Բացել գլխավոր ցանկը

Հայաստանի Հանրապետության քաղաքացիական ծառայության առաջին դասի պետական խորհրդականների ցանկ

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ

Ստորև ներկայացված է Հայաստանի Հանրապետության քաղաքացիական ծառայության առաջին դասի պետական խորհրդականների ցանկը։ Ներկայացված են միայն այն անձինք, ում դասային աստիճանը շնորհվել է ՀՀ Նախագահ Ս. Սարգսյանի կողմից (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ դասային աստիճանը ստացածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

     Ներկայումս հանդիսանում է ՀՀ քաղաքացիական ծառայող

2008 թվականԽմբագրել

Դասային աստիճանը որևէ մեկին չի շնորհվել։

2009 թվականԽմբագրել

Դասային աստիճանը որևէ մեկին չի շնորհվել։

2010 թվականԽմբագրել

Դասային աստիճանը որևէ մեկին չի շնորհվել։

2011 թվականԽմբագրել

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական ծառայությունից
1 Արայիկ Ժորայի ԹՈՒՆՅԱՆ 29 դեկտեմբերի 2011[1] ՀՀ Նախագահի աշխատակազմի իրավաբանական վարչության պետ
2 Ջեմմա ՀԱԿՈԲՅԱՆ 29 դեկտեմբերի 2011[1] ՀՀ Նախագահի աշխատակազմի ներման, քաղաքացիության, պարգևների և կոչումների վարչության պետ
3 Մերի Իլյիչի ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ 29 դեկտեմբերի 2011[1] Հայաստանի Հանրապետության Նախագահի աշխատակազմի հասարակայնության և տեղեկատվության միջոցների հետ կապերի վարչության պետ

2012 թվականԽմբագրել

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական ծառայությունից
4 Արինա Կարապետի ԱՂԱՋԱՆՅԱՆ 19 հունվարի 2012[2] ՀՀ կառավարության աշխատակազմի ֆինանսական և հաշվապահական հաշվառման վարչության պետ
5 Ամալյա Սաշիկի ԵՆԳՈՅԱՆ 19 հունվարի 2012[2] ՀՀ կառավարության աշխատակազմի Ազգային ժողովի հետ կապերի վարչության պետ
6 Սիմոն Եղիշի ՏԵՐ-ՍԻՄՈՆՅԱՆ 19 հունվարի 2012[2] ՀՀ կառավարության աշխատակազմի վարկային և մարդասիրական օգնության ծրագրերի վարչության պետ
7 Սամվել Խաչիկի ՅԱԶԵՐՅԱՆ 28 դեկտեմբերի 2012 ՀՀ քաղաքացիական ծառայության խորհրդի աշխատակազմի ղեկավար

2013 թվականԽմբագրել

Դասային աստիճանը չի շնորհվել։

2014 թվականԽմբագրել

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական ծառայությունից
8 Հրաչյա Յուրիկի ԳԵՎՈՐԳՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[3] Հայաստանի Հանրապետության Արագածոտնի մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
9 Աշոտ Վրույրի ՄԱՆՈՒԿՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[4] Հայաստանի Հանրապետության Լոռու մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
10 Սվետլանա Լևոնի ԴԱՎԹՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[5] Հայաստանի Հանրապետության Տավուշի մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
11 Փառանձեմ Սուրենի ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[6] Հայաստանի Հանրապետության Արմավիրի մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
12 Խաչատուր Սենեքերիմի ՊՈՂՈՍՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[7] Հայաստանի Հանրապետության Շիրակի մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
13 Արաիկ ՀԱՅՐԱՊԵՏՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[8] Հայաստանի Հանրապետության ազգային վիճակագրական ծառայության աշխատակազմի ղեկավար

2015 թվականԽմբագրել

Դասային աստիճանը չի շնորհվել։

Աստիճան ունեցող այլ անձինքԽմբագրել

ԾանոթագրություններԽմբագրել

  1. 1,0 1,1 1,2 664 Քաղաքացիական ծառայության դասային աստիճան շնորհելու մասին
  2. 2,0 2,1 2,2 Քաղաքացիական ծառայության դասային աստիճաններ շնորհելու մասին
  3. Հ. ԳԵՎՈՐԳՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  4. Ա. ՄԱՆՈՒԿՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  5. Ս. ԴԱՎԹՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  6. Փ. ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  7. Խ. ՊՈՂՈՍՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  8. Ա. ՀԱՅՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