 RQ334 15 սեպտեմբեր 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(298871) 2004 RR334 15 սեպտեմբեր 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(298872) 2004 RG337 15 սեպտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298873) 2004 SE10 16 սեպտեմբեր 2004 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(298874) 2004 SP15 17 սեպտեմբեր 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(298875) 2004 SB17 17 սեպտեմբեր 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(298876) 2004 SW23 17 սեպտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298877) 2004 SY26 23 սեպտեմբեր 2004 Ջարնակ Ջարնակ աստղադիտարան
(298878) 2004 SJ29 17 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298879) 2004 SJ32 17 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298880) 2004 SE33 17 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298881) 2004 SS34 17 սեպտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298882) 2004 SJ39 17 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298883) 2004 SN39 17 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298884) 2004 SC46 18 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298885) 2004 SF46 18 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298886) 2004 SU46 18 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298887) 2004 SN48 18 սեպտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(298888) 2004 SD61 23 սեպտեմբեր 2004 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(298889) 2004 TB8 05 հոկտեմբեր 2004 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(298890) 2004 TA14 05 հոկտեմբեր 2004 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(298891) 2004 TP18 13 հոկտեմբեր 2004 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(298892) 2004 TX19 07 հոկտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298893) 2004 TR31 04 հոկտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298894) 2004 TZ34 04 հոկտեմբեր 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(298895) 2004 TD43 04 հոկտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298896) 2004 TL45 04 հոկտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298897) 2004 TX46 04 հոկտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298898) 2004 TR48 04 հոկտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298899) 2004 TR50 04 հոկտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(298900) 2004 TR56 05 հոկտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (298701-298800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (298901-299000)