ԵՊԲՀ ամբիոնների ցանկ

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ

Բարձրագույն կրթությունԽմբագրել

Անվանում Ստեղծման թվական
Ախտաֆիզիոլոգիա Archived 2016-03-05 at the Wayback Machine.
Ակնաբուժություն Archived 2016-03-04 at the Wayback Machine.
Անեսթեզիոլոգիա, ռեանիմատոլոգիա և ինտենսիվ թերապիա Archived 2012-04-10 at the Wayback Machine.
Առողջապահության կազմակերպում և բժշկական իրավունք(չաշխատող հղում)
Առողջապահության կառավարում և տնտեսագիտություն Archived 2013-04-21 at the Wayback Machine.
Արյունաբանություն(չաշխատող հղում)
Բժշկական գենետիկա Archived 2014-03-12 at the Wayback Machine.
Բժշկական կենսաբանություն(չաշխատող հղում)
Բժշկական հոգեբանություն(չաշխատող հղում)
Բժշկական մանրէաբանություն(չաշխատող հղում)
Բժշկական քիմիա(չաշխատող հղում)
Բժշկական ֆիզիկա(չաշխատող հղում)
Դատական բժշկություն(չաշխատող հղում)
Դեղագիտական ֆակուլտետի քիմիա(չաշխատող հղում)
Դեղագործության կառավարում(չաշխատող հղում)
Դեղերի տեխնոլոգիա Archived 2016-03-04 at the Wayback Machine.
Էնդոկրինոլոգիա Archived 2014-03-12 at the Wayback Machine.
Ընտանեկան բժշկություն Archived 2016-03-05 at the Wayback Machine.
Թերապիայի թիվ 1 Archived 2014-03-12 at the Wayback Machine.
Թերապիայի թիվ 2 Archived 2014-03-12 at the Wayback Machine.
Թերապիայի թիվ 3(չաշխատող հղում)
Թերապիայի թիվ 4(չաշխատող հղում)
Թերապևտիկ և ընտանեկան ստոմատոլոգիա Archived 2013-09-03 at the Wayback Machine.
Ինֆեկցիոն հիվանդություններ Archived 2016-03-05 at the Wayback Machine.
ԼՕՌ հիվանդություններ(չաշխատող հղում)
Կենսաքիմիա Archived 2016-04-21 at the Wayback Machine.
Կլինիկական ալերգոլոգիա(չաշխատող հղում)
Կլինիկական լաբորատոր ախտորոշում Archived 2014-01-16 at the Wayback Machine.
Կլինիկական ֆարմակոլոգիա Archived 2016-03-05 at the Wayback Machine.
Կոլոպրոկտոլոգիա(չաշխատող հղում)
Համաճարակաբանություն
Հայոց լեզու
Հիգիենա և էկոլոգիա
Հյուսվածաբանություն
Հոգեբուժություն
Ճառագայթային ախտորոշման ամբիոն
Մանկաբարձության և գինեկոլոգիայի թիվ 1
Մանկաբարձության և գինեկոլոգիայի թիվ 2
Մանկաբուժության թիվ 1
Մանկաբուժության թիվ 2
Մանկական վիրաբուժություն
Մանկական ստոմատոլոգիա և օրթոդոնտիա
Մաշկաբանություն և սեռավարակաբանություն
Նյարդաբանություն
Նյարդավիրաբուժություն
Նորմալ անատոմիա
Ռեաբիլիտոլոգիա, ֆիզիոթերապիա և կուրորտոլոգիա
Ուրոլոգիա
Պատմություն
Սեքսոպաթոլոգիայի կուրս
Սպորտային բժշկության և վնասվածքաբանության ամբիոն
Վիրաբուժական ստոմատոլոգիա և դիմածնոտային վիրաբուժություն
Վիրաբուժության թիվ 1
Վիրաբուժության թիվ 2
Վիրաբուժության թիվ 3
Վիրաբուժության թիվ 4
Վնասվածքաբանություն և օրթոպեդիա
Տեղագրական անատոմիա և օպերատիվ վիրաբուժություն
Փիլիսոփայություն
Օնկոլոգիա
Օտար լեզուներ
Օրթոպեդիկ ստոմատոլոգիա
Օրթոպեդիկ ստոմատոլոգիա
Ֆարմակոլոգիա
Ֆարմացիա
Ֆթիզիատրիա
Ֆիզիկական դաստիարակություն
Ֆիզիոլոգիա

Հետբուհական կրթությունԽմբագրել

Անվանում Ստեղծման թվական
Ախտաբանական անատոմիայի և կլինիկական մորֆոլոգիայի ամբիոն
Ակնաբուժության ամբիոն Archived 2013-11-15 at the Wayback Machine.
Աղետների բժշկության ամբիոն(չաշխատող հղում)
Անգիոնևրոլոգիայի ամբիոն(չաշխատող հղում)
Անեսթեզիոլոգիայի և ինտենսիվ թերապիայի ամբիոն Archived 2013-09-17 at the Wayback Machine.
Անհետաձգելի սրտաբանության ամբիոն Archived 2016-03-04 at the Wayback Machine.
Դիմածնոտային վիրաբուժության ամբիոն(չաշխատող հղում)
Էնդոկրինոլոգիայի ամբիոն(չաշխատող հղում)
Էնդոսկոպիկ և էնդոկրին վիրաբուժության ամբիոն(չաշխատող հղում)