ՀՀ ԱԺ 1-ին գումարման պատգամավորների ցանկ

Հայաստանի Հանրապետության Ազգային ժողովը (ՀՀ ԱԺ) Հայաստանի Հանրապետության բարձրագույն օրենսդիր մարմինն է։ 1995 թվականի հուլիսի 5-ին ընդունվել է անկախացած Հայաստանի Հանրապետության Սահմանադրությունը։ Նույն օրն անցկացվեցին նաև Հայաստանի Հանրապետության Ազգային ժողովի 1-ին գումարման ընտրությունները։

Պատգամավորների ընթացիկ ցանկԽմբագրել

Անուն Լուսանկար Ծննդյան թիվ Կուսակցություն Խմբակցություն Ընտրակարգ Պաշտոնավարման սկիզբ Ընտրատարածք
1 Երջանիկ Աբգարյան 1940 փետրվարի 8 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 106
2 Գագիկ Աբրահամյան 1956 հունվարի 20 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 141
3 Հովիկ Աբրահամյան 1958 հունվարի 24 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 85
4 Սամվել Աբրահամյան 1965 հունիսի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 165
5 Սուրեն Աբրահամյան 1947 հունվարի 14 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 145
6 Մարատ Ալեքսանյան 1949 օգոստոսի 3 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 067
7 Հովհաննես Ահարոնյան 1963 մայիսի 27 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 030
8 Նորայր Ահարոնյան 1950 հունվարի 1 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 079
9 Սմբատ Այվազյան 1959 մարտի 10 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 089
10 Վարդան Այվազյան 1961 նոյեմբերի 7 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 071
11 Ջեմմա Անանյան 1931 հունիսի 9 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 130
12 Բագրատ Ասատրյան 1956 փետրվարի 2 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
13 Էդիկ Ասատրյան 1953 ապրիլի 18 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 097
14 Պավլիկ Ասատրյան 1949 ապրիլի 22 Ռամկավար ազատական կուսակցություն (լիբերալ-դեմոկրատական) «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 103
15 Գրիգոր Ավագյան 1928 սեպտեմբերի 23 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 162
16 Սեյրան Ավագյան 1954 դեկտեմբերի 15 Ազգային ժողովրդավարական միություն «Ազգային ժողովրդավարական միություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 187
17 Ալեքսան Ավետիսյան 1960 հունիսի 26 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 113
18 Սուքիաս Ավետիսյան 1959 ապրիլի 28 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 052
19 Վարազդատ Ավոյան 1947 նոյեմբերի 7 ՀՌԱԿ Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 054
20 Բաբկեն Արարքցյան 1944 սեպտեմբերի 16 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 50
21 Կամո Արեյան 1957 նոյեմբերի 20 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 095
22 Զարուհի Արևշատյան ֆ «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 178
23 Արմենակ Արմենակյան 1955 դեկտեմբերի 2 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 010
24 Ազատ Արշակյան 1950 օգոստոսի 13 Հայաստանի Քրիստոնեա-դեմոկրատական միություն «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 014
25 Արամ Բաբաջանյան 1952 հունվարի 16 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 133
26 Սերյոժա Բաբոյան 1950 մայիսի 26 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 099
27 Գեվորգ Բադալյան 1955 նոյեմբերի 25 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 088
28 Սերգեյ Բադալյան 1947 հուլիսի 4 ՀԿԿ «Հայաստանի կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 179
29 Վոլոդյա Բադալյան 1948 մայիսի 12 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 102
30 Ռոմիկ Բալոյան 1955 մարտի 5 Անկուսակցական ??? ??? Թիվ 045
31 Յուրի Բախշյան 1947 հունիսի 28 ՀՀԿ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 035
32 Անժելա Բակունց 1953 հոկտեմբերի 7 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 177
33 Արթուր Բաղդասարյան 1968 նոյեմբերի 8 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 005
34 Վահրամ Բաղդասարյան 1961 հունիսի 15 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 060
35 Ստեփան Բարսեղյան 1959 ապրիլի 18 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 126
36 Խաչատուր Բեզիրջյան 1950 դեկտեմբերի 6 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 158
37 Հովհաննես Գաբրիելյան 1950 ապրիլի 20 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 080
38 Գալուստ Գամազյան 1945 հոկտեմբերի 12 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 108
39 Արտաշես Գեղամյան 1949 դեկտեմբերի 2 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 027
40 Գևորգ Գևորգյան 1960 մարտի 11 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 078
41 Ժիրայր Գևորգյան 1956 հունվարի 14 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 096
42 Ժորա Գևորգյան 1949 հուլիսի 12 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 093
43 Սամվել Գևորգյան 1948 հոկտեմբերի 2 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 083
44 Մկրտիչ Գիմիշյան 1953 մայիսի 20 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
45 Արարատ Գոմցյան 1948 փետրվարի 2 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 057
46 Ավետիք Գրիգորյան 1951 դեկտեմբերի 21 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 168
