Աստերոիդների ցանկ (272201-272300)

Վիքիմեդիայի նախագծի ցանկ
Աստերոիդների ցանկ (272101-272200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (272301-272400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(272201) 2005 QT17 25 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272202) 2005 QU17 25 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272203) 2005 QZ20 26 օգոստոս 2005 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(272204) 2005 QK21 26 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272205) 2005 QZ21 27 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272206) 2005 QH23 27 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272207) 2005 QM24 27 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272208) 2005 QF26 27 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272209) 2005 QM28 28 օգոստոս 2005 Վալմեկա Մ. Օրի
(272210) 2005 QC31 22 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272211) 2005 QF35 25 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272212) 2005 QP35 25 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272213) 2005 QG38 25 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272214) 2005 QD42 26 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272215) 2005 QN42 26 օգոստոս 2005 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(272216) 2005 QW45 26 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272217) 2005 QC46 26 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272218) 2005 QG48 26 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272219) 2005 QJ58 25 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272220) 2005 QN58 25 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272221) 2005 QT60 26 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272222) 2005 QM66 27 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272223) 2005 QO70 29 օգոստոս 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(272224) 2005 QW70 29 օգոստոս 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(272225) 2005 QV72 29 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272226) 2005 QB74 29 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272227) 2005 QE74 29 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272228) 2005 QK74 29 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272229) 2005 QH77 24 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272230) 2005 QX87 28 օգոստոս 2005 Բերգիշ Գլադբախ Վ. Բիկել
(272231) 2005 QL89 22 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272232) 2005 QJ101 27 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272233) 2005 QV104 27 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272234) 2005 QX112 27 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272235) 2005 QG114 27 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272236) 2005 QS114 27 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272237) 2005 QW114 27 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272238) 2005 QQ116 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272239) 2005 QG121 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272240) 2005 QQ121 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272241) 2005 QC123 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272242) 2005 QN123 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272243) 2005 QU123 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272244) 2005 QH124 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272245) 2005 QO125 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272246) 2005 QM127 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272247) 2005 QF131 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272248) 2005 QQ135 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272249) 2005 QL136 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272250) 2005 QX136 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272251) 2005 QE138 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272252) 2005 QJ139 28 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272253) 2005 QA145 27 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272254) 2005 QJ145 27 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272255) 2005 QR147 28 օգոստոս 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(272256) 2005 QR150 30 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272257) 2005 QX150 30 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272258) 2005 QG152 31 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272259) 2005 QD162 28 օգոստոս 2005 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(272260) 2005 QO165 31 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272261) 2005 QZ168 29 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272262) 2005 QJ172 29 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272263) 2005 QU172 29 օգոստոս 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272264) 2005 QR177 30 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272265) 2005 QP182 30 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272266) 2005 QW182 27 օգոստոս 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272267) 2005 QF188 30 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272268) 2005 QF190 31 օգոստոս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272269) 2005 RS2 02 սեպտեմբեր 2005 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(272270) 2005 RQ3 05 սեպտեմբեր 2005 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(272271) 2005 RM7 08 սեպտեմբեր 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(272272) 2005 RA8 08 սեպտեմբեր 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(272273) 2005 RO8 08 սեպտեմբեր 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(272274) 2005 RP8 08 սեպտեմբեր 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(272275) 2005 RX8 08 սեպտեմբեր 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(272276) 2005 RZ8 08 սեպտեմբեր 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(272277) 2005 RH22 08 սեպտեմբեր 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(272278) 2005 RT26 08 սեպտեմբեր 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(272279) 2005 RX39 12 սեպտեմբեր 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(272280) 2005 RM41 13 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272281) 2005 RW43 03 սեպտեմբեր 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272282) 2005 SX 22 սեպտեմբեր 2005 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(272283) 2005 SG3 23 սեպտեմբեր 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(272284) 2005 SE6 23 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272285) 2005 SN6 23 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272286) 2005 SH7 24 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272287) 2005 ST9 25 սեպտեմբեր 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(272288) 2005 SW10 23 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272289) 2005 SM13 24 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272290) 2005 SY13 24 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272291) 2005 SG14 24 սեպտեմբեր 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272292) 2005 SN17 26 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272293) 2005 SU20 25 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272294) 2005 SA21 25 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272295) 2005 SP21 21 սեպտեմբեր 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(272296) 2005 SU21 24 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(272297) 2005 SN24 24 սեպտեմբեր 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272298) 2005 SR24 24 սեպտեմբեր 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(272299) 2005 SD25 25 սեպտեմբեր 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(272300) 2005 SS27 23 սեպտեմբեր 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (272101-272200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (272301-272400)