Աստերոիդների ցանկ (601-700)

601-700 համարի աստերոիդների ցանկ
Աստերոիդների ցանկ (501-600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (701-800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(601) Ներթուս 1906 UN 21 հունիս 1906 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(602) Մարիաննա 1906 TE 16 փետրվար 1906 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(603) Տիմանդրա 1906 TJ 16 փետրվար 1906 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(604) Տեկմեսսա 1906 TK 16 փետրվար 1906 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(605) Յուվիսիա 1906 UU 27 օգոստոս 1906 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(606) Բրանգենե 1906 VB 18 սեպտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(607) Ջեննի 1906 VC 18 սեպտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(608) Ադոլֆինե 1906 VD 18 սեպտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(609) Ֆուլվիա 1906 VF 24 սեպտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(610) Վալեսկա 1906 VK 26 սեպտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(611) Վալերիա 1906 VL 24 սեպտեմբեր 1906 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(612) Վերոնիկա 1906 VN 8 հոկտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(613) Գվինեվրա 1906 VP 11 հոկտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(614) Պիա 1906 VQ 11 հոկտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(615) Ռոզվիթա 1906 VR 11 հոկտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(616) Էլլի 1906 VT 17 հոկտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(617) Պատրոկլուս 1906 VY 17 հոկտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(618) Էլֆրիդե 1906 VZ 17 հոկտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Կ. Լոհներտ
(619) Տրիբերգա 1906 WC 22 հոկտեմբեր 1906 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(620) Դրակոնիա 1906 WE 26 հոկտեմբեր 1906 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(621) Վերդանդի 1906 WJ 11 նոյեմբեր 1906 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(622) Իսթեր 1906 WP 13 նոյեմբեր 1906 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(623) Քիմերա 1907 XJ 22 հունվար 1907 Հայդելբերգ Կ. Լոհներտ
(624) Հեկտոր 1907 XM 10 փետրվար 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(625) Քսենիա 1907 XN 11 փետրվար 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(626) Նոտբուրգա 1907 XO 11 փետրվար 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(627) Խարիս 1907 XS 4 մարտ 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(628) Քրիստին 1907 XT 7 մարտ 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(629) Բերնարդինա 1907 XU 7 մարտ 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(630) Էվֆիմիա 1907 XW 7 մարտ 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(631) Ֆիլիպինա 1907 YJ 21 մարտ 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(632) Պիրրիա 1907 YX 5 ապրիլ 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(633) Զելիմա 1907 ZM 12 մայիս 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(634) Ուտե 1907 ZN 12 մայիս 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(635) Վունդիտա 1907 ZS 9 հունիս 1907 Հայդելբերգ Կ. Լոհներտ
(636) Էրիկա 1907 XP 8 փետրվար 1907 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(637) Քրիսոֆեմիս 1907 YE 11 մարտ 1907 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(638) Մոյրա 1907 ZQ 5 մայիս 1907 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(639) Լատոնա 1907 ZT 19 հուլիս 1907 Հայդելբերգ Կ. Լոհներտ
(640) Բրամբիլլա 1907 ZW 29 օգոստոս 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(641) Ագնես 1907 ZX 8 սեպտեմբեր 1907 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(642) Կլարա 1907 ZY 8 սեպտեմբեր 1907 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(643) Շեհերզադե 1907 ZZ 8 սեպտեմբեր 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(644) Կոսիմա 1907 AA 7 սեպտեմբեր 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(645) Ագրիպինա 1907 AG 13 սեպտեմբեր 1907 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(646) Կաստալիա 1907 AC 11 սեպտեմբեր 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(647) Ադելգունդե 1907 AD 11 սեպտեմբեր 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(648) Պիպպա 1907 AE 11 սեպտեմբեր 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(649) Ջոզեֆա 1907 AF 11 սեպտեմբեր 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(650) Ամալասունթա 1907 AM 4 հոկտեմբեր 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(651) Անտիկլեա 1907 AN 4 հոկտեմբեր 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(652) Յուբիլատրիքս 1907 AU 4 նոյեմբեր 1907 Վիեննա Յո. Պալիսա