47 Գրիգոր Գրիգորյան 1950 ապրիլի 26 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 029
48 Հովհաննես Գրիգորյան 1962 մարտի 26 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 055
49 Հրաչյա Գրիգորյան 1952 մայիսի 15 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 006
50 Սիմոն Գրիգորյան 1953 հունվարի 9 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 092
51 Վահագն Գրիգորյան 1950 մարտի 1 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 047
52 Վիկտոր Դալլաքյան 1958 մարտի 1 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 061
53 Ռազմիկ Դանիելյան 1936 օգոստոսի 10 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 021
54 Գևորգ Դավթյան 1946 ապրիլի 24 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 131
55 Քոչար Դավթյան 1957 փետրվարի 27 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 144
56 Վլադիմիր Դարբինյան 1931 ապրիլի 10 ՀԿԿ «Հայաստանի կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 180
57 Խաչիկ Դումիկյան 1947 մայիսի 8 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 140
58 Հովհաննես Դուրգարյան 1970 փետրվարի 11 Ռամկավար ազատական կուսակցություն (լիբերալ-դեմոկրատական) «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 046
59 Էդուարդ Եգորյան 1953 նոյեմբերի 5 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 028
60 Արմեն Եղիազարյան 1951 նոյեմբերի 14 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 160
61 Ռոբերտ Ենգոյան 1932 հունիսի 15 «Մտավորական Հայաստան» «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 025
62 Սերգո Երիցյան 1957 հունիսի 11 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 038
63 Դավիթ Զադոյան 1949 հունվարի 12 ՀՀՇ Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 111
64 Վահան Զատիկյան 1956 հոկտեմբերի 22 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 034
65 Արամազդ Զաքարյան 1957 փետրվարի 9 Ազգային ինքնորոշում միավորում «Ազգային ինքնորոշում միավորում» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 189
66 Իշխան Զաքարյան 1961 նոյեմբերի 21 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 044
67 Ֆիրդուս Զաքարյան 1959 սեպտեմբերի 15 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 110
68 Ներսես Զեյնալվանդյան 1961 օգոստոսի 15 Ազգային ինքնորոշում միավորում «Ազգային ինքնորոշում միավորում» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 190
69 Մարտին Զիլֆիմյան 1956 նոյեմբերի 10 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 053
70 Գագիկ Թադևոսյան 1950 հունիսի 29 ՀԿԿ «Հայաստանի կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 183
71 Նանա Թոգոշվիլի 1962 դեկտեմբերի 31 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 173
72 Լևոն Թովմասյան 1952 մայիսի 26 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 118
73 Արտաշես Թումանյան 1949 նոյեմբերի 16 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 062
74 Հովհաննես Թոքմաջյան 1956 նոյեմբերի 7 «Մտավորական Հայաստան» «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 031
75 Հովհաննես Իգիթյան 1960 ապրիլի 14 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 048
76 Տեր-Հուսիկ (Գարուշ) Լազարյան 1955 փետրվարի 23 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 119
77 Վախթանգ Լալայան 1953 հունվարի 9 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 135
78 Լևիկ Խաչատրյան 1958 հունվարի 10 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 091
79 Հարություն Խաչատրյան 1965 մայիսի 20 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 024
80 Ռուբեն Խաչատրյան 1939 հոկտեմբերի 18 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 056
81 Սուրեն Խաչատրյան 1939 հոկտեմբերի 18 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 146
82 Վահագն Խաչատրյան 1959 ապրիլի 22 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 037
83 Վարդան Խաչատրյան 1959 հունիսի 6 Հայաստանի Քրիստոնեա-դեմոկրատական միություն «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 170
84 Վիգեն Խաչատրյան 1951 հուլիսի 7 Ռամկավար ազատական կուսակցություն (լիբերալ-դեմոկրատական) «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 026
85 Ֆրունզե Խառատյան 1927 հոկտեմբերի 29 ՀԿԿ «Հայաստանի կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 184
86 Արարատ Խրիմյան 1951 հոկտեմբերի 21 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 019
87 Ջուլիետ Կաժոյան 1938 հունիսի 2 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 176
88 Կարեն Կարապետյան 1961 մարտի 2 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 139
89 Արմեն Կիրակոսյան 1960 մարտի 28 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 127
90 Ալեքսան Հակոբյան 1955 հոկտեմբերի 11 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 147
91 Լեոնիդ Հակոբյան 1936 հունիսի 5 ՀԿԿ «Հայաստանի կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 022
92 Հակոբ Հակոբյան 1955 հունվարի 10 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 065
93 Հրանուշ Հակոբյան 1954 ապրիլի 12 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 121
94 Մելս Հակոբյան 1950 մարտի 10 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 101
