Աստերոիդների ցանկ (17901-18000)

17901-18000 համարի աստերոիդների ցանկ
Աստերոիդների ցանկ (17801-17900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (18001-18100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(17901) 1999 FT25 19 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17902) Բրիտբեյկեր 1999 FM26 19 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17903) 1999 FS27 19 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17904) Անեկուպալ 1999 FW30 19 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17905) Կաբտամու 1999 FM31 19 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17906) 1999 FG32 19 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17907) Դանիելգադ 1999 FQ33 19 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17908) Քրիսկույու 1999 FL34 19 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17909) Նիխիլշուկլա 1999 FC35 19 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17910) Մանյան 1999 FG37 20 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17911) 1999 FF41 20 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17912) 1999 FV44 20 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17913) 1999 FT52 20 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17914) Ջոանլի 1999 FA54 20 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17915) 1999 GU 5 ապրիլ 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(17916) 1999 GZ3 10 ապրիլ 1999 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(17917) Կարտան 1999 GN5 15 ապրիլ 1999 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(17918) 1999 GE6 14 ապրիլ 1999 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(17919) Լիսանդրո 1999 GC8 9 ապրիլ 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17920) Զարնեցկի 1999 GE9 10 ապրիլ 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17921) Ալդեոնալդիա 1999 GC13 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17922) 1999 GS13 12 ապրիլ 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17923) 1999 GY16 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17924) 1999 GA17 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17925) Դագվեյնբերգ 1999 GQ17 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17926) Ջեյմսվու 1999 GA18 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17927) Գոշալ 1999 GL20 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17928) Նեուվիրտ 1999 GJ21 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17929) 1999 GQ21 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17930) Կեննետհոտ 1999 GE24 6 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17931) 1999 GA27 7 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17932) Վիշվանաթան 1999 GA35 6 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17933) Հերագուչի 1999 GM36 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17934) Դելեոն 1999 GK39 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17935) Վինհովարդ 1999 GX45 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17936) Նիլուս 1999 HE3 24 ապրիլ 1999 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(17937) 1999 HO4 16 ապրիլ 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17938) Տամսենդրյու 1999 HW6 17 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17939) 1999 HH8 16 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17940) 1999 JK2 8 մայիս 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(17941) Հորբատ 1999 JW2 6 մայիս 1999 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(17942) Ուայթռաբիտ 1999 JG6 11 մայիս 1999 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(17943) 1999 JZ6 8 մայիս 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(17944) 1999 JF7 8 մայիս 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(17945) Հեվասս 1999 JU8 14 մայիս 1999 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(17946) 1999 JC9 7 մայիս 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(17947) 1999 JV10 9 մայիս 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(17948) 1999 JQ15 12 մայիս 1999 Նանյո Տ. Օկունի
(17949) 1999 JA18 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17950) Գրովեր 1999 JS18 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17951) Ֆենսկա 1999 JO19 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17952) Ֆոլսոմ 1999 JT19 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17953) 1999 JB20 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17954) Հոպկինս 1999 JP20 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17955) Սիդրանսկ 1999 JZ22 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17956) Էնդրյուլենոր 1999 JC28 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17957) 1999 JE29 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17958) Շուֆ 1999 JE33 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17959) Կամիէրիկսոն 1999 JZ33 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17960) Լիբերատոր 1999 JB36 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17961) Մարիագորոդինսկի 1999 JB37 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17962) Էնդրյուհերոն 1999 JD37 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17963) Վոնդերհեյդտ 1999 JM40 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17964) 1999 JY41 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17965) Բրոդերսեն 1999 JO43 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17966) 1999 JS43 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17967) Բակամբել 1999 JT45 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17968) 1999 JX46 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17969) Տրուոնգ 1999 JB47 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17970) Պալեպու 1999 JA48 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17971) Սամուելհովել 1999 JZ50 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17972) Ասիոն 1999 JH51 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17973) 1999 JP51 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17974) 1999 JL52 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17975) 1999 JB53 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17976) Շուլման 1999 JQ54 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17977) 1999 JR54 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17978) 1999 JS54 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17979) 1999 JS55 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17980) Վանշայկ 1999 JN56 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17981) 1999 JZ56 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17982) Սիմկմիլան 1999 JK57 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17983) Բուհրմեյստեր 1999 JV59 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17984) Անտոնիոլի 1999 JU60 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17985) 1999 JC62 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17986) 1999 JF62 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17987) 1999 JQ62 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17988) Ջոանհսեյհ 1999 JR62 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17989) 1999 JE64 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17990) 1999 JK64 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17991) Ջոշուաիգան 1999 JN65 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17992) Ջապելեգրինո 1999 JR65 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17993) Կլուիսինգ 1999 JT68 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17994) 1999 JF70 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17995) Ջոլինֆան 1999 JF74 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17996) 1999 JQ75 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17997) 1999 JN78 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17998) 1999 JN80 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17999) 1999 JO80 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(18000) 1999 JX80 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (17801-17900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (18001-18100)

ԱղբյուրԽմբագրել