Պատվո շքանշանի ասպետների ցանկ

Ստորև ներկայացված է Պատվո շքանշանի ասպետների ցանկը։ Ներկայացված են միայն Հայաստանի Նախագահ Սերժ Սարգսյանի կողմից պարգևատրված անձինք (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ պարգևատրվածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

2008 թվականԽմբագրել

2009 թվականԽմբագրել

2010 թվականԽմբագրել

2011 թվականԽմբագրել

2012 թվականԽմբագրել

2013 թվականԽմբագրել

2014 թվականԽմբագրել

2015 թվականԽմբագրել

ԾանոթագրություններԽմբագրել

  1. Ի. Ե. Լեվիտինին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  2. 2,0 2,1 Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  3. Գ. Ա. Վարդանյանին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  4. Ա. Մ. Միհրանյանին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  5. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  6. Մ. Ն. Սաակաշվիլուն պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  7. Ա. Թերզյանին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  8. Մ. Ժ. Լեգրանին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  9. Ք. Քոքսին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  10. Լի Քուան Յուին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  11. Ջ. Բուքիքիոյին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  12. Ք. Պենդերեցկուն Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  13. Լ. Սայանին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  14. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով եւ մեդալով պարգևատրելու մասին
  15. Տ. Գուերային Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  16. Հ. Մ. Սեմերջյանին (Ժանսեմ) Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  17. Մ. Ֆ. Պլատինիին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  18. Կ.Ֆ. Զատուլինին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  19. Ա.Բ. Ջիգարխանյանին Պատվո շքանշանով պարգեւատրելու մասին
  20. Ա.Ա. Աբրահամյանին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասինն
  21. Ն. Պ. Սիմոնյանին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  22. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  23. Բ. Ժաննինին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  24. 24,0 24,1 24,2 Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  25. 25,0 25,1 25,2 25,3 25,4 25,5 25,6 Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  26. Տ. Ե. Մանսուրյանին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  27. 27,0 27,1 27,2 27,3 27,4 27,5 Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալով պարգևատրելու մասին
  28. Վ. Ի. Յակունինին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  29. Ս.Վ. Կիրենկոյին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  30. Լիբանանի Հանրապետության նախագահ Միշել Սուլեյմանին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  31. Մ. Կալմի-Ռեյին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  32. 32,0 32,1 32,2 32,3 Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  33. Կ.Ն. Բակշիին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  34. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալով պարգևատրելու մասին
  35. Ե. Ի. Կիսինին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  36. Կ. Գ. Շահնազարովին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  37. Մ. Կաբալյեին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  38. Յ. Յ. Չայկային Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  39. Յ. Բաշմետին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  40. Հ. Չիլինկիրյանին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  41. Ռ. Պաուլսին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  42. Նորին Վսեմություն դոկտոր Շեյխ Սուլթան բին Մուհամմադ ալ Քասիմիին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  43. Վ. Մ. Մովսիսյանին Պատվո շքանշանով պարգևատրելու մասին
  44. Վ. Ռ. ՍՈԼՈՎՅՈՎԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  45. Է. Ի. ՂՈՒԿԱՍՅԱՆԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  46. Գ. Վ. ԱԴԻԲԵԿՅԱՆԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  47. Պ. ԴԵՎԵՋՅԱՆԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  48. Ս. Ե. ՆԱՐԻՇԿԻՆԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  49. Ռ. Խ. ՀՈՎՀԱՆՆԻՍՅԱՆԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  50. Հ. Ս. ՉԱՔՄԱՔՉՅԱՆԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  51. Ս. Ս. ՍԱՐԿԻՍՈՎԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  52. Ռ. ԳԵԴԻԳՅԱՆԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  53. Ժ. Ա. ՌՈՒՅՍԵՆԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  54. Ժ. Ե. ՏԵՐ-ՄԵՐԿԵՐՅԱՆԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  55. Լ. ԶԵՔԻՅԱՆԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  56. ԱՄԵՆԱՅՆ ՀԱՅՈՑ ԿԱԹՈՂԻԿՈՍ Ն. Ս. Օ. Տ. Տ. ԳԱՐԵԳԻՆ ԵՐԿՐՈՐԴԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  57. Ա. Վ. ՏՈՐԿՈՒՆՈՎԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  58. Վ. Ն. ԿԱԶԻՄԻՐՈՎԻՆ ՊԱՏՎՈ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