95 Ռուբիկ Հակոբյան 1955 դեկտեմբերի 17 ՀՅԴ Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 008
96 Վահագն Հակոբյան 1948 հուլիսի 19 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 122
97 Վարդգես Հայոցյան 1946 հուլիսի 29 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 166
98 Սլավիկ Հայրապետյան 1947 փետրվարի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 149
98 Պարույր Հայրիկյան 1949 հուլիսի 5 Ազգային ինքնորոշում միավորում «Ազգային ինքնորոշում միավորում» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 188
99 Վաչագան Հարոյան 1940 հունիսի 2 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 043
100 Դավիթ Հարությունյան 1963 մարտի 5 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 040
101 Զավեն Հարությունյան 1957 հունիսի 16 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 039
102 Խոսրով Հարությունյան 1948 մայիսի 30 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 007
103 Յուրիկ Հարությունյան 1946 հունվարի 3 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 002
104 Ալբերտ Հերոյան 1940 հունիսի 3 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 116
105 Գրիշա Հովեյան 1954 հունվարի 2 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 120
106 Հովհաննես Հովհաննիսյան 1952 հուլիսի 5 Ռամկավար ազատական կուսակցություն (լիբերալ-դեմոկրատական) «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 068
107 Հուսիկ Հովհաննիսյան 1951 հուլիսի 9 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 124
108 Մարտին Հովհաննիսյան 1959 մարտի 14 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 042
109 Սեդրակ Հովհաննիսյան 1961 մարտի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 107
110 Հրաչյա Հովսեփյան 1948 դեկտեմբերի 20 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 084
111 Սամսոն Ղազարյան 1953 հունվարի 28 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 017
112 Հարություն Ղարագյոզյան 1959 մայիսի 1 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 004
113 Գեղամ Ղարիբջանյան 1951 հոկտեմբերի 2 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 009
114 Ռուդիկ Ղուկասյան 1949 նոյեմբերի 10 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 117
115 Դավիթ Մաթևոսյան 1960 մարտի 22 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 150
116 Շողեր Մաթևոսյան 1962 սեպտեմբերի 24 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 175
117 Ռազմիկ Մաթևոսյան 1946 մայիսի 23 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 115
118 Մյասնիկ Մալխասյան 1961 փետրվարի 15 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 098
119 Պետրոս Մակեյան 1954 հունվարի 10 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 100
120 Անդրանիկ Մանուկյան 1954 հունվարի 5 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 072
121 Արամ Մանուկյան 1957 մարտի 9 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 064
122 Գնել Մանուկյան 1960 հունվարի 2 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 076
123 Պանդուխտ Մանուկյան 1951 մայիսի 25 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 143
124 Վազգեն Մանուկյան 1946 փետրվարի 13 Ազգային ժողովրդավարական միություն «Ազգային ժողովրդավարական միություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 020
125 Հովհաննես Մատինյան 1953 մայիսի 19 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 065
126 Անդրանիկ Մարգարյան 1951 հունիսի 12 ՀՀԿ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
127 Դերենիկ Մարգարյան 1944 հունիսի 6 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 148
128 Արմեն Մարտիրոսյան 1961 փետրվարի 10 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 074
129 Ռազմիկ Մարտիրոսյան 1959 մայիսի 24 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 112
130 Սիմոն Մարտիրոսյան 1957 հոկտեմբերի 10 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 109
131 Արտուշ Մելիքբեկյան 1957 հունվարի 15 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 129
132 Կարլեն Միքայելյան 1953 փետրվարի 19 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 077
133 Սասուն Միքայելյան 1957 նոյեմբերի 7 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 75
134 Բորիս Մխիթարյան 1952 հունիսի 17 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 063
135 Հայկարամ Մխիթարյան 1954 մայիսի 3 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 051
136 Արամ Մկրտչյան 1965 հուլիսի 17 Հայաստանի Քրիստոնեա-դեմոկրատական միություն «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 155
137 Արմենակ Մկրտչյան 1946 փետրվարի 4 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 094
138 Ռոբերտ Մնացականյան 1943 մայիսի 26 Ռամկավար ազատական կուսակցություն (լիբերալ-դեմոկրատական) «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 157
139 Նորիկ Մնոյան 1959 փետրվարի 20 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 105
140 Այդին Մորիկյան 1958 ապրիլի 18 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 159
141 Հերմինե Նաղդալյան 1960 հուլիսի 28 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 049
142 Եղիա Նաճարյան 1933 ապրիլի 17 Սոցիալ-դեմոկրատ հնչակյան կուսակցություն «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 151