(653) Բերենիկե 1907 BK 27 նոյեմբեր 1907 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(654) Զելինդա 1908 BM 4 հունվար 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(655) Բիսեիս 1907 BF 4 նոյեմբեր 1907 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(656) Բիգլ 1908 BU 22 հունվար 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(657) Գունլոդ 1908 BV 23 հունվար 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(658) Աստերիա 1908 BW 23 հունվար 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(659) Նեստոր 1908 CS 23 մարտ 1908 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(660) Կրեսցենցիա 1908 CC 8 հունվար 1908 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(661) Կլելիա 1908 CL 22 փետրվար 1908 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(662) Նյուտոնիա 1908 CW 30 մարտ 1908 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(663) Գերլինդե 1908 DG 24 հունիս 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(664) Ջուդիթ 1908 DH 24 հունիս 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(665) Սաբինե 1908 DK 22 հուլիս 1908 Հայդելբերգ Վ. Լորենց
(666) Դեզդեմոնա 1908 DM 23 հուլիս 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(667) Դենիզ 1908 DN 23 հուլիս 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(668) Դորա 1908 DO 27 հուլիս 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(669) Կիպրիա 1908 DQ 20 օգոստոս 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(670) Օտտեգեբե 1908 DR 20 օգոստոս 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(671) Կարնեգիա 1908 DV 21 սեպտեմբեր 1908 Վիեննա Յո. Պալիսա
(672) Աստարտե 1908 DY 21 սեպտեմբեր 1908 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(673) Էդդա 1908 EA 20 սեպտեմբեր 1908 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(674) Ռաքել 1908 EP 28 հոկտեմբեր 1908 Հայդելբերգ Վ. Լորենց
(675) Լյուդմիլա 1908 DU 30 օգոստոս 1908 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(676) Մելիտա 1909 FN 16 հունվար 1909 Գրինվիչ Ֆ. Մելոտ
(677) Ալտյե 1909 FR 18 հունվար 1909 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(678) Ֆրեդեգունդիս 1909 FS 22 հունվար 1909 Հայդելբերգ Վ. Լորենց
(679) Պաքս 1909 FY 28 հունվար 1909 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(680) Գենովեվա 1909 GW 22 ապրիլ 1909 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(681) Գորգո 1909 GZ 13 մայիս 1909 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(682) Հագար 1909 HA 17 հունիս 1909 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(683) Լանզիա 1909 HC 23 հուլիս 1909 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ
(684) Հիլդբուրգ 1909 HD 8 օգոստոս 1909 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(685) Հերմինա 1909 HE 12 օգոստոս 1909 Հայդելբերգ Վ. Լորենց
(686) Գերսույնդ 1909 HF 15 օգոստոս 1909 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(687) Տինետե 1909 HG 16 օգոստոս 1909 Վիեննա Յո. Պալիսա
(688) Մելանի 1909 HH 25 օգոստոս 1909 Վիեննա Յո. Պալիսա
(689) Զիտա 1909 HJ 12 սեպտեմբեր 1909 Վիեննա Յո. Պալիսա
(690) Վրատիսլավիա 1909 HZ 16 հոկտեմբեր 1909 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(691) Լեհայ 1909 JG 11 դեկտեմբեր 1909 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(692) Հիպպոդամիա 1901 HD 5 նոյեմբեր 1901 Հայդելբերգ Մ. Վոլֆ, Ա. Կոպֆ
(693) Զերբինետա 1909 HN 21 սեպտեմբեր 1909 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(694) Էկարդ 1909 JA 7 նոյեմբեր 1909 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(695) Բելլա 1909 JB 7 նոյեմբեր 1909 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(696) Լենորա 1910 JJ 10 հունվար 1910 Թաունտոն Ջ. Մետկալֆ
(697) Գալիլեա 1910 JO 14 փետրվար 1910 Հայդելբերգ Ջ. Հելֆրիչ
(698) Էրնեստինա 1910 JX 5 մարտ 1910 Հայդելբերգ Ջ. Հելֆրիչ
(699) Հելա 1910 KD 5 հունիս 1910 Հայդելբերգ Ջ. Հելֆրիչ
(700) Աուրավիկտրիքս 1910 KE 5 հունիս 1910 Հայդելբերգ Ջ. Հելֆրիչ
Աստերոիդների ցանկ (501-600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (701-800)

ԱղբյուրԽմբագրել