Աստերոիդների ցանկ (3101-3200)

3101-3200 համարի աստերոիդների ցանկ
Աստերոիդների ցանկ (3001-3100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (3201-3300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(3101) Գոլդբերգ 1978 GB 11 ապրիլ 1978 Պալոմար Է. Հելին, Գ. Գրուֆ, Ջ. Վոլլ
(3102) Կրոկ 1981 QA 21 օգոստոս 1981 Կլետ Լ. Բրոժեկ
(3103) Իգեր 1982 BB 20 հունվար 1982 Պիսկեշտետո Մ. Լովաս
(3104) Դյուրեր 1982 BB1 24 հունվար 1982 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3105) Շտումպֆ A907 PB 8 օգոստոս 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(3106) Մորաբիտո 1981 EE 9 մարտ 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3107) Վիվեր 1981 JG2 5 մայիս 1981 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(3108) Լյուբով 1972 QM 18 օգոստոս 1972 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(3109) Մախին 1974 DC 19 փետրվար 1974 Բերգդորֆ Լ. Կոհոուտեկ
(3110) Վագման 1975 SC 28 սեպտեմբեր 1975 Անդերսոն Մեսա Հ. Ջիկլաս
(3111) Միսուզու 1977 DX8 19 փետրվար 1977 Կիսո Հ. Կոսայ, Կ. Ֆուրուկավա
(3112) Վելմիր 1977 QC5 22 օգոստոս 1977 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3113) Չիժևսկիյ 1978 RO 1 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3114) Էրցիլա 1980 FB12 19 մարտ 1980 Սեռո Էլ Ռոբլե Չիլիի համալսարան
(3115) Բայլի 1981 PL 3 օգոստոս 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3116) Գուդրիկ 1983 CF 11 փետրվար 1983 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3117) Նիպսե 1983 CM1 11 փետրվար 1983 Անդերսոն Մեսա Ն. Թոմաս
(3118) Քլեյտոնսմիթ 1974 OD 19 հուլիս 1974 Էլ Լիոնսիտո Ֆելիքս Ագիլարի աստղադիտարան
(3119) Դոբրոնրավին 1972 YX 30 դեկտեմբեր 1972 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(3120) Դանգրանիա 1979 RZ 14 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3121) Տամինես 1981 EV 2 մարտ 1981 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Ջ. Դե Սանկտիս
(3122) Ֆլորենս 1981 ET3 2 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(3123) Դանհամ 1981 QF2 30 օգոստոս 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3124) Կանզաս 1981 VB 3 նոյեմբեր 1981 Կիթ Պիկ Դ. Տոլեն
(3125) Հայ 1982 BJ1 24 հունվար 1982 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3126) Դավիդով 1969 TP1 8 հոկտեմբեր 1969 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(3127) Բագրատիոն 1973 ST4 27 սեպտեմբեր 1973 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(3128) Օբրուչև 1979 FJ2 23 մարտ 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3129) Բոնեստել 1979 MK2 25 հունիս 1979 Սայդինգ Սփրինգ Է. Հելին, Շ. Բաս
(3130) Հիլլարի 1981 YO 20 դեկտեմբեր 1981 Կլետ Ա. Մրկոս
(3131) Մեյսոն-Դիքսոն 1982 BM1 24 հունվար 1982 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3132) Լանդգրաֆ 1940 WL 29 նոյեմբեր 1940 Տուրկու Լ. Օտերմա
(3133) Սենդայ A907 TC 4 հոկտեմբեր 1907 Հայդելբերգ Ա. Կոպֆ
(3134) Կոստինսկի A921 VA 5 նոյեմբեր 1921 Սիմեիզ Ս. Բելյավսկի
(3135) Լաուեր 1981 EC9 1 մարտ 1981 Սայդինգ Սփրինգ Շ. Բաս
(3136) Անշան 1981 WD4 18 նոյեմբեր 1981 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3137) Հորկի 1982 SM1 16 սեպտեմբեր 1982 Կլետ Ա. Մրկոս
(3138) Շինեյ 1980 KL 22 մայիս 1980 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն
(3139) Շանտոու 1980 VL1 11 նոյեմբեր 1980 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3140) Ստելաֆան 1983 AO 9 հունվար 1983 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(3141) Բուխար 1984 RH 2 սեպտեմբեր 1984 Կլետ Ա. Մրկոս
(3142) Կիլոպի 1937 AC 9 հունվար 1937 Նիցա Ա. Պատրի
(3143) Գենկամպբել 1980 UA 31 հոկտեմբեր 1980 Հարվարդ Հարվարդի աստղադիտարան
(3144) Բրոշ 1931 TY1 10 հոկտեմբեր 1931 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3145) Ուոլտեր Ադամս 1955 RY 14 սեպտեմբեր 1955 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(3146) Դաթո 1972 KG 17 մայիս 1972 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(3147) Սամանթա 1976 YU3 16 դեկտեմբեր 1976 Նաուչնի Լ. Չեռնիխ
(3148) Գրեչկո 1979 SA12 24 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3149) Օկուջավա 1981 SH 22 սեպտեմբեր 1981 Կլետ Զ. Վավրովա
(3150) Տոսա 1983 CB 11 փետրվար 1983 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(3151) Տալբոտ 1983 HF 18 ապրիլ 1983 Անդերսոն Մեսա Ն. Թոմաս
(3152) Ջոնս 1983 LF 7 հունիս 1983 Լեյք Տեկապո Ա. Գիլմոր, Պ. Կիլմարտին
(3153) Լինկոլն 1984 SH3 28 սեպտեմբեր 1984 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(3154) Գրանտ 1984 SO3 28 սեպտեմբեր 1984 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(3155) Լի 1984 SP3 28 սեպտեմբեր 1984 Անդերսոն Մեսա Բ. Սկիֆ
(3156) Էլինգտոն 1953 EE 15 մարտ 1953 Ուքլ Ա. Շմիդտ
(3157) Նովիկով 1973 SX3 25 սեպտեմբեր 1973 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(3158) Անգա 1976 SU2 24 սեպտեմբեր 1976 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3159) Պրոկոֆև 1976 US2 26 հոկտեմբեր 1976 Նաուչնի Տ. Սմիռնովա
(3160) Անգերհոֆեր 1980 LE 14 հունիս 1980 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3161) Բիդել 1980 TB5 9 հոկտեմբեր 1980 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(3162) Նոստալգիա 1980 YH 16 դեկտեմբեր 1980 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3163) Ռանդի 1981 QM 28 օգոստոս 1981 Պալոմար Չ. Կովալ
(3164) Պրաստ 6562 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(3165) Միկավա 1984 QE 31 օգոստոս 1984 Տոյոտա Կ. Սուզուկի, Տ. Ուրատա
(3166) Կլոնդայկ 1940 FG 30 մարտ 1940 Տուրկու Ի. Վյայսյալյա
(3167) Բեբքոկ 1955 RS 13 սեպտեմբեր 1955 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(3168) Լոմնիցկիյ Շտիտ 1980 XM 1 դեկտեմբեր 1980 Կլետ Ա. Մրկոս
(3169) Օստրո 1981 LA 4 հունիս 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3170) Ջանիբեկով 1979 SS11 24 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3171) Վանգշուգան 1979 WO 19 նոյեմբեր 1979 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3172) Հիրստ 1981 WW 24 նոյեմբեր 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3173) ՄաքՆոտ 1981 WY 24 նոյեմբեր 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3174) Ալկոկ 1984 UV 26 հոկտեմբեր 1984 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3175) Նետո 1979 YP 16 դեկտեմբեր 1979 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Նետո
(3176) Պաոլիչի 1980 VR1 13 նոյեմբեր 1980 Պիսկեշտետո Զ. Կնեզեվիչ
(3177) Չիլիկոտ 1934 AK 8 հունվար 1934 Ֆլագստաֆ Հ. Ջիկլաս
(3178) Յոշիցունե 1984 WA 21 նոյեմբեր 1984 Տոյոտա Կ. Սուզուկի, Տ. Ուրատա
(3179) Բերուտի 1962 FA 31 մարտ 1962 Լա Պլատա Լա Պլատա
(3180) Մորգան 1962 RO 7 սեպտեմբեր 1962 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(3181) Ահներտ 1964 EC 8 մարտ 1964 Տաուտենբուրգ Ֆ. Բորնգեն
(3182) Շիմանտո 1984 WC 27 նոյեմբեր 1984 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(3183) Ֆրանցկայզեր 1949 PP 2 օգոստոս 1949 Հայդելբերգ Կ. Ռեյնմուտ
(3184) Ռաաբ 1949 QC 22 օգոստոս 1949 Յոհանեսբուրգ Է. Ջոնսոն
(3185) Քլինտֆորդ 1953 VY1 11 նոյեմբեր 1953 Բրուկլին Ինդիանայի համալսարան
(3186) Մանուիլովա 1973 SD3 22 սեպտեմբեր 1973 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3187) Դալիան 1977 TO3 10 հոկտեմբեր 1977 Նանկին Մանուշակագույն լեռան աստղադիտարան
(3188) Ջեկաբսոնս 1978 OM 28 հուլիս 1978 Բիքլի Պերիթ աստղադիտարան
(3189) Պենզա 1978 RF6 13 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3190) Ապոշանսկի 1978 SR6 26 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Լ. Ժուրավլյովա
(3191) Սվանետիա 1979 SX9 22 սեպտեմբեր 1979 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3192) Ա՛Հիրն 1982 BY1 30 հունվար 1982 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3193) Էլլիոտ 1982 DJ 20 փետրվար 1982 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3194) Դորսեյ 1982 KD1 27 մայիս 1982 Պալոմար Կ. Շումեյկեր
(3195) Ֆեդչենկո 1978 PT2 8 օգոստոս 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3196) Մակլայ 1978 RY 1 սեպտեմբեր 1978 Նաուչնի Ն. Չեռնիխ
(3197) Վեյսման 1981 AD 1 հունվար 1981 Անդերսոն Մեսա Է. Բոուել
(3198) Վալոնիա 1981 YH1 30 դեկտեմբեր 1981 Վերին Պրովանս Ֆ. Դոսին
(3199) Նեֆերտիտի 1982 RA 13 սեպտեմբեր 1982 Պալոմար Կ. Շումեյկեր, Յու. Շումեյկեր
(3200) Ֆաետոն 1983 TB 11 հոկտեմբեր 1983 IRAS IRAS տիեզերական աստղադիտակ
Աստերոիդների ցանկ (3001-3100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (3201-3300)

ԱղբյուրԽմբագրել