Աստերոիդների ցանկ (17801-17900)

17801-17900 համարի աստերոիդների ցանկ
Աստերոիդների ցանկ (17701-17800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (17901-18000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(17801) Զելկովից 1998 FH69 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17802) 1998 FA71 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17803) Բարիշ 1998 FD71 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17804) 1998 FH71 20 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17805) Սվեստկա 1998 FV72 30 մարտ 1998 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(17806) Ադոլֆբորն 1998 FO73 31 մարտ 1998 Օնդրեյով Պ. Պրավեց
(17807) Էրիկպիրս 1998 FT74 19 մարտ 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17808) 1998 FV74 24 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17809) 1998 FR78 24 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17810) 1998 FM100 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17811) 1998 FH105 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17812) 1998 FH109 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17813) 1998 FL109 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17814) 1998 FH113 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17815) Կուլավիկ 1998 FM113 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17816) 1998 FY113 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17817) 1998 FU116 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17818) 1998 FE118 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17819) 1998 FK118 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17820) 1998 FZ125 31 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17821) Բոլշե 1998 FC127 31 մարտ 1998 Դրեբախ Ա. Նոֆել, Ջ. Կենդլեր
(17822) 1998 FM135 22 մարտ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17823) Բարտելս 1998 GA 1 ապրիլ 1998 Օաքսակա Ջ. Ռոի
(17824) 1998 GF 2 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17825) 1998 GQ8 2 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17826) Նորմանվիզդոմ 1998 GK10 3 ապրիլ 1998 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(17827) 1998 HW 17 ապրիլ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17828) 1998 HK8 22 ապրիլ 1998 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(17829) 1998 HX32 20 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17830) 1998 HR35 20 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17831) Յուսերի 1998 HW35 20 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17832) Պիտման 1998 HV39 20 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17833) 1998 HO42 23 ապրիլ 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(17834) 1998 HL43 25 ապրիլ 1998 Վիշնյան Վիշնյանի աստղադիտարան
(17835) Անոլեսուրի 1998 HS46 20 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17836) Կենապ 1998 HT50 25 ապրիլ 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17837) 1998 HQ92 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17838) 1998 HJ94 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17839) 1998 HN95 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17840) 1998 HG96 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17841) 1998 HZ96 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17842) Խորխեգարսիա 1998 HN98 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17843) 1998 HD99 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17844) Ջադսոն 1998 HM100 21 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17845) 1998 HY112 23 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17846) 1998 HB115 23 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17847) 1998 HQ115 23 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17848) 1998 HR133 19 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17849) 1998 HL134 19 ապրիլ 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17850) 1998 HR150 20 ապրիլ 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17851) Կելեր 1998 JK 1 մայիս 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(17852) 1998 JN1 1 մայիս 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(17853) Ռոնալդսայեր 1998 JK3 1 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17854) 1998 JC4 5 մայիս 1998 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(17855) Գեֆերտ 1998 KK 19 մայիս 1998 Ստարկենբուրգ Ստարկենբուրգի աստղադիտարան
(17856) Գոմես 1998 KL1 18 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17857) Հսիհ 1998 KR1 18 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17858) Բիուջ 1998 KS3 22 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17859) Գալինառյաբովա 1998 KC4 22 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17860) Ռոյգ 1998 KQ4 22 մայիս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17861) 1998 KN24 22 մայիս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17862) 1998 KT28 22 մայիս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17863) 1998 KN30 22 մայիս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17864) 1998 KK38 22 մայիս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17865) 1998 KS39 22 մայիս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17866) 1998 KV45 22 մայիս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17867) 1998 KD46 22 մայիս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17868) 1998 KW46 22 մայիս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17869) Դեշամ 1998 MA14 20 հունիս 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(17870) 1998 QU92 28 օգոստոս 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17871) 1998 RD58 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17872) 1998 SP22 23 սեպտեմբեր 1998 Վիշնյան Վիշնյանի աստղադիտարան
(17873) 1998 XO96 11 դեկտեմբեր 1998 Մերիդա Օ. Նարանխո
(17874) 1998 YM3 17 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17875) 1999 AQ2 9 հունվար 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17876) 1999 AX21 15 հունվար 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(17877) 1999 AZ22 15 հունվար 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17878) 1999 AR25 15 հունվար 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(17879) Ռոբուտել 1999 BA14 22 հունվար 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(17880) 1999 BA24 18 հունվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17881) Ռադմալ 1999 CA51 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17882) Թեյլեման 1999 CX87 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17883) Սկոբուչանան 1999 CP105 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17884) Ջեֆթոմսոն 1999 CD116 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17885) Բրայանբեյթ 1999 CF118 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17886) 1999 CH118 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17887) 1999 DE1 17 փետրվար 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(17888) 1999 DB3 21 փետրվար 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(17889) Լիեխտի 1999 DH3 20 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17890) 1999 DU6 20 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(17891) Բուրալիֆորտի 1999 EA 6 մարտ 1999 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(17892) Մորկամբվայզ 1999 EO5 15 մարտ 1999 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(17893) Էրլոտ 1999 FO 17 մարտ 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(17894) 1999 FP 17 մարտ 1999 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(17895) 1999 FZ2 17 մարտ 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17896) 1999 FW4 17 մարտ 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(17897) Գալլարդո 1999 FV8 19 մարտ 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17898) Սքոթշեփարդ 1999 FB19 22 մարտ 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17899) Մարիակրիստինա 1999 FD19 22 մարտ 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(17900) Լեյֆերման 1999 FO24 19 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (17701-17800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (17901-18000)

ԱղբյուրԽմբագրել