143 Աշոտ Նավասարդյան 1950 մարտի 28 ՀՀԿ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 003
144 Գագիկ Ներսիսյան 1951 փետրվարի 5 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 083
145 Յուրի Շահբազյան 1930 դեկտեմբերի 25 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 161
146 Դավիթ Շահնազարյան 1954 մայիսի 26 ՀՀՇ Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 016
147 Վահե Շահվերդյան 1945 օգոստոսի 19 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 132
148 Աշոտ Ոսկանյան 1949 ապրիլի 24 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 045
149 Գրիգոր Ոսկերչյան 1956 հոկտեմբերի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 066
150 Նվեր Չախոյան 1968 փետրվարի 3 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 012
151 Վասիլ Չիլինգարյան 1948 նոյեմբերի 9 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 137
152 Ռաֆայել Պապայան 1942 դեկտեմբերի 22 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
153 Ալբերտ Պապոյան 1942 սեպտեմբերի 2 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 136
154 Հենրիկ Պառավյան 1947 օգոստոսի 24 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 081
155 Հովիկ Պառավյան 1956 մարտի 23 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 134
156 Ամալյա Պետրոսյան 1937 ապրիլի 8 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 174
157 Շահեն Պետրոսյան 1955 հուլիսի 14 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 082
158 Վարդան Պետրոսյան 1963 հունվարի 18 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 128
159 Գագիկ Պողոսյան 1952 սեպտեմբերի 9 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 087
160 Վազգեն Պողոսյան 1951 նոյեմբերի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 123
161 Ռուբինյան Կարապետ 1957 սեպտեմբերի 14 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 001
162 Արշակ Սադոյան 1940 փետրվարի 22 Ազգային ժողովրդավարական միություն «Ազգային ժողովրդավարական միություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 011
163 Արա Սահակյան 1955 հունվարի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 13
164 Արտավազդ Սահակյան 1953 փետրվարի 22 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 138
165 Գալուստ Սահակյան 1948 ապրիլի 8 ՀՀԿ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 032
166 Աշոտ Սարգսյան 1951 հունվարի 16 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 142
167 Էդուարդ Սարգսյան 1957 նոյեմբերի 14 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 023
168 Խորեն Սարգսյան 1948 հունվարի 2 ՀԿԿ «Հայաստանի Կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 181
169 Նադեժդա Սարգսյան 1954 հոկտեմբերի 17 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 172
170 Ֆադեյ Սարգսյան
1923 սեպտեմբերի 13 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 152
171 Ֆելիքս Սարգսյան 1954 ապրիլի 1 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 125
172 Կտրիճ Սարդարյան 1947 հունիսի 1 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 033
173 Գայանե Սարուխանյան 1960 փետրվարի 20 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 171
174 Թաթուլ Սաֆարյան 1955 նոյեմբերի 1 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 170
175 Խաչիկ Սաֆարյան 1932 ապրիլի 1 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
176 Վազգեն Սաֆարյան 1950 հունիսի 6 ՀԿԿ «Հայաստանի Կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
177 Մհեր Սեդրակյան 1951 հունիսի 8 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 015
178 Աղասի Սիմոնյան 1954 դեկտեմբերի 0 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 090
179 Էռնեստ Սողոմոնյան 1949 հոկտեմբերի 20 Սոցիալ-դեմոկրատ հնչակյան կուսակցություն «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 167
180 Դավիթ Վարդանյան 1950 փետրվարի 12 Ազգային ժողովրդավարական միություն «Ազգային ժողովրդավարական միություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 185
181 Կարլեն (Կամո) Վարդանյան 1929 դեկտեմբերի 15 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 104
182 Մանուկ Վարդանյան 1961 մարտի 16 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 041
183 Մարգուշ Վարդանյան 1950 նոյեմբերի 16 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 036
184 Միշա Վարդանյան 1955 հոկտեմբերի 11 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 058
185 Յուրի Վարդանյան 1936 օգոստոսի 20 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 164
186 Մերուժան Տեր-Գուլանյան 1948 նոյեմբերի 29 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 114
187 Թելման Տեր-Պետրոսյան 1937 օգոստոսի 11 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 073
188 Անդրանիկ Քոչարյան 1961 մայիսի 3 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 059
189 Շավարշ Քոչարյան 1948 ապրիլի 3 Ազգային ժողովրդավարական միություն «Ազգային ժողովրդավարական միություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 186
190 Հարություն Քուշկյան 1956 ապրիլի 14 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 018

ՆշումներԽմբագրել

Տես նաևԽմբագրել

ՆշումներԽմբագրել