Աստերոիդների ցանկ (295501-295600)

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ
Աստերոիդների ցանկ (295401-295500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (295601-295700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(295501) 2008 RG51 03 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295502) 2008 RM51 03 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295503) 2008 RE55 03 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295504) 2008 RF57 03 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295505) 2008 RD60 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295506) 2008 RR62 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295507) 2008 RO64 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295508) 2008 RX66 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295509) 2008 RQ73 06 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(295510) 2008 RE74 06 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(295511) 2008 RH75 06 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(295512) 2008 RR75 06 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295513) 2008 RR82 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295514) 2008 RW86 05 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295515) 2008 RP88 05 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295516) 2008 RN92 06 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295517) 2008 RP102 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295518) 2008 RF103 05 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295519) 2008 RK109 02 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295520) 2008 RP112 05 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295521) 2008 RA114 06 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295522) 2008 RV115 07 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295523) 2008 RA116 07 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295524) 2008 RY116 07 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295525) 2008 RK117 09 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295526) 2008 RC118 09 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295527) 2008 RV119 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295528) 2008 RZ119 06 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295529) 2008 RK121 02 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295530) 2008 RC124 06 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295531) 2008 RK125 07 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295532) 2008 RV127 06 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295533) 2008 RV131 07 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(295534) 2008 RH133 06 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(295535) 2008 RH134 06 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(295536) 2008 RD138 06 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295537) 2008 RF138 06 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(295538) 2008 RO141 06 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295539) 2008 RL142 07 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(295540) 2008 RR142 07 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(295541) 2008 SK1 22 սեպտեմբեր 2008 Սիերա Սթարզ Ֆ. Տոզի
(295542) 2008 SC2 22 սեպտեմբեր 2008 Հիբիսկուս Ն. Տեամո
(295543) 2008 SK3 22 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(295544) 2008 SK7 22 սեպտեմբեր 2008 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(295545) 2008 SF9 22 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(295546) 2008 SB11 23 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(295547) 2008 SU13 19 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295548) 2008 SR14 19 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295549) 2008 SL20 19 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295550) 2008 SC21 19 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295551) 2008 SH26 19 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295552) 2008 SU41 20 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295553) 2008 SO42 20 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295554) 2008 SS42 20 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295555) 2008 SX52 20 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295556) 2008 SJ54 20 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295557) 2008 SQ54 20 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295558) 2008 SM55 20 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295559) 2008 SC56 20 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295560) 2008 SV62 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295561) 2008 SX65 21 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295562) 2008 SO66 21 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(295563) 2008 SJ68 21 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295564) 2008 ST72 22 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295565) 2008 SL83 27 սեպտեմբեր 2008 Տաունուս Ս. Կարգե, Է. Շվաբ
(295566) 2008 ST83 28 սեպտեմբեր 2008 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(295567) 2008 SF86 20 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295568) 2008 SJ91 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295569) 2008 SF92 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295570) 2008 SN95 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295571) 2008 SA96 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295572) 2008 SH98 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295573) 2008 SQ102 21 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295574) 2008 SW103 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295575) 2008 SX104 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295576) 2008 SB107 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295577) 2008 SM107 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295578) 2008 SM108 22 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295579) 2008 SG110 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295580) 2008 SO110 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295581) 2008 ST112 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295582) 2008 SW114 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295583) 2008 SV117 22 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295584) 2008 SE123 22 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295585) 2008 SS124 22 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295586) 2008 SC129 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295587) 2008 SL130 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295588) 2008 SW132 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295589) 2008 SZ132 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295590) 2008 SR134 23 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295591) 2008 SA136 23 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295592) 2008 SF138 23 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295593) 2008 SB139 23 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295594) 2008 SL145 20 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295595) 2008 SE146 23 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295596) 2008 SL146 23 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(295597) 2008 SP161 28 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(295598) 2008 SA168 28 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(295599) 2008 SY169 21 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(295600) 2008 SR173 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (295401-295500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (295601-295700)